[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Settleddust] Ready, set, go

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Yx3a1dao_o
Babs
2507
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Ready, set, go   [Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:33

Pepperpaw snoof zachtjes bij de woorden van Settleddust. Ze had zijn eye roll best wel gezien hoor en ze vond het niet leuk! Ze stak haar staartje wat hoger, trots, in de lucht en ze trok haar neus op bij de woorden van haar grote broer. ”Dat zal hij niet doen, hij heeft vast een goede reden dat hij weg is en als hij terugkomt vinden jullie jezelf allemaal sukkels,” miauwde ze, net iets feller dan de bedoeling was, alsof ze zichzelf net zo hard van deze woorden moest overtuigen als Settleddust. De stenen voelden ruw aan onder haar pootkussens, alsof ze haar eraan wilden herinneren dat ze hier niet thuishoorde en dat ze weg moest. Pepperpaw versnelde haar pas dan ook iets.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigera
Member
[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 9ab5cf2a095d97e0fc87571920472d77--baby-tigers-tiger-cubs
Tijger
62
Actief
You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tigera
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Ready, set, go   [Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 22:02

Tigera was aan het jagen en had net weer een rat gevangen voor haarzelf, toen ze iemand ''Pepper'' hoorde schreeuwen. Wie zou dat nou zijn? Ze besloot om een kijkje te nemen en liep erheen. Ze sprong op het hek en zag twee katten discusseren. Over ''Talstar?'' Ze is nog maar kort young-one en let verder niet op iemands anders zaken. Voor haar bestond het leven uit Jagen, eten, slapen, drinken, trainen en het gebied verkennen, dus kende ze de geur van de shadowclan ook niet. Ze wist dat verderop in het hek een opening was en besloot om daar te wachten tot hun aankomen. Snel rende Tigera naar het gat toe en sprong van het hek af. Zometeen komen die katten hier en komen door het gat en zien haar dan pas zitten. Hopelijk schrikken ze niet te erg van haar Bloodclan geur! Ze is wel nieuwsgierig naar hun geur!


[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Sihtig10
:*'.'*:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Original
Renske
1364
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Ready, set, go   [Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Icon_minitimewo 1 jul 2020 - 22:26


Settleddust maakte baan terug naar huis, ze waren er bijna. Niet ver meer. Hij kon Shadowclan bijna ruiken. Vervolgens moest hij lachen bij Pepperpaws woorden. ‘Ja, uiteraard. Maar even een heads-up met een reden waarom hij wegging...’ Hij keek achterom, stak zijn tong uit en sprong vooruit. Maar toen hij door de opening van de poort rende, zat daar opeens een jonge kat. Zijn haren schoten overeind toen hij Bloodclan geur rook. Hij ontblootte zijn tanden. ‘Pep, blijf achter me,’ siste hij door zijn tanden heen, waarna hij ook zijn klauwen uit hun hulzen liet gaan en een lage, dreigende grom liet horen. Deze kat was jong, maar misschien was er meer van dat gespuis in de buurt. ‘Ik waarschuw je één keer. Uit de weg, of anders doe ik het,’ miauwde hij. Eén jonge kat zou hij simpel aankunnen, ze was niet meer dan een kind. En bovendien, ze waren met zijn tweeën. Maar ze moesten snel zijn, anders zouden er vast meer volk komen.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigera
Member
[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 9ab5cf2a095d97e0fc87571920472d77--baby-tigers-tiger-cubs
Tijger
62
Actief
You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tigera
BerichtOnderwerp: Re: [Settleddust] Ready, set, go   [Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Icon_minitimedo 2 jul 2020 - 8:06

Ze hoefde niet lang te wachten tot er pootstappen te horen waren. Er kwam een kat lachend door het gat rennen. Ze moest zachtjes lachen, maar dat vergaat al snel toen ze zijn dreigende woorden hoorde. Is hij den echt zo boos op de Bloodclan dat ze niet eens een gesprek mag proberen te voeren. Umm..Hi...Ik ben Tigera...Kun je alsjeblieft iets minder vijandig doen!?... Zei ze een beetje geschrokken, maar ook best vriendelijk intussen ze langzaam naar achter kruipt door zijn vijandige houding. Deze kat kan ze nooit aan! Ze kan alleen nog maar jagen. Misschien kan ze een paar vechttechnieken die ze heeft gezien nadoen, maar of ze goed gaan is nog maar een vraag en dan hebben we het ook nog over een grote en sterke kat waar ze dan tegen moet vechten! Oh wacht! ze waren met zijn tweeën! Snel keek Tigera verwoed om zich heen. W...Waar is die andere kat!? zei ze terwijl ze verwoed om zich heen blijft kijken en zich tegen het hek aanduwt. Zo kunnen ze me tenminste niet van achter aanvallen, maar wel van boven!


[Settleddust] Ready, set, go - Pagina 3 Sihtig10
:*'.'*:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Settleddust] Ready, set, go
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: