[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 18:38


kings & crownsMet zware poten liep Panthergrowl naar het kamp. De geur van bloed kleefde aan zijn vacht. Achter hem liep Stormwind met Butterstar op zijn rug, hij droeg haar mee. Als laatste eerbetoon naar zijn partner. Panther's ogen prikten maar hij wist dat hij niet moest beginnen met huilen. Dan zouden de tranen niet meer stoppen. Hij kon zichzelf nu geen tijd geven om te rouwen, hij had dingen om te regelen en.. En een clan te leiden.

Het was iets waar hij altijd naar had uitgekeken. Maar niet nu. Niet zo. Hij was gelukkig met zijn positie als Butterstar's rechterhand. Hoefde haar positie niet meer, al tientallen moons niet meer. De samenwerking was goed geweest zo en nu was het over. Langer zou hij hier nu niet over nadenken. Later was daar de tijd voor.

De reactie in het kamp was niets anders dan hartverscheurend. Iedereen had van Butterstar gehouden, ze was een geliefde leider en het was haast nooit voorgekomen dat iemand zich tegen haar gekeerd had. Ze was hun rots geweest. En haar plek zou hij nooit helemaal over kunnen nemen. Hoe hard hij ook zijn best zou gaan doen.

"Laat iedereen zich verzamelen, jong en oud, kit en elder." Zijn roep was schor door het kamp heen te horen. Hij sprong op de leader's den, waar vandaan de clan altijd toegesproken werd. Stormwind legde het lichaam van Butterstar neer en heel even voelde het alsof Panther zou bezwijken onder de emoties die hij zo hard probeerde weg te drukken. Hij moest nog even sterk blijven, voor zijn clan. Later, later zou hij kapot kunnen gaan. Nog even volhouden.

"Butterstar heeft vandaag het leven gelaten. Een twoleg heeft haar geschoten en dit heeft zij niet overleeft. Ze heeft haar laatste levens moeten afstaan, StarClan heeft haar niet meer kunnen redden." Voor nu eerst de feiten. Wat er was gebeurd. Daarna, nu, kwam het lastigste deel. "Butterstar was de beste leader die RiverClan zich ooit heeft kunnen wensen," begon hij, een lichte trilling deed zijn stem doen beven. "Ze was een moeder, een partner, een beste vriendin. Ze stond voor iedereen klaar wanneer je haar nodig had en probeerde altijd het juiste te doen voor de clan, het juiste te doen voor ons.." Panther slikte. "Zoals haar was er geen één. En zoals haar zal er ook nooit meer iemand zijn." Daarmee sloot hij zijn korte speech af.

"Ik zal morgenmiddag na het begrafenisritueel direct naar de moonstone reizen. Aangezien Coyotepaw en Chivysniff hier nu ook naartoe zijn zal ik alleen gaan en één van hen onderweg ontmoeten. Als ik weg ben heeft Stormwind de leiding." Zodat hier geen onduidelijkheid over ontstond begon hij hierover. Meer aandacht hoefde hij hier niet aan te schenken. Hopelijk was Stormwind als korte leider aanstellen een goed idee, zorgde het ervoor dat hij zijn gedachtes niet alleen maar bij zijn partner hield

"Iedereen mag nu afscheid nemen van Butterstar-" Kort brak zijn stem. Hij moest zich even herpakken voor hij door kon gaan. "En degene die zich hiertoe geroepen voelen mogen deze nacht waken bij haar lichaam, voordat we haar lichaam morgen aan de rivier zullen schenken."

Panthergrowl sprong van de den af en stapte naar voren om afscheid te nemen van zijn leidster, zijn beste vriendin. Hij liet de tranen nu lopen. Vannacht zou hij waken bij haar lichaam.
- Voor heel RiverClan


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story EHnbxOu        0        [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Untitl12
Mark
6
Actief
Jantje is mijn beste vriend. Raak hem niet aan, hij's klein en kwetsbaar.

CAT'S PROFILE
Age: 【 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Mountainpaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 19:16Mountainkit hoorde zijn vaders stem. Opgewekt keek hij op. Zijn papa was terug van de patrouille! Nu kon hij hem vragen als hij met hem kwam spelen. Met een blij kwispelend staartje kwam de kitten uit de nursury gehoppeld waarna hij zijn blik rond liet glijden, zoekend naar de grote grijze berenlijf van zijn vader. Na even rondgekeken te hebben vond hij hem. Daar stond hij dan. Zijn papa, waar hij zo naar opkeek. Hij wou net zo stoer zijn als hem later! Maar toen de rondvormige kitten dieper het kamp in liep hoe duidelijker alles werd. Dit was geen moment om te spelen en blij te zijn. Er leek veel verdriet om hem heen te zijn en kleine Mountain snapte niet waarom. Met zijn ronde oortjes probeerde hij zo goed mogelijk te luisteren terwijl hij zich door de poten van clangenoten door wurmde. Hij kwam bij de voorkant waar zijn blik meteen op iets griezeligs viel. Een schok ging door hem heen, hij wist niet wat deze gevoel was, maar het was alles behalve fijn. Zijn staart zette dik op. Was dat.. Butterstar? Zijn honing kleurige oogjes keken met schrik naar haar lijf die naar binnen was gebracht. Bloed kleurde de grond rood en kort dacht hij zelfde vloeibare spul te proeven in zijn mond. De kitten krabbelde achteruit en viel op zijn bips. Zijn hart bonsde maar hij kon niet naar papa, want papa was bezig. Hij was nu zakelijk en als papa zakelijk was dan mochten ze hem niet storen. Zijn pupillen groeide groot waardoor zijn ogen zowat zwart leken terwijl een pruillipje op zette. Zielig keek hij naar alles wat er om hem heen gebeurde. Dit vond hij dus echt niet leuk. Hij voelde de verdriet van zijn clangenoten in zijn eigen hart stromen maar huilen.. dat deed die niet. Hij wou stoer zijn.. net zoals Panthergrowl. De tom kroop zachtjes naar voren toen de grijze lijf van zijn vader naar beneden liep en zich neer nestelde bij Butterstar's lijk. De kitten aarzelde erg maar hij dwong zichzelf om zijn vader te troosten, net zoals Panther ook bij hem deed als hij verdrietig was. Mountainkit bleef laag bij de grond en richtte voor geen seconde zijn ogen op de overleden Leader; dat was namelijk te eng voor hem. De kitten wurmde zich voorzichtig tegen de flank/buik van zijn vader aan, in de hoop dat hij hiermee hem kon troosten en ook (in hoeverre dit kon zijn voor een kind) respect te laten zien aan Butterstar, mocht ze nu meekijken vanuit de sterren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 19:34

tag:Mountainkit&Panthergrowl
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit had zich zoals haar vader had gevraagd voornamelijk in de Nursery en op de open plek in het zicht van de Warriors bezig gehouden. Ze was nog licht herstellende van de Whitecough die ze had gehad, waardoor ze zich wat ingetogen gedroeg zodra ze wat vermoeider werd. Het weer was koud maar helder, waardoor de kitten wat was ingedut voor de Nursery en slaperig naar de wolken keek die voorbij dreven. Het leek een rustige, vredige dag. Totdat de stem van haar papa door het kamp heen galmde. Normaal gesproken zou de kitten meestal niet aanwezig zijn wanneer haar papa of de Leader Butterstar spraken, maar dit keer moesten ook de jongsten aanwezig zijn. Waardoor de kitten haar slaperige kopje schudde en in de richting van de hoge rots stapte. 'Laat iedereen zich verzamelen, jong en oud, kit en elder.' Had er schor geklonken, haar papa klonk nooit schor. Hij was toch wel in orde? Er was toch geen gevaar! Haar blauwe ogen sperde ze wagenwijd open terwijl ze zo dicht mogelijk in zijn buurt probeerde te komen, uit haar ooghoeken zag ze ook Mountainkit verschijnen waardoor ze als een  goed nestgenootje naast hem kwam staan. Familie eerst!

'Butterstar heeft vandaag het leven gelaten. Een twoleg heeft haar geschoten en dit heeft zij niet overleeft. Ze heeft haar laatste levens moeten afstaan, StarClan heeft haar niet meer kunnen redden.' Haar oortjes spitste ze terwijl ze luisterde en verward in de richting van Stormwind keek. Hij had immers Butterstar naar binnen gedragen, het lichaam van de Leader was slap, niets van haar krachtige persoonlijkheid was er in te zien. Een trillend lipje verscheen terwijl de kitten onhandig weg keek. Ze wist niet wat ze het beste kon doen, mama halen? Kon mama haar papa steunen, of? Mountainkit leek zich tussen de poten van andere katten door te wurmen waardoor ze hem snel volgde. Ze kon hem ook niet alleen laten, toch! Immers was ze familie en dat betekende dat ze er ook voor haar broer moest zijn. Misschien dat ze er ook wel voor papa kon zijn, ze kon hem vast troosten zoals hij ook altijd deed. Ook al was ze nog niet sterk genoeg om hem te beschermen. 'Butterstar was de beste leader die RiverClan zich ooit heeft kunnen wensen,' Begon haar vader, een lichte trilling deed zijn stem beven. Hij beefde nooit, als hij van slag was, dan was haar wereld de andere kant op gaan draaien. Dan was het gras niet langer groen meer, maar paars. Dat kon gewoon niet! 'Ze was een moeder, een partner, een beste vriendin. Ze stond voor iedereen klaar wanneer je haar nodig had en probeerde altijd het juiste te doen voor de clan, het juiste te doen voor ons..' Haar papa slikte moeizaam, waarschijnlijk om sterk te blijven. Hij hoefde niet alleen sterk te blijven, als hij zijn kittens ook had! 'Zoals haar was er geen één. En zoals haar zal er ook nooit meer iemand zijn.' Verklaarde hij en daarmee sloot hij zijn korte speech af.

'Ik zal morgenmiddag na het begrafenisritueel direct naar de moonstone reizen. Aangezien Coyotepaw en Chivysniff hier nu ook naartoe zijn zal ik alleen gaan en één van hen onderweg ontmoeten. Als ik weg ben heeft Stormwind de leiding.' Coyotepaw was haar mama verloren, Honorkit had het al erg genoeg gevonden dat Ravenkit er niet meer was, en misschien leefde de zwarte kater nog. Laat staan dat ze een ouder moest missen! Haar blauwe ogen knipperde ze terwijl ze zo dapper mogelijk haar schouders probeerde te rechtten. Papa had haar nodig en misschien Yoda ook, dan zou ze er zijn! 'Iedereen mag nu afscheid nemen van Butterstar-' Kort brak zijn stem. Hij moest zich even herpakken voor hij door kon gaan. 'En degene die zich hiertoe geroepen voelen mogen deze nacht waken bij haar lichaam, voordat we haar lichaam morgen aan de rivier zullen schenken.' Met de laatste woorden sprong haar papa van de den af waarna hij naar voren stapte om afscheid te nemen van de Leader, alsmede zijn goede vriendin.

Mountainkit had zich al in de buurt van het stille lichaam gevestigd, terwijl het grijze lichaam van papa in de buurt kwam. Hij leek zich te aarzelen voordat hij zich tegen papa aan nestelde. Honorkit slikte moeizaam de nare smaak in haar mond weg, voordat ze naar voren trippelde en onhandig een likje over de wang van de kattin gaf, een afscheidslikje. Hierna wendde ze haar blauwe blik naar haar papa toe en kroop ze doodstil naar zijn andere zijde, zo zat hij lekker warm tussen zijn twee kinderen in. Zacht snorde ze, een geruststellend maar intens verdrietig geluid. Tranen prikten in haar ogen, terwijl ze haar kopje tegen haar papa aan duwde. 'Papa? Denk je dat ze het mooi vind een veertje mee te dragen? Ik heb er nog een in mijn nest liggen.' Fluisterde ze zachtjes terwijl ze gespannen naar de kater keek. Ze snapte nog niet in het geheel alles, maar wist voldoende om wat te willen doen, zelfs als het zo iets kleins was. Misschien dat het papa ook wel hielp iets moois voor Butterstar te doen! Net zoals zijzelf van Ravenkit had geleerd er voor jongere kittens te zijn, toch?
♥ spenny


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:14

Littlefish kwam opgewekt het camp in met een vis tussen haar kaken geklemd. Maar geen kleine, zoals waarnaar ze vernoemd was, nee - het was een mooie dikke en sappige. De slanke warrior legde hem met een trots gebaar neer op de prooistapel. Net op het moment dat ze haar kop had neergebogen, rug naar de ingang, gleed er een schok door het camp. Littlefish schrok, liet de vis vallen en draaide zich plotsklaps om; haar blik viel echter op een tafereel dat ze nooit zou vergeten. Het levenloze lichaam van hun leider, haar oma, haar mentor, op de rug van diens partner. De sterke kattin, de koningin van Riverclan.. gereduceerd tot een hoopje bebloede vacht. Haar snuitje viel open van verbazing en ze bleef stokstijf staan. Nee, dit moest een grap zijn toch? Of een boze droom, op zijn minst? Maar niemand lachte en ze stond niet op het punt om wakker te worden. Ze hoorde amper de woorden die Panthergrowl de clan toesprak. Haar bloed ruiste in haar oren zoals de rivier constant ruiste en plots haatte ze dat geluid, van het water dat over de rivierbedding stroomde. Pas toen langzaamaan katten naar het lichaam toeliepen om hun laatste eerbetoon te bewijzen, liep ze er ook op af. Met slome passen; het voelde alsof ze nooit dichterbij kwam. Ze had zich nooit meer een buitenstaander gevoeld in deze clan als op dit moment. Neerkijkend op het lichtgekleurde lichaam aarzelde. Ze voelde zich op de een of andere manier niet goed genoeg om mee te rouwen met de riverclanners, alsof ze niet bij hen hoorde. Alsof ze slechts een bedrieger was. Nochtans was Butterstar haar grootmoeder geweest, haar mentor, en degene die haar in Riverclan had toegelaten. Maar haar afwezigheid was plots allesoverweldigend. Uiteindelijk durfde Littlefish toch haar kopje neer te buigen en met haar neusje zachtjes de schoudervacht van de sterke kattin aan te raken; al had ze eigenlijk gewenst dat ze dat niet gedaan had. Het lichaam voelde koud en stijf en in niets meer als een kat. Het leek zo raar dat dit dezelfde kattin was die zo trots Riverclan geleid had. Het leek onwerkelijk. Als zelfs zo'n grootste kattin tot niets herleid kon worden, wat was dan het nut van het leven? Wat deed ze hier nog, in een clan vol katten die veel meer recht hadden om te rouwen om hun leider dan zij, die naar hier gekomen was omdat ze 'wou zwemmen'? Wat een grote egoist was ze wel niet, wat een impulsief dom wicht. Al haar beslissingen leken plots zo betekenisloos. Haar poten jeukten om weg te lopen; en dat deed ze ook. Ze maakte plaats voor de katten die het verdienden om om hun leider te rouwen. Voor de katten die hier geboren en getogen waren. Voor de échte Riverclanners.

(topic uit)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story DPKsfdL
Kiek
119
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:17

Terplekke had hij zich moeten vermannen, net als Panthergrowl. Ze moesten nu andere dingen doen. Straks had hij tijd om te rouwen en rustig met zijn kinderen iets moois te zeggen over hun moeder. Het lichaam op zijn rug leek met elke stap dichterbij het kamp zwaarder te worden. Bloed kleefde aan zijn poten en in zijn vacht. Haar bloed. Het had nog door haar aderen moeten stromen. StarClan had haar van hem afgenomen.
Toen ze binnenkwamen waren de reacties een bevestiging van wat hij altijd geweten had. Butterstar was geliefd geweest in RiverClan. De leidster was streng maar rechtvaardig geweest in haar handhaving. Duldde geen tegenspraak en wist altijd iets te zeggen. In het midden van het kamp liet hij haar lichaam van zich afglijden, om de clan een blik te gunnen op hun leidster. Zijn ogen gingen naar Panthergrowl die nu begon te spreken op de plek waar Butterstar zo vaak gestaan had. Hij vertelde over de twoleg die Butterstar neergeschoten had. Mooie woorden over haar en hoe ze een goede leider geweest was. Het pijnlijkste was dat Coyotepaw hier niet bij was, en nu nog ergens in het gebied liep, niet wetend dat ze geen moeder meer had. Panther zou binnenkort zijn levens gaan halen en gaf.. hem de leiding? Oh man. De laatste woorden van de kater hoorde hij niet meer en voordat Stormwind er besef van had sprong hij van de rots en drukte zich nogmaals tegen Butterstar aan. Hij gaf de kater even de tijd voordat hij op hem afstapte en zijn kop tegen hem aandrukte. Hij wist hoe hij zich voelde. "Je gaat het goed doen Panther, ik weet het zeker. Butterstar vertrouwde je moons lang, dat is niet veranderd nu." zei hij zacht tegen hem. "Kan ik je straks spreken? Onder vier ogen?" vroeg hij toen aan hem. Hij had een vraag aan de kater. Eentje die hij heel belangrijk vond.


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aquamoon
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 22:43

Ze kwam terug van een middagje vissen. Haar leerling had ze erop uit gestuurt om hetzelfde voor de oudste te doen. Nu kwam ze terug met een 3 tal vissen aan hun staarten in haar bek. Ze waren niet zo groot, maar groot genoeg om er katten mee te voeden. Maar toen ze binnen kwam had ze net gemist wat Panthergrowl gezegd had. Ze zag de grote grijze kater van de rots afspringen en bij... Bij Butterstar's levenloze lichaam leggen. Nog voor Aquamoon bij de prooi stapel had kunnen komen vielen de 3 vissen uit haar bek, die open viel van verwardheid. Butterstar was dood??? Maar hoe? Ze had wel schoten gehoord, maar die waren ver weg geweest dus geen reden tot paniek dacht ze toen nog. De zilveren bengaal schudden haar kop, raapte de vissen op en trippelde in snelle pas naar de prooi stapel en liet ze daar bij vallen en draaide zich om en keerde naar de rouwende katten toe en zag hoe Littefish weg liep, maar ze was te ver weg om een vraag te stellen en Panthergrowl was aan het rouwen en die wilde ze niet storen. 'Honorkit hoe is Butterstar gestorven?' fluisterde ze tegen het parel grijze kitten voor ze zich zou voor bereiden om bij haar nu ex leider wat afscheidswoorden als laatste eer te bewijzen.

Tag: @Honorkit


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimema 13 jan 2020 - 23:38

Terwijl hij bij haar lichaam zat voelde hij plots een bolletje naast hem. Een snik verliet zijn bek toen hij nog een bolletje voelde aan zijn andere zijde. Een waterige glimlach verscheen op zijn snuit. Zelfs zijn jongsten waren er voor de overleden leidster. "Butter, ik ga je zo missen.. Je was mijn voorbeeld, mijn vriendin.. Ik hou van je. Ik kan niet wachten tot ik je weer kan zien, hopelijk doe ik alles goed.." Zijn woorden werden gefluisterd. Voor niemand anders dan zijn leider's oren bestemd. Hierna gaf hij een lik over Mountain's kop waarna hij zich naar Honor richtte die hem vroeg of Butterstar blij geweest zou zijn met een veertje. Hij knikte. "Ja Honor dat zou ze geweldig vinden, ga maar gauw halen," spoorde hij haar aan waarbij hij haar een duwtje gaf met zijn neus richting de nursery. Vervolgens stond hij op, hij had genoeg tijd met haar gehad nu, hij moest door en anderen ook de tijd geven om afscheid te nemen. Met zijn staart nam hij Honor met zich mee, die het duidelijk spannend vond. Hij keek op toen Stormwind op hem afkwam. De woorden van de kater deden hem goed. "Dankjewel Stormwind. Natuurlijk kan dat. Als je nu persoonlijk afscheid neemt kan je daarna naar haar den komen, dan hebben we even een privemoment als de rest ook afscheid neemt en kunnen we daarna haar vigil houden." Het werd allemaal zo zakelijk uitgesproken, maar de woorden deden vanbinnen zoveel pijn. Panther trok met zijn oor toen hij hoorde hoe Aquamoon vroeg aan zijn kit wat er aan de hand was - iets wat hij nogal een onredelijke vraag vond aan zo'n jong wuppie. "Aquamoon," bromde hij dan ook streng, beschuldigend haast. Hij liep naar haar toe en stuurde Honor verder om haar veer te halen. "Butterstar is overleden aan de hand van een twoleg jager." vertelde hij toen wat zachter, milder.


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story EHnbxOu        0        [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 11:32

Hij lag op zijn gebruikelijke plekje. Inmiddels waren de kittens alweer 6 moons. Al had hij aan Shrimpkit haar doen en laten al meerdere keren gezien dat ze twijfelde, dat ze niet zeker wist of ze er wel aan toe was. Terwijl het juist goed zou zijn als ze apprentice werd, dan konden ze aan haar onzekerheid werken. Dezelfde onzekerheid die hem op het moment naar beneden getrokken had. Hij had geprobeerd het haar duidelijk te maken, maar of het helemaal overgekomen was dat was een tweede. Hij was zichzelf niet, zoals hij daar zo lag. Zijn blik straks op de kittens gericht. Bang om ze ook maar een moment uit het oog te verliezen. Het was niet gezond, hij had hun verhouding compleet uit balans getrokken en het stomme was dat hij dat niet door had. Hij zag het niet en zolang het hem niet werd verteld zou hij in die cirkel rondjes blijven lopen. Hij knipperde wat verdwaasd met zijn ogen toen hij katten kreten uit hoorde slaan. Zijn helderblauwe ogen werden groot toen hij Stormwind met zijn oudtante op zijn rug naar het midden van het kamp zag lopen. Verstijfd bleef hij liggen. Butterstar was toch niet? Vol afschuw kwamen de haren in zijn nek overeind. Toen pas sloeg het besef in en begon hij te trillen. Hij had van Butterstar gehouden, zoals hij van zijn moeder en zijn broertje hield. Het besef dat ze er niet meer was liet zijn maag omdraaien. Waardoor hij op zijn plek begon te braken.

Panthergrowl begon te spreken, maar hij hoorde het allemaal maar half. Zijn oudtante was doodgeschoten. Ruw uit hun leven weggerukt. Coyotepaw was er niet eens… Hij lag nog steeds te trillen en had zich nog geen moment bewogen. Hij wist echt niet meer wat hij moest doen. Het deed pijn en het maakte hem totaal van slag. Hij kon er op dat moment totaal niet mee om gaan. Zijn blik zocht naar zijn moeder of naar Fireslide. Hij had hun steun nodig, hij kon dit niet.


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 20:13

tag:Beneath post
he who lives without discipline dies without
honor.
Papa huilde, nee! Papa kon niet huilen, hij was altijd sterk en dapper. Wat moest ze nu? De wereld verging! Wat deed hij altijd als ze verdrietig was? Knuffels geven, spreken. Alleen wist Honorkit niet hoe ze hem moest steunen, behalve door dichter tegen hem aan te kruipen en te wachtten tot zijn tranen weer zouden verdwijnen. Een waterige glimlach verscheen op het gezicht van de donkergrijze kater waarna hij wat onverstaanbaars fluisterde. De aandacht van de grote kater ging kort naar haar broer, Mountainkit. Een lief likje werd over zijn kopje heen gegeven waarna hij zich op de jonge Honorkit richtte. Honorkit sprak met een zacht, breekbaar stemmetje over de mooie veer die ze aan Butterstar wilde geven. Een afscheidsgeschenk.  De kater knikte toen ze hem vroeg of Butterstar dat mooi zou hebben gevonden. ’Ja Honor dat zou ze geweldig vinden, ga maar gauw halen,’  Spoorde hij haar aan, echter durfde de kitten nog niet van zijn zijde af te wijken. Straks ging er nog een kat dood! Papa was veilig, warm en lief en ergens wist ze niet of ze de Leader nogmaals aan durfde te raken. Haar vriendelijke blik lag immers niet meer helder in de blauwe ogen van de pas gestorven Leader. Ze was dood, en de dood was onbekend. Net zoals Bloodclan, was de dood dan ook net zo erg? Een zacht neusje deed haar met grote blauwe ogen naar haar papa kijken, terwijl ze haar oortjes ongemakkelijk liet zakken. De robuuste kater stond op, waarna hij met zijn staart zijn dochter mee nam, beschermend in zijn warme vacht, het bekende. Het bekende was veiliger! Stormwind kwam naar hen toe gelopen waarna de grijs  gevlekte kater sprak. ’Je gaat het goed doen Panther, ik weet het zeker. Butterstar vertrouwde je moons lang, dat is niet veranderd nu.’ Zei hij zacht tegen papa, Honorkit kon hem enkel gedeeltelijk verstaan doordat ze haar oortjes nog gespitst had. ’Kan ik je straks spreken? Onder vier ogen?’ Als de kitten ouder was geweest had ze de juiste woorden gesproken om de kater aan te spreken op zijn verlies, om respect te tonen. Echter was de kleine parelgrijze kitten te jong om deze te kennen waardoor ze enkel met onschuldige ogen de grotere kater aan keek en haar staartje dichter tegen zich aan klemde. Ineens voelde ze zich wel heel erg verlegen. ’ Dankjewel Stormwind. Natuurlijk kan dat. Als je nu persoonlijk afscheid neemt kan je daarna naar haar den komen, dan hebben we even een privemoment als de rest ook afscheid neemt en kunnen we daarna haar vigil houden.’ Verklaarde haar papa, ging Panthergrowl dan weg van haar? Zou hij nog helpen het veertje goed neer te leggen. Ze vond het wel spannend, waardoor ze met een zacht geluidje dichter tegen haar papa aan kroop. Op dat moment kwam Aquamoon er aan gelopen, een kattin die haar eens in de Medicine Cat Den had opgezocht. Haar oortjes spitste ze even toen de oudere, volwassen kattin sprak. ’Honorkit hoe is Butterstar gestorven?’ De kitten vond dit helemaal geen leuke vraag! Papa was naast haar, die wist het veel beter, zelfs Stormwind kon het zonder twijfel beter uitleggen en hij was een partner verloren. Honorkit staarde naar haar pootjes terwijl er traantjes in haar ogen verschenen, de vraag was de druppel. Het was gedaan met sterk zijn, de kitten kon dit allemaal niet meer op een rijtje zetten. ’Aquamoon,’ Bromde papa, haar redder in nood streng en licht beschuldigend terwijl hij de jonge kiten in de richting van de Nursery stuurde. Onhandig stapte de kitten naar de veiligheid van een andere volwassen kater toe; Stormwind. ’Stormwind?’ Vroeg ze met een zwak stemmetje terwijl ze haar kopje zacht tegen zijn voorpoot aan stootte. ’Ik wil niet alleen het veertje geven.’ Piepte ze zachtjes, ze wilde niet alleen zijn. Zeker niet na de vraag van Aquamoon en papa was nog bezig met de andere kattin.

Tag: Panthergrowl & Stormwind (benoemd Aquamoon & Mountainkit)
♥ spenny


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story DPKsfdL
Kiek
119
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 20:18

Hij was nog gefocust op Panthergrowl die geïrriteerd liet weten aan Aquamoon dat dat geen vraag was geweest voor een kitten toen hij iets tegen zich aan voelde. Toen hij naast hem keek zag hij dat de betreffende kitten naast hem zat. Hij sloeg zijn dikke staart tegen haar aan. ’Ik wil niet alleen het veertje geven.’ klonk er zachtjes van de jonge poes. "Dan geven we hem samen aan Butterstar, goed?" zei hij terwijl hij iets meer naar haar toe boog. "Waar wil je hem neerleggen? Heb je al een mooi plekje uitgekozen? Op haar buik, of bij haar poten?" langzaam stond hij op en wenkte het jonge poes met zijn staart. Ze moest niet te bang zijn voor de dood, ze moest er nog zo veel mee te maken krijgen in haar leven. Dit was de eerste keer van vele die zouden volgen. "Je moet niet bang zijn hoor, het is net alsof ze aan het slapen is."


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 20:30

tag:Stormwind
he who lives without discipline dies without
honor.
Stormwind was eerst niet met zijn focus bij de kleine parelgrijze kitten geweest. Totdat ze tegen de warme, dikke vacht aan kroop en hem zachtjes, breekbaar aansprak. Een toon die niet al te vaak door de kleine kitten werd gebruikt, immers was ze vaak enthousiast en ondeugend. Zeker nu het verlies van Ravenkit en Crabkit aan Bloodclan minder vaak in de gedachten van de jonge kitten naar boven kwam. De dikke staart werd om de kleine kitten heen geslagen waardoor ze iets ontspande. 'Dan geven we hem samen aan Butterstar, goed?' Zei hij terwijl hij zich iets meer naar de jonge kitten toe boog. De blauwe met tranen glinsterende ogen werden iets rustiger, warmer met die woorden waardoor ze dankbaar knikte. 'Waar wil je hem neerleggen? Heb je al een mooi plekje uitgekozen? Op haar buik, of bij haar poten?' Langzaam stond de kater op en wenkte de kleine kitten met zich mee. Honorkit maakte een bedenkelijk geluidje terwijl ze in de richting van de Nursery stapte. Ze had twee veertjes, ze zou er een aan Coyotepaw geven. Yoda was immers een bekende voor haar, en ze wist zeker dat het veertje net zo mooi bij haar als bij Butterstar zou staan. Twee soortgelijke veertjes, rood van kleur. Waarschijnlijk waren ze afkomstig van een roodborstje, al waren ze relatief lang, wellicht door de plek waaraan ze vast hadden gezeten op het lichaam van de vogel. 'Je moet niet bang zijn hoor, het is net alsof ze aan het slapen is.' Verklaarde de kater waardoor de kitten bedenkelijk haar kopje schuin hield en de Nursery in hupste. Het nest lag gelukkig niet al te ver weg waardoor ze al snel met een van de veertjes naar buiten kwam en deze kort aan Stormwind liet zien. 'Felle kleuren mooi, Butterstar ook mooi,' Verklaarde ze zachtjes terwijl ze hem somber aan keek. Haar stem was licht vervormd door het veertje dat ze in een mondhoek vast had. 'Hals?' In de hals waren de haren vaak wat langer, en kon ze wellicht beter het veertje in de vacht haken, al had Butterstar niet echt een lange vacht gehad. Niet zoals de meeste andere Riverclanners zoals Stormwind hadden.

♥ spenny


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Untitl12
Mark
6
Actief
Jantje is mijn beste vriend. Raak hem niet aan, hij's klein en kwetsbaar.

CAT'S PROFILE
Age: 【 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Mountainpaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 20:57Honorkit was hem gevolgd en samen lagen ze zij aan zij bij papa. Hij hoorde zijn vader snikken, net zoals Mountain zelf ook deed wanneer hij huilen moest. Zijn kopje ging voorzichtig omhoog en met grote wazige oogjes keek hij zijn papa aan, zijn snoetje krulde naar een kleine glimlachje; hopend dat zijn glimlach zijn vader zou troosten. Hij kreeg een lik over zijn bol heen als reactie. De kleine mollige tom kroop daarna dieper tegen zijn vader aan en likte zachtjes zijn schouder tot Panther besloot dat het genoeg was voor nu. Zijn papa ging vannacht nog vigil houden, maar daar was Mountain nog te jong voor om bij te zijn. De kitten zijn blik viel weer op de overleden Butterstar omdat de grote lijf van zijn vader deze niet meer verborg. De kitten hapte naar adem en wierp direct zijn blik weer op de grond terwijl hij snel weer achter zijn zusje en vader aanliep met een dik opgezette staart. Hij vond het ook een beetje vervelend dat Honorkit wel dapper was en hij niet.. Het lag gewoon niet in zijn karakter, nu niet en waarschijnlijk later ook niet. Mountain zou er misschien later stoer uitzien maar ook echt stoer worden.. dat was nog maar de vraag. De kitten keek toe hoe Honorkit door meerdere katten werd aangesproken en hoe ze warmpjes opgevangen werd door Stormwind, ze zouden samen Butterstar wat moois geven. Kleine Mountain klauwde zijn nagels in de grond. Hij deed ook zijn best om er zowel voor zijn verdrietige papa te zijn en om zijn laatste keer respect voor de dode leader te bewijzen maar hij werd daar niet op beloond. Hij stond hier alleen, toekijkend hoe zijn zusje credit kreeg voor haar dapperheid en liefheid. De kitten duwde zijn korte rondje oortjes in zijn nek en liep zijwaarts weg van de rest. Toen er afstand was tussen hem en de rest voelde hij zijn oogjes branden. Zijn neusje wiebelde zielig. Zijn snorhaartjes trilde. Zijn ogen keken rond. Hij wou ook iets kunnen, maar hij kon niks. Niet eens een bloemetje brengend naar Butterstar voor ze er straks niet meer zal zijn. Mountainkit sloop langs de rest van de clan heen en veegde zijn traantje weg. Het was ook hartstikke moeilijk om als jong kind dit mee te maken. De tom trok de nursury in en daar zou hij voor de aankomende dagen ook blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 21:05

Het nieuws voelde als een enorme klap in haar gezicht, en een tijdje bleef Crystalshell bijna verdoofd op haar plek zitten en keek ze hoe de open plek vol stroomde met katten die net zo geschokt en verward keken als zij zich voelde. Toen ze opstond wilde ze eerst naar Stormwind toegaan, maar bedacht zich, op dit moment had hij meer aan degenen die het dichtst bij hem stonden. Ze zou zich alleen maar een indringer hebben gevoeld. In plaats daarvan brachten haar poten haar naar haar zoon Icecream toe. De jonge kater leek enorm aangeslagen door wat hij gehoord en gezien had, en Crystalshell wist hoeveel pijn dit voor hem deed. Hij had altijd uitzonderlijk veel van zijn tante gehouden en haar dood zou volstrekt niet licht vallen. Toen ze aankwam lag hij te trillen. Voorzichtig nam Crystalshell naast hem plaats en duwde haar flank lichtjes tegen de zijne. "Icecream?" Miauwde ze op zachte maar voor hem duidelijk hoorbare toon. "Wil je iets kwijt?" Misschien leek het een vreemde vraag. Maar als het zou helpen als hij zijn hart luchtte, zou hij haar daarvoor nodig hebben.

Tag; Icecream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Aquamoon
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 21:47

Te laat begreep ze zelf door de schok van Butterstar's plotselinge dood dat ze de vraag aan een kitten stelde, niet aan hun deputy Panthergrowl. Zijn brommende wat beschuldigende toon liet haar voor even verstijven en haar oren bewogen eventjes. De kit scheen te breken en ze zag traantjes opwellen in de kleine oogjes van het parelgrijze kitten. 'Sorry...' murmelde Aquamoon en ze tilde haar kop op met hangende oren terwijl ze naar de grote grijze kater keek die uitlegde waardoor Butterstar overleden was. Woede jegens de tweebenen laaide in haar op, maar de schok was nog te groot om de woede toe te kunnen laten. De zachtere en mildere toon was wel prettiger en Aqua schudden haar kop even. 'Tweebenen zijn echt gek. Butterstar had geen kans tegen hen. Maar ze was een grootse leider van de rivierclan.' miauwde ze en schudden haar kop nog eens. Tweebenen waren monsters waar elke kat voor uit moest kijken. Zelfs de huiskatten die uit vrije wil bij die schepsels woonde. 'Van net het spijt me Butterstar's dood was gewoon zo verwarrend en onverwacht. Het spijt me dat ik je dochter van streek maakte.' verontschuldigde Aquamoon zich en kneep haar ogen even dicht voor ze hen weer opende en Panthergrowl weer aan keek.

Tag: @Honorkit, @Panthergrowl


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 11:44

Het duurde gelukkig niet lang toen stond zijn moeder al naast hem. Ze ging naast hem liggen en duwde haar flank tegen de zijne. Haar haren die zachtjes langs de zijnen streken lieten een snik uit zijn keel borrelen. Hij verstopte zijn neus in haar vacht, terwijl hij stopte met trillen. ?Waarom is ze dood mama? Waarom wilde StarClan haar hebben net als papa? Ik vind het niet eerlijk.? Hij huilde niet, maar zijn stem brak wel. Het was te horen dat hij er niet ver vanaf zat om in tranen uit de barsten. Hij wist niet beter dan dat tante leader van RiverClan was geweest. Zo was het altijd geweest, dat hoorde zo. Nu was het kapot geslagen en al vertrouwde hij Panthergrowl ook, het leek gewoon op het moment nog niet te kloppen. Hij moest er aan wennen, hij zou er aan moeten wennen om zijn oudtante en voormalig mentor niet meer uit de leaders den te zien komen. Nooit meer. Hij vond het ook zo erg voor Coyotepaw, zij had geen moeder meer? Hijzelf had zijn vader nooit gekend en hij had het al verschrikkelijk gevonden dat hij een sterretjespapa had gehad. Hoe moest het dan wel niet voor haar voelen? Nee, het was echt heel erg oneerlijk. Waarom deed StarClan dat. Waarom mochten de katten waarvan ze hielden niet hier blijven.

Tag: Crystalshell


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotuspaw
Member
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story S6AVkme
loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lotuspaw
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 21:39

Lotus schrok, om het maar lichtjes uit te drukken. Nog nooit eerder had zij een ontmoeting met de dood gehad, en ze vond het meteen verschrikkelijk. De jonge apprentice had altijd erg opgekeken naar Butterstar en ze was ontzettend geschokt om erachter te komen dat.. Dat zelfs leiders doodgingen. Zelfs met negen levens, al wist ze niet hoeveel Butterstar er nog gehad had. Haar oren gleden in haar nek van onbehaaglijkheid en ze richtte haar ogen af van het lichaam dat daar zo stilletjes lag, voor ieder om te zien. Met grote ogen keek ze naar een warrior, Littlefish, die erg plots het kamp uit ging. Ze wist wel dat dat Butterstar's kleindochter was maar ze ging maar niet achter haar aan. Ze zag een kitten die eruit zag alsof die wel wat hulp gebruiken kon.. Ze glimlachte wat verdrietig naar het katje, een kind van de deputy. Mountainkit leek haar nog niet op te merken dus liep ze maar achter hem aan, hij leek wel aan het mokken.. "Mountainkit, is er wat..?" vroeg ze lief, al was het een domme vraag vond ze zelf want de leidster was net overleden.


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Lotusp12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimeza 18 jan 2020 - 7:13


Waarom was ze dood, waarom was Creamyfrost gestorven? Crystalshell had zelf dolgraag het antwoord willen weten. Misschien had ze dan wat vrede kunnen hebben met de dood van de vader van haar zoons. Maar ze wist het niet, ze wist niet waarom Icecream nu ook door het rouwproces zou moeten gaan, en ze wist niet waarom Starclan hun leider van hen had afgenomen. Het was inderdaad, zoals hij al had gezegd, absoluut niet eerlijk. "Ik weet het niet." Miauwde ze. Ze kreeg het voor elkaar om haar stem kalm en sussend te houden, ook al voelde ze zich wee van ongeluk. "Maar probeer niet voor altijd te blijven rouwen. Hou haar in je gedachten in leven en praat over haar zoveel je wilt. Maar blijf er niet te lang door beklemd." Het was advies voor Icecream, maar Crystalshell sprak ook tegen zichzelf. Ze mocht haar leven niet nogmaals laten stilvallen door de dood.

Tag; Icecream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Icecream
Catministrator
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimeza 18 jan 2020 - 13:06

Zijn moeder miauwde dat ze het niet wist. Hij had geweten dat hij dat antwoord zou krijgen en toch voelde hij een gevoel van teleurstelling. Het was een logisch antwoord, natuurlijk wist ze het niet en toch had hij gehoopt dat ze een antwoord had. Als er verklaringen waren dan was het misschien verdraagbaar. Alhoewel zou dat wel zo zijn? Misschien als iedereen zijn pad al wist, was dat alles behalve dragelijk. “Ik ga mijn best doen.” Vervolgde hij iets wat verstikt om de tranen tegen te houden. “Ze is nu bij papa…” Miauwde hij zachtjes terwijl zijn blik naar boven ging. Daarna duwde hij zijn neus weer in de vacht van Crystalshell. Hij was blij dat ze er was, zonder haar zou hij zich geen raad weten. Met het verdriet niet, met zijn pleegkittens niet met alles eigenlijk niet. Zijn onzekerheid hield hem tegen en zette hem continu voor het blok. “Ik ga even naar haar toe.” Hij wilde afscheid van haar nemen. Ook al was haar van dichtbij zien waarschijnlijk nog pijnlijker.

Tag: Crystalshell


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story August10
Bo3
688
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimeza 18 jan 2020 - 20:35

Toen hij zei dat Butterstar bij papa was, en hij zijn neus even in haar vacht drukte. Dat was het moment waarop ze het meeste moeite had om niet in tranen uit te barsten. De enige reden dat ze zich inhield was omdat Crystalshell wist dat Icecream een rots nodig had. Iemand die dit soort dingen voor hem draagbaar kon maken, iemand die rationeel kon blijven bij de verschrikkelijkste dingen. Even wenste ze dat zij niet die kat hoefde te zijn en dat ze zich compleet aan haar wervelwind van emoties kon overgeven. Maar toen hij zei dat hij nog even naar haar toe gaan knikte ze zo rustig mogelijk. "Doe dat." Er zat een rauw randje aan haar stem, maar verder klonk ze nog net zo beheerst als altijd. Ze kon hem zijn rots niet plotseling ontzeggen.

Tag; Icecream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Icecream
Catministrator
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story BVaqYmVp_o
Julia
701
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story   [VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 20:38

“Oké.” Hij slikte. Hij had even een momentje nodig om de moed te verzamelen. Om op te staan en zijn oudtante van dichtbij te zien. Dan zou de realiteit pas echt goed doordringen en hij voelde zich er niet klaar voor. Toch wilde hij afscheid van haar nemen. Hij slikte nogmaals en stond toen op. Hij stapte bij zijn moeder vandaan naar Butterstar toe. De tranen stroomden over zijn wangen terwijl het beeld van zijn levenloze tante in zijn geheugen gegrift werd. Even flitsten de beelden verder naar Steppingstone, maar dat drong hij snel weer weg. Hij gaf haar een eerbiedvolle lik over haar flamepointkleurige vacht. Haar lijf voelde zo koud… “Je was de liefste tante, de stoerste leader en de allerbeste mentor.” Miauwde hij zachtjes met bibberende stem. Hun verhouding was altijd ingewikkeld geweest, omdat het had geleken of Butterstar zich nooit helemaal voor hem open had kunnen stellen. Omdat hij haar zo sterk aan zijn vader had doen laten denken. Ze had het hem nooit uit kunnen leggen en dat zou nu ook nooit meer gebeuren. Hij tilde zijn kop op en keek naar Panthergrowl en daarna naar Stormwind. “Ik zou ook graag vannacht willen blijven als dat mag?” Er lag een lichte aarzeling in zijn stem. Zouden ze dat wel goed vinden? Hoorde Coyotepaw niet op zijn plekje te zitten. Hij vond het zo erg voor haar en nu kon ze ook nog niet op de gepaste manier afscheid van Butterstar nemen.

Tag: Crystalshell(eerst) Panthergrowl en Stormwind(daarna)


[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[VIGIL] Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: