Walking the same path - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Walking the same path

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Honorpaw
Member
Walking the same path - Pagina 2 Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Walking the same path   Walking the same path - Pagina 2 Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 18:20

tag:Shrimpkit
he who lives without discipline dies without
honor.
Gelukkig had Shrimpkit ook door dat het enkel spelen was, en deed ze haar beste vriendin geen zeer. Immers was dat nooit de bedoeling van de parelgrijze kitten, ze was wellicht zelfs beschermd te noemen over Shrimpkit. Zelfs al had ze niet deze bescherming geheel nodig, immers wist Honorkit dat de kattin sterk was op andere gebieden die best nog wel eens ervoor zouden kunnen zorgen dat de kattin een super goede Warrior werd. De crèmekleurige kitten glimlachte naar haar, voordat ze sprak. 'Dankje... Jij bent ook veel sterker dan je denkt hoor,' Mauwde de kitten met een knik. Het was natuurlijk spannend, een sterke Warrior worden. De kitten keek dan ook naar de oudere katten op, ook al was haar ervaring met Apprentices niet al te best te noemen. Ze had er enkele ontmoet waar ze het mee kon hebben, maar ook een paar waar ze liever niet mee om ging. 'We zullen er een leuke tijd van maken, toch Honor?' Vroeg haar beste vriendin waarop ze meteen knikte. 'Altijd, Shrimpkit. Want wat moeten we zonder elkaar?' Ze waren bijna familie geworden, trouw aan elkaar en zeer hecht verbonden. Zelfs al waren de ouders niet hetzelfde, voor haar was de kitten een zus, en een beste vriendin.
♥ spenny


Walking the same path - Pagina 2 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Walking the same path - Pagina 2 NuAcDzE
Camilla/Debbie
616
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Walking the same path   Walking the same path - Pagina 2 Icon_minitimewo 1 apr 2020 - 14:21


Waarom er opeens spanning in haar lichaam was wist ze ook niet helemaal. Ze wilde graag dat Honorkit er zou zijn, zoals zij er ook voor haar zou zijn. Voor altijd. En dat ze een leuke Apprentice-tijd zouden hebben samen, en later Warriors. Goede vriendinnen, zusjes, familie. Ze merkte dat ze vooral veel tijd met Honor had doorgebracht nadat Crabkit verdwenen was. Was het dan toch een soort van vervanging? Dat ze Honor als een zusje zag die ze nooit had gehad. Zelfs als Crabkit er nog geweest zou zijn.
Shrimpkit wilde er liever niet zo over denken, dus schudde ze de gedachte maar snel weer uit haar kopje. 'Altijd, Shrimpkit. Want wat moeten we zonder elkaar?' Shrimp glimlachte naar de grijze kitten en knikte. Ze rolde wat dichter naar haar toe en leunde tegen haar aan. Ze hoefde niets te zeggen, dit gevoel was al genoeg.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Walking the same path - Pagina 2 KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Walking the same path - Pagina 2 Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Walking the same path   Walking the same path - Pagina 2 Icon_minitimeza 4 apr 2020 - 16:21

tag:Shrimpkit
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit was er niet als vervanging van Crabkit, zeker niet. Ze was niet in staat om de oudere zus van de ander te vervangen, zo zou ze ook nooit gezien willen worden. Ze was er enkel voor Shrimpkit om haar te steunen, te beschermen en er voor haar te zijn zoals een zus dat ook was. Echter hadden ze elkaar gekozen, ze waren niet in hetzelfde nest geboren, hadden niet dezelfde ouders maar wel beiden een hart van goud. Ze waren anders maar ook in staat om te genieten van dezelfde dingen, Honorkit was wat minder snel angstig of bang, maar dat betekende niet dat ze altijd zelfverzekerd was, ze bleef een kitten die ook af en toe nachtmerries had of angstig was voor het onbekende. Zelfs al leek het af en toe alsof ze niet snel uit haar doen was, betekende het niet dat het ook daadwerkelijk het geval was. Ze miste haar vrienden nog steeds, en begreep dat het buiten het kamp gevaarlijk kon zijn, waardoor ze ook niet zou ontwikkelen tot een Apprentice die zomaar alleen op pad zou gaan. Zeer zeker niet, liever met een mentor of andere kat die haar kon helpen en ondersteunen, al zou ze samen met Shrimpkit het ook wel redden zolang ze maar niet alleen was, en dat ze daarmee een ander kon helpen was dan al helemaal een goed idee. Samen stonden ze sterker dan voorheen, en daar was dan ook een Clan op gebouwd. Shrimpkit glimlachte bij haar woorden en kroop wat dichter tegen de jongere parelgrijze kitten aan, welke dankbaar een kopje gaf voordat ze zacht snorrend haar oogjes sloot.
♥ spenny


Walking the same path - Pagina 2 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walking the same path
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: