Aan tafel ~~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Aan tafel ~~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aan tafel ~~ ZeCIrjc
Beertje
229
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Aan tafel ~~   Aan tafel ~~ Icon_minitimema 13 jan 2020 - 20:01

Aan tafel ~~ X10E2zv

Daintywhiff werd wakker. Ze liet een gaap rollen over haar lippen. Zich wassen deed ze altijd buiten, waar de wind met haar vacht kon spelen. Deze werd dan altijd mooi glad gestreken, maar het plofte daarna nog wel jong en wild op. Daarom stond ze nu op, haar pels nog op half zeven. In het camp aangekomen blikte ze even rond. Een moederkat nam prooi van de stapel voor haar en de kittens in haar buik. Ze knikte deze na. De kat glimlachte terug, maar trippelde snel weg. Daintywhiff keek weg en verborg haar pijn. Nu pakte haar gouden ogen iets anders op. Amberstorm. Deze was ook niet geliefd in de clan, maar zíj kreeg wél kansen. Zonder woede te tonen ging ze erop af. "Goedemorgen Amberstorm, heb je zin om mee te gaan naar de Maize Field?" Haar perfecte glimlach maakte het af, ook al kon ze haar ogen nooit laten mee lachen. Kon niemand ooit ontdekken dat ze hulp nodig had of was het dan al te laat? Was ze dan al verbannen? Daintywhiff huiverde. Dat was haar grootste angst. Niets leed er nu op uit natuurlijk, maar... ze wist wel wat ze Shatteredice had aangedaan en Sabrefur... dat daar verbanning op stond.

+ Amberstorm, daarna open


no one can hear you
Aan tafel ~~ EQ7xTFd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aan tafel ~~ BBTakD
Bunny
1399
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Aan tafel ~~   Aan tafel ~~ Icon_minitimema 13 jan 2020 - 22:36

Amberstorm keek met tevreden blik naar de moederkat die een stuk prooi van hun bescheiden prroistapel nam en knikte haar even toe toen ze terug de den in liep. Hoe hard ze het ook gehaat had om zelf queen te zijn, er was iets moois azn het nieuwe leven dat zij maakten; dat kon zelfs Amberstorm niet ontkennen. De tevreden uitdrukking op haar snuitje gleed echter weg toen haar blik die van Daintywhiff ving. De kattin glimlachte nazr haar, maar nu ze wist wat Starclan gzegd had zag ze enkel de manier waarop haar ogen niet meelachten. Ze kende die uitdrukking, had hem vaak genoeg zelf gedragen. Hij betekende nooit veel goeds. De warrior stelde voor om samen te gaan jagen, waarop Amberstorm knikte en zonder er woorden aan vuil te maken de ander al voorging naar de maize field. Het was een mooie kans om de kattin eens alleen te hebben, om eens te zien of ze geen steken zou laten vallen...


Aan tafel ~~ RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aan tafel ~~ ZeCIrjc
Beertje
229
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: Aan tafel ~~   Aan tafel ~~ Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 14:42

Aan tafel ~~ X10E2zv

Met nog steeds de gemaakte glimlach op haar snuitje ging ze achter Amberstorm aan. Die was alles behalve vriendelijk geweest. Daintywhiff zuchtte geluidloos. Haar passen werden meer getrippel toen ze halverwege naar haar deputy ging lopen. Ze moest een gesprek beginnen met iemand die nooit wat sprak. Handig hoor. Haar gouden ogen gingen opzij. "Hoe bevalt het deputy leven je wat? Doen anderen al wat normaler?" Ze had ook wel gehoord hoe de meesten reageerden op de ceremonie, na Sabrefurs dood.


no one can hear you
Aan tafel ~~ EQ7xTFd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aan tafel ~~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: