Liver 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Liver

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moriah
Member
Liver Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Liver   Liver Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 17:59

Even vernauwde hij zijn gifgroene ogen wat. Een gemene grijns sierde zijn zilveren kopje wat waarbij hij even zijn gestreepte gezicht een kwartje kantelde. Hij had de restanten van een prooi gevonden. Een paar botjes en wat ingewanden waren het enigste dat er nog van over was. Iemand had dit opgegeten en had het achtergelaten. Het was vies, het begon zelfs te stinken. Even trok hij wat met zijn oortjes waarna hij zijn kopje neeg en even snuffelde aan de beentjes. Het was niet perfect afgepeuzeld, maar er waren sporen van rot... Dus hij zou er zeker niet aan beginnen. Na enkele tellen moest hij zijn kop echter wegdraaien en trok hij een vies gezicht. Jakkes zeg. "Idioten..." mompelde hij dan ook zachtjes waarbij hij zijn schouders wat optrok en even kort zuchtte. Waarom konden sommige katten juist zo slordig zijn? Dit was hun kamp, ofzo.. Blabla... Belangrijk belangrijk.

- Hellhound


Liver Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
Liver Mini_a10
It's a nouk
4945
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Liver   Liver Icon_minitimema 30 dec 2019 - 21:04

Op een rustige pas liep de rosse kater het kamp in. Zijn taken voor de dag waren al klaar en het was nog even licht. Vandaar dat hij zomaar wat rondkeek, misschien kon hij aan leden wat aflezen. Misschien informatie winnen uit zijn eigen clan voor de verandering. Uiteindelijk vielen zijn ogen op een kitten die aan de restanten van een muis snuffelde. Hij besloot er op af te lopen. "Idioten..." hoorde hij de kitten nog net mompelen. De wind stond zijn kant op dus het ging duidelijk over de rottende restanten. Wiens kitten was dat ook al weer? Als hij het goed wist was het een van Cobra's kittens. "Hallo Moriah" sprak hij terwijl hij de laatste paar passen richting de kitten zette. De restanten van de muis drongen nu echter wel heel sterk zijn neus binnen. Met zijn voorpoot gaf hij er een flinke klap tegen, zodat ze een stukje verder in de bosjes belandde. Daar konden ze beter rotten dan in de open plekken van het kamp.


Liver Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Liver
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: