no rain, no flowers. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 no rain, no flowers.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
no rain, no flowers. Untitl10
Mark
556
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: no rain, no flowers.   no rain, no flowers. Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 14:25


♡♡♡

Shatteredice had haar zoontje opgezocht toen hij wat vrije tijd had. Ze had een leuke dagje ingepland met hem zodat ze samen weer eens wat konden doen. Sinds haar kroost de nursury verlaten had en zij aan het revalideren was vanwege haar ongeluk had ze weinig tijd met haar kinderen kunnen spenderen. Daarbij was dit niet de enige reden natuurlijk, nee, er lag een kwaadheid op haar te broeden en hoe vaker ze bij haar familie was hoe groter ze de kans maakte dat Daintywhiff ze weg wou werken. Toch kon ze haar kinderen niet verwaarlozen en moest uiteindelijk de waarheid ook boven water komen; zij en hun vader waren niet meer samen. Ze vond dat het een goed moment was voor hun om daar nu is over te weten te komen. Ze wachtte op Gorsepaw, die ze gevraagd had om haar buiten het kamp te ontmoeten. Eerst zouden ze het leuk gaan maken samen. Ze kon wel wat vreugde vandaag gebruiken.


no rain, no flowers. Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
no rain, no flowers. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: no rain, no flowers.   no rain, no flowers. Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 21:47


Gorsepaw was verlost van zijn trainingen met Amberstorm en tot zijn grote genoegen had zijn moeder hem mee naar buiten gevraagd. Ze had geen idee wat ze precies in petto had, maar het zou vast gezellig zijn! Daarom was hij zodra hij weer terug in het kamp was gekomen van zijn trainingen bijna direct weer een rechtsomkeert gemaakt en weer de tunnel uit gerend. En ja hoor, daar stond zijn moeder al te wachtend. ‘Hoi, mama!’ begroette hij haar snorrend. Hij gaf haar wang een kopje. Hij was gewoon blij dat ze zich weer beter voelde na de aanval van de vos. En hoewel het een beetje eng was dat ze maar één oog had, was hij er ook alweer aan gewend. Hij keek met vrolijke ogen naar haar, een brede glimlach op zijn gezicht. En de nieuwsgierigheid kon hij niet langer inhouden. ‘Wat gaan we doen vandaag?’ Hij hoopte dat het niets te maken had met zijn trainingen ofzo, dat was wel het laatste waar hij het over wilde hebben. Hij vond die namelijk niet heel erg leuk en hij wilde haar niet ongerust maken. Nee, hij wilde gewoon plezier hebben, zoals toen hij een kitten was!no rain, no flowers. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
no rain, no flowers.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: