Deaf-mans ears 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deaf-mans ears

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chivysniff
StarClan
Deaf-mans ears Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Deaf-mans ears   Deaf-mans ears Icon_minitimema 30 dec 2019 - 14:39

full
of
paths
life is like the nerves of a leaf
Ze had vandaag weer samen met Coyotepaw kruiden gaan verzamelen. Onderweg had ze afscheid genomen en bevolen dat de kruiden naar het kamp moesten. Nu kwam ze zelf in het kamp met een grote vis. Voor vissen had je geen oren nodig, alleen ogen en snelle reflexen. Ze was er best trots op en deed haar denken aan vroeger, toen ze nog een jonge apprentice was en haar vader liet zien wat ze gevangen had. Warrior zijn had ook zo zijn voordelen. De kattin keek rond zich heen om te kijken of er iemand op deze avond de vis wou delen. Iets verderop herkende ze een gevlekte vacht. Ze trippelde erop af en neeg haar kop, de vis neerleggend. "Voor jou!" Een vis voor een kleine-vis, perfecter kon niet in haar kleine wereld van humor.

+ Littlefish
MONTY


Deaf-mans ears 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deaf-mans ears BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Deaf-mans ears   Deaf-mans ears Icon_minitimema 30 dec 2019 - 19:45

Littlefish keek op toen pootstappen haar benaderden en haar turquoise blik lichtte op toen ze Chivysniff met een grote vis in haar bekje. Automatisch schoof ze een stukje op om de ander plaats te geven om ook te zitten. "Dankje! Laten we hem delen, dit is veel te veel voor mij alleen. Het is kleinvisje, niet gigantische vis! Mooie vangst wel.", mauwde de jonge warrior grappend, het woordgrapje met haar naam niet kunnen weerstaan. Ze hield van het feit dat ze zo'n riverclan-achtige naam gekregen had; het was haar grootste trots. Er waren waarschijnlijk doden gevallen als Littlepine of iets dergelijks haar warriornaam geweest was; maar haar oma, ex-mentor en de leider kende haar daarvoor veel te goed. Bij het spreken tegen de medicine cat was ze even vergeten dat ze de grijze kattin goed aan moest kijken zodat die haar zou verstaan, waardoor het zou kunnen dat er een deel verloren ging - ze greens even schaapachtig als om haar excuses aan te bieden. Oeps. Het was toch nog wat wennen, hoor. En hoe vreselijk het moest zijn om niets te kunnen horen! Maar dat durfde ze niet vragen, bang dat het de sfeer zou verpesten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
Deaf-mans ears Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Deaf-mans ears   Deaf-mans ears Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 12:01

full
of
paths
life is like the nerves of a leaf
Chivysniff zag de tong en de lippen van Littlefish ratelen. Ze giechelde en vlijde zich neer, schuin over de kattin. Wat ze eruit begrepen had was delen, maar de mop had ze totaal niet mee gekregen. De kattin knikte en glimlachte bijna verontschuldigend. Oeps, het was misschien makkelijker geweest als ze haar ogen hadden afgenomen. Ze schoof de vis naar haar toe en nam de eerste hap. Het had geen zin om uren te kullen over wie nu eerst ging eten. Chivysniff liet de vissengraat tussen haar tanden glijden. Zo werd haar gebit ook eens gepoetst. Ze nam het met haar poot eruit en stak het onder de omgewoelde grond. Haar blik ging naar de mooie gevlekte vriendin van Coyotepaw. Ze had haar apprentice wel zien kijken wanneer Little haar warrior naam had gekregen. Jaloers. Chivy legde haar naast haar en tikte op de grond. "Alles goed?"
MONTY


Deaf-mans ears 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Deaf-mans ears
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: