Red snuggle auntie ○ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Red snuggle auntie ○

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eggkit
Member
Red snuggle auntie ○ Dajq1bv-edeeb57d-d9da-479c-9c60-11cb427f302a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I3NTIxYzU5LTljNmQtNGUxMi04NjI3LTY0MTFiMTM4OGJmYlwvZGFqcTFidi1lZGVlYjU3ZC1kOWRhLTQ3OWMtOWM2MC0xMWNiNDI3ZjMwMmEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Beertje
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○ 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Eggkit
BerichtOnderwerp: Red snuggle auntie ○   Red snuggle auntie ○ Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 13:15

IRON MIGHT WEEP

BUT IT DID NOT BREAK

Eggkit was op ontdekkingsreis na zijn middag dutje. Zijn broertje en zusje waren ook al weg uit het nest, maar hij kon ze niet direct vinden. Het slungelige jongetje ging daarom maar op zijn eigen reis. Eerst trotseerde hij de rand van het mosnest, waar hij al meteen op zijn gezicht viel. Na een paar traantjes veegde hij zijn gezichtje af en begon hij de wilde waters te doorkruisen. Zijn boot mosbal zonk niet veel later tegen een ijsberg, waar hij een jammerend geluid maakte omdat twee geliefden afscheid moesten nemen in het koude en woeste water. Met een reddingsboot pikte hij de poes op zodat zij wel nog veilig aan land geraakte. Hij zette de kever *kuch poes* af bij een volgend mosnest samen met het takje als boot. Hierna moest hij door een diepe jungle sluipen. Eggkit maakte overdreven geluiden die volgens hem in de jungle thuishoorde. Namelijk het gesnurk van zijn papa en de vogels die hij kon horen overdag. Hij stapte op een takje dat erg veel geluid maakte. Het jongetje dook in elkaar. Hij had een tijgervoorouder wakker gemaakt! De vrouwelijke tijgervoorouder was zo groot. Opstandig, maar angstig begon hij er tegen te sissen. 3, 2, 1 ATTACK! Hij vloog op de poot af, maar de poot was te sterk en legde hem om. Op zijn rug probeerde hij tegen de tijgervoorouders hielen te slaan. Ondertussen maakte Eggkit oorlogsgeluiden in combinatie met zijn subliem jungle gesnurk.

@ Redpetal

thunder
struck


Red snuggle auntie ○ XDeU047
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Red snuggle auntie ○
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: