Troubled skies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Troubled skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Troubled skies Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Troubled skies   Troubled skies Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 21:14

Met een zachte kreun rolde hij zijn schouders om die iets losser te maken. De nachten werden kouder en gisteren had hij een pittige klim door de bergen moeten maken, waardoor zijn spieren klagelijk in protest kwamen toen hij zichzelf zijn nest uit hees. Lang zou het niet duren, immers was hij getraind en jong, zijn lichaam herstelde zich verrassend snel. Zelfs de ondiepe schade die Jackal hem had toegebracht was alweer verdwenen onder zijn vacht, al was het zeker niet vergeten. Coyote pakte een prooi van de stapel en liet zijn ogen over de algemene plaats glijden, waar ze al snel genoeg op zijn zoon bleven hangen. Met een rustige tred bewoog hij zich zijn kant op zodat hij de vogel voor hem neer kon leggen. "Goedemorgen jongen," sprak hij rustig en ging naast zijn zoon zitten. "Ik heb het idee dat je wel spreken wilt," De komst van zijn moeder, de dood van zijn mentor. Er waren genoeg zaken die zijn normaal zo zonnige gedachten konden vertroebelen.

&Spark


This isn't about right or wrong now
Troubled skies Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
Troubled skies 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
97
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: Troubled skies   Troubled skies Icon_minitimedo 9 jan 2020 - 1:04

Spark was vroeg wakker geworden. Te vroeg eigenlijk. Maar voor hem was slapen of eerder de absence ervan tot ondragelijk gegroeid. En in een nest wat ineens oncomfortabel was en met leeftijdsgenoten die ineens heel luid adem haalde had hij besloten om in de algemene ruimte te gaan zitten op een van zijn vaste plekken. De jongen was immers een gewoontebeest. Maar nu hij eenmaal op de koele stenen lag moest hij toegeven dat hij spijt had van zijn beslissing. Want het was niet het nest geweest wat het probleem was, maar de rust. En spijtig genoeg was er in dit tijdsstip voor hem nog weinig te doen. De afgelopen dagen was Spark erachter gekomen dat je gedachtes je ergste vijand konden zijn. Wanneer hij zijn ogen sloot zag hij nog de beelden die nog zo recent op zijn netvlies waren gebrand. Alle nare dingen die hij voelde maar niet tot uiting wist te brengen. Het enige om gedachtes stil te krijgen was om te werken. Altijd al had de to-be een enorme werkdrive gehad, maar sinds kort was het onredelijk verhoogd. Ieder moment dat hij waakte probeerde hij wel met iets bezig te zijn. Op het moment zelf voelde het misschien goed, maar achteraf leek hij enkel zijn lichaam even erg uit te putten als zijn mentale en emotionele staat. De situatie was gewoon lastig, waar het leven ooit simpel en goed geweest was. Hij had net willen opstaan om te gaan beginnen toen hij een figuur naast zich zag landen; zijn vader. Zijn blik volgde geluidloos de vogel die zijn laatste vlucht naar de grond maakte. Normaal was gevogelte zijn favoriete eten, maar nu leek hij er vies van te zijn. Hij at niet enorm goed meer, enkel in de avonden na een hele dag werk. Hij leek zichzelf voor de rest te voldoen aan het teren op gedachtes en gevoelens. "Goedemorgen pap" antwoordde hij beleefd en vrolijk als altijd. Strenge ouders maakte voor goede leugenaars. En Spark was er een van. Net zoals zijn papa deed probeerde hij alles verborgen en binnen te houden. Maar hoe goed hij zijn stem kon forceren, zijn ogen bleven een spiegel naar de waarheid. Bij de stelling die volgde bleef de kleine kater in twijfel stil. Wilde hij wel over alles praten? Of was hij daar enkel zijn vader mee tot last? Zou hij afkeuring krijgen voor wat er in zijn kop rond speelde? Hij bleef lang stil, zijn blik op die van de ander gevestigd, duidelijk in afweging verzonken. Uiteindelijk gaf hij antwoord zonder precies te weten wat hij zou zeggen. "Ik ga straks vragen of ik met een groepje mee mag trainen. Dan ben ik pas laat thuis" De woorden kwamen soepel en hij sloeg met zijn staart. Hij was zich ervan bewust dat dit geen leugen was maar tevens geen antwoord. Eigenlijk wilde hij ook helemaal niet erover praten. Hij wilde dit wegduwen en opproppen zodat het niet bestond en hij niemand kwetste of tot last maakte. Want dat was het juiste om te doen.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Troubled skies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: