lonely mountain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 lonely mountain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunflower
Member
lonely mountain Avatar_0379086772d6_128
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons young
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Sunflower
BerichtOnderwerp: lonely mountain   lonely mountain Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 17:10

lonely mountain Sunpix11

Sunflower kon de slaap maar niet vatten. Haar hoofd zat vol gedachtes. Ze had last van slapeloze nachten, al sinds vanaf de journey. Ze had sindsdien nooit meer een avondje rust gehad. maar dit liet ze niet aan de buiten wereld zien. Ze werkte hard, zorgde voor haar twee zoons, en klaagde over niks. Nu er zoveel chaos de clan in was gelopen als een overstroomde rivier kon de senior warrior al helemaal geen oog dicht meer doen. Ze gaf het niet graag toe maar ze was wel een beetje bang. Bang voor haar familie en vrienden, niet om haar zelf. Ze zou sterven om haar clan te beschermen en dat wist iedereen. en toch.. lag er iets niet lekkers in haar maag. Was ze misschien toch niet zo dapper? Of was ze gewoon bezorgd over haar clan? Misschien wel allebei of geen van beide. Ze wist het niet. Haar hoofd tolde van al die gedachtes waardoor de she-cat uit de den sloop om haar volle kop te verfrissen met de nachtelijke kou. Het kamp verliet ze en de she-cat volgde haar pootstappen blindelings. Ze kwam uit bij de grens, in de buurt van de Carrionplace. Daar lag de grens van Shadowclan naar de highstones. De highstones lieten haar denken aan de bergen. Ze mistte de bergen, het leven daar, de vrede en de katten die ze daar had leren kennen in de tribe. Cobweb Covered in Dew, de onbekende vader van haar kinderen, die mistte ze ook. Hoe hij haar behandeld had.. Zo liefdevol. Ze mistte hem en de herinneringen die ze samen hadden gemaakt toen ze voor kort in de bergen geleefd had. Het leven was toen misschien niet perfect geweest maar het was beter dan het hier ooit geweest was/is.

@Minnowleaf x


lonely mountain Ddayzu10
lonely mountain Sunflo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lonely mountain DPKsfdL
Chi
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 75 мσσηѕ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Minnowleaf
BerichtOnderwerp: Re: lonely mountain   lonely mountain Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:31

Het was al laat op de dag toen ze een beweging hoorde in de den die gevuld was met het geluid van slapende zuchten van katten. Toen Minnowleaf opkeek merkte ze nog net de wegglippende schaduw van Sunflower op. Wat ging die zo laat nog doen? Nieuwsgierigheid deed haar opstaan en de den geluidloos verlaten.
Ze volgde de kattin tot de Carrionplace. Haar rosse vacht had een spookachtige glans gekregen door het felle maanlicht dat zich tussen het bladerdak naar beneden baande. Haar blauwe blik was gebrand op de rug van de tweekleurige kattin voor haar. Minnowleaf nam nog enkele stappen dichterbij, haar oortjes wiebelende terwijl ze haar bekje opende. "Sunflower?" miauwde ze zachtjes. Ze was niet alleen nieuwsgierig, maar ook bezorgd. "Alles oké?" vroeg ze uiteindelijk, haar blauwe blik bezorgd op de andere kattin richtende.


lonely mountain K4zhmhX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
lonely mountain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: