Living death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Living death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Living death Carramello
-
73
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: Living death    Living death Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 22:42


Het deerde Carameltwirl niet dat de takken in haar gezicht sloegen toen ze door de struiken raasde. Het was alsof ze door de dood achterna gezeten werd, in zo'n staat van paniek racete ze terug naar het kamp. De volle maan glom als een zilveren schotel boven haar kop. Met een jagende ademhaling rende ze door, de tranen op haar wangen waren inmiddels opgedroogd. De kampmuur kwam in zicht en ze schoot door de doorntunnel. Hoe ver zou Inkspots achter haar zijn met het ogenschijnlijk levenloze lichaam van Slatefur? Maar ze leefde nog echt. Maar voor hoe lang? Carameltwirl wilde er alles voor doen om haar leven te koesteren. Inkspots hadden de poes meer dood dan levend aangetrokken, de plaats geurend van bloed en BloodClan. En Carameltwirl had nog iets geroken, de geur van een ex-clangenoot. De tortoiseshell poes kwam in een verwilderde staat in het kamp aan. Wie waren er nog wakker? Haar ogen waren groot als schoteltjes. Hoe moest ze iedereen toespreken? Ze kon dat niet. Maar ze moest, ze kon niet anders om Slatefur te redden. Waren er wel medicine cats in het kamp? Of waren Acefray en Bloodpaw beide op de gathering, wat logisch was. Carameltwirl draaide geschrokken in de rondte. ‘I-iemand,’ begon ze zachtjes. Haar haren stonden alle kanten op. ‘Help! Iemand alsjeblieft help!’ De kracht kwam in haar stem, de urgentie duidelijk hoorbaar. ‘S-slatefur. Ze is gewond. H-heel erg gewond.’ De poes struikelde over de woorden, te erg in shock om er een samenhangend verhaal van te maken. ‘Inkspots.. Ik..’ Ze zag het weer voor zich en de tranen sprongen opnieuw in haar ogen. Ze herinnerde de misselijkmakende geuren. Ze drukte haar oren diep in haar nek. Sinclaw,’ kwam er piepend uit haar keel.

Notes: Vervolg op dit topic! Dit vindt zich plaats tijdens de gathering, dus alleen open voor katten die niet op de gathering zijn.


Maybe forever is not ment for us
Living death Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
Living death Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
289
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 22:56

Met de poes op zijn rug probeerde hij zo snel mogelijk naar het kamp te lopen. Hij kon niet te snel lopen, hij wilde haar immers niet laten vallen. Dat zou een ramp zijn. Hij moest haar zo snel mogelijk naar het kamp brengen zonder dat ze zou sterven, zonder dat ze van hem af zou vallen. Hij voelde een warme plek in zijn nek, van het bloed dat nog steeds langzaam uit haar nek drupte. Maar voor het eerst gaf hij er niet om dat zijn vacht vies zou worden, zijn enige taak was om de poes veilig en wel thuis te brengen, zodat iemand er naar kon gaan kijken. "Hou vol Slatefur, ik krijg je thuis, we gaan je helpen, je slaat jezelf er door heen hoor je me?" sprak hij terwijl hij takken zoveel mogelijk probeerde te ontwijken. Hij hoopte maar dat Acefray niet naar de gathering was gegaan, want hij was er vrij zeker van dat Bloodpaw wel was gegaan. Oh StarClan alsjeblieft, laat het zo zijn dat Acefray nog in het kamp was. Anders was het een ramp van je welste. Nu hij ook wat dichter was, had hij ook eindelijk de link gelegd met wie het was geweest. En dat liet hem alleen maar bozer worden. Slatefur was bijna vermoord door Sinclaw. De poes die verbannen was uit ShadowClan. Maar daar moest hij nu niet teveel over nadenken, het was belangrijk dat Slatefur eerst geholpen werd, daarna moesten ze pas praten over wat er gebeurd was. Dit zou meteen naar Acorndust moeten gaan, maar ze konden ook niet het kamp verlaten. Hij kwam enkele minuten later dan Caramel aan, zo snel als hij mogelijk kon lopen met een kat op zijn rug. Hij wist dat het bloed op zijn vacht duidelijk zou zijn op de plek waar hij Slatefur had gedragen. Hij hield haar voor nu op zijn rug, onduidelijk of hij haar nog ergens anders naar toe moest gaan verplaatsen. Hij deed dat dan liever terwijl ze nog op zijn rug lag, terwijl hij voelde dat ze nog steeds ademde. "Het is oké, Slatefur, je bent in het kamp. Je wordt snel geholpen, hou vol." sprak hij naar achteren, naar de elder. Zijn ogen schoten even bezorgd naar Caramel, die overduidelijk ook in shock was. Hij kon er niet twee tegelijk verzorgen en het verscheurde zijn hart. Hij hoopte alleen maar dat ze snel geholpen kon worden.

OOC: Ink is met Slate op zn rug in het kamp aangekomen! Ze is nu dan nog steeds op zijn rug, voor als je de hele post niet wilt lezen :>


Living death Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Living death BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimema 23 dec 2019 - 18:58

Het was rustig in het camp. Er was Chillykit verteld dat dat kwam omdat bijna iedereen naar de gathering was, en dat zij ook mee zou mogen naar de gathering als ze eenmaal apprentice was. Dat klonk haar heel spannend in de oren! Bij wijze van voorbereiding had ze zich dan ook bij de elders geschaard, degenen die te oud waren om nog mee te gaan met de anderen, om te smeken of ze geen leuke verhaaltjes hadden over hun tijd op gatherings. En wauw, wat een verhalen! Over het ontmoeten van alle andere clans, over ruzies en wolken die voor de maan gleden, over rustige gatherings waar je gewoon kon keuvelen met de kennissen die je kweekte in de andere clans.. Chillykit was ervan overtuigd dat ze niet kon wachten tot ze het zelf mee kon maken! Er ontstond wat commotie in het camp, en de jonge kitten dacht dat ze misschien al terug waren, al was het nog vroeg, en dus liep ze enthousiast de den uit om de katten te verwelkomen en hun hoogstwaarschijnlijke interessante verhalen te beluisteren. Maar het was geen gezellige bijeenkomst van katten die haar begroette, nee. De grijze kitten keek met grote gele oogjes naar de twee - of nee, drie - katten in het midden van het camp. De geur van bloed bereikte haar; veel te veel bloed. Maar dat was niet het ergste deel. Want temidden van al dat bloed, rook ze ook haar moeder. "Mama!", piepte Chillykit luid, en plots klonk ze nog jonger dan ze effectief was. Met snelle kleine pootstapjes liep ze op Inkspots af, die het grijze lichaam van haar moeder op zijn rug droeg. Nee, nee, nee! Mama mocht niet doodgaan, mama moest voor altijd blijven leven, was dat niet wat mama's deden? Ze keek op naar de grotere kater met traantjes in haar onschuldige kittenoogjes; haar onderlip trilde. "Mama?", vroeg ze opnieuw, hopend dat de kattin een reactie zou geven, dat ze zou tonen dat ze inderdaad voor altijd zou leven. Mama kon niet doodgaan. Het was mama niet toegestaan om dood te gaan.


Living death SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluebell
Member
Living death DPKsfdL
Cynthia
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluebell
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimema 30 dec 2019 - 21:37

Ze was niet naar de gathering gegaan, want ze wist dat er katten achter moesten blijven in het kamp om het te bewaken mocht er wat gebeuren. Ze had die taak dan ook op haar genomen om deze nacht de kampingang te bewaken tot de katten van de gathering terug zouden komen. Natuurlijk had ze een aantal wel het kamp uit zien gaan om een wandeling te maken, maar dat was best gewoon. Shadowclanners leefden soms meer 's nachts dan overdag tenslotte. Wat ze niet had verwacht was dat er twee terugkwamen met een gewonde Slatefur bij zich. Ze volgde de twee katten direct naar binnen en voelde al wat vragen branden. Ze wist dat Acefray in het kamp was gebleven, dus daar hadden ze geluk mee, maar dit was serieus. Haar nekharen rezen bij het horen van de naam Sinclaw en ze wist dat de poes dit gedaan moest hebben. Wie kon het anders geweest zijn? En waarschijnlijk was ze er ook weer vandoor gegaan en had het ook geen zin om er een patrouille achteraan te sturen nu. "Sinclaw heeft dit gedaan?" Vroeg ze kort ter bevestiging voor ze haar blik kort rond het kamp liet gaan. Als er meer Bloodclanners in het territorium rondliepen moesten ze niet hebben dat er iemand alleen op uit ging nu. Was het nu aan haar om hier wat over te zeggen? Acorndust was er niet en een leider hadden ze nie meer. Ze nam diep adem en probeerde haarzelf wat te kalmeren. "Het lijkt me het beste dat niemand alleen het kamp uit gaat voor het geval er nog een Bloodclanner rondloopt." De groep die naar de gathering was zou vast wel zo slim zijn om bij elkaar te blijven. "Voor nu moeten we zorgen dat Slatefur de juiste zorg krijgt. Dan kan er later besloten worden wat te doen met deze situatie wanneer de katten van de gathering terug zijn." Dat was iets dat ze aan Acorndust over zou laten. Voor nu was het beste dat ze kon doen iedereen hier houden en zorgen dat ze elkaar konden beschermen mocht het nodig zijn.


Living death S3YZd1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roughwolf
Member
Living death EtYtPsL
Renske
200
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 14 ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughwolf
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 0:10


Roughkit was kwaad geweest dat ze niet mee mocht. Maar ze was nog geen apprentice, dus dan mocht het niet. Ze had nukkig in haar nest gelegen, niet willen praten met wie dan ook. Blijkbaar had al hun achterlijke gedrag haar moeder weggejaagd, want die had besloten even erop uit te gaan. Maar na een tijdje leek het toch nog spannend te horen. Ze hoorde onrustige stemmen net buiten het kamp. Ze kwam dan ook de nursery uit zetten met een nieuwsgierige blik op haar ogen. Ze spitste haar oren en zag dat een verwarde gevlekte poes midden in het kamp iets probeerde te vertellen. Het was niet echt logisch, maar haar moeder haar naam had haar interesse getrokken. Het duurde niet lang tot opeens nog een kat het kamp binnen kwam, en de geur die van hem afkwam... nee, van haar, was misselijkmakend. Ze keek met grote ogen naar het grijze, levenloze lichaam op zijn rug. En toen hoorde ze het stemmetje van zijn zusje gillen. M-mama? Was dat mama? En al dat bloed. Ze stond op een afstandje, maar ze begon keihard te gillen. Meteen sprongen de tranen in haar ogen en schreeuwend wierp ze zich naar de gevlekte kater. ‘Mama! Mama, nee! Laat haar los!!’ begon ze woest tegen de grote warrior te zeggen. Ze moest mama beter maken. Ze moest wel... Uhh, wat had Bloodpaw haar ook alweer verteld? Ze wist alleen maar één of twee plantjes die ze moest geven als katten ziek waren. Niet wat je moest doen als iemand gewond was. Dikke tranen stroomden over haar wangen toen ze de gevlekte kater begon te slaan. Ze moest bij mama zijn!


Living death Dbl6hi8-a10f09a7-53a0-4afc-9921-33177fc8267f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGJsNmhpOC1hMTBmMDlhNy01M2EwLTRhZmMtOTkyMS0zMzE3N2ZjODI2N2YucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
Living death Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
289
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 19:14

Hij vond het erg lastig om hier te zijn met een bloedende kat op zijn rug. Hij wist dat ze zo snel mogelijk medische attentie nodig had, medische attentie zodat ze nog kon leven, als ze al niet te laat waren. Zijn hart bonsde in zijn keel, maar haar neerleggen deed hij nog niet, want als ze haar weer moesten gaan verplaatsen wilde hij niet het risico nemen dat ze het alleen maar zouden gaan verergeren. Op zijn rug lag ze nu veilig en eraf glijden deed ze nog niet. Met de adrenaline die nu nog door zijn lichaam gierde zou hij dit ook nog wel even volhouden ook. "Mama!" Oh nee, de kittens van Slatefur waren hier ook nog. Die hoefden dit niet te zien, echt niet. "Mama?" klonk er en hij zag de tranen in de ogen van de kitten staan. Hij vond het verschrikkelijk om degene te zijn die dit moest doen. Hij kon het nu ook niet van Caramel verwachten, die was half in shock zowat. "Chillykit, rustig maar. Ze slaapt nu, we geven haar zo snel mogelijk hulp oké?" Sprak hij zachtjes tegen de kitten. Hij kon niet zeggen dat ze het zou gaan redden, want dat wist hij niet. Hij wist niet of hij dat kon verwachten terwijl hij het bloed in zijn vacht voelde sijpelen uit de nek van de grijze elder. Gelukkig kwam Bluebell al snel ter hulp schieten, gelukkig, een warrior die hen kon helpen. De kittens van Slatefur moesten bij iemand blijven, ze hoefden dit niet allemaal te zien. Hij wist hoe verschrikkelijk het kon zijn om iemand die je lief had te zien bloeden. "Sinclaw heeft dit gedaan?" klonk er, een vraag om te bevestigen dat het echt de ex-shadowclanner was. Hij knikte even kort en slikte even. Hij kon het niet geloven dat de poes dit echt had gedaan tegen een oude clangenoot, dat gaf wel aan hoe diep de poes was gezakt. "Ja, Sinclaw's geur was prominent daar. Ondanks dat er veel bloed was en haar geur iets veranderd is." Sprak hij zachtjes, zodat er niet teveel paniek zou gaan ontstaan in het kamp. Acorndust was er niet en Tallstar was ook verdwenen. Iemand moest de leiding oppakken en hij zou het zeker niet zijn, hij had Slatefur, Carameltwirl en op dit moment ook Chillykit om voor te zorgen. "Het lijkt me het beste dat niemand alleen het kamp uit gaat voor het geval er nog een Bloodclanner rondloopt." klonk er van de poes af, waarop hij even rustig instemmend knikte. Wat BloodClan van plan was, wist hij niet maar het zou in ieder geval niets goeds zijn. "Voor nu moeten we zorgen dat Slatefur de juiste zorg krijgt. Dan kan er later besloten worden wat te doen met deze situatie wanneer de katten van de gathering terug zijn." Hij zuchtte even zachtjes, hij kon er niets aan doen. Zijn lichaam werd ook langzaam moe van het dragen van de poes, het was niet dat hij een bonk spieren had en de adrenaline die in zijn bloed was rond gepompt begon langzaam aan te verdwijnen want ze waren op een veilige plek nu. En daardoor werd hij zelf ook kalm. Voordat hij het door had voelde hij een lichaam tegen zich aan, een andere kitten van Slatefur waardoor een brok in zijn keel ontstond. 'Mama! Mama, nee! Laat haar los!!' klonk er woest van de kitten af, waardoor hij even hulpeloos naar de andere katten keek, voordat hij diep ademhaalde. "Ik doe alles om haar te helpen, Roughkit." Sprak hij zachtjes tegen haar waarna hij even medelijdend naar haar keek. "Maar het is voor nu belangrijk dat ze veilig hier op m'n rug ligt, oké? We gaan haar zo goed mogelijk helpen, echt waar." Sprak hij zachtjes. Hij richtte zijn ogen weer op Bluebell en slikte even "Misschien is het beter om de kittens van Slatefur bij iemand onder te brengen die even voor ze kan zorgen. Twee hebben haar nu al in deze conditie gezien en al die kittens om Acefray heen zal ook niet goed doen." Sprak hij zachtjes tegen de poes, zodat de andere katten en vooral de kittens hem niet konden gaan horen. Hij kon niet en Slatefur op zijn rug dragen en met alle kittens interacties uitvoeren. Dat was simpelweg onmogelijk.
Tags: Chillykit, Bluebell & Roughkit


Living death Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluebell
Member
Living death DPKsfdL
Cynthia
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluebell
BerichtOnderwerp: Re: Living death    Living death Icon_minitimema 13 jan 2020 - 18:29

Het was dus echt Sinclaw geweest die dit gedaan had, dat gaf haar alleen maar meer reden om de katten binnen het kamp te houden. Wie weet wat Sinclaw verder van plan was te doen in hun territorium? Ze zouden wat kunnen doen wanneer Acorndust en de anderen van de gathering terug waren, maar niet nu. Ze hadden wel wat belangrijkers aan hun hoofd en dat was zorgen dat Slatefur verzorgd zou worden en deze nacht door zou komen. Ze knikte dan ook bij de woorden van Inkspots. "Neem Slatefur anders mee naar de medicine cat den, dan zal ik zien wat ik met de kittens kan doen." Ze sprak het zachtjes, net zoals Inkspots had gedaan. Tenslotte wilde ze niet dat de kittens hoorden wat ze zei. Dan zouden ze waarschijnlijk willen volgen. Ze richtte dan ook haar blik op Chillykit en Roughkit en zette een zachte glimlach op. Ze stapte naar de twee toe en liet zachtjes haar staart langs hun heen gaan. "Kom, laten we naar de nursery gaan, zodat jullie moeder geholpen kan worden." De vraag was maar of de kittens haar zouden volgen, maar het was altijd het proberen waard. Ze hoopte in ieder geval niet dat ze Inkspots verder zouden volgen.


Tag: Inkspots, Chillykit & Roughkit


Living death S3YZd1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Living death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: