Starting to swim 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Starting to swim

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volepaw
Member
Starting to swim MCAgtno
Yanthe
348
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Volepaw
BerichtOnderwerp: Starting to swim   Starting to swim Icon_minitimema 3 feb 2020 - 0:48


Starting to swim Com.Soziana.FindingDoryPuzzle_128x128Just keep swimming

De afgelopen moons had Volepaw heel wat hulp gekregen van de katten in haar omgeving. Men was op de hoogte van haar 'probleem'. Het was een geheim geweest dat ze, voor zover het kon, voor zich probeerde te houden. Toch was het haar niet gelukt om hier zelf iets aan te doen. Haar trainingen begonnen er onder te lijden en de dagelijkse routines werden een uitdaging op zich. Haar vrienden en verschillende warriors hebben haar geholpen door geheugentrainingen en oefeningen te doen waarmee ze haar kopje wat helderder kon krijgen. Sindsdien is ze vooruit gegaan in haar gewone trainingen met haar mentor, Amberhunt. Natuurlijk was het nog niet allemaal perfect en liet ze geregeld wel eens een steek vallen, ze was dan ook niet perfect. Niemand was perfect. De poes van 15 moons was ouder dan andere apprentices, maar dat hield haar in ieder geval niet tegen. Haar enthousiasme was en is nog steeds groot.

De jonge poes had zich uit haar nest gewerkt en trippelde naar de opening in de apprentice-den. Ze rekte zich uit en geeuwde kort, waarna ze naar het lege kamp keek. De meeste katten sliepen nog. Toch was zij al wakker. Ze moest namelijk iets doen. Even trok ze met haar oortje en staarde ze bedenkelijk naar de ingang van het kamp. Ze moest iets doen. Haar oren schoten alert naar voren bij het zien van een rossen verschijning. Ze moest gaan trainen. Snel sprong ze naar voren zodat ze vlak voor haar mentor bij de ingang klaar kon staan. Ze ging niet meteen zitten, maar stond enthousiast klaar om te vertrekken.

Amberhunt eerst, daarna open


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Starting to swim ABRKRhM

Just kєєp swimming:
 

Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Starting to swim Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3368
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Starting to swim   Starting to swim Icon_minitimema 3 feb 2020 - 8:54

Hij was langzaam wakker geworden en het duurde een tijdje voordat hij zichzelf er toe had kunnen zetten om zijn nest uit te komen. Amberhunt had even geen zin in de wereld, maar hij moest eruit komen. Voorzichtig verliet hij Demonslayer en trippelde hij tussen de andere warriors door naar de uitgang van het den. Vanuit zijn ooghoek zag hij Volepaw bij de ingang staan. Eigenlijk had hij iets willen eten voordat hij zijn dag zou beginnen, maar hij wist dat ze hem al gezien had en wilde haar niet teleurstellen. En dus zuchtte hij onhoorbaar en kwam naar haar toe, de kleine warrior keek op en knikte. "Jij hebt er zin in zie ik." Zijn hersenen waren nog niet helemaal op gang, en hij kon niet zo snel een training bedenken, dus hij legde de keuze bij Volepaw neer. "Wat wil je gaan doen? We moeten immers naar je volgende assignment toe gaan werken."


Starting to swim Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Starting to swim
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: