Flutter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Flutter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flutter 5e3ALQu
James
328
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Flutter   Flutter Icon_minitimema 6 jan 2020 - 19:06

Baneflower had een rusteloze nacht achter de rug, al moest ze toegeven dat het hielp sinds ze het nest deelde met een ander. Het was fijn om iemand naast je te hebben als de herinneringen te veel werden. Ze schudde kort de gedachtes uit haar pels en liep het grote gedeelte van de grot in, waar de katten weer een beetje tot leven kwamen. Stralen van de zon schenen naar binnen met hun flikkerende patronen dankzij het water. Ze stond kort bevroren om de pracht van dat aanzicht. Ze was hier nog maar minder als een week en het was allemaal nog zo nieuw voor haar. Maar dit kon een overtuiging blijken dat nieuw nog niet zo erg was. Kort dacht ze na over wat ze mogelijk zou kunnen doen, al besloot ze uiteindelijk dat het misschien nog niet verkeerd was om gewoon weer te gaan jagen. Hoewel ze nog niet veel wist, wist ze wel dat dit blijkbaar enkel onder begeleiding mocht van een... naja... grotere kat. De poes besloot het er maar op te wagen en liep naar de eerste de beste kat toe die leek alsof ze haar nek zouden kunnen breken. In dit geval een gevlekte she-cat. Eenmaal hier realiseerde ze dat ze geen idee had wat ze nu moest in. In de clans hoefde ze zichzelf nooit echt voor te stellen en had ze gewoon kunnen vragen of ze mee wilde jagen, maar hier ging dat natuurlijk niet. Vossenstront dit was zo simpel nog niet- weet je ze ging het maar gewoon doen. "Hey-" Dat was een sterk begin. "Heb je zin mee te gaan jagen?" Hoewel in haar houding een vreemd soort dominantie zat en haar ogen een vuur bevatte, was haar toon voorzichtig of terend te noemen. Ze deed in ieder geval haar best.

+ Cardinal


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flutter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: