Stray 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stray

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stray 5e3ALQu
James
347
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Stray   Stray Icon_minitimema 13 jan 2020 - 14:45

Het was makkelijk om te zien wie niet behoorde in een groep. Veel makkelijker dan dat het was om zelf te gaan leren behoren. Zo had ze ook geweten dat Fisheye, nu Slate, niet de enige was die niet zo nauw in de groep geweven was als de rest. Dat was het vreemde aan de tribe, maar ook het mooie. Het was een hechtere gemeenschap dan de clans waren. Dit omdat hun natuurlijk geen andere kattengroepen naast hadden wonen, en het dus enkel met elkaar moesten volhouden. Ze had ook duidelijk meegekregen niet de eerste of enige vreemdelinge te zijn die hier was komen opdagen. Nu was er ook ene Talon net na haar aankomst gekomen, al had ze nog niet met hem gesproken. Maar goed, hoewel ze een voorgevoel had was deze bevestigd toen ze de naam hoorde van de poes; Appleblossom. Een clannaam. Ergens wilde ze wel graag contact zoeken, met iemand die het ook had gedaan, met iemand die begreep hoe het was om mee te maken wat zij nu meemaakte. Voorzichtig liep ze dan ook richting de kattin toe toen de avond begon te vallen en de stenen voor de grot nog heerlijk verwarmd waren. "Hallo Appleblossom" Opperde ze vriendelijk, alniet wat ongemakkelijk. Hierna zakte ze door haar poten heen om te liggen, geen idee hebbende van hoe ze nu een gesprek moest brengen naar het onderwerp wat ze werkelijk wilde. "Ik ben Baneflower" Voorstellen was makkelijk en een redelijk sterk begin.
+ Appleblossom


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stray
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: