Cold air. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold air.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainpaw"
Member
Cold air.  DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Cold air.    Cold air.  Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 13:02

De winter begon er aan te komen en dat was duidelijk voelbaar. Waar er geen bomen waren, had de wind vrij spel en was het ook vrij koud om daar te zijn. Rainpaw bevond zich momenteel dicht in de buurt van the Highlands, waar RiverClan een kamp kon opzetten als het oude kamp overstroomd zou raken. Rainpaw had het nog nooit meegemaakt, maar ze had er wel al verhalen over gehoord. Over katten die dood waren gegaan omdat ze de overstroming probeerden te ontkomen of tijdens de redding van de jongere katten die zelf niet meer konden ontsnappen. Het was luguber om daar over na te denken en Rainpaw concentreerde zich maar op iets anders. Misschien kon ze nog wat jagen. Of kon ze aan Seahawk vragen of hij haar een training wilde geven. Die kans leek haar echter vrij klein omdat hij mee was gegaan met de avondpatrouille en momenteel nog zijn roes uit lag te slapen. De training zou wellicht verschoven worden naar een later moment op de dag of zelfs moeten wachten tot de volgende dag. Ze vond het vreemd dat ze dat jammer vond en richtte haar aandacht algauw op pootstappen die in haar richting kwamen. Ze glimlachte toen ze Lilypaw herkende en knikte haar vriendelijk toe. “Het is echt voelbaar dat het winter wordt, hè?” vroeg ze aan de she-cat.


+ Eerste post voor Lilypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold air.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: