[Tribemeeting] A new reign 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Tribemeeting] A new reign

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Starteller
Endless Hunting
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 19:31


De zon was alweer aan de horizon verschenen toen ze terugkeerde. Alleen, en niet met haar mentor. Het viel haar zwaar, maar ze probeerde haar rug te rechten. Toch voelde ze zich leeg van binnen, alsof er een gat was verschenen in haar binnenste. Ondanks dat Starteller geaccepteerd was door de Tribe of Endless Hunting en haar nieuwe naam geschonken gekregen had, was ze toch niet op haar gemak. Hoe vaak zou Star zichzelf überhaupt verkeerd voorstellen? Vaak kon ze zich indenken. Wat zou de tribe er überhaupt van vinden? Er lagen werelden van verschil tussen haar en Skyteller qua karakter en leiderschappstijl. Tegelijkertijd... ze was geaccepteerd door de Tribe of Endless Hunting. Dan mocht er geen twijfel meer over zijn dat dit haar lot was.  Misschien was ze zelfs wel trots geweest als de avond niet met zo'n inktzwarte rand geëindigd was.

Met een zachte, treurige glimlach betrad Star de tribegrot terwijl de zonnestralen al door de waterval naar binnen vielen. Ze zocht de blik van de katten die ze passeerde, zoekend naar goed- Of afkeuring, waarna ze op de grote rots sprong. Ze misten Skyteller, dat wist ze zeker.. "Beste Tribegenoten. Skyteller en ik hebben vannacht de nacht doorgebracht op het hoogste punt boven de Starpools." En ontiegelijk koud dat het was... ze kon maar beter verkoudheidskruiden gaan slikken, preventief. "We zijn hierbij in de aanwezigheid van de Tribe of Endless Hunting geweest, wie hun goedkeuring hebben getoond over Skyteller's beslissing." Ze krulde haar staart om haar koude pootjes heen. "Met deze goedkeuring heeft Skyteller mij de naam Teller of the Fallen Stars geschonken. Als Starteller zal ik zoveel mogelijk inzet tonen om jullie en de tribe naar een goede toekomst te leiden." Ze boog haar kop en sloot haar ogen kort, een respectvol gebaar naar de tribe. Ze zou niet falen... Ze zou ze allemaal beschermen. Maar daarna, boog ze haar kop nog wat verder, haar stem bevend. "Helaas kom ik ook met slecht nieuws.. Skyteller heeft zijn redenen gehad zijn rang over te dragen..  Hij heeft het niet gehaald om met me terug te keren." Ze beet op haar lip, haar oren in haar nek draaiend. "Hij heeft zich daarboven bij de Tribe of Endless Hunting gevoegd.." Haar stem brak en ze was haar woorden even kwijt. Het was allemaal teveel, zeker na een hele nacht zonder slaap. Ze had de tijd nodig om zich te herpakken, om de patrols te regelen, om.. om.. Ze wist het even niet meer.


[Tribemeeting] A new reign 7tNWfW2U_o


Laatst aangepast door Starteller op di 7 jan 2020 - 20:30; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream •
Member
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Dream •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 20:15


De prachtige calico kattin keek verwachtingsvol op toen ze de jongere kattin langs zag lopen. Ze had de avond wacht gehad en schudde nu haar volle gevlekte vacht uit. Het was een lange nacht geweest, maar het vooruitzicht dat er een nieuwe healer terug zou komen was iets waarvoor ze trots de wacht zou houden. Een kleine glimlach speelde rond haar gezicht terwijl ze de rossige kattin toe knikte, op het moment dat ze langs kwam lopen.
Haar ogen volgde de kattin terwijl ze de tribe toesprak en ze kwam overeind. Skyteller was voor vele manen de healer van de tribe geweest, maar het was goed om weer wat vers bloed in de kuip te hebben. Nadat Starteller klaar was met spreken, kwam Dream of Day overeind en liep in de richting van de nieuwe healer. "Gefeliciteerd, Starteller," sprak ze op een rustige, wijze toon, toch zat er een hint van droevigheid in. Het feit dat Starteller er was, was natuurlijk een goed moment voor de tribe, maar dat Skyteller het niet had gehaald om terug te keren. Dat deed pijn. "Het is spijtig om zo'n grootse kat te moeten verliezen, tegelijk met het verkrijgen van een nieuwe Healer." Ze zuchtte zachtjes en haar gouden ogen gleden over Starteller heen. "Gaat het een beetje met je?" vroeg ze daarna zachtjes. De nieuwe healer had immers een zware nacht achter de rug.;; it's still magic, even if you know how it's done ;;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 20:36

Mouse had zich de avond druk gehouden met jagen en het verzamelen van mos om haar nest in de den wat warmer en zachter te maken. Het koude weer was niet al te prettig en hoewel haar vacht dik was; beet het in haar pootjes en neus. Ze kon zich voorstellen dat oudere katten er meer last van hadden dan een gezonde jonge kattin zoals zijzelf.

Shroud; die geen Shroud meer heette sprong op de grote rots waardoor de kattin het wassen van haar vacht stopte en langzaam naar Dream toe liep, de oudere kattin had zich immers al in de buurt gevestigd. Met een zachte glimlach op haar gezicht knikte ze de oudere kat toe voordat haar aandacht naar Shroud ging. De woorden van Shroud, die nu Teller of the Fallen Stars heette; omkleden haar hart met een koud gevoel. Ze had de vriendelijke kater graag gezien; zolang ze zijn hulp niet nodig had gehad. Het was namelijk nooit prettig om een Healer nodig te hebben. Haar oranje ogen gleden even naar Dream toen ze sprak voordat ze langzaam op stond en met een vriendelijke tik van haar staart sprak. "Gefeliciteerd, Starteller." mauwde ze zacht en vriendelijk. "Iedereen gaat Skyteller missen maar hij had geen betere opvolger kunnen kiezen. Als jij mij aan kan met mijn eigenwijze trekken en verbrandde poot als To-be dan red je het wel." mauwde ze zacht snorrende en bemoedigend. Niet dat ze super moeilijk was geweest maar ze was zeker niet de makkelijkste om tot door te dringen.
Change your thoughts
and you
change your world
m e !


[Tribemeeting] A new reign Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crow •
Member
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 21:57

De zwarte kater was net nog bezig geweest met prooi aan de oudste Tribe katten te verdelen toen Shroud net binnen kwam. De roofvogel die hij tussen zijn tanden hield bracht Crow snel weg voor hij zich bij de rest voegde en luisterde naar wat ze te vertellen had. Ze heten nu dus anders Starteller. Mooie naam ook. Het paste wel bij haar, maar het droevige nieuws wat Starteller mededeelde stemde ook hem droevig. Skyteller was al healer voor zolang de zwarte kater het zich herinneren kon. Maar er waren twee tribe katten voor hem die Star feliciteerde. Dus wilde hij dat ook doen. Dat zou enkel zijn respect jegens de nieuwe healer beklinken. 'Gefeliciteerd Starteller. Ik weet zeker dat je Skyteller trots zult maken!' miauwde Crow en stak zijn staart de lucht in om zijn woorden kracht bij te zetten. Wat de toekomst nog brengen zou wist alleen de Tribe of Endless Hunting natuurlijk.


image host
Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Tribemeeting] A new reign 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
224
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 7 jan 2020 - 23:45

Spark had het moeilijk de laatste dagen op een manier die compleet nieuw voor hem was. Hij had zoals ieder kind dingen meegemaakt die niet altijd even fijn waren. Maar de manier hoe het kinderlijk brein werkte hadden deze langzaam weggeduwd en verborgen uit het zicht. Hij had er op deze manier geen last meer van. Maar misschien was het juist daarom dat de klap van de afgelopen gebeurtenissen zo zwaar op hem waren gekomen. Zijn mentor was bloedend en verminkt aangekomen, waarvan hij hulpeloos had moeten zien hoe het leven haar verliet. Hoe andere rouwde en pijn hadden waar niks tegen veranderd kon worden. Zijn moeder, niets meer dan een vreemde, was komen opdagen en had besloten een aanwezige rol in zijn leven te spelen. Iets wat hij als een idee leuk had gevonden maar nu spijt van had gekregen. Haar aanwezigheid was voor hem verstikkend en hij voelde een vreemde verplichting om haar aardig te vinden. Maar hij vond haar niet aardig. En dat kon hij tegen niemand vertellen zonder problemen te maken. Dus hielt hij alles binnen. Ongezond propte hij al deze emoties op en gedroeg zich normaal en ongeschonden voor de buitenwereld. Hij wilde immers niemand lastig vallen met wat er in hem speelde. Ze hadden belangrijkere dingen aan hun hoofd. Toch droeg hij zichzelf onnatuurlijk kalm naar de tribemeeting toe, waar Shroud terugkwam van haar reis naar de bergen. Blijkbaar heette ze nu Starteller, en het was goed gegaan, ze was nu de nieuwe healer. Maar nog voor dit goede nieuws kon doordringen ging ze al verder met het slechte nieuws. Ze was alleen teruggekeerd. Ze had Skyteller daar achtergelaten- en Skyteller was dood. Dit was een slag die de kleine kater hard raakte. De tribe was een kleine gemeenschap en hij had de healer goed gekend, iedereen kende elkaar goed hier. Skyteller was voor hem een vaste rode draad geweest in zijn leven, in zijn hele beeld van de tribe zelf, van het bestaan van een healer. En hij was dood. Zijn eerste echte aanraking met dit onderwerp was nog zo enorm recent en nu hoorde hij het nogmaals, al was het deze keer zonder beeld. Misschien was dit juist erger. Want zijn fantasie bracht hem enkel beelden van een koude, kale berg met de ex-healer zijn lijf die daar eenzaam lag te verteren. Het volledige besef wilde ook moeilijk tot hem doordringen. Dat hij ook van Skyteller nooit afscheid zou kunnen nemen en dat Shroud- nee, Starteller nu zijn taak zou overnemen. Kinderlijk onbewust van de situatie, overvallen door deze nieuwe rouw, vond hij dat dit haar schuld was. Want zij had wel afscheid mogen nemen. Zij was met hem de berg op gegaan en ze had hem daar helemaal alleen achtergelaten en dat was- gemeen. En nu ging ze gewoon door alsof het niks was, nam ze zijn naam over alsof het niks was. Haar kleine moment van pijn was onzichtbaar voor hem. Het was gewoon niet eerlijk, besloot de jonge to-be toen. Zijn amberen ogen schoten naar de katten die ouder en wijzer waren als hem, die verlies op hun ziel droegen en er daarom mee wisten om te gaan in gratie. Deze katten feliciteerde Starteller met diens nieuwe taak. En Spark besloot dat hun ook allemaal gemeen waren. Gemeen omdat ze durfde haar te feliciteren terwijl de slechte gebeurtenis de goede zo erg overschaduwde. Trillend besefte de kat nu pas dat hij aan het huilen was, op zijn plaats genageld. Hij opende zijn mond om wat te zeggen, maar enkel een snik ontsnapte uit hem, al wist hij ook niet precies wat hij gezegd had als het wel was gelukt. Hij wist het gewoon niet. Wat hij voelde, wat hij wilde, wat hij moest doen. Hij wist enkel dat het wel Starteller haar schuld moest zijn, want wie was er ander verantwoordelijk? Of had de dood geen verantwoording naar iemand toe? Hij wist dat ook niet. Uiteindelijk kwam Spark in beweging, hij draaide zich om en sprintte huilend naar buiten. Onwetend hoe hij op deze situatie moest reageren was de enige optie de situatie compleet ontwijken.

Vervolg: https://www.warriorcatsnl.com/t41059-sorg#853498


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fern •
Member
[Tribemeeting] A new reign Beertjeava
Beertje
74
Actief
Go on a diet they said
it will be fun they said
...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Fern •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 8:53

Fern curled up underneath the sunset was geen kind meer, nog was ze volwassen. Haar puberteit ontkrulde zich en dat merkte je ook in haar trainingen. Ze werd losbandiger, maar net ook serieuzer. Nu nam ze het prikkelige gedeelte over van de Tribe. Iedereen was onrustig, wachtende op de terug keer van Skyteller en Shroud. Fern hoorde geroezemoes dat veel luider werd. Ze gaf haar staart nog een paar likken voordat ze zich razendsnel bij de rest voegde. Shroud sprong op de rots. Het zag ernaar uit dat ze koud had, maar Fern zweeg. De donkergrijze poes luisterde met een half oor naar de kattin. Ze was opzoek naar Skyteller die maar niet mee binnen kwam. En toen...  
"Hij heeft zich daarboven bij de Tribe of Endless Hunting gevoegd.."
Ze hoorde hoe Sh-Startellers stem brak... maar vanbinnen brak ze zelf ook. Fern keek nu met volle aandacht naar hun nieuwe healer, maar die ging niets meer zeggen. Haar donkere oortjes zakten opzij. Tranen welden in haar op toen ze het verscheurende gevoel in haar borstkas voelde. Snikkend keek ze woest heen en weer, zoekend naar haar mama of papa. Op het moment dat ze naar links keek zag ze Spark wegvluchten. Hij was een iets jongere to-be. Fern curled up underneath the sunset kreeg geen piep door haar keel. Zonder de nieuwe Healer aan te kijken ging ze Spark achterna.


[Tribemeeting] A new reign D8opmkx-561cbcb2-2866-4c0b-8502-4c007ddb9146.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjMGY0NzQwLTBhOTMtNGMzMi05NTUzLWZhNGYxZTQ3NzBmY1wvZDhvcG1reC01NjFjYmNiMi0yODY2LTRjMGItODUwMi00YzAwN2RkYjkxNDYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

fern curled up underneath the sunset
[Tribemeeting] A new reign E4c1AuV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Floriske
387
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 10:04

De ochtendzon scheen door de waterval naar binnen. Het licht leek van een andere kwaliteit dan andere dagen, de ochtend nieuwer dan andere ochtenden. Het had iets schitterends en breekbaars.
Shroud betrad de grot, de gebroken licht dansend over haar vacht. Ze was anders, dacht Day, en hij wist dat de ceremonie geslaagd was: Shroud was niet langer, ze zou nu een nieuwe naam hebben. Ze was de Healer. Ze had iets zachts over zich en iets treurigs wat Day niet kon plaatsen. Hij wees het toe aan de kracht van de ceremonie. Skytellers afwezigheid wees hij toe aan het feit dat hun nieuwe Healer dit misschien alleen moest doen. Hij wilde haar de ruimte geven, zonder zijn eigen oud-Healer aanwezigheid die haar aura ruimte zou kosten.

Day koos een plek dichtbij de grote rots en luisterde naar de woorden van Teller of the Fallen Stars. Hij was haar Chief, nu, niet langer die van Skyteller. Een warme glimlach sierde zijn gezicht, maar toen Starteller haar nieuwe naam had gedeeld, was ze nog niet klaar. Skyteller had zijn redenen gehad, zoals Day had vermoed, zoals hij toen-nog-Shroud had verzekerd. Maar de aard van de redenen, die had hij niet kunnen raden. De warmte trok uit hem weg, alsof de nachtvorst bij het aanbreken van de dag in hem kwam schuilen voor het zonlicht. Teller of the Endless Skies was dood. De kater die zo eeuwig had geleken. Ze waren van dezelfde generatie, hij en Day. Ze kenden elkaar al lang en misschien waren ze niet altijd hechte vrienden geweest - terwijl Day op wacht zat, leerde Mountain over kruiden en voortekenen - maar Skyteller had hem zijn vertrouwen geschonken, hem Chief gemaakt.

Was het de ziekte geweest? De ziekte die Mountain in zijn jeugd had doorgemaakt? Was het teruggekomen? Day voelde het plots met zekerheid, want alles kwam uiteindelijk terug. Ieders dood lag al besloten in zijn jeugd, er was een orde in het universum, een richting. Ze waren allemaal verhalen met een thema. Day wenste dat hij afscheid had kunnen nemen, maar Skyteller had ervoor gekozen de redenen voor zijn aftreden niet te delen. Het was zijn keuze geweest. Daar moest hij vrede in vinden. Day haalde diep adem, liet het zonlicht het ijs smelten, en stapte naar Starteller toe. Hij glimlachte, knikte haar toe. Hij was nu haar Chief, hij moest haar steunen. Zoekend naar woorden, keek hij naar de Tribe, en zag nog net Spark achter de waterval verdwijnen, Fern in zijn kielzog. Day aarzelde, keek naar Starteller, keek naar de uitgang van de grot. Waar gingen die twee naar toe? Spark en Fern waren jong, ze zouden er niet alleen op uit moeten gaan, niet in deze staat, niet in deze kou. Hij moest ze helpen. Hij moest Starteller helpen. "Ik denk dat ik Spark en Fern moet volgen", miauwde hij, de vraag in zijn ogen. Starteller was sterk, ze was blijven staan toen Skyteller plots aftrad, ze was blijven staan toen ze het bericht van zijn dood moest mededelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 11:50


De reacties op haar mededeling waren wisselend. Starteller liet het allemaal gelaten over zich heen komen, zelf ook verteerd door verdriet door het verlies van haar mentor. Een aantal katten wilden haar steunen, naar wie ze met een waterige glimlach teruglachte, een lach die haar ogen niet bereikte. Ze was blij met de troost en de steun, maar dit kon het gapende gat in haar hart niet vullen. Ze draaide haar oren naar achteren toen ze Spark zag wegvluchten en Fern erachteraan zag schieten. Dat beeld, het beeld van de to-be's die het nieuws niet aankonden, was genoeg om haar opnieuw te laten knakken. Haar glinsterende ogen lieten nieuwe tranen langs haar wangen glijden, al veegde ze deze verbeten weg met haar poot. Wat was ze voor een healer als ze dit niet aankon? Maar het liefste zou ze wegkruipen in haar nest en er dagen niet meer uitkomen. Haar blik kruiste die van Day en ze knikte zachtjes op zijn woorden. Dat leek haar ook het beste. "Ga, vind ze," miauwde ze, haar stem nog wat schor, waarna ze even stil bleef en halt hield.

Ze moest zichzelf herpakken, ondanks dat verdriet zwaar op haar schouders neerdrukte. Ze haalde diep adem, huiverig. "Skyteller is gestorven op de hoogste piek, de ziekte die hem al zo lang teisterde is hem teveel geworden, met die wetenschap heeft hij zjn rang afgestaan." Haar oren bleven plat in haar nek liggen. Ze voelde zich een robot, de woorden opnoemend terwijl haar hoofd het eigenlijk niet meer kon. "Vannacht zullen we een vigil houden bij zijn lichaam of hier in de grot voor katten die de reis naar boven niet willen maken.. We zullen dan ook onze giften bij hem neerleggen." In ieder geval hoefde zijn lichaam niet naar boven gedragen te worden. Het zou respectloos zijn om zijn connectie met de Tribe of Endless Hunting te breken door hem naar beneden te tillen. Hij zou vannacht rennen met de geesten van de aarde.. daar was ze zeker van.


[Tribemeeting] A new reign 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[Tribemeeting] A new reign Iw2Epzf
Renske
338
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 16:34


Wren had haar moeder zien vertrekken en sinds dien had ze in de bergen gedwaald. De schemering had haar teruggebracht naar de grot en nog steeds was haar moeder toen nog niet terug geweest. Wren had trouw zitten wachten, alleen met haar kopje vol zorgen en overpeinzingen. Ze had geen oog dicht gedaan. Mama zou nu healer zijn terwijl ze dat helemaal niet leuk vond. Zou mama dan ongelukkig zijn? Ze had verteld dat ze bij hun had willen blijven, maar dat mocht niet. En het zorgde voor kortsluiting in Wrens jonge kopje. Kreeg je dan niet altijd wat je wilde? Kon je niet gewoon "nee" zeggen. Mama moest haar hele leven op haar kop zetten terwijl ze dat niet wilde. Zou ze dan wel een goede healer kunnen zijn? Had de Tribe of Endless Hunting wel gelijk? Bestonden ze eigenlijk wel? Wren had zitten wachten en zitten peinzen terwijl uiteindelijk de lichte vacht van haar moeder binnen kwam met het ochtendgloren. Ze merkte meteen dat iets verkeerd was. Ze stelde zichzelf eerst voor als de nieuwe healer van de Tribe. Starteller. De naam klonk vreemd, buitenaards. Voor haar zou ze altijd gewoon haar moeder blijven. Maar dat zette haar in zo'n benauwde situatie die eigenlijk niet hoorde te bestaan. Mama mocht geen kittens, geen partner. Dat was tegen de regels. Nou, die regels waren gewoon stom! Maar het zwaarste woord moest nog komen. Skyteller was dood. Wrens bekje viel open van verbazing. Sommige katten begonnen Starteller te feliciteren, anderen renden jankend de grot uit. Wrens grote, blauwe ogen volgden Spark en Fern. Ze besloot dat zij ook stom waren. Dit was mama's grote dag en ze had het er al moeilijk genoeg mee. En dan gingen ze lopen janken als doetjes. Skyteller was niet eens zo super aardig geweest. Day bood aan de twee te volgen, maar mama bleef achter, vertellend dat ze vigil zouden gaan houden bij de oude healer. Wren wist dat ze mee zou moeten. Ze had daar helemaal geen zin in. Ze wist nog hoe Wisp dood in de grot werd gebracht, een ijzig en stijf lichaam. In plaats daarvan schuifelde ze naar haar moeder en drukte haar kopje in haar vacht, maar ook zij kon zelfs geen lach op haar gezicht toveren. ‘Ik ben wel trots op je hoor, mama.’ De vermoeidheid lag over haar schouders en ze wist even niet hoe ze zich moest voelen. Maar ze voelde zich vreemd genoeg verdrietig. Niet voor Skyteller, maar voor mama.

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
[Tribemeeting] A new reign Tumblr_nxqfr4vWPx1sl9d05o4_250
Bo~
117
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 21:16

Hij had het gezien vanaf het moment dat ze terug de cave in was gelopen. Skyteller was er niet langer en ze had haar naam ontvangen. Hij voelde zijn poten tintelen, hij was klaar met al deze veranderingen. Hij was klaar met alles en de enige reden waarom hij niet per direct de tribe zou verlaten is het feit dat zijn neefje hier was. En zijn neefje heel erg veel om hem gaf. Hij zou het prima kunnen overleven in zijn eentje, prima overleven zonder alle judgende blikken van zijn familie omdat hij het bastaard kindje was. Nee, hij vond het niks. De enige reden was echt Spark. Zijn neefje die zoveel om hem gaf en waar hij ook veel om gaf. De poes sprong op de grote rots, waarna ze begon te spreken hoe ze samen met Skyteller naar het hoogste punt was gegaan, naar de Starpools. Hij slikte even en sloeg misschien wel iets ongeduldig met zijn staart op de grond. Allemaal nutteloze informatie, ze kon net zo goed zelf bedacht hebben dat de Tribe of Endless Hunting haar goedkeuring hadden gegeven. Skyteller had haar de naam Teller of the Fallen Stars geschonken, het enige wat hem boeide dus eigenlijk. Hij moest op zijn minst weten hoe de nieuwe healer van de tribe heette niet waar? Starteller voor kort. De rest wist hij al wel vanaf het moment dat ze de cave was ingegaan. Hij kende het riedeltje daarna ook wel. Hij was nooit close met de kater geweest, maar het was wel een kater geweest die hij respecteerde. Een kater waarvoor hij wel de reis naar boven kon en wilde maken. Dus dat zou dan ook zijn plan zijn ook. Hij legde zichzelf neer op de grond, zijn ogen van de poes afgericht, richting de grond. Hij zou het liefste de cave uitstormen, zoals zijn neefje had gedaan. Maar hij kon het niet in zichzelf op krijgen om erachter aan te gaan.


[Tribemeeting] A new reign Foxos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Tribemeeting] A new reign Tumblr_pkd4b1CTOQ1shm75oo9_640
aapie
26
Actief
is natoer

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Spirit •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 0:47

A lot had happened these past few days for the Tribe. There were quite a few new faces that had joined them lately. Death had joined them also. And whenever death visited them, it visited them well. Whenever a cat died, more followed. This was proven again today.
As if the loss of one cat had not been enough, death seemed eager to take away another one of their Tribe members. The news hit hard. Spirit's ears folded themselves back in her neck when she heard it. Skyteller had died when giving his name to his To-Be, whom called herself Starteller from this day onward. It was a strange name that did not suit this she-cat standing before her, thought Spirit by herself, but did not say this out loud. This statement or thought was not one out of anger, or one out of spite, more so it was one out of confusion. Because she had grown up with knowing that cat as Shroud of Fallen Stars, and not as Teller of the Fallen Stars. It was strange and felt off. Spirit felt nervous with this sudden change. Not only did Skyteller hand over his title, he also left Starteller to deal with it all on her own. It was almost asking for trouble. Spirit's bowed her head slightly as Starteller's voice broke. It was a sad meeting, very sad indeed, and this day would go down as a dark page in the Tribe's history book.
Two To-be's couldn't take in all the emotion, and they ran away crying. One of those To-be's was her younger sister, Fern, and a pang of emotion shot through her own heart. She felt sad for her, and at any day she would've gone after her, but not today, or not right now. This was a moment that every cat had to go through. Tribe, Clan or loner; it was the destiny of every cat to see death at least once in their lives. It was very important to experience death and learn from it, so it would not visit you again. At least, that was her thought on the matter.
Starteller continued on, and Spirit felt respect rising up in chest for the she-cat who was now destined to lead them. She was strong, that was for sure. "Can I do anything to help, Starteller?", she asked the somali, hoping there was a way for her to support the new Healer. Spirit's gaze landed on one of Starteller's young kits. It was well known that Spirit was a good babysitter, however she didn't know if that was neccessary right now. It would be good for Wren to experience a funeral, one of a great Healer, too. But if Spirit was not needed here, she would go after her young sister and Spark, for they had experienced death long enough now.


[Tribemeeting] A new reign Tribeh14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Cynthia
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 13:41

Hij had zitten wachten, want eerlijkwaar slaap was niet gekomen, ondanks dat hij wist dat dat het beste geweest zou zijn. Hij had gemerkt dat hij hierin niet de enige was, want Wren had ook onrustig geleken. Toen zijn moeder dan ook uiteindelijk terugkwam zonder Skyteller wist hij dat er wat mis was. Ze zou niet terugkomen zonder de oud-healer, daar was hij zeker van. Hij voegde zich dan ook snel bij de katten die er waren en luisterde naar de woorden die gesproken werden. Zijn moeder was nu Starteller en Skyteller was dood? Kort knipperde hij met zijn ogen, niet goed wetende wat hierover te voelen. Ze hadden zijn moeder dus geaccepteerd, wat betekende dat ze het nu waarschijnlijk nog drukker zou gaan krijgen. Waar hij eigenlijk misschien vreugde had moeten voelen had alles wat er omheen gebeurde een grote domper erop. Hij kwam dan ook pas in beweging toen Wren dat deed en liep ook naar zijn moeder toe en gaf haar kort een kopje. "Je zal het vast goed doen." Hij probeerde te glimlachen, maar dat lukte niet. Hij kon de vermoeidheid zien in zijn moeder en wist dat ze nog een vigil voor de boeg zouden hebben. Dat moesten ze wel doen voor Skyteller.


[Tribemeeting] A new reign SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rumble
Member
[Tribemeeting] A new reign Giphy
Julia
75
Actief
It is not something we often find out; but most of the specially-gifted have a deep desire to be ordinary...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rumble
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 15:03

Hij zat wat op een afstandje. Alles was zo snel gegaan. Zijn okergele ogen hadden een harde glans terwijl hij naar de opening van de cave keek. Waardoor zijn moeder en Skyteller straks waarschijnlijk weer terug zouden komen. Dan zou het definitief zijn, dan zou zijn moeder healer zijn. Iets waar hij altijd voor had gefreesd, dan waren ze haar kwijt. Hij wist het zeker. Nu al meet hij haar waar hij kon, maar dat zou straks niet meer nodig zijn. Dan had ze helemaal geen tijd meer. Dan kon hij er een punt achter zetten. Schrap moeder Shroud en welkom nieuwe healer, waar hij naar moest luisteren. Dat kon hij wel, dat was anders. Verrast keek hij op toen alleen zijn moeder de Cave binnen kwam, gek. Hij keek gauw weg toen ze blikken van de katten probeerde te vangen toen ze langsliep naar de rots. Ze gaf aan dat ze nu Starteller heette, ja schrap moeder Shroud dus. Skyteller was dood en hij wist niet zeker of dat hem wel iets deed. Natuurlijk hij had de kater gerespecteerd, maar verder dan dat was hun band nooit gegaan. Niet zoals dat tussen Shroud en Skyteller was geweest. Verre van niet. Ja het was sneu voor de katten die van hem hadden gehouden, ja dat was zo. Hij snoof toen Wren en Turtle ook naar haar toestapten. De verraders. Zijn okergele ogen stonden nog steeds hard en onverschillig. “Wren Turtle, komen jullie?” Miauwde hij terwijl hij zijn moeder nog geen blik waardig had gekeurd.


[Tribemeeting] A new reign SAXjLpgA_o
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 16:37

Gelukkig kwamen er genoeg katten te hulp geschoten. Ze glimlachte zachtjes naar Wren en Turtle door haar verdriet heen en drukte haar neusje tegen hun voorhoofden aan. Onbewust bleef ze naar Rumble zoeken, aangezien het haar echt wel opgevallen was dat de kater haar blik vermeed. Het liefste wilde ze hem stevig beetpakken, hem vertellen dat het haar speet dat ze healer was geworden, maar ze wist dat ze hem alleen maar verder weg zou jagen en zou afstoten. Dus ze gaf hem de ruimte en hoopte dat dat was waar hij naar verlangde. "Dank je lieverds," miauwde ze naar Wren en Turtle, waarna ze zich kort tot Spirit wendde. "Zou jij de patrol naar de Starpools willen begeleiden? Neem een een andere cave guard naar keuze mee.. De groep zal niet klein zijn." Ze wilde nog iets anders zeggen, totdat ze Rumhle zag. Haar hart begon harder te kloppen met de hoop dat hij misschien begonnen was met haar te vergeven, maar niks was minder waar. Zijn ijskoude afwijzing kwam hard bij haar binnen en ze voelde haar al wankele hart in splinters uiteen slaan door zijn woorden. Van alle dingen van de afgelopen dagen, deed dit het meeste pijn. Voor een moment was ze door verdriet lam geslagen, niet in staat om te reageren, totdat er een verdrietig besef inzakte. Ze zou Wren en Turtle nooit dwingen te kiezen tussen haar en hun broer en Rumble had ze duidelijk nodig. "Ga maar naar jullie broer toe," miauwde ze met een zwakke glimlach, al brak achter haar ogen haar hart opnieuw. Ze kon het niet goed doen...


[Tribemeeting] A new reign 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[Tribemeeting] A new reign Iw2Epzf
Renske
338
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 16:58


Wren bleef even kort bij haar moeder staan. Ze leek nog blij om haar te zien, hen te zien, want Turtle had haar ook gevolgd. Ze snorde zachtjes toen ze zich klein maakte onder haar moeders kin. Ze was doodop, mama ook, en het zou alleen nog maar erger worden. Ze zou zichzelf die vervloekte berg nog op moeten hijsen. Dat werd duidelijk toen mama al vroeg aan iemand om de patrouille te begeleiden. Totdat ze opeens de stem hoorde van haar andere broer. Haar kop flitste naar Rumble. Een frons kwam op zijn gezicht. Moest ze nou kiezen? Mama zei dat ze maar naar Rumble toe moest gaan. Haar oren drukte ze iets naar achter toen ze haar moeders blik zag. Maar ze knikte. Ze had het vast druk, met het hele gedoe voor Skyteller. Daarom tikte ze Turtle zachtjes aan met haar staart en slofte naar Rumble, die niet eens mama had gefeliciteerd. Boos keek ze hem aan, maar ze was te moe om echt op dit moment weer kwaad op hem te worden. ‘Kijk nou wat je doet,’ siste ze fel naar hem, zacht genoeg zodat haar moeder het niet zou horen. Hij gedroeg zich als een kleinzielige kit, dat hij nauwelijks met hun moeder had gesproken sinds ze healer to-be was geworden. Als hij eens sprak met hun moeder, dan wist hij dat ze dit helemaal nooit gewild had. Ze liep hem voorbij, richting de to-be den. Hij hoopte maar dat ze volgden, en zo niet, jammer dan. Wren kon het even allemaal niet hebben.

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crow •
Member
[Tribemeeting] A new reign DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 22:19

De verdwijning van 2 To Be's was hem ook niet ontgaan, maar Day zou het wel oplossen. Hij bleef om dat te doen wat Starteller van hem zou vragen te doen, maar een patrol naar de Starpools wilde hij ook weer niet af slaan. Dus stond Crow op en trippelde naar Spirit toe. 'Mag ik ook mee?' vroeg hij haar en keek even tussen Spirit en Starteller voor zijn blik weer naar de zilver/grijze poes keek en afwachten of hij mee mocht.


image host
Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Tribemeeting] A new reign Tumblr_pkd4b1CTOQ1shm75oo9_640
aapie
26
Actief
is natoer

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Spirit •
BerichtOnderwerp: Re: [Tribemeeting] A new reign   [Tribemeeting] A new reign Icon_minitimedo 16 jan 2020 - 23:02

Met grote ogen keek ze naar de nieuwe Healer toen deze haar wel een heel erg belangrijke taak gaf. De groep naar de starpools begeleiden was een hele eer en met blosjes op haar wangen neeg ze haar kop naar de mooie somali. "Het zou me een eer zijn," sprak ze lichtjes verdwaasd, dat zij dit mocht leiden was iets wat ze nooit verwacht had. Het zou een eerbetoon zijn voor Skyteller en een dankbetoon voor zijn jaren dat hij de Tribe geleid had. Crow with black feathers kwam naar hen toe om te vragen of hij ook de patrol mocht leiden. Even keek ze wat onzeker naar de zwarte kater, hij was nog maar een to-be en dit was een heel grote verantwoordelijkheid. "Ja, je mag natuurlijk mee," beantwoordde ze toen toch maar, want iedereen mocht mee op die patrouille, iedereen die afscheid wou nemen van Skyteller. Crow zou als spek en bonen mee doen omdat hij een to-be was, en dan zou ze nog een ervaren cave guard meenemen die haar zou helpen.


[Tribemeeting] A new reign Tribeh14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Tribemeeting] A new reign
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: