New peeps! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New peeps!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dustpaw.
Member
New peeps! DPKsfdL
Bunny
116
Actief
Ashes to ashes,
dust to dust
You'll rise again,
in this I'll trust.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dustpaw.
BerichtOnderwerp: New peeps!   New peeps! Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 12:50


Een beetje verlegen liep Dustkit op het nest af. Hun moeder leek te slapen, wat ze eigenlijk wel oké vond want ze wist niet of de jonge kattin het zo leuk zou vinden dat ze kwam neuzen. Haar blauwe oogjes tuurden het nest in, waar ze de kleine lichaampjes van kittens die zelfs nog jonger waren dan haar zag. Wauw! Was zij ook ooit zo klein geweest? Het leek haar raar. Net zoals het haar raar leek dat ze ooit een volwassen kattin zou zijn, en misschien zelf ooit kittens zou krijgen. Wat een absurde gedachte. Ze zou het wel geloven als ze het zelf meemaakte. Plots leek één van de kittens te bewegen. Dustkit bewoog een beetje opzij zodat ze dichterbij was, en duwde haar neusje nog iets meer het nest in tot ze het kleine katje bijna - maar net niet - aanraakte. Oh, het leefde zelfs!

+Eggkit eerst!


New peeps! 3nEtKM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eggpaw
Member
New peeps! Dajq1bv-edeeb57d-d9da-479c-9c60-11cb427f302a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I3NTIxYzU5LTljNmQtNGUxMi04NjI3LTY0MTFiMTM4OGJmYlwvZGFqcTFidi1lZGVlYjU3ZC1kOWRhLTQ3OWMtOWM2MC0xMWNiNDI3ZjMwMmEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Beertje
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Eggpaw
BerichtOnderwerp: Re: New peeps!   New peeps! Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 13:52

IRON MIGHT WEEP

BUT IT DID NOT BREAK

Een klein friemelig wormpje sliep bij zijn zilveren moeder. Hij ademde luid in en uit alsof hij in een diepe slaap was. Dit was ook zo tot de twee manen oude kitten een prikkelend gevoel bij zijn nekvel had. Hij gaapte terwijl zijn kitten blauwe oogjes zich openden. Eggkit bewoog een beetje en draaide zich ongemakkelijk om. Ondertussen probeerde hij recht te komen. Zijn spiertjes schreeuwden om hulp, terwijl hij zijn lichaam met zijn kop op de grond probeerde omhoog te duwen. Uiteindelijk lukte het hem op zich omhoog te werken in zijn nest. Hij keek nu over de rand, recht in amberkleurige ogen. Hij schrok zich een muis en piepte luid en opstandig. Woa!

@ Dustkit

thunder
struck


My condolences  VatHwjL
New peeps! XDeU047
Death, so called, is a thing which makes men weep, And yet
a third of life is passed in sleep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New peeps!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: