Suckerpunch 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Suckerpunch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Southernwolf
StarClan
Suckerpunch BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Suckerpunch   Suckerpunch Icon_minitimema 30 dec 2019 - 20:32

Southernwolf was nooit bekend geweest als een hele rustige kater - nee, eerder als iemand die je redelijk snel boos kreeg, waar sommigen dan ook gebruik van maakten. Bloodpaw was wel iemand die het soms leuk leek te vinden om hem op te fokken - maar nu, nu was hij echt te ver gegaan. Zijn bruingrijze vacht stond recht omhoog op zijn ruggengraat toen hij de kater spotte en met harde passen op de zachte ondergrond beende hij op de medicine cat apprentice af. "Dacht je dat ik het niet uit zou vogelen?", siste hij boos naar de andere kater, op het punt om te ontploffen bij ook maar de kleinste verkeerde beweging.

+Bloodpaw eerst


Suckerpunch BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suckerpunch Tenor
Mark
488
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Suckerpunch   Suckerpunch Icon_minitimema 30 dec 2019 - 20:52

Hij was op jacht. Iets wat hij niet vaak deed als leerling medicine cat. Toch voelde hij zich erg rusteloos deze week en moest hij zo nu en dan even een frisse neus halen. Hij had zelf geen trek maar doordat Beechresin weinig tot geen melk produceerde en er prooi schaarste was vond hij het belangrijk om haar extra goed te verzorgen tot.. naja, ze zelf stabiel genoeg was om het weer alleen te doen. Immers moest hij zichzelf blijven aanspreken om niet weer terug naar haar te groeien. Hij was loyaal aan zijn toekomstige rang, code en voorouders. Hij had een fout gemaakt, veel, maar nu probeerde hij dit recht te zetten. Als hij het weer deed dan kon hij wel echt gaan schudde naar zijn toekomst. De tom zat in de sluiphouding toen hij een metertje of vijf veder een duif zag tippelen maar door een boze sis vloog de vogel snel weg. Bloodpaw hief zich langzaam overeind en draaide zijn grote lijf om. Southernwolf stond voor hem, natuurlijk weer. De tom slikte zijn geïrriteerde zucht in. "En wat heb je dan precies uitgevogeld?" Vroeg de med cat app met een trek van zijn oor.


Suckerpunch Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
Suckerpunch BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Suckerpunch   Suckerpunch Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 12:37

"Oh, hou je toch niet van den domme!", grauwde de boze kater terug, een stapje dichterbij zettend. Het was dat ze beiden groot en breed gebouwd waren, waardoor ze elkaar recht in de ogen aankeken en hij niet over hem heen kon schaduwen. "De kittens lijken starclanverdomme zelfs op jou!" Oh, als hij gedacht had dat dit lang geheim zou blijven was hij héél fout. Southernwolf was niet dom, hij had wel gezien hoe close en klef zijn zus en de medicine cat apprentice waren. En hij had beiden proberen waarschuwen, had deze fout proberen voorkomen - maar het had niet mogen zijn. Waarom luisterden ze niet gewoon naar hem? Hij was altijd juist, dat had hij nu toch al meerdere keren bewezen?!


Suckerpunch BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Suckerpunch
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: