into the unknown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 into the unknown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bee •
Endless Hunting
into the unknown Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
79
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: into the unknown   into the unknown Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 16:36


De grote kater was opgestaan uit zijn nest met een doel voor ogen, maar toen hij eenmaal zijn nest uitwas en de den verlaten had wist hij niet zo goed meer wat de bedoeling was. Een moeilijke frons ontstond op zijn gezicht en je kon zijn hersenen duidelijk zien kraken, maar wat hij van plan was was echter een raadsel. Zijn blauwe ogen gleden verbaasd over de omgeving toen hij daar stond en er geen andere katten waren. Voorzichtig zette hij nog een paar stapjes, en nog een paar, en nog een paar meer totdat hij uiteindelijk op magische wijze bij de starpools uitgekomen was. De kater liep hier een aantal keer van links naar rechts langs het water en kneep zijn wenkbrauwen weer samen. Hij wilde terug naar huis, maar net zoals hoe hij niet snapte hoe hij hier terecht gekomen was wist hij ook de weg terug naar huis niet meer en begon hij zachtjes te miauwen.


+ openBee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
into the unknown Mini-avatar-moonstream
419

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 19:49

Het had haar dagen gekost om de bergen te bereiken. Ze had er de tijd voor genomen om van haar thuis land naar hier te komen. In die 2 manen was ze weer voldoende op kracht gekomen om de grootste stenen hoop die ze ooit gezien had te gaan beklimmen. De weg er heen was niet gemakkelijk geweest en ze had soms een verkeerde afslag genomen, maar ja Hydra had dan ook niemand bij zich die hier ooit eerder was geweest en haar dus mee kunnen nemen. Ze was wel wat katten tegen gekomen en sommige waren wat vriendelijker dan andere, maar tweebenen bleven tweebenen en die wezens waren nog even gek waar ze ook kwam! Maar nu had ze gisteren de eerste stuk van de berg op geklommen. Het was niet gemakkelijk om alle doodlopende richels te ontlopen en dan weer terug te komen. De zilveren bengaal viel gelukkig wel weg op de grijze rotswanden waardoor de meeste roofvogels haar niet hadden gespot. Hydra geeuwde even voor ze haar blik op haar omgeving liet gaan. Ze was nu al zo ver dat ze de grasvlaktes waar ze vandaan was gekomen niet meer kon zien. Nu liep ze over een richel die strak langs de rotswand op liep en links van haar lag niets anders dan een mega diepe afgrond!!! Poot voor poot sloop de ex rivierclanner over haar pad die om de berg heen krulden. Maar al na de laatste bocht zag ze de richel tussen twee wanden verdwijnen. Licht hijgend stapte ze verder en merkte dat de richel breder werd. Nu kon ze eindelijk een beetje vaart erin zetten. Wel was ze vanaf het begin af aan omhoog gelopen. Niet erg stijl gelukkig, maar toch. Toen Hydra tussen de twee wanden door stapte zag ze een grote ruimte voor zich uit spreiden. Het was een prachtig gezicht na al dat gesteente. Hydra had al lopen denken dat ze de verkeerde kant op was gegaan en dat hier een kat zou kunnen overleven, maar bij het zien van deze weidse stukken begon ze weer hoop te krijgen. Als er meer van waren dan zou het nog best mogelijk zijn dat hier katten wel degelijk konden overleven. In de verte zag ze een kat verdwaald om zich heen zien kijken en zacht te miauwen. Was hij hier nieuw net als zij? Hydra liep op hem af hoewel ze nog op enige afstand bleef staan. 'Euh... Goede dag ben jij ook nieuw hier?' vroeg ze nog wat onzeker. Hydra wist niet of dit een van de Tribe katten was en ze had voor alle zekerheid een van de poelen tussen de vreemde kat en haarzelf in gehouden. Al waren er nog genoeg poelen om hen heen.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Endless Hunting
into the unknown Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
79
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 20:17


De kater miauwde zacht in de hoop dat iemand hem zou horen, maar het was al laat en de meeste katten zouden nu slapen. Iets wat hij ook gewoon had moeten doen. Waarom was hij opgestaan en was hij naar buiten gegaan? Bee schudde met zijn kop toen de tranen opwelde in zijn ogen en hij kneep zijn ogen dicht. Hij wilde niet huilen, hij was een sterke kater, maar op dat moment was hij gewoon gestrest. Als hij zou kalmeren zou hij de weg terug misschien wel kunnen vinden, maar op dat moment lukte het hem niet. ”Euh... Goede dag ben jij ook nieuw hier?” Vroeg de onbekende kat wat onzeker aan hem en er leek een groot vraagteken boven het hoofd van Bee that chases pollen te verschijnen. ”Nieuw? Nee- nee, nee, niet nieuw...” De kater was maar een beetje aan het brabbelen en of het tegen zichzelf was of tegen de shecat die hij niet kende wist hij niet zeker. Zijn hoofd draaide op volle toeren en hij bleef een beetje heen en weer lopen, wachtend op een bekende geur, maar het enige wat hij rook was een vage geur van het water en de modder. Het hart van de elder begon sneller te kloppen en zijn oren draaide naar achteren.Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
into the unknown Mini-avatar-moonstream
419

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 22:42

De woorden die van de kat kwamen klonken nog meer verward dan ze verwacht had. Al klonk de stem ouder dan zij toch kon Hydra het niet over haar hart verkrijgen om de kater alleen achter te laten. Ze trippel de dichtbij over een smal pad tussen twee poelen in. Het was donker geworden toen ze net nog de kloof binnen gegaan was en toen ze de kat trof kwamen net de sterren aan de hemel schitteren. De zilveren kattin vroeg zich af of de sterren clan hier ook hun poten zouden strekken? 'Ben je de weg kwijt?' vroeg Hydra toen ze op nog een staart lengte afstand van de andere kat af stond. De Bengaal vroeg zich af of ze wel zou kunnen helpen aangezien zij hier wel nieuw was en zeker niet de weg naar hun kamp. Maar hier zo blijven rond dolen had ook geen nut. Zeker niet in de nacht waar het behoorlijk koud kon worden. Hydra voelde het al aan haar neus dat het vroor. 'Laten we ergens een plekje zoeken waar we uit de wind kunnen liggen dan zal ik de wacht houden zodat jouw ook niets over komt. Morgen in daglicht lijkt alles anders en ken je de weg vast weer?' stelde Hydra voor en ze hoopte dat de andere kat het niet erg zou vinden een wild vreemde kat te vertrouwen???


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Endless Hunting
into the unknown Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
79
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 16:16


Zijn hart begon harder te kloppen en het bloed suisde in zijn oren. De maan verlichtte de twee katten en het was duidelijk te zien dat hij ouder was. Er zaten klitten in zijn vacht en de gezonde glans die een vacht normaal gesproken had was verdwenen. Het enige wat er overgebleven was was een doffe vacht met vele dunne haren. De wind in de bergen was koud en het gras bevroor langzaam. "Laten we ergens een plekje zoeken waar we uit de wind kunnen liggen dan zal ik de wacht houden zodat jouw ook niets over komt. Morgen in daglicht lijkt alles anders en ken je de weg vast weer?" Even keek hij verbaasd naar de kat aan de andere kant van de starpools en schudde met zijn kop. "N-nee mijn zoon..." Begon de kater te mompelen en even dwaalde hij af voordat hij zijn zin weer terug vond. "Mijn zoon komt mij ophalen." Hoewel Day waarschijnlijk niet zou komen wist hij het laatste gedeelte toch redelijk zelfverzekerd over te laten komen, maar daar was het dan ook wel mee gezegd. Het was laat en koud en veel katten zouden niet meer naar buiten gaan rond dat tijdstip.Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
into the unknown Mini-avatar-moonstream
419

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimedo 16 jan 2020 - 19:03

Toen een wolk weg schoof van de maan bescheen het licht haar en de andere kat voor haar. Deze was overduidelijk een oudste en Hydra voelde zich vreselijk om te moeten horen hoe de oudere hoewel nog grotere kat dan haar zijn best deed om zelfverzekerd over te komen. Heel even keek Hydra richting de met sterren bezaaide hemel met de maan tussen hen in. Het werd enkel nog maar kouder en ze wilde niet nog een kattenleven op haar geweten hebben. Plus dat ze de weg hier helemaal niet kende!!! De zilveren gevlekte poes keek snel even rond en zag een overhangende rotspunt die hen uit de wind zou houden zolang de wind niet zou draaien tenminste. 'Okay dat is prima. ik was opzoek naar uw Zoon al is me zijn naam even ontschoten. Maar zouden we niet daar kunnen samen kunnen wachten tot uw zoon u komt ophalen?' Goed goed een leugentje om bestwil was hier overduidelijk nodig. Hydra wees met haar staart richting de overhangende rotspunt die ze ontdekt had. Hopelijk wilde de oudste mee werken. Ze wilde geen slechte indruk maken bij haar binnenkomst hier bij deze grote groep katten...


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Endless Hunting
into the unknown Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
79
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimevr 17 jan 2020 - 23:40De grote kater draaide zijn oren naar achteren. Iets in de wind fluisterde bijna naar hem dat dit het einde was. Dat hij nu zijn ademhalingen zou moeten gaan tellen omdat hij straks het automatisme niet meer nodig zou hebben, zijn hart niet meer zou voelen kloppen. 125 moons oud en nog steeds wilde hij niet opgeven. Natuurlijk had hij zo zijn momenten waarin hij medelijden met zichzelf had, maar hij had zijn kinderen zien opgroeien tot sterke katten en zijn zoon was chief geworden. Zijn staart sloeg van links naar rechts en zijn blauwe ogen gleden naar de sterrenhemel. Hij ademde een keer diep in en de koude lucht vulde zijn longen. ”Okay dat is prima” hij keek weer naar de poes en onderbrak haar voordat ze verder kon spreken. ”Ze komt echt wel.” Ondertussen had hij niet door dat hij het nu over zijn dochter had in plaats van zijn zoon, dat waren details die niet bleven plakken in zijn hersenen. ”ik was opzoek naar uw Zoon al is me zijn naam even ontschoten. Maar zouden we niet daar kunnen samen kunnen wachten tot uw zoon u komt ophalen?” De kater keek naar de plek die ze bedoelde en knikte even, alweer vergeten dat hij net uit zijn slof geschoten was en zijn zoon een dochter genoemd had. ”Prima,” mompelde de kater en liep langzaam naar de plek, maar na een paar meter stopte hij. ”Straks zien ze ons niet?” ze hij veranderde zonder het door te hebben steeds wie naar hem aan het zoeken was. Day, Endless, de hele tribe. Het was één grote warboel in zijn hoofd.Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
into the unknown Mini-avatar-moonstream
419

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimewo 12 feb 2020 - 21:53

De uitschieter van de onbekende oudste deed haar toch wel even schrikken. Hydra legde haar oren even half naar achteren. Ze wist dat oudere katten soms vreemde dingen konden zeggen of doen dat had ze in het clan leven vaak genoeg meegemaakt. Maar de zilveren poes liet zich er niet door weerhouden toch te proberen de andere kat naar een minder winderige plek toe te brengen. Echter was het haar even ontgaan dat de oude kat voor haar de kat verwisselde die de oudste bedoelden. Maar gelukkig wilde de bruine tabby met wit toch wel mee, maar na een aantal pootstappen stopte deze weer. 'Daar zorg ik wel voor wees daar maar gerust om. Zodra ik een kat zie bewegen zal ik hem of haar toe roepen.' stelde ze de oude kat gerust en sprong over een kleine stroom die tussen 2 poelen in lag en de een de ander voeden. Aan de andere kant draaide ze zich weer half om en hoopte dat de bruine/witte kater haar zou volgen. Het werd alleen maar kouder zeker als ze zo open en bloot zouden blijven staan. De eerste ijskristallen aan de rand van de poel voor haar begon daar al vast te vriezen.
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Endless Hunting
into the unknown Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
79
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 18:58Zijn vacht was duidelijk dunner en de dikke grijze haren die zijn bruine vacht sierde waren ook niet meer te negeren. "Daar zorg ik wel voor wees daar maar gerust om. Zodra ik een kat zie bewegen zal ik hem of haar toe roepen" Bee keek naar de onbekende poes naast hem en kneep zijn wenkbrauwen samen terwijl zijn hersenen overuren maakte, alsof hij haar kende, maar dat kon niet want ze kwam niet uit de tribe. Hij zuchtte even zacht en knikte maar. "Oke"Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
into the unknown Mini-avatar-moonstream
419

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: into the unknown   into the unknown Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 21:09

Gelukkig na wat tegenstribbelen stemde de vreemde oude kat ermee in dat ze een beschutten plek op zochten. Hydra zuchten zacht en onhoorbaar van opluchting. Ze trippelde zachtjes naar de plek die er veel belovend uit zag en gebaarde met haar pluizige staart om de oudere kat uit te nodigen. 'Mijn naam is Hydra hoe mag ik u noemen?' vroeg de zilver/grijze poes en wachten geduldig tot de oudere kat zich naast haar had geplaatst. Natuurlijk niet te dichtbij of wel dat was aan de bergkat zelf natuurlijk.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
into the unknown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: