Sparring with you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sparring with you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crow •
Member
Sparring with you? DPKsfdL
100
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Sparring with you?   Sparring with you? Icon_minitimedi 14 jan 2020 - 22:07

Crow had voor eens een dagje vrij en vroeg zich af of hij die niet kon gebruiken om het tegen een van de oudere Cave Guards op te nemen in een sparring schijn gevecht, maar wie kon hij daar voor vragen? De meeste waren druk bezig en zijn blik gleed verder nadat hij even had gegeeuwd en zijn kop had geschud stond Crow with black feathers op en rekte zich even uit en trippelde door de grot tot hij een van de kat die hij misschien wel kon vragen. Met kalme toch vastberaden stappen trippelde de zwarte To Be op Sanguine Pool Under Sinking Sun af. 'Hey Sanguine. Heb je tijd voor een schijn gevecht?' vroeg Crow kalm en stopte bij de robuuste bruin/rode kater. Half om half verwachten hij wel dat het antwoord misschien nee zou zijn, maar toch kon de zwarte kater het vragen toch?

@Sanguine


image host
Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sparring with you? DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Sanguine •
BerichtOnderwerp: Re: Sparring with you?   Sparring with you? Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 12:46

Rustig zat de gevlekte kater in de grot, er kleefde nog wat bloed aan zijn dikke vacht toen hij wat katten geholpen had met een prooi binnen te halen, wat hij er nu met zorgvuldige likken eruit aan het halen was. Zijn tealgekleurde ogen waren gesloten terwijl hij met behulp van zijn oren de omgeving in de gaten hield. Zodoende hoorde hij ook iemand op hem af komen lopen. Langzaam opende hij zijn ogen en merkte de zwarte to-be op. Hij herkende de kater als Crow with Black Feathers, een al wat oudere to-be. Hij zou vast en zeker binnenkort een volwaardig lid van de tribe worden. Starteller was niet zo gemeen dat ze iemand zo lang to-be zou houden zonder een geldige reden. Hij stopte met zijn vacht te verzorgen toen hem een vraag gesteld werd. Rustig kwam hij overeind, torende over de zwarte to-be heen. "Maar natuurlijk, Crow." Bromde hij op een rustige toon. "Zoek maar een plek uit, ik volg je op de voet."“the devil is in the details, darling”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crow •
Member
Sparring with you? DPKsfdL
100
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Re: Sparring with you?   Sparring with you? Icon_minitimewo 15 jan 2020 - 21:54

Sanguine was zichzelf aan het wassen op het moment dat de zwarte To Be aan kwam lopen. Maar hij stemde toch in met een schijn gevecht. Gelukkig maar en Crow knikte voor hij zich om draaide richting de uitgang van de grot. Hij wilde zich niet in houden en de kans krijgen ook een andere grotwachter te laten zien wat hij waard was. Al trippelend over de richel achter de waterval koos Crow een plekje uit op het vlakke gedeelte van 3 Adelaars vleugelwijdte van het meertje waar de waterval in viel. Daar hadden ze ruimte genoeg en konden direct weg vluchten als een eventuele adelaar hen te gortig zou kunnen worden als ze het zelf niet op zouden kunnen lossen. Daar draaide de zwarte To Be zich om. 'Dit is wel een mooie plek. Klaar?' stelde Crow vast en nog voor hij klaar was met praten schoot de zwarte kater naar voren en probeerde hij Sanguine te verrassen en haalde snel met zijn voorpoot uit naar de grote kop van de kater. Natuurlijk met ingetrokken nagels. Daarna sprong hij weg en dook opzij voor de To Be het op de flank van de grotere gevlekte kater had gemunt.


image host
Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sparring with you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: