Off the Deep End [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Off the Deep End [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pyre
Member
Off the Deep End [OPEN] NbctUmK
LOIS
166
Actief
"There's a darkness in me, too"

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Pyre
BerichtOnderwerp: Off the Deep End [OPEN]   Off the Deep End [OPEN] Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 14:11

Er was een plan gaande en hoewel hij niet bepaald een kijkje achter de schermen keek was Pyre wel enthousiast. Toen zijn moeder nog geleefd had, had ze hem opgevoed, volgestopt met bepaalde ideeën waar hij toen eigenlijk nog te jong voor geweest was. Maar nu was hij oud, volwassen, kon hij zijn eigen keuzes maken en werden deze keuzes zwaar beïnvloed door zijn opvoeding. Hier had zijn pa niet zo veel mee te maken gehad, trouwens, niet omdat die ouwe man er nooit geweest was of zo maar meer omdat Pyre echt een moederskindje geweest was en zich niet zoveel aantrok van zijn vader. Zijn moeder was immers commander geweest, niet Jinx.

In ieder geval, Pyre maakte zich enthousiast over het feit dat er een gevecht aan zat te komen, eentje die de clans betrok. En dan misschien niet de clan waar hij de meeste haat voor droeg, maar hij hoopte dat dit uiteindelijk nog door zou trekken daarnaar. Het enige nadeel van De Plan, was dat hij een wuppie had rondhuppelen in ShadowClan waarvan hij hoopte dat deze er niet bij betrokken zou raken. Hij had die snuiters van ShadowClan nog niet over hem horen praten, dus misschien zou het allemaal wel meevallen. Het voordeel aan dat ShadowClan zo betrokken werd was natuurlijk juist ook wel weer dat hij dan dichterbij zijn zoon kon zijn zonder dat het, ahum, opviel.
- Open


I'm gonna set this world on fire.
Off the Deep End [OPEN] Pyreos10
And I'll dance around the pretty flames.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Off the Deep End [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: