Answers



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Answers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Answers DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Answers   Answers Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 18:05

Ze konden niet veel langer zo doorgaan, dat wist hij. Of in ieder geval niet zonder antwoorden te hebben. De clan wilde weten waar het aantoe was, maar dat wilde hijzelf ook. Was Starclan degene met de antwoorden? Maar waarom hadden ze dan nog niks laten weten? Was het aan hun om er initiatief voor te tonen? Hij had Bloodpaw gezegd dat ze zouden wachten tot na de gathering en die tijd was nu gepasseerd. Hij wachtte nu dan ook in zijn den op de kater. Het was al een tijdje zijn slaapplek geweest, maar nu Tallstar er vandoor was, was het helemaal van hem. Wat ergens toch wel apart was als je het hem vroeg. Hij rook de geur al voor hij het gestalte van de kater binnen zag komen. Bloodpaw was flink gegroeid met de manen was hem al eerder opgevallen, maar het zorgde ervoor dat de den ineens een stukje kleiner leek dan het daadwerkelijk was. "Bloodpaw," Groette hij de medicine cat apprentice. Hij ging er vanuit dat de ander wel wist waarom hij hem hier naartoe had geroepen.

[Bloodpaw]


If you are strong, you'll find responsibility
Answers 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Answers Tenor
Mark
489
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 20:51

Zijn lijf lag warm en beschermd om die van zijn patiënt heen. Slatefur, die hij ook geholpen had met haar bevalling, was levensbedreigend gewond geraakt. Een keelwond, veroorzaakt door een andere kat met de intensief om haar te vermoorden, die kat was Sinclaw geweest. De zwart witte she-cat was naar Bloodclan vertrokken nadat Tallstar alles open en bloot had gegooid naar de grijze Elder, daarna was de Leader zelf ook verdwenen. Geen haar op zijn lijf die er op vertrouwde dat die clown gewoon weer op vakantie was, nee, hij zou vast samen met die monster aan het chillen zijn. Acefray durfde hij ook niet meer aan te kijken, bang dat zijn mentor ook onderdeel was van al deze krankzinnigheid, hij was zowel close met Sin als Tall. Het was moeilijk voor hem om zijn mentor te vertrouwen, ook al wou hij het wel. Toch stelde Bloodpaw de code boven alles en dus ook boven Ace. Als de tom ooit te weten zou komen wat Ace allemaal achter had gehouden en wat hij allemaal had uitgespookt dan kon hij niet beloven om het netjes te houden. Natuurlijk bad de jonge tom dat zijn mentor en vaderfiguur er buiten had gestaan en dat zijn voorzorgen onterecht waren geweest, maar toen Acorndust hem had gevraagd om met hem te spreken in plaats van Ace begonnen zijn twijfels weer te borrelen. Bloodpaw bleef nog even bij Slate liggen, wachtend tot hij zeker wist dat de gewonde Elder diep in slaap was voor hij vertrok. Eenmaal bij de Leaders den aangekomen hoorde hij de ademhaling van Acorndust langs de wanden ruizen. Ook zijn geur hing hier sterk maar dat was al een tijdje zo; Tallstar had altijd bij Acefray en hem geslapen ondanks hij Leader geweest was. Acorndust had zijn slaapplaats al voor enkele moons hier gesetteld. ''Bloodpaw,'' Werd hij begroet door de deputy/leader. De tom was de den ingestapt en knikte de bruine tom toe. "Acorndust," Hij boog zijn kop in respect. "Je wou me spreken." De med cat app wist wel waarom maar hij liet het woord toch aan Acorn over.


Answers Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Answers DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 21:03

Het was tijd dat hij antwoorden kreeg, want dan kon hij het volgende plan gaan bedenken. Natuurlijk moest hij voorzichtig zijn, gezien hij geen levens had, maar als hij wist dat hij ze niet zou krijgen voor Tallstar de zijne had verloren of zijn leiderschap had teruggegeven, dan moesten ze actie gaan ondernemen. "Dat klopt," Antwoordde hij dan ook toen Bloodpaw eenmaal binnen was. "Zoals we eerder al hadden besproken zou ik bij je terugkomen na de gathering." Hij moest hierin nu een beslissing maken. "Ik zou graag willen dat je naar de moonstone gaat. En hopelijk kan Starclan je wat antwoorden geven over wat er momenteel gaande is." Het was niet alleen voor hem dat ze deze antwoorden nodig hadden, maar ook voor de clan. Hij kon ze niet nog langer in onzekerheid hierover laten, dat kon hij gewoon niet maken.


If you are strong, you'll find responsibility
Answers 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Answers Tenor
Mark
489
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 13:46

Bloodpaw rekte zijn schouder toen hij een stille oogcontact maakte met zijn deputy, of beter gezegd: leader. Tallstar was in zijn ogen geen lid meer van de clan en daarbij ook geen leader meer, wat Starclan ook zei: Tallstar was een grote fout geweest. Wat Acefray ook zei over zijn makker, hij was een clan verrader en als zijn mentor de bruine tom bleef steunen dan zou de med cat even vijand worden als Tall nu was voor hem. Het klonk misschien brut, maar zo was hij nou eenmaal. Er was goed en slecht, geen middenweg, geen vergeven en vergeten. Wraakzucht, dat rustte in zijn hart. Misschien was het nu nog niet zoveel, maar elke dag dat hij ouder en groter werd groeide zijn karakter met hem mee. De tom luisterde naar de voorspelende woorden van Acorn: ”Ik zou graag willen dat je naar de moonstone gaat. En hopelijk kan Starclan je wat antwoorden geven over wat er momenteel gaande is." Hij knikte stevig. Hij zou Acorndust helpen met de hoop dat de toekomstige leader hem later ook zou helpen. Hij broedde op een goeie samenwerking in de toekomst met zijn leader, hij wou het doel laten uitkomen waar Starclan naar streef: leader en diens medicine cat, samen er voor zorgend dat Shadowclan weer werd zoals ze hoorde te zijn. Bloodpaw knipperde met zijn ogen. Hij hoopte dat hij antwoorden zou ontvangen van zijn voorouders, want zover had hij enkel radiostilte ontvangen van de sterren. “Ik zal de tocht maken naar de moonstone en hopelijk zullen onze voorouders met mij spreken, maar ik wil je er voor behoeden dat ik niet weet wat er gebeuren gaat: ik kan antwoorden krijgen maar de sterren kunnen ook stil blijven.” De tom trok even met zijn gescheurde oor. “Wat is je plan van aanpak als de hemel weigert te spreken?” Acorndust moest een plan B hebben, mochten zijn voorouders hun willen testen of misschien wel straffen. Acefray had fouten gemaakt, hijzelf en Tallstar ook. Misschien was de stilte van de sterren wel een teken dat ze helemaal klaar waren met hen en hun gebroken regels. De maine coon slikte kort bij die gedachtes.


Answers Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Answers DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 14:29

Hopelijk zou de medicine cat apprentice willen doen wat hij van hem vroeg. Tenslotte had de ander de grootste kans dat Starclan tegen hem zou spreken. Maar dat was nog steeds geen zekerheid en dat gaf Bloodpaw dan ook aan. "Dat weet ik," Sprak hij dan ook. Maar het proberen konden ze altijd, dan hadden ze in ieder geval ook een antwoord. Dat ze er echt helemaal alleen voor leken te staan. De vraag die hij dan ook kreeg was niet heel verrassend en het was er ook een waar hij al genoeg over na had zitten denken. Er was eigenlijk maar een ding dat ze dan konden doen wat Tallstar betrof. "Als er geen antwoord komt, dan zullen we Tallstar moeten vinden." De kater moest dan tenslotte afstand van zijn rang doen. "Maar terwijl we zoeken naar Tallstar moeten we ook wat doen aan Sinclaw." Na wat de poes Slatefur aan had gedaan kon hij niet niks doen. Dan zou hij mogelijk het respect verliezen van de clan en dat kon hij zeker niet gebruiken op het moment. Maar voor hij wat zou ondernemen moesten ze beter voorbereid zijn en Bloodpaw moest terugzijn van zijn trip naar de moonstone. "Ik wil daarin alleen niet te gehaast zijn en goed voorbereid zijn." Dat kon de medicine cat apprentice wel begrijpen toch?


If you are strong, you'll find responsibility
Answers 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Answers Tenor
Mark
489
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 17:36

Gelukkig stond Acorndust erbij stil dat hun voorouders konden zwijgen. Hij knikte dan ook naar de bruine deputy en vroeg toen als hij een plan b had voor als de sterren geluidloos bleven. Hij vertelde hem dat ze dan Tallstar zouden zoeken en direct sprongen zijn nekharen omhoog. Wou Acorndust serieus die uilskuiken zoeken? De verrader? De ex-leader had zijn kind achtergelaten, zijn clan, zijn taak, hij had hen, de code en starclan verraden. Zijn gerechtigdheid gevoel was dan vaak enorm door zulke dingen zoals nu. Hij wou Tallstar hiervoor laten boeten, om hoe hij Pepperpaw zo gebroken had, hoe hij alles aan zijn laars gelapt had. Zijn gerechtigheidgevoel was groots maar kon ook verstrikt raken met wraak. De med cat app was dan misschien wel een med cat app maar hij beschermde zijn clan en familie net zo hard als een warrior. "En wat wil je precies gaan doen als we Tallstar gevonden hebben? Hem lief vragen als hij zijn rang wilt opgeven? Acorndust, hij's er met een reden vandoor gegaan met al zijn levens. Hij vreest voor iets of hij is iets van plan." Zijn onderbuik gevoel borrelde als een zwerver die al maanden niks te eten had gehad. "Dit hele zaakje stinkt. We moeten wat gaan ondernemen, kijk wat er is gebeurd terwijl we maar afwachten; Sinclaw loopt gewoon gerust rond en snijdt kelen open voor de lol. Beechresin is weg! Wat straks nog meer? Wat gaat er gebeuren als we nog langer wachtte? Misschien valt Bloodclan morgen wel binnen met een invasie. We hebben geen tijd. We moeten iets doen, en zo snel mogelijk." Het was een mondvol maar hij wou helpen om zijn deputy te laten realiseren dat hun huidige plan niet werken zal. Ze moesten NU wat doen, net zoals hij op de gathering geroepen had.


Answers Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Answers DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimevr 10 jan 2020 - 18:26

Er was vast een reden dat Tallstar er vandoor gegaan was met bijna al zijn levens, maar hij kon moeilijk gaan zitten wachten tot de kater ze een voor een zou verliezen. "Vriendelijk zal het vast niet gebeuren." Was hij bereid om de ander te forceren mocht het nodig zijn? Het was tenslotte duidelijk dat Tallstar nooit meer de positie van leider in zou kunnen nemen. "Maar ik kan het moeilijk laten zoals het is, zo kan ik geen clan leiden." Hij deed zijn best en was bereid om zijn leven te geven mocht het nodig zijn, maar wat zou er dan van de clan worden? Dan hadden ze niemand meer om ze te leiden en dan zou er een gekozen moeten worden en wie wist hoe dat af zou lopen. De volgende woorden van Bloodpaw raakten hem hard. Hij wist heus wel dat Beechresin weg was en dat ze wat moesten doen, maar overhaaste beslissingen hadden nooit tot goede dingen geleid. "Ik weet dat we wat aan Sinclaw moeten doen en het niet moeten afwachten, maar we kunnen niet onvoorbereid gaan." Zijn blik werd somber bij de volgende woorden. "En als ze Beechresin wat gedaan hebben zal ik ze er ook niet mee weg laten komen." Niemand kwam aan een dochter van hem zonder dat het gevolgen zou hebben. "Heb geduld tot de clan er klaar voor is." Hij wilde niemand verliezen, dus moest hij er zeker van zijn dat ze er klaar voor waren als ze ook echt gingen.


If you are strong, you'll find responsibility
Answers 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Answers Tenor
Mark
489
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 21:23

Bloodpaw knikte enkel. Hij was het er niet mee eens maar hij was een medicine cat apprentice en Acorndust de deputy. De ander zou het vast beter weten dan hem.. maar mocht het allemaal in de soep lopen dan zou hij als eerste zeggen: i told you so. Med cat's waren er ook voor adviezen en niet alleen genezing. Hopelijk begreep Acorn dat, want op een dag zouden ze samen moeten werken, want Acefray had niet zoals de leaders negen levens.  "Ik hoop het." Mauwde hij rustig. "Vergeet alleen niet dat het winter is, we hebben maar beperkt geneeskrachtige kruiden's. Er is geen ontkomen aan oorlog, maar speel het dan wel slim. Wacht niet tot de vijand ons komt verzwakken." Sprak de maine coon nog een keertje duidelijk. Hij was misschien dan wel jong maar hij had wel hersens. "Ik zal vandaag nog naar de moonstone reizen. Ik stel voor dat ik deze tocht alleen maak ditmaal, een body guard zal me enkel vertragen en daarbij.. denk ik dat het handig is om elke warrior tot beschikking te hebben de aankomende tijd." Mauwde Bloodpaw. Hopelijk gaf Acorn hem toestemming om alleen te gaan, want hij had haast en zoals hij al hardop gezegd had zou een reisgenootje hem enkel maar vertragen.


Answers Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Answers DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Answers   Answers Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 16:02

Natuurlijk konden ze niet te lang wachten, maar hij wist ook dat ze niet te gehaast moesten zijn. Hij zou de opties voorleggen aan de clan, zodra Bloodpaw terug was en dan zou er een besluit genomen moeten worden over wat ze zouden gaan doen. "Zodra je terug bent zullen we met de clan de opties gaan bespreken." Sprak hij rustig. Hij wilde zo'n belangrijke beslissing als dit niet alleen nemen voor de hele clan. Hij moest weten dat ze achter hem zouden staan, ongeacht wat Starclan tegen Bloodpaw zou gaan zeggen. "Het lijkt me inderdaad verstandig dat je alleen reist, wees alleen wel voorzichtig." Hij zou niet willen hebben dat de ander gewond raakte omdat hij hem gevraagd had om naar de moonstone te gaan.


If you are strong, you'll find responsibility
Answers 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Answers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: