Dweller 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dweller

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dweller 5e3ALQu
James
347
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Dweller   Dweller Icon_minitimema 6 jan 2020 - 19:21

De thunderclanner bedankte de guard waarmee ze was gaan jagen met een knikje, terwijl deze simpelweg verder ging met zijn verplichtingen. Ze had graag nog wat gezegd maar dit was moeilijk als je muil vol zat met veren. De poes had een mooie duif kunnen doden, een dikkere die duidelijk zijn maaltjes bij de twolegs haalde eens in de zoveel tijd. Ze kon niet later zich er toch wat trots op te voelen. Het meeste joeg ze in het bos, terrein wat bekend was voor haar. Toch was het weer wennen aan de nieuwe grond onder haar poten, de geuren die weer vervreemd waren geraakt na de manen van absence en de geluiden van grote roofvogels die te ver waren om een bedreiging te zijn. Alles was nieuw en alles was vreemd. Jagen was dan lastig. Maar vandaag had ze in ieder geval een mooie vangst om de grot mee in te komen lopen. Dat was maar goed ook want de namiddag begon toch al zijn punt te bereiken. Het zou zo weer donker worden. Met die gedachte legde ze de vogel op de prooistapel en ging hierna in het wegzakkende licht liggen, die de stenen voor de grot prettig verwarmde. Zo zou ze weer tijd kunnen besteden met haar zoon, wanneer deze terug kwam van training. Er was toch te weinig tijd om weer naar buiten te trekken. Ze tilde haar kin op naar het warme licht en haalde diep adem. Ja. Dagen zoals deze kon aan gewend worden.

+ Grace


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dweller
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: