Say hello 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Say hello

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundpaw*
Member
Say hello Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Say hello   Say hello Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 20:25

all is sound
Ze waren er nu al een tijdje, die vreemde kittens. Nou ja, vreemd waren ze niet, ze waren immers zoals iedere andere kitten, maar ze kende ze niet. Hun mama, die eerst een warrior was geweest, en ze was niet zo gezet op warriors, eerder nog ze vond ze eng, was ze een keer op af gestapt. Dat was een beetje perongeluk gegaan, maar nu was ze wel net iets té nieuwsgierig geworden naar de nieuwe kittens in de nursery om haar dag door te gaan zoals altijd.
Daarom, toen ze er eentje spotte, was ze er wat onzeker op afgelopen. Zou de andere kitten wel willen spelen of praten met haar? Zou ze wel oud genoeg zijn om dat uberhaupt te kunnen? Haar pootjes kwamen tot stilstand voor een gevlekt poesje, een van de nieuwe kittens. Soundkit had geen flauw idee wat haar naam moest zijn. In de tijd dat ze hier waren had ze hun namen maar vaag meegkregen en zelfs als ze die allemaal wist dan zou het nog maar de vraag zijn welke van de namen bij dit poesje hoorden. "Uhm, hallo, mijn naam is Soundkit...wie ben jij?" Begon ze wat ongemakkelijk. Ze had immers geen idee hoe dit zou verlopen.Scarletkit eerst
tag: Scarletkit,
count: ## // notes: n/aSay hello White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
Say hello DPKsfdL
Cynthia
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: Say hello   Say hello Icon_minitimeza 4 jan 2020 - 15:05

Ze had een aantal dagen geleden haar oogjes geopend en sindsdien had ze steeds meer de drang om meer te gaan verkennen van deze ruimte waar ze zich in bevond. Ze was in ieder geval al achter de naam gekomen ervan, namelijk de nursery. Hier verbleven blijkbaar alle kittens. Met wat onhandige stapjes nog begon ze zich naar de rand van het nest te verplaatsen, hopende dat geen van haar zusjes of haar moeder haar door zou hebben. Alleen toen ze bij de rand kwam hield het nest ineens op en tuimelde ze eruit voor ze het doorhad. Ze schudde wat met haar kopje toen ze een stem opmerkte en haar kop naar een van de oudere kittens draaide. Soundkit was der naam blijkbaar en ze vroeg naar haar naam. Een klein fronsje verscheen terwijl ze nadacht hoe dit te zeggen. Ze wist wat haar naam was, maar wist zeker dat ze het nog niet goed uit kon spreken. "Sca... lekit." Probeerde ze dan ook, het klopte niet helemaal met hoe anderen haar noemden, maar was dit goed genoeg?


Say hello FeKh4N

Say hello Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
Say hello Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Say hello   Say hello Icon_minitimema 23 maa 2020 - 16:17

all is sound
Soundkit zag hoe een klein fronsje op het gezicht van de jonge kitten verscheen toen ze om haar naam had gevraagd. Was dat niet okay? Of wist ze haar naam niet? Misschien wilde ze ook wel gewoon helemaal niet met haar praten. Ze was niet heel interessant, dat wist ze ook wel en ze wilde net voorstellen om weg te gaan toen de ander zich voorstelde als ‘Sca...lekit’. Soundkit wist dat dat waarschijnlijk een poging was om haar naam uit te spreken, maar zei er niets over. Iedere kitten had ooit problemen gehad met moeilijke woorden en namen uitspreken. Daarbij kon ze wel een beetje puzzelen en ze wist dus ook wel dat de pauze tussen Sca en lekit betekende dat er iets tussen moest zitten. “Scarletkit?” Gokte ze dan ook maar, want dat leek er het meeste op, tenzij ze echt Scalekit heette, maar dat leek haar sterk. Niet dat ze die gedachte ooit zou verwoorden. ”Leuk je te ontmoeten,” Besloot ze er dan ook maar achteraan te voegen. Zou de kitten voor haar wel in staat zijn om al een gesprek te houden? Of was ze daar nog te jong voor?
tag: Scarletkit,
count: ## // notes: n/aSay hello White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
Say hello DPKsfdL
Cynthia
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: Say hello   Say hello Icon_minitimeza 18 apr 2020 - 1:57

Ze knikte direct toen de andere kitten haar naam goed uitsprak. Ze moest echt eens leren om op zijn minst haar eigen naam goed uit te leren spreken. Dan moesten anderen niet raden wat haar naam was, maar vaak genoeg was haar moeder er om het ze te vertellen. "Leuk," Stemde ze mee in, simpele woorden als dat lukten haar zeker wel. En ze zou haar best doen om duidelijk te maken wat ze bedoelde, ondanks dat dat niet altijd even makkelijk zou zijn. Ze hield haar kopje dan ook wat vragend scheef om te zien of de oudere kitten nog wat anders zou gaan zeggen.


Say hello FeKh4N

Say hello Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Say hello   Say hello Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Say hello
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: