tja 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 tja

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Member
tja Magik
Kip
2269
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: tja   tja Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 14:04


Tja, soms liepen dingen wel een beetje vreemd. Jinx geloofde niet bepaald in een vast lot ofzo, wat hem betrof gebeurde alles gewoon omdat het nou eenmaal gebeurde,  zonder voorbedachte rade. Toch was het soms wel een beetje bijzonder hoeveel toeval er was, zoals dat die ene gekke jongen die hij eens de strot door had gebeten en toen plots herrezen was uit de dood, nu opeens in zijn kamp verbleef als een ere gast. Het maakte de zwarte kater niet zo belachelijk veel uit, voor hem waren er niet zoveel hard feelings. Ja, meneer Nogwattes-star had een stel prominente littekens achtergelaten op zijn snuit, maar aan de andere kant had Jinx hem ook wel vermoord - in zijn boekje stonden ze quitte. Toch was hij wel een klein beetje benieuwd naar hoe dit allemaal was gebeurd, het klonk in zijn oren als een zeer gecompliceerde komedie waar hij maar een heel klein rolletje in speelde, maar desalniettemin om kon lachen. Daarom trok hij zijn lichaam overeind en sjokte rustig naar de cyperse kater toe toen deze even alleen was. "Dus..." begon hij. Tja, uh, hoe begon je zo'n gesprek? Sorry dat ik je ooit één keer vermoord heb, maar om eerlijk te zijn vroeg je er zelf ook wel om. We cool?

&Tallstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
tja 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: tja   tja Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 14:16

Inmiddels was Tall er achter wat men deed in het kamp van de barbaren. Helemaal niks. Oprecht. De eerste paar dagen had hij wat onrustig rondgelopen, met haviksogen kijkend naar iedereen die zich in het kamp bevond, klaar om een gevecht te starten met al hen van wie hij dacht dat ze hem volgden. Wat bleek: ze hielden hem niet in de gaten, vonden het prima dat de kater er was, en deden uit volle oprechtheid gewoon niets. En dat de hele dag. De organisatie waar Tall zijn hele leven in geleefd had was plots weggevallen en het beviel de kater vrij weinig. Vandaar dat hij zichzelf maar bezig hield met tactieken uittekenen en katten leren kennen. Als ze voor hem gingen vechten - al zagen ze dat zelf waarschijnlijk anders - was het van belang dat hij ze kende. En hij was misschien niet de enige die dat dacht. Een welbekende zwarte kater kwam zijn kant uit, en even verscheen er een geamuseerde twinkeling in Tall’s ogen. Kijk, dat was nou een kat met wie hij een interessante geschiedenis had. “Hallo,” Mauwde hij rustig terug, met een grinnik in zijn stem. “Dus.” Want no way dat hij het makkelijker ging maken, Tall hield van klieren. Al helemaal als het object van klieren er zo leuk op reageerde.


tja Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
tja Magik
Kip
2269
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: tja   tja Icon_minitimewo 19 feb 2020 - 17:28

Naar eerlijkheid, Jinx had wel eens wat gekke dingen gezien en meegemaakt. Er begonnen namelijk al grijze haartjes op zijn snuit te komen - niet eens alleen meer van de stress, nu ook gewoon van ouderdom - en wanneer je al zo lang hier in dit zooitje ongeregeld zat, zag je echt wel een paar vreemde dingen. Zoals iemand die een nog levend konijn had meegenomen omdat hij dat leuk vond, of een ander die die zijn kop in een fles had gestopt en het er niet meer vanaf kon krijgen. Een kat die terug was gekomen van de dood en nu opeens een of andere... Eregast? Was in zijn kamp was misschien niet het vreemdste wat hij ooit had meegemaakt maar hey, het zat zeker wel in de top 3. Jinx grinnikte om zijn droge reactie en schudde lichtelijk vermoeid zijn kop. De jeugd van tegenwoordig ook, straks zou hij nog met scheuren in zijn broek terug komen. Ok boomer. "Tja," kwam er wat luchtig van hem af en liet zijn blik over zijn filosofische vriend, het shadowclan huppelsletje. "De naam is Jinx trouwens, dacht dat dat misschien wel eens tijd werd," zonder echt toestemming te vragen of te krijgen plofte hij zijn logge lichaam met een brom neer naast de ander. "Nou, welkom in de Elite. En nah, beter dan dit wordt het niet,"


tja Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
tja 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: tja   tja Icon_minitimezo 8 maa 2020 - 19:38

De ander leek zijn reactie wel humoristisch te vinden, waardoor Tall een mental note maakte van dat deze zwarte kater misschien slimmer was dan Tall hem credit voor had gegeven. Op zo'n manier reageren, terwijl Tall duidelijk de overhand had aangezien hij wél wist hoe het uit de dood opstaan werkte, en de ander niet, was een teken van een scherpe geest. Extra reden om blij te zijn met zijn informatievoorsprong.

Ondanks dat kon hij niet anders dan grinniken om de situatie, toen 'Jinx' zich besloot voor te stellen. "Oh oke," Mauwde de kater droogjes terug, een twinkel in zijn ogen. "Tijd is dus nadat je me vermoord hebt?" Goed om te weten, "Betekent dit dat ik jou ook eerst moet vermoorden voor ik je mijn naam vertel?" Wel een veilige manier van zakendoen, dat moest Tall de ander nageven. Dus hij mocht Jinx wel, voor twee seconden, namelijk totdat de ander hem welkom heette in de elite. Een korte glimlach kwam op Tall's gezicht, zonder vreugde of humor erin, meer gewoon koud. "Ik zal hier nooit lid van zijn," Gewoon ter verduidelijking. Welkom bij de elite? Misschien. In de elite? Nooit in al zijn levens.


tja Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
tja
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: