Way up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Way up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sigrún
Member
Way up 257476_WpHZ4bSH
x
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: Way up   Way up Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 15:06

Fuego
Feel the power, they ain't lying
0216 words
x
made by ASHNIRAI
♥ ♥ ♥
De tijden waren aan het veranderen en het was te merken in de lucht. Met Sinclaw als commander op dit moment moest er wel iets gaan gebeuren. Cobra was vast bezig met iets, bezig met iets in zijn hoofd. Of hij was een idioot geworden, iets waar ze ook wel rekening mee aan het houden was. Na Thora, ook al een boskat, had hij er weer eentje uitgekozen. Zoveel beter waren die boskatten toch niet dan hen? Ze sloeg lichtjes met haar rode, pluizige staart terwijl ze het gebied van de rogues betrad. Zij werden constant als de ‘slechten’ beschouwd door de boskatjes, die dachten dat ze alles hadden in het leven. Die zo arrogant en asociaal waren. Want tja, als je er heel logisch naar keek mocht iedereen die waardig was de elite joinen. Bij die boskatjes moest je van ‘speciaal bloed’ zijn. Zelfs katten die erbij zouden passen werden meteen weer weg gestuurd. Ze likte haar lippen even kort terwijl ze door het bos heen stapte van de rogues. Haar vader kon hier nog steeds ergens rondspoken en ze zou niet twijfelen als ze hem tegen kwam. Ze zou hem doden en als prijs mee nemen naar de elite. Dan zou ze pas waardig geacht worden. Dan zouden ze allemaal trots op haar zijn.


Way up Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Way up 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: Way up   Way up Icon_minitimema 30 dec 2019 - 14:06

Heart full of love
Heart full of song ♡


Oh, als Prairiefox thuis zou komen zou ze flink op haar kop krijgen, ze wist het zeker. Ze had een nachtje gespendeerd bij een vriendelijke rogue poes, verder niks gebeurd hoor maar het was erg duidelijk aan haar vacht te ruiken en nou ja, ze was een nacht niet in het kamp teruggekeerd en de deputy zat daar altijd flink bovenop. Met zijn lelijke kop, hij wist altijd wel in haar nek te hijgen als ze weer is wat nutteloze regeltjes negeerde. Dus, als ideale oplossing van dit probleem, stelde ze het probleem gewoon nog even uit. Ze zou vandaag hier nog even rondhangen, al dan niet bij de rogue poes van vannacht maar gewoon op dit gebied, en als de avond zou vallen zou ze proberen naar binnen te sneaken. Niet de beste oplossing, maar ze had er vrede mee. Nu lag ze op een steen, genietend van een fel herfstzonnetje dat haar toch wel wist op te warmen ondanks dat het af en toe hard waaide. Pootstapjes deden haar doen opkijken, had ze iemands gebied betreden? Maar de geur die bij de rood met wit gevlekte she-cat hoorde, was duidelijk Bloodclan. Nieuwsgierig schoten de oortjes van Prairie overeind. 'Hoi daar,' miauwde ze, waarbij ze haar pootje opstak en naar de ander zwaaide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sigrún
Member
Way up 257476_WpHZ4bSH
x
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: Re: Way up   Way up Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 1:52

Fuego
Feel the power, they ain't lying
0394 words
x
made by ASHNIRAI
♥ ♥ ♥
Het rogue gebied was altijd heel erg groot, maar toch kon je er soms niet eens een kat tegen komen, de hele dag door niet. Ze herkenden het wanneer ze weg moesten wezen en wanneer ze een kat konden benaderen, ze hadden zat trucjes om zich te verstoppen. Zelfs als je de geur kon oppikken van een rogue wist je al dat je een grote kans had om de kat niet te vinden. Ze waren slim, de meesten dan tenminste. Er waren zat idiote rogues. Dat waren rogues die het of niet lang zouden uithouden of op anderen moesten leunen om het te kunnen overleven in een wereld zoals deze, waar ze nu in leefden. Veel rogues besloten daarom ook om de stap te maken en naar de elite te komen, waar ze echt leerden om voor zichzelf op te komen en op eigen benen te staan, maar toch onder het beleid van Cobra, die alles goed kon overzien. Die leefde het luizenleventje, maar dat mocht ook wel als je zo sterk was. Die had ervoor gevochten, een waardige leader op de troon. Maar de rest.. Daar was ze totaal niet over te spreken. Ze kon alleen maar hopen dat de leader een plannetje had, waarvoor al deze boskatten een hoge rang moesten krijgen. Want veel katten waren het er niet mee eens geweest. ’Hoi daar,’ klonk er, waardoor ze haar hoofd omdraaide en een poes zag liggen op een steen, genietend van het zonnetje die nu nog scheen. Ze snoof even in de lucht, heel overduidelijk, waardoor ze de geur van RiverClan, maar ook rogue op pikte. Waardoor ze niet helemaal zeker wist wat deze poes nou precies was. Dat betekende dat ze moest oppassen met wat ze zei. Rogues kon je wel veel tegen zeggen, maar een boskat? Daar moest je je mondje dichthouden. ”Hi,” Sprak ze kort tegen de poes, waarna ze haar lichaam naar de poes omdraaide en rustig dichterbij kwam om de poes beter te kunnen bekijken. Kijken of ze erachter kon komen waar ze nou precies vandaan kwam. ”Woon je hier?” Sprak ze dan ook gewoon recht voor z’n raap. Dan kon ze wel achterhalen wat voor een kat het was. En hoeveel ze nou mocht gaan spreken over alles. Een boskat mocht nooit weten wat er op dit moment allemaal gebeurde in het kamp van de elite.  


Way up Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Way up 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: Way up   Way up Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 12:55

Het was leuk om te zien dat er een verwarring bij de ander ontstond. Het was niet super duidelijk om te zien maar Prairie was gespecialiseerd in dit soort reacties waarnemen dus de kleinste verandering in lichaamshouding ontging haar al niet. Ze leefde hier nanelijk voor, het verwarren en het in de gein houden van anderen. Pretlichtjes verschenen in haar ogen toen de ander vroeg of ze hier woonde. Prairie knikte met een glimlachje. 'Jazeker,' beaamde ze waarna ze haar poot uitstak en deze van links naar rechts over het gebied heen bewoog. 'Welkom bij mi casa,' knipoogde ze waarna ze overeind kwam en van haar steen afsprong. 'Zeg me eens, Bloodclanner, wat brengt je zo ver weg van huis?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sigrún
Member
Way up 257476_WpHZ4bSH
x
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: Re: Way up   Way up Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:55

Fuego
Feel the power, they ain't lying
0267 words
x
made by ASHNIRAI
♥ ♥ ♥
Ze wist niet zo goed wat ze moest vinden van de poes tegenover haar. Ze had een floppy oor en niet alleen dat, er mankeerde waarschijnlijk nog wel meer aan haar. Het zou haar niets verbazen als er mentaal iets niet helemaal goed zou zijn en dat ze RiverClan uitgeknikkerd was. Het zou zomaar gebeuren bij de Elite, maar ze wist ergens ook wel dat de boskatjes daar veel te watjes voor waren om het door te zetten. Anders hadden ze het allang gedaan en waren er veel meer rogues of iets in die trant. Kittypets misschien ook nog wel. ’Jazeker,’ klonk er van de poes af, waardoor ze even begrijpend knikte op de woorden van de gevlekte poes. Goed, dit was dus het huis van deze rogue. ’Welkom bij mi casa,’ klonk er met een knipoog, meende ze dit nou of was dit ook weer een leugen? De poes kwam overeind en sprong van de steen af waar ze op had gelegen. ’Zeg me eens, Bloodclanner, wat brengt je zo ver weg van huis?’ Wat ging haar dat nou aan? Eigenlijk helemaal niets, maar toch besloot ze maar te vragen. ”Ken je Lítill?” Haar stem was duidelijk en strak. Eerst wilde ze niks te maken hebben met haar vader. Maar eigenlijk… en dat plannetje was nog niet zo lang aan het broedden in haar achterhoofd, kon ze close met hem worden en als hij het niet verwachtte… tjakka. Zou ze hem vermoorden zodra ze genoeg had getraind. Zo simpel kon het dan zijn, nietwaar? ”Hij woont hier ergens.” Vervolgde ze rustig tegen de poes tegenover haar.


Way up Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Way up 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: Way up   Way up Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 22:27

De roodwitte she-cat voor haar was duidelijk niet zo in voor lolletjes, maar ging strak voor haar doelwit. Saai, maar begrijpelijk, ze was immers even weg van huis (net als Prairiefox zelf uiteraard). Met een glimlachje schudde ze van nee. 'Ik moet je helaas teleurstellen,' sprak ze. 'Ik woon hier nog niet zo heel lang, vandaar dat mijn geur nog niet helemaal over the place is, dus ik ben niet bekend met de omwonenden,' vervolgde ze uitleggend. 'Is er misschien iets waar ik je mee kan helpen?' vervolgde ze toen met grote, innocent knipperende ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Way up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: