Well, hi 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Well, hi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Well, hi Giphy
Elfje
711
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Well, hi   Well, hi Icon_minitimema 6 jan 2020 - 22:52

Het was gek om hier niet meer vaak te komen, na zijn hele apprentice tijd de nesten te moeten verschonen en prooi naar de queens en hun kroost te brengen. Hij had dan ook altijd goed met de kittens overweg gekund en hij had vaak genoeg een spelletje met ze gespeeld. Nu had hij daar geen tijd meer voor, met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als een nieuwe warrior. Toch, hij had vandaag even een excuus om de nursery weer in te duiken. Zijn vriendin, Silverwish, had samen kittens met Olivebranch gekregen en ze groeiden al als kool. Hij was dan ook die middag naar binnen gedoken met het idee om haar een bezoekje te gaan brengen. Echter liep het een beetje anders. Toen de bruine tabby zich door de ingang van de nursery had gewurmd, waardoor er een paar kleine afgebroken takjes in zijn vacht bleven hangen, had hij nog de volste intentie gehad om Silverwish op te zoeken. Maar toen hij de takjes uit zijn vacht had verwijderd, stond er ineens een kleintje voor zijn neus. Of stond hij voor het neus van de kitten? Hij had een beetje ondoordacht de takjes lopend uit zijn lange vacht lopen trekken. Misschien had hij dat wat beter moeten doordenken. Ach, nu kon hij er niets meer aan veranderen. "Hoi!," groette hij de kitten voor zijn neus dan ook vrolijk.Driftingkit eerstWell, hi Ardent72
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well, hi
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: