Dallas' journey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dallas' journey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dallas
Member
Dallas' journey DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dallas
BerichtOnderwerp: Dallas' journey   Dallas' journey Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 18:16

Hello!

Ik heb een hele hoop inspiratie gekregen voor Dallas en ben een kleine storyline voor haar aan het opzetten. Het idee is als volgt;

Dallas haar zus Cyren heeft besloten om zich bij BloodClan te voegen, een keuze waar ze volledig tegen is en wat voor behoorlijk veel wrijving zorgt tussen de zussen. In het topic bespreken de zussen waar Dallas het beste heen kan gaan en ze besluit zich te vestigen boven bij de boerderijen rond Highstones. Ze voelt zich echter al gauw alleen en is nogal gevoelig voor de vriendelijkheid van anderen. Dallas kan nogal naief zijn en het idee is dat een charmante kater (mag zowel Clan als Rogue, geen BC) haar een aantal keer opzoekt en van het een komt het ander. De kater, however, is al snel MIA cause he's a little bit of an asshole en Dallas eindigt zwanger en alleen. Het idee is dat dit gebeurd rond het eind van leafbare, ze is nog heel jong en verzwakt door de winter en heeft geen poot om op te staan. Uiteindelijk is ze genoodzaakt om haar zus op te zoeken en zal ze zich moeten aansluiten bij BloodClan omdat haar kittens en zij het anders niet zullen overleven.

De kittens worden geboren in BloodClan, het is volledig aan de spelers welke kant ze met de kittens uit willen. Cyren zal een grote rol spelen in de opvoeding van de kits, ze wil ze sterker maken maar Dallas heeft het gevoel dat ze de normen en waarden van de Elite wil overbrengen op haar kinderen. Het idee van Dallas is vooralsnog om te vluchten van BC met haar kittens als ze oud genoeg zijn, maar raakt steeds meer verweven in het leven van de clan mede door een *tromgeroffel* love interest.

Dallas is bi-seksueel dus zowel een kater als poes is mogelijk, de gevoelens hoeven niet mutual te zijn. Ik heb liever een poes omdat Dallas nogal klaar is met mannen na het hele voorval. Verder wordt het nog allemaal uitgewerkt en het lijkt me héél leuk om een soort gekke familie op te zetten. (:


In short, ik zoek:

☼ Een kater die een tijdje rond Dallas hangt en net zo onverantwoordelijk is als zij. De vader van de kits, dit kan verder nog uitgewerkt worden in case hij zijn kittens uiteindelijk wil leren kennen. Maar dat is allemaal bespreekbaar.

☼ Een love interest in BloodClan, het liefst een poes (mag ook kater) die het voor Dallas moeilijker maakt om haar plan om uit de Elite te vluchten door te zetten. Het kan compleet eenzijdig zijn dus de poes/kater hoeft haar niet leuk te vinden, maar kan gewoon vriendelijk zijn.

☼ 2 kittens. Geslacht is open voor eigen keuze, de kittens zijn in principe BloodClan kittens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eggnest
Member
Dallas' journey Dajq1bv-edeeb57d-d9da-479c-9c60-11cb427f302a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I3NTIxYzU5LTljNmQtNGUxMi04NjI3LTY0MTFiMTM4OGJmYlwvZGFqcTFidi1lZGVlYjU3ZC1kOWRhLTQ3OWMtOWM2MC0xMWNiNDI3ZjMwMmEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Beertje
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○ 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eggnest
BerichtOnderwerp: Re: Dallas' journey   Dallas' journey Icon_minitimezo 29 dec 2019 - 21:16

Ik heb niets van ze allemaal, maar wel een goede rogue vriendin?


Dallas' journey XEaw3WG
EGGNEST
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dallas' journey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: