Daredevil 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Daredevil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Daredevil Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Daredevil   Daredevil Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 15:59

tag:Appleseed
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit was vier Moons oud en dit betekende dat ze nog maar twee Moons had voordat ze Apprentice zou worden. De tijd vloog, en de kitten wist dat ze haar papa vast en zeker trots zou maken wanneer de tijd daar was. Ze miste Ravenkit echter nog steeds, hij zou al Ravenpaw zijn geweest als ze hem niet verloren was door het uitje met Rosepaw. De kattin had de Clan ook verlaten en daarmee was ze in het slechte name lijstje van de jonge kitten gekomen. Het was een naam die ze niet wilde herinneren. Nadat de kitten ziek was geworden, had ze zich langzaam maar zeker wat beter over het verlies leren zetten. Toch had ze momenten waarop ze hem nog extreem miste en die momenten zocht ze afleiding in de andere katten. Ze had al vele knuffels van Coyotepaw en haar familie gehad, en hoewel deze Ravenkit niet terug zouden brengen, voelde ze zich daarna wel altijd beter.

Vandaag was ze met de verkeerde poot uit haar nest gestapt en had ze een wat mindere dag. Iets dat ze probeerde om te zetten naar een wat betere dag, alleen voelde ze zich opgesloten in haar gedachten en leek ze geen weg te kunnen vinden deze los te laten. Nog twee Moons en dan kon ze misschien met Shrimpkit op pad om haar beste vriend en Crabkit te vinden. Als ze hen kon vinden, maar daarvoor moest ze wel sterker worden.

Met een onschuldige blik in haar ogen stapte ze dan ook op de eerste, beste Warrior af. Appleseed, een knappe kater die ze net zoals zijn partner graag mocht. Met hangende oortjes bleef ze voor hem staan voordat ze sprak. 'Appleseed?' Vroeg ze zo lief mogelijk met een pruilend lipje en grote ogen. 'Wil je mij Trainen?' Klonk er snel waardoor het bijna als een woord er uit floepte. Hoopvol keek ze hem aan, er was vast wel iets dat hij een kitten van haar leeftijd in het kamp kon leren, zonder dat het te zwaar was.
♥ spenny


Daredevil Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daredevil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: