Ceremonie 01-02-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-02-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-02-'20 DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimeza 1 feb 2020 - 0:05

Ondanks wat er allemaal gaande was, ging de tijd door. Hij had misschien amper geslapen sinds de gathering, maar dat betekende niet dat de clan niet van hem verwachtte te doen wat hij moest doen. Voor vandaag was het een ceremonie. Ergens begon hij er gewend aan te raken om ze te doen. Deze ceremonie was een speciale en ergens had hij hem nog uit willen stellen, maar wist dat het niet eerlijk zou zijn om dat te doen. Hij wilde zijn jongste kittens niet in gevaar brengen, maar hij kon ze moeilijk kittens houden tot dit alles overgewaaid was. Ze zouden vast enthousiast zijn om het feit dat ze apprentices werden, maar hij had er zelf een dubbel gevoel bij. Zodra hij ze uit het kamp zou laten zouden ze gevaar kunnen lopen, hij moest dan ook voorkomen dat ze alleen door het territorium zouden lopen. Hij sprong op de rots en draaide zich om naar de clan. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen onder de hoge rots voor een ceremonie!"
Hij keek hoe de clan zich verzamelde en zocht naar zijn eigen kittens die zich ertussen zouden begeven. Hij hoopte maar dat ze zich zouden gedragen omdat hij hier was en ze niet makkelijk zou kunnen stoppen. "Soundkit, Moonkit, Twistedkit, Porcupinekit, Sedgekit, Darkkit en Manekit, kom maar naar voren." Een kleine glimlach verscheen op zijn gelaat terwijl hij de kittens naar voren zag komen. "Jullie hebben allemaal de leeftijd van zes manen bereikt en zijn daarmee klaar om apprentices te worden. Soundkit, vanaf nu zal je bekend staan als Soundpaw en je mentor zal Inkspots zijn." Hij wachtte tot mentor en apprentice elkaar begroet hadden voor hij verderging. Het was nu tenslotte tijd om zijn kittens allemaal een mentor te geven. "Moonkit, vanaf nu zal jij bekend staan als Moonpaw en je mentor zal Cormorantwing zijn." Hij wist dat hij Cormorantwing wel zou kunnen vertrouwen met een van zijn kittens en hoopte dat Moonpaw haarzelf zou gedragen en naar haar mentor zou luisteren. "Twistedkit, vanaf nu zal je bekend staan als Twistedpaw. Je mentor zal Sunflower zijn." Nog een warrior waarvan hij vrij zeker was dat hij haar met een van zijn kittens kon vertrouwen. Hij had zijn best gedaan om dit soort warriors te kiezen, maar natuurlijk kon je er nooit zeker van zijn. "Porcupinekit, vanaf nu zal je bekend staan als Porcupinepaw en je mentor zal Demonslayer zijn." Hij wist dat Porcupinepaw een strengere mentor nodig zou hebben en daarom had hij voor de wat oudere warrior gekozen. Hij zou vast wel weten wat te doen met Porcupinepaw. "Segdekit, vanaf nu zal jij bekend staan als Sedgepaw en je mentor zal Bluebell zijn. Darkkit, vanaf nu zal je bekend staan als Darkpaw en je mentor zal Nightblood zijn." Dat waren de laatste twee van zijn kittens en hij knikte ze dan ook wat bemoedigend toe terwijl ze hun mentoren begroetten. Hij was echter nog niet klaar, er was nog een kitten die een mentor nodig had. "Manekit, vanaf nu zal jij bekend staan als Manepaw en je mentor zal Suncrest zijn." Dat waren alle nieuwe apprentices, dan was er nu nog een apprentice die een nieuwe mentor nodig had. "Dan is er ook nog een apprentice die een nieuwe mentor nodig heeft. Snowypaw, kom maar naar voren." Zodra de apprentice naar voren gekomen was ging hij verder. "Vanaf nu zal je mentor Sunshadow(npc) zijn." Hij knikte kort naar de warrior en apprentice.

Dat was alles wat in de ceremonie gezegd moest worden, maar hij wilde nog een laatste ding doen en dat kwam voornamelijk omdat zijn eigen kittens nu net apprentice geworden waren. "We weten allemaal dat Slatefur is aangevallen tijdens de gathering en dat Bloodclan dit mogelijk weer kan doen." Hij wilde het risico niet lopen dat er een kat alleen op het territorium zou lopen die zich nog niet zou kunnen verdedigen. "Daarom mogen apprentices tot deze dreiging voorbij is niet meer alleen het kamp uit. Verder zou ik de mentoren willen adviseren om al vroeg te beginnen met vechttraining, zodat apprentices zichzelf kunnen verdedigen wanneer het nodig is." Er zou vast wel wat protest komen van verschillende apprentices, maar dit was een beslissing die hij moest nemen. "Dan is hierbij de ceremonie beëindigd." Met die woorden sprong hij van de rots af. Een vermoeide zucht verliet zijn bek en hij wilde zich het liefst in zijn nest opkrullen, maar wist dat hij mogelijk eerst wat protest van de clan aan zou moeten horen.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-02-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
Ceremonie 01-02-'20 8yIgHTz
Beertje ☽
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimeza 1 feb 2020 - 20:16

Vol zenuwen had ze het zorgvuldige likken van haar moeder moeten ondergaan. Ze wilde maar wat graag het kamp uit! Dat wilde elke leerling wel die nu hun 6 manen hadden bereikt! Toen ook het laatste plukje vacht goed zat schoot ze richting haar beste vriendin Moonkit. Ook die werd klaar gemaakt voor de ceremonie. Samen nadat haar siblings klaar waren voor hun grote moment stapte ze samen met de andere kittens trappelend naar de open plek aan de rand van waar zich al een heleboel katten hadden verzameld. Yes zo dadelijk mochten ze zonder tegen gehouden te worden het kamp verlaten!!! Ze wachten netjes al kon Manekit haar staartje niet stil houden tot het haar beurt was. natuurlijk ging het nest van de deputy voor, maar Mane miauwde vol trots de nieuwe namen van de nieuwe leerlingen en bij Moonpaw gilde ze het hardste van allemaal. Toen haar naam genoemd werd trippelde ze half nerveus, maar ook half gierig om alles te gaan leren wat ze kon leren van haar Mentor! Toen Suncrest genoemd werd als haar mentor draaide Manepaw zich om en raakte met gestrekte nek om de neus van haar mentor aan te raken. Daarna plaatste ze zich weer naast Moonpaw en luisterde naar de rest van de ceremonie. Maar wat zei Acorndust nu??? Waarom mochten ze het woud niet alleen in? Door wat er buiten het woud woonde? Wat kon haar die katten schelen?! Zij had beter zicht dan Slatefur, maar al moest ze toe geven ze kon enkel een paar afgekeken armzalige bewegingen die ze van de leerlingen had... Echter blies Manepaw zich wel op van verontwaardiging. Mooi was dat was ze leerling mocht ze nog niet in haar eentje door het woud racen.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-02-'20 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimeza 1 feb 2020 - 20:41

Okay vandaag was de dag! Ja ze ging nu echt leerling worden. Wat had ze hier lang op moeten wachten. Moonkit kronkelde onder de tong van hun moeder. Ze wilde direct naar de ceremonie en kon niet langer wachten om direct het kamp uit te stuiven! Moonkit kreeg een poot tussen haar schouderbladeren om haar enigszins stil te houden. Maar eindelijk was ze schoon gemaakt en zat haar vacht weer zoals het hoorde. Manekit was al klaar zo te zien en vol goede moed sprong ze op haar kraamkamer vriendin af. Ze wilde allebei graag het kamp uit. Nu stapte ze samen naar de ceremonie met haar broers en zus en haar beste vriendin. Gelukkig hoefde ze niet lang te wachten toen ze eenmaal aan gekomen waren. Moonkit keek richting haar vader die aan het woord was en toen ze haar naam hoorde sprong Moon met grote sprongen de afstand verkleinend tot ze voor Cormorantwing stond De grote grijze kater zag er goed gespierd uit! Zo wilde ze er later ook uit zien!!! Moonkit toonde geen enkele nerveuziteit nog dat ze bang voor de grote kater was. Misschien had ze hem wel eens laten schrikken door hem of een van de andere katten als schijnprooi te gebruiken om haar verveling weg te werken voor ze boos weg gejaagd was? Maar die tel had Moonpaw echter niet bij gehouden. Ze was maar al te blij dat ze eindelijk het saaie kamp uit mocht en het woud echt zou gaan verkennen buiten wat ze buiten de kamp muren had gezien! Moonkit drukte zich van de grond af met haar voorpoten en balanceerde op haar achterpootjes omdat ze niet kon wachten met contact met hun neuzen te maken. Ze had goed geoefend en ze bleef een aardige tijd op haar achterpootjes staan voor ze zich weer terug liet vallen. Na hun contact trippelde Moon naar de rij waar de leerlingen zaten en ging naast haar broer zitten. De rest volgde en Mauwde de rest van de nieuwe leerlingen mee met de clan om hen te begroeten bij hun nieuwe namen. Toen Manepaw eenmaal bij haar kwam zitten. Volgde hun vader met ander nieuws. Moonpaw schrok van het nieuws. Waarom deden katten toch zulke dingen? Konden ze niet gewoon zich aan de grenzen houden zoals de andere 3 clans ook deden? Maar ze begreep haar vader ook wel hij was ook bezorgd over haar en haar broers net als dat hij bezorgd zou zijn over de rest van de clan.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-02-'20 ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimezo 2 feb 2020 - 17:32


Twistedkit was zó enthousiast, hij stond zowat te springen op zijn plek. Hij zou dan eindelijk een Apprentice worden! Hij had er zoveel zin in. Wie zou zijn mentor worden?? Daar was hij wel een beetje gespannen over, want hij wist dat zijn vader dat niet zou worden, maar wie dan wel?? De jonge kater vond het dus spannend, maar ook erg leuk! Hij had al veel geoefend en alhoewel hij zichzelf slechte dingen aangeleerd had en het soms - meestal - niet helemaal goed ging, dacht hij wel net zo goed te worden als zijn vader, de soort-van Leader! Maar dat moesten we allemaal nog wel eens zien..
Hij werd immers naar voren geroepen, samen met zijn broers en zusjes en nog een paar andere kittens. Trots stak hij zijn borstje vooruit toen zijn naam genoemd werd. Hij zou nu door het leven gaan als Twistedpaw! Wow! En zijn mentor was Sunflower! De kitten kende de Warrior niet goed, maar dat maakte het allemaal niet minder leuk. Enthousiast drukte hij zijn neusje tegen haar aan en hij wilde al vragen naar de training, maar Acorndust was natuurlijk nog niet klaar met spreken.
Andere kittens kregen hun Apprentice-naam en mentoren. Ook werd de mededeling gedaan dat de Apprentices niet alleen het kamp uit mochten en dat ze al snel moesten beginnen met de vechttrainingen. Oh! Ergens gaf dat Twisted wel een spannend gevoel, die BloodClan klonk helemaal niet aardig zo! Maar hij zou wel snel leren vechten, wat wel heel erg gaaf was! Na de Ceremonie draaide de gloednieuwe Apprentice dus om naar zijn mentor, een brede glimlach op zijn snoetje.
'Wanneer beginnen we?? Gelijk al? Alsjeblieft??' smeekte hij bijna. Zijn poten tintelde om iets te doen!

@Sunflower


Ceremonie 01-02-'20 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
Ceremonie 01-02-'20 Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimema 3 feb 2020 - 0:08

De dag was eindelijk aangebroken, voor haar en een hoop andere kittens. Maar zij waren blij en zij was nerveus. Nee, Soundkit was niet enthousiast om een apprentice te worden. Tenminste, niet totaal. Natuurlijk was ze blij dat ze weer bij haar beste vriendje en Roughpaw zou zijn. Die waren beiden al apprentice geworden en toen was het heel eenzaam geweest in de nursery. Dat zou zeker veranderen als ze een apprentice werd, maar ze voelde zich totaal nog niet op haar gemak bij warriors en de hele oude apprentices. Ze was altijd bang dat ze iets fout zou doen en ze dan boos op haar zouden worden. Ze wilde geen ruzie met zulke grote en sterke katten.
Nu zat ze nog in de nursery, waar ze nerveus haar witte vachtje plat likte, wachtend op de oproep voor een ceremonie waarvan ze wist dat deze zou komen. Ze wist wat ze zou moeten doen, wat er zou gebeuren, ze had het immers zo vaak gezien. Toch, het weten wat haar te wachten stond deed er niets aan om haar rustiger te maken. En dus, toen de oproep van Acorndust haar oortjes bereikte, sloeg haar hartje een slag over en liep ze vol zenuwen de open plek van het kamp in. Gelijk werd ze naar voren geroepen door Acorndust. Oh nee, nu zou het gaan gebeuren. De witte kitten slikte hard en stapte langzaam naar voren met de rest. Haar kopje schoot omhoog toen zij ineens als eerste aan de beurt was. “Soundkit, vanaf nu zal je bekend staan als Soundpaw en je mentor zal Inkspots zijn." Soundpaw, dat zou even wennen zijn, al was dat nu niet het belangrijkste wat in haar kopje rondspookte. Haar mentor was wat haar echt nerveus maakte. Soundpaw’s blauwe oogjes hielden de groep vol met warriors scherp in de gaten. Ze wist niet echt wie Inkspots was, ze had immers haar best gedaan de meeste warriors te ontwijken, dus nu zou ze zien of hij net zo intimiderend als de rest was. Daar was hij, een grote, bruine kater met zwarte vlekken. Nouja, groot was misschien niet het goede woord, hij was eerder lang, hoog, maar dat maakte hem niet minder intimiderend. Onzeker stapte ze op hem af en met lichte twijfel drukte ze haar neusje tegen die van hem. Pas toen ze terug kon stappen in de verzamelde menigte en ze niet meer het middelpunt van de ceremonie was verlieten de zenuwen haar een beetje.
Soundpaw keek dan ook wat meer op haar gemak toe hoe het nestje van Acorndust hun apprentice namen en mentoren ontvingen van hun vader. Ze kende ze niet echt, op één ontmoeting met Twistedkit, of nee, nu Twistedpaw, na. Toch was ze er zeker van dat ze het verdienden. Meer als haar in ieder geval. Zij hadden er zin in en zij waren vast niet zo schrikkerig voor warriors als dat zij was. Zij zouden vast tien keer beter zijn in hun trainingen dan dat zou dat zou zijn. Ook Manekit kreeg daarna nog haar apprentice naam en Snowpaw kreeg nog een nieuwe mentor toegewezen.
Maar daarna nam de ceremonie een onaangename toon aan. Acorndust had nog een mededeling die de jonge she-cat helemaal niet lekker zat. Bloodclan had Slatefur aangevallen tijdens de afgelopen gathering en ze zouden het weer kunnen doen. Dat klonk helemaal niet veilig! En dan moest zij naar buiten om te gaan trainen. Kon ze echt niet in het kamp blijven? Dat leek haar een stuk beter. Gelukkig kwam Acorndust met de regel dat ze niet alleen naar buiten mochten, dat er een warrior, hun mentor waarschijnlijk, bij moest zijn. Ook werden ze geadviseerd om vechttraining vroeg te beginnen. Zou ze dat wel goed kunnen? Ze hoopte het maar. Het klonk alsof ze het nodig zou hebben. Haar oogjes zochten weer naar haar mentor. Zou hij het ook eng vinden? Of zou hij haar juist gaan helpen en gerust stellen?Ceremonie 01-02-'20 White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-02-'20 DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimema 3 feb 2020 - 21:53

Een zachte bries waaide door zijn vacht toen hij trots met een muis richting de prooistapel gehuppeld kwam. Na al die tijd was het hem eindelijk gelukt, hij had prooi weten te vangen! Op het moment dat hij de muis voorzichtig op de stapel neerlegde, hoorde hij de stem van Acorndust door het kamp heen galmen. OH JA, het is tijd voor een ceremonie! Dacht het katertje bij zichzelf en haastte zich naar de grote groep shadowclanners. Hij was net op tijd om zijn beste vriendje naar voren te zien lopen. Zijn hartje begon harder te kloppen toen ze haar neuse tegen die van haar mentor aandrukte. Ze had de eerste stap gezet om over haar angst heen te komen! De rosse pluizenbol sprong weer op zijn pootjes en wurmde zich tussen de menigte door. Vlak voor hij bij zijn beste vriendje aan zou komen, bleef hij hangen achter een uitstekende poot. Hij had teveel haast om zichzelf in evenwicht te houden en zijn kop kwam vlak naast het voorpootje van Soundpaw op de grond tot stilstand.
Wat verward schudde de kater zijn kop en krabbelde snel overeind, terwijl hij wat ongemakkelijk de blik van zijn beste vriendje probeerde te ontwijken, wat zou zij nu wel niet van hem denken? Maar hij was hier met een reden naartoe gelopen. Hij gaf een lik over Sound's voorhoofdje om wat eigenwijze pluis weer in model te krijgen en duwde hun vriendschapsveer wat rechter achter haar oortje. "Gefeliciteerd Sound!" Was het eerste wat Saffronpaw uit wist te brengen. "Nu kunnen we eindelijk samen buiten het kamp gaan wandelen." Hij had deze woorden maar net uitgesproken toen Acorndust over de dreiging van Bloodclan sprak. Het rosse katertje wist zo snel niet wat hij moest zeggen, waardoor hij maar dicht naast de witte shecat ging zitten en hij richtte zijn oogjes hoopvol naar Inkspots. Hopelijk zou hij weten wat te zeggen op deze uitspraak.


Ceremonie 01-02-'20 Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-02-'20 Daryl-dixon-gif-27
Bo~
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 16:41

Hij wist vanaf het moment dat de zon op kwam wat voor dag het zou gaan worden. Een maan was weer voorbij gegaan als de wind. Niet normaal hoe snel het soms kon gaan en het feit dat hij nu al een maan lang een apprentice had was zeer speciaal in zijn ogen. Hoarsepaw had nog niet aangegeven dat ie een andere mentor wilde, dus so far so good. Dat betekende niet dat hij de nieuwe ceremonie ook wilde missen. Toen Acorndust iedereen bij elkaar riep was ging hij rustig zitten. Hij had net een maan hiervoor zijn eerste apprentice ontvangen, dus hij verwachtte er niet veel van. Het was gewoon belangrijk om de announcements te horen die Acorndust hen zou gaan vertellen. De kittens van Acorndust werden vandaag apprentices, hij moest zich wel trots voelen. Tenminste, dat dacht hij. Hij wist niet hoe het was om een vader te zijn, maar hij wist wel dat zijn vader niet trots was toen hij apprentice was. Eerder opgelucht dat er geen klein ding meer aan zijn poten hing. Toen zijn naam werd opgenoemd, als mentor van één van Acorndust zijn kittens knipperde hij even, waarna hij zichzelf overeind trok en naar voren liep. Twee apprentices in twee manen, het zou hard werken worden, maar Acorndust vertrouwde er op dat hij de training van zijn kitten goed op zich zou gaan nemen. En dat wilde hij dan ook met alle liefde bewijzen aan de oudere kater. De jonge poes ging op haar achterpoten staan om zijn neusje te kunnen aanraken. Hij hield niet van al die ogen op zijn rug, waardoor hij misschien wel ietwat stug kon overkomen op de jonge poes die nu zijn apprentice was. Hij nam zijn plaats weer terug in de groep en luisterde verder naar de hele ceremonie. De nieuwe regel was dat apprentices niet meer alleen het kamp uit mochten, een regel die hij wel had zien aankomen. Warriors konden hunzelf immers goed verdedigen, daar hadden ze voor getraind. Apprentices hadden dat nog niet, die moesten het nog leren. Maar waar hij minder blij mee was, was dat de focus nu moest zitten op vechttraining. Met een zucht stond hij op toen de ceremonie voorbij was en liep kalm naar Moonpaw, zijn nieuwe apprentice naast Hoarsepaw. ”Moonpaw,” Sprak hij met zijn diepe stem tegen de jonge poes. ”Vandaag krijg je de tijd om je nest te vinden en te socialisen met de groep. Morgenochtend wacht ik op je in het kamp. Wees op tijd.” Bromde hij tegen de poes, waarna hij zich om draaide en rustig het kamp uit begon te lopen. Geen discussie mogelijk, dat was wel duidelijk in zijn stem.
Tag: Moonpaw

Trainingstopic


Ceremonie 01-02-'20 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
Ceremonie 01-02-'20 Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
289
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-02-'20   Ceremonie 01-02-'20 Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 17:18

Hij vond mentor zijn heerlijk als hij eerlijk was. Hij was nooit zo van het alleen jagen of dingen doen, maar nu had hij altijd gezelschap wanneer hij wilde! En hij mocht het ook nog eens laten uitvoeren door zijn apprentice, Brittlepaw. Natuurlijk wel met begeleiding, maar goed, dat was logisch. Dat kon hij wel. En leuke opdrachten verzinnen lag ook wel in zijn aard, hij hield er ook immers van om dates te verzinnen. En hij kon natuurlijk zijn prachtige technieken door geven aan de volgende generatie. Meerdere Inks was toch alleen maar beter? Hij wist dat vandaag een hele boel nieuwe apprentice de den zouden vullen. De kittens van Acorndust en wat andere kittens. Brittlepaw kon dus veel nieuwe vrienden maken, als ze al geen vrienden waren geweest in de nursery, maar daar had hij nooit op gelet. Vanaf het moment dat je de apprentice den kwam begon je leven pas echt, zo zag hij het tenminste. "Jullie hebben allemaal de leeftijd van zes manen bereikt en zijn daarmee klaar om apprentices te worden. Soundkit, vanaf nu zal je bekend staan als Soundpaw en je mentor zal Inkspots zijn." Oh? Met een brede glimlach trad hij naar voren. Hij kende de jonge poes wel, een beetje angstig was ze altijd wel van wat hij had gezien van de jonge poes. Hij zag de twijfeling bij de jonge poes en hij glimlachte warm naar haar. Een glimlach die haar -hopelijk- zou vertellen dat alles goed zou komen. Daarna nam hij weer plaats in de menigte en luisterde hij, en riep hij, mee naar de andere nieuwe apprentices. De ceremonie werd beëindigd met het nieuws dat er een nieuwe regel kwam. En het was een stomme regel, hij genoot juist van de vrijheid toen hij een apprentice was dat hij niet meer gekluisd hoefde te zitten aan het kamp. En nu moesten ze dat wel weer doen! Boe. Hij liep naar zijn apprentice toe, die overduidelijk niet echt op haar gemak was. ”Hey, Soundpaw.” Sprak hij met een brede glimlach op zijn gezicht. ”Maak je geen zorgen, goed? We gaan super goed trainen.” Sprak hij tegen de jonge poes terwijl hij even vriendelijk een poot op haar schouder legde. Hij hoopte dat het feit dat hij totaal niet bang leek te zijn misschien lichtelijk kon helpen met haar zenuwen. ”We beginnen morgen met het territorium en het eerste wat ik je zal leren is hoe je het makkelijkste kan weg komen in geval van nood, goed? Dan heb je dat altijd achter de hand mocht er iets gebeuren.” sprak hij met een knipoogje tegen de jonge poes. Hij had Slatefur toen op zijn rug naar binnen gedragen en het was laf geweest van Sinclaw om een blinde poes aan te vallen, maar hij wist dat met de juiste training Soundpaw wel makkelijk weg kon komen. ”Dus ga maar een lekker nest uitzoeken in de apprentice den. Morgen wacht ik op je bij de kampuitgang, goed? Dan gaan we beginnen.” Sprak hij met een knikje naar de poes, waarna hij zijn poot van haar schouder af haalde en de poes met een kalme glimlach aan keek. Ja, hij wist zeker dat het wel goed ging komen.
Ɓσ


Tag: Soundpaw
Trainingstopic


Ceremonie 01-02-'20 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-02-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: