The One with the Screamer [& Whitepaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The One with the Screamer [& Whitepaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cacaobean
Member
The One with the Screamer [& Whitepaw] Ks2eku5
D*ne
7
Actief
“I Wish I Could, But I Don't Want To."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 17
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cacaobean
BerichtOnderwerp: The One with the Screamer [& Whitepaw]   The One with the Screamer [& Whitepaw] Icon_minitimedi 4 feb 2020 - 23:45

The One with the Screamer [& Whitepaw] Ddcmrtq-6c0574e3-8f73-4cb6-b9f5-5a7ffcb17d04.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjODY4Y2ZjLTk3ZDAtNGJlMC1iZWE0LTNlNjEzNTcxODRhNFwvZGRjbXJ0cS02YzA1NzRlMy04ZjczLTRjYjYtYjlmNS01YTdmZmNiMTdkMDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
ScarletDestiney@DA
___________________________________________
Cacaobean keek enigszins teleurgesteld rond; de Blooming Woods waren niet heel erg Blooming, noch een echte Woods. De bomen zagen er treurig uit. Ergens deden ze Cacaobean denken aan uitgemergde Elders, vechtend voor het leven, maar accepterend dat het op een gegeven moment op zal houden. Het was moeilijk te geloven dat deze bomen en hun takken in Newleaf uit gingen bloeien tot frisse en prachtige bloesem. Ze struinde maar een beetje rond, niet met enig doel, want ze verveelde zich. Misschien zou iemand zin hebben in een sneeuwgevecht?

& Whitepaw


The One with the Screamer [& Whitepaw] 1notwa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitepaw.
Member
The One with the Screamer [& Whitepaw] DPKsfdL
83

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Whitepaw.
BerichtOnderwerp: Re: The One with the Screamer [& Whitepaw]   The One with the Screamer [& Whitepaw] Icon_minitimedo 6 feb 2020 - 20:36

Met grote sprongen zat ze achter een weg schietende eekhoorn aan. Nog even en dan zou ze hem hebben! Hopelijk schoot de prooi de boom niet in? Nog voor ze haar laatste sprong kon maken schrok ook de eekhoorn van de plotselinge verschijning van een bruin witte kat. Het diertje draaide zich richting de boom waar de kat vanachter verschenen was. Whitepaw sproeide een grote straal sneeuw op om te remmen en van richting te veranderen. Ze kon maar met 1 poot naar de weg vluchtende eekhoorn slaan en sloeg met zo veel kracht dat ze haar nagels diep in het vel en vlees van de eekhoornstaart voelde boren. 'Jij gaat er niet vandoor! Snel Cacaobean Maak hem af anders verliezen we een mooie buit voor de moederkatten?' riep Whitepaw en hing half, maar kon zich nog net met haar andere voorpoot aan de boomstam overeind houden.


The One with the Screamer [& Whitepaw] Whitepawonderschrift

The One with the Screamer [& Whitepaw] Whitekitpiccollor

How wil help me?

Whitepaw. - Moonstream - Silerlight - Scarkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The One with the Screamer [& Whitepaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: