Cold Morninglight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold Morninglight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Cold Morninglight Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Cold Morninglight   Cold Morninglight Icon_minitimeza 18 jan 2020 - 18:24

tag:Shrimpkit&Morningsun
he who lives without discipline dies without
honor.
Het was koud, niet een beetje maar echt extreem. Haar adem vormde lichte wolkjes terwijl ze diep in en uit ademde, het was een apart gevoel, de koude lucht in haar longen. Echt storend was het niet, ook al wilde de jonge kitten de Nursery niet meer in miste ze ergens toch de warmte die de bekende den met zich mee bracht. Haar blauwe ogen gleden langs de rest van de rustige open plek in het kamp, ze wist dat het niet lang meer zou duren voordat de activiteit weer toe nam, misschien dat ze de Warriors en Apprentices het kamp zou zien verlaten; de drukte was toegenomen nu prooi schaarser werd. De rivieren bevroren langzaam, en dat betekende dat er zich een nieuw fenomeen zou voordoen, of in ieder geval nieuw voor de vier Moons oude kitten. Sneeuw, witte dwarrelende vlokken gleden langs haar vacht naar beneden toe. Ze had die ochtend al koude poten gehad door de lichte laag die op enkele plekken had gelegen, maar de boel nog niet geheel had bedekt. Een zacht niesje verliet haar neus toen een koude vlok erop viel, bah. Honorkit wist niet wat ze hiervan moest denken. Een beetje klagerig stapte ze door de sneeuw heen naar de prooihoop voordat ze een poging deed een beetje een redelijk stuk vlees te vinden. Geërgerd schudde ze met haar kopje toen nog meer vlokken op haar vielen, waarbij ze haar vacht optzette om de koude te verdringen. Als ze helemaal wakker was geweest, had ze waarschijnlijk Shrimpkit gewekt om in de sneeuw te gaan spelen, echter had de kitten slecht geslapen en beloofde dit voor haar een irritante dag te worden.
♥ spenny


Cold Morninglight Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Cold Morninglight NuAcDzE
Camilla/Debbie
626
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Cold Morninglight   Cold Morninglight Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 13:48


Shrimpkit had lekker uitgeslapen. Ze rekte zich eens goed uit, met een klein piepje terwijl ze gaapte.De lucht om haar heen voelde koud aan maar haar nest was lekker warm. Toch zette ze haar dikke vachtje nog wat extra op. Het duurde even voordat ze helemaal wakker was, maar uiteindelijk begon haar maagje toch een beetje te rommelen. De kitten gaapte nog eens en ging staan, nog een keer lekker uitrekkend.
Shrimpkit klauterde het nest uit en liep met slome pasjes naar de uitgang van de Nursery. Tot haar grote verbazing - of zelfs schrik? - zag ze dat de wereld buiten de Nursery wit was geworden! Shrimpkit wist in eerst instantie niet wat het was, maar herinnerde toen woorden van anderen. Het was leafbare en er was wit, koud spul. Dit moest dus sneeuw zijn. Wow!
Terwijl Shrimpkit verwonderd naar buiten keek zag ze haar vriendin Honorkit bij de prooistapel staan. Ze was iets aan het doen, een prooi proberen te pakken? Oh ja, ze had honger. Shrimpkit besloot haar te helpen, dan konden ze ook samen eten! Snel trippelde de crème kleurige kitten naar buiten maar schrok van de kou op haar pootjes. Natuurlijk, sneeuw was koud. Maar ze wende er snel aan.
'Goedemorgen Honor!' begroette ze haar adoptie zusje en ze zette haar tanden in het stuk vlees de ander was aan het proberen te pakken. 'Het heeft gesneeuwd!' Alsof dat nog niet duidelijk was. Shrimpkit was wel enthousiast hoor!


if you see someone without a smile, give them one of yours
Cold Morninglight KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cold Morninglight Tumblr_inline_o91esiPW6Q1sfgu81_250
Dodo
27
Actief
Monsters don't get happy endings.
But when your lips brushed against his, didn't you almost believe they could?

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Morningsun
BerichtOnderwerp: Re: Cold Morninglight   Cold Morninglight Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 13:55


Mopperend banjerde de kater door de versgevallen sneeuw. Wanneer het aan het sneeuwen was had het soms zo zijn charmes, maar wanneer het er langer dan een halfuur lag vond Morningsun het altijd wel weer genoeg geweest. De sneeuw kleefde aan zijn vacht en het duurde lang voordat het bevroren water zijn mooie vacht weer had verlaten. Tegen die tijd mocht hij weer opnieuw beginnen. De tom snoof voor de zoveelste keer sinds hij begonnen was met het jagen, maar mopperen of vloeken lukte hem hardop niet meer door de prooi die hij op dat moment tussen zijn kaken had. Iets wat misschien maar beter was ook want toen hij het kamp binnenkwam zag hij al snel dat er kittens bij de prooistapel lagen en het gezeur wat hij zou krijgen als hij ze scheldwoorden zou leren had hij geen zin in.Cold Morninglight Mornin12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Cold Morninglight Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Cold Morninglight   Cold Morninglight Icon_minitimezo 19 jan 2020 - 22:42

tag:Shrimpkit&Morningsun
he who lives without discipline dies without
honor.
Het leek er op dat ze niet de enige kitten was wiens honger het gewonnen had van de koude. Shrimpkit kwam immers al snel haar kant op, iets dat de parelgrijze kitten niet meteen opmerkte omdat ze met het prooi aan het worstelen was. 'Goedemorgen Honor!' Klonk er vrolijk waardoor de jongere kitten een slaperig maar toch enigszins vrolijke begroeting uitsprak. 'Morgen Shrimp,' Haar zus van andere ouders was hulpvaardig aangelegd en zette haar tanden in het stuk vlees dat Honorkit had proberen te verslepen. Met twee kittens ging het een stuk makkelijker én het was groot genoeg om te delen. 'Het heeft gesneeuwd!' Klonk er enthousiast, waardoor Honorkit giechelde en haar koude pootjes even uit probeerde te schudden. 'Het is wel koud.' Fluisterde ze zacht voordat een ondeugende blik op haar gezicht verscheen. 'Denk je dat hij warm is?' Piepte ze zachtjes terwijl ze met haar staart naar de Warrior wees. Misschien konden ze zijn vacht wel als poot verwarmde gebruiken want het trok aardig in haar gevoelige zooltjes. Morningsun leek echter niet super vrolijk toen hij zijn prooi naar de stapel bracht. 'Morgen, Morningsun' Klonk er zachtjes terwijl de kitten haar kopje schuin hield. Durfde z hem te vragen erbij te komen?
♥ spenny


Cold Morninglight Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Cold Morninglight NuAcDzE
Camilla/Debbie
626
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Cold Morninglight   Cold Morninglight Icon_minitimevr 24 jan 2020 - 14:04


Samen lukte het hun om de prooi van de stapel te slepen. Shrimp had er wel zin in hoor en ze konden het ook mooi delen! 'Het is wel koud,' fluisterde Honor toen Shrimpkit had opgemerkt dat het gesneeuwd had. De kitten knikte enkel. Zelf vond ze het niet zo'n probleem, ze had warme haartjes tussen haar pootkussentjes waardoor het net wat warmer was voor haar gevoel.
'Denk je dat hij warm is?' piepte de grijze kitten vervolgens. Shrimpkit zag de ondeugende blik. Ze wist even niet waar ze het over had, maar toen ze Morningsun zag wist ze het. Ooh, was dat wel een goed idee? Hij leek niet erg vrolijk. 'Ehh,' begon Shrimp maar Honorkit begroette de rode kater al.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Cold Morninglight KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold Morninglight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: