Nobody by my side 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nobody by my side

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sigrún
Member
Nobody by my side 257476_WpHZ4bSH
x
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sigrún
BerichtOnderwerp: Nobody by my side   Nobody by my side Icon_minitimevr 27 dec 2019 - 20:30

Fuego
Feel the power, they ain't lying
0338 words
x
made by ASHNIRAI
♥ ♥ ♥
Ondanks dat de clans zoveel problemen hadden gehad met de elite, was Sigrún weg gebleven van de clans. En dat was met een duidelijke reden ook. Hij wilde ze nog niet tegenkomen, wilde nog geen naam voor haarzelf maken onder de clans voordat ze sterk genoeg was. Voordat ze klaar was om actie te ondernemen. Tot de elite haar had benoemd tot member en ze waardig was om met de clans te gaan sollen zolang Cobra het oké vond. Of als er alweer een andere leader aan de macht stond, so be it. Het was niet dat het haar veel boeide wie er aan de macht stond van de elite. Zolang ze maar toestemming en approval kreeg van de leider. Daarom als ze verveeld was of iets anders wilde doen was ze te vinden bij de twolegs. Het rogue territorium wilde ze ook nog niet echt in, omdat ze wist dat haar misbaksel van haar vader daar nog ergens kon rondlopen, als hij niet al drie meter onder de grond lag, that is. Ze sloeg lichtjes met haar staart, terwijl ze rustig door de straten van de tweebenen aan het lopen was. Vaak was er niet veel te doen, maar soms kon je net dat beetje amusement hier vinden die ze nodig had om door de dag heen te komen. Meestal ging ze hier redelijk vaak heen met Snorri, maar vandaag had ze geen zin in zijn klagende stem in haar oor. Want het zou een keer niet zo zijn, dat de kater mee ging en zat te zeuren om alles en iedereen. De kater was niet bepaald vooruitstrevend, dat was zeker. En hij was ook niet de slimste van hun tweeën. Hij kon misschien vinden van wel, maar zij was er zeker over dat dat niet het geval was. Maar goed, ondanks dat alles bleef het haar broer. Misschien zouden andere katten daar niet overheen kunnen kijken, maar zij? Zij wel. En iedereen die daar wat over te zeggen had kon een haal over hun neus verwachten.


Nobody by my side Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nobody by my side
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: