[EVENT] Capture the Fish 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [EVENT] Capture the Fish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
[EVENT] Capture the Fish Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 12:34

De prophecy die Butterstar van StarClan ontvangen had hijgde in hun nekken. Hoewel deze nog niet gedeeld was met de clan - dat zou op de aankomende gathering gebeuren - betekende dit niet dat ze zich niet voorbereiden konden. De winter stond voor de deur, het werd steeds kouder wat automatisch betekende dat hun warriors ook verzwakten als ze niet voorzichtig waren. Daarom had Panthergrowl een training bedacht die de RiverClanners hopelijk scherp hield. De grote kater liep naar het midden van het kamp, waar hij zijn keel schraapte zodat hij om de aandacht vroeg.

"Alle katten die oud genoeg zijn om te vissen, verzamel je om mij heen," begon hij waarna hij wachtte tot iedereen zich verzameld had. "Om jullie scherp te houden heb ik een gezamenlijke training bedacht, iedereen die dit kan is verplicht om mee te doen." Hij wist dat als hij dit niet verplichtte, er vast een aantal warriors waren die ertussen uit zouden proberen te knijpen. "Ik wil dat jullie twee groepen vormen. Beiden groepen hebben een vis, die ze ergens in het kamp mogen verstoppen. Ook hebben beide groepen een eigen kamp. Het is de bedoeling dat deze vis door de andere partij gevonden en veroverd wordt, de vis is veroverd zodra deze in je eigen kamp is gelegd. Wat je nodig hebt voor deze oefening is dus zowel aanval als verdediging als een strategie. Ik zal bij groep karper horen, aan de overkant is groep snoek," Hij wees op de twee vissen die in het kamp lagen. "Zodra we grote gelijke groepen hebben gaan we beginnen."

Doel van het spel: Verover de vlag vis, eerst moet deze gevonden worden en vervolgens veroverd worden naar het eigen kamp. Verdedig jouw vis of val de andere groep aan.
Groepen (graag kopiëren in je post met jouw naam erbij):
Code:
[b]Team Karper[/b] - Panthergrowl
[b]Team Snoek[/b] -
- Dit speelt zich af voor de gathering -


[EVENT] Capture the Fish EHnbxOu        0        [EVENT] Capture the Fish 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Capture the Fish 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Prairiefox
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 12:42

Ready set, ready set
Let's haunt this bitch! ♡

Ze stond vanmiddag eigenlijk ingepland op een patrouille maar ze moest zeggen dat ze dit haast spannender vond dan de grenzen patrouilleren. Het woord verplicht schoot haar misschien een beetje verkeerd maar verder leek het plan wat de deputy had uitgedacht redelijk. Het was in ieder geval geen saaie training en hoewel Prairiefox zich niet graag inspande deed ze niets liever dan spelletjes spelen. En dit, dit klonk toch wel als een spelletje. Haar oren spitsten zich enthousiast vooruit waarna ze tegenover de deputy ging staan bij de kleine snoekbaars. Prairiefox reporting for duty, sir. 'Count me in,' grijnsde ze.
Team Karper - Panthergrowl
Team Snoek - Prairiefox
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Capture the Fish 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
79
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 12:48

Zijn boze hoofd keek richting het midden van het kamp toen zijn mentor daar een aankondiging deed. Zijn dikke stekel pels tintelde zachtjes door enthousiasme door de woorden van de deputy. Er werd een spel gehouden die diende als training waar je zowel mocht vechten als verdedigen; vechten voor hem natuurlijk. Verdediging stond niet in zijn woordenboek. Hij zou de andere team verassen met een directe grote aanval! een stormloop daar zou hij deze spel mee winnen. Toen Panthergrowl ook mededeelde dat hijzelf ook meedeed (bij team karper) stond de witte apprentice al snel klaar naast zijn mentor. Zijn spieren spande zich aan en hij voelde een kick door zijn hele lijf heen trekken. Hij was er klaar voor! Hij zou de vis van de 'vijand' te pakken krijgen en hem met dikke trots voor hun neus opeten, misschien wel samen met Faintlight, wacht- zou Faint ook mee mogen doen? De tom richtte zijn vurige ogen op de deputy. "Mag Faintlight meedoen, Panthergrowl?" Het was voor het eerst dat Whitepaw het op een redelijke rustige/aardige toon vroeg aan zijn mentor. De witte tom wou graag dat zijn vriendin ook eens mee mocht doen met spelletjes- in dit keer was het zelfs in het kamp! geen enkele reden waarom het niet kon in de ogen van de witte app.

Team Karper - Panthergrowl - Whitepaw
Team Snoek - Prairiefox


[EVENT] Capture the Fish 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Capture the Fish Tenor
Robin
7
Actief
I lost someone who did not care, you lost someone who did..

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Grayflight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 13:28

Grayflight kwam het kamp binnen, hij was een vroege wandeling gaan maken dwars door het territorium. Hij ging meteen richting de warriors-den om even te slapen, maar nog voor Grayfight daar binnen kon gaan galmde de oproep van Panthergrowl door het kamp: "Laat alle katten die oud genoeg zijn om te vissen, verzamel jullie om mij heen," riep hij. Grayflight stond alert, zou er iets belangrijks gebeurd zijn? Hij had gemerkt dat Butterstar & Panthergrowl zich de laatste tijd anders gedroegen. Maar toen Grayflight hoorde over de "training" die Panthergrowl had bedacht, was die twijfel meteen verdwenen. "Reken maar op mij!" zei hij. "Team Snoek for the win!"


Team Karper - Panthergrowl - Whitepaw
Team Snoek - Prairiefox - Grayflight


[EVENT] Capture the Fish Grayfl11


Laatst aangepast door Grayflight op za 11 jan 2020 - 18:27; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw
Member
[EVENT] Capture the Fish Mini-avatar-Lionpaw
picture hosting
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 20:42

Hij kwam net uit het behoefte hoekje buiten het kamp toen de oproep van de deputy door het rivierclan kamp schalden. Meteen sprong Lionpaw  naar de verzameling katten die op geroepen waren. Panthergrowl legde uit wat ze gingen doen en hij glimlachte breed. Ja dat ging leuk worden! Er waren al 3 andere katten die zich aangemeld hadden. Lionpaw sprong op van zijn zit positie en stak zijn staart omhoog. 'Ik doe mee met Team Karper!' riep Lionpaw luid en stond al te popelen om aan de slag te gaan!

Team Karper - Panthergrowl - Whitepaw - Lionpaw
Team Snoek - Prairiefox - Grayflight


Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Capture the Fish BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 18:43


Littlefish keek op toen Panthergrowl de clan bijeen riep en een enthousiaste uitdrukking verscheen op haar snuitje toen hij de gezamelijke training uitlegde. Heck yeah, dat waren altijd fantastisch leuke momenten! De kleine calico was niet de eerste om op te staan, en dus besloot ze zich te voegen bij de groep die op dit moment het minste leden had; en dat was Team Snoek. Twee andere warriors waren al voor dit team gegaan, en op het moment dat ze zich bij hen voegde gaf ze hen beiden een grijns. "Team Snoek gaat jullie inmaken!", riep ze het andere team speels toe, haar turquoise ogen glinsterend met enthousiasme en vechtlust. Oh, Littlefish zou niet neergaan zonder een goede strijd.

Team Karper - Panthergrowl - Whitepaw - Lionpaw
Team Snoek - Prairiefox - Grayflight - Littlefish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Capture the Fish InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
107
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Capture the Fish   [EVENT] Capture the Fish Icon_minitimedo 23 jan 2020 - 17:06

[EVENT] Capture the Fish Faint310

Oh. Nou, dan bleef ze maar aan de rand. Faintlight had namelijk vaak genoeg vis gegeten, maar nooit zelf gevangen; dus bleef ze bij de ingang van de elders den. Een vage glimlach kwam op haar gelaat toen hun deputy vertelde dat ze namelijk een spelletje gingen doen. Of nuja, eigenlijk een training, maar spelletje klonk veel leuker! Iets over verschillende kampen en twee vissen. Faintlight haar snorharen trilden vrolijk en ze besloot zichzelf dan maar aanwezig te maken als cheerleader, totdat ze Whitepaw hoorde spreken. "Mag Faintlight meedoen, Panthergrowl?" Oh! Dat was lief van haar vriendje! Een grote glimlach kwam op haar gelaat en ze stapte op de kater af, aan wie ze een wat onhandig neusje gaf. Vervolgens wachtte ze rustig op het antwoord van hun deputy. Oh, hopelijk zou het mogen!Oh, to see without my eyes
[EVENT] Capture the Fish Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[EVENT] Capture the Fish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: