[WC Med. Cat. App.] Falconpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [WC Med. Cat. App.] Falconpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw SCwUkVM
Bo~
926
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: [WC Med. Cat. App.] Falconpaw   [WC Med. Cat. App.] Falconpaw Icon_minitimewo 5 feb 2020 - 23:25


Falconstrike
General

Name: Falconpaw
Past names: Falconkit
Future name: Falconstrike
Behind the Name: Falcon – Voor de hoop dat Falcon een sterke warrior zal worden. Strike – Omdat hij snel en uit het niets kan toeslaan, wordt opgemerkt tijdens zijn vechttraining.
Gender: Kater
Rank: Medicine Cat Apprentice
Former Rank(s): Kitten, Apprentice
Future Rank: Medicine Cat (Mogelijk na Medicine Cat: Warrior, Elder)
Bloodline: 100% WindClan
Sexuality: Bi-sexual
Theme: Soldier
Character
Traits: Protective – Friendly – Loyal – Respects Rules – Family Oriented – Rash in making decisions – Charming – Happy – Helpful – Worrier – Curious – Honest.
Likes: Family – Friends – Joking – Helping cats – Running – Providing for the clan – Gorsepaw – Learning new things – Fighting / Sparring.
Dislikes: Personal fights – Hunting (because he’s not good at it) – Being wronged – Being lied to – Cats who hurt his friends or family.
Fears: Failing his friends and family – Failing the Clan with his Medicine Cat (Apprentice) role – Death among the persons he loves.

Falcon heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Ze leven bij de regels en daarom moeten ze zich ook houden aan de regels in zijn ogen. Dat betekent niet dat hij er honderd procent mee eens is, maar hij respecteert de regels wel die StarClan hen heeft opgelegd. Natuurlijk wordt er per situatie gekeken, in sommige situaties als er geen andere keuze zou zijn, zou hij de regels wel overtreden. Maar dit is alleen in de uiterste gevallen.

Falcon is een hele sociale kater. Hij kan met iedereen wel een babbeltje maken en hij is ook zeker niet bang om naar iemand toe te stappen om een praatje te maken. Het maakt hem niet eens uit welke clan deze kat is. Hierdoor is hij regelmatig te vinden bij de grenzen, Fourtrees en SkyClan territorium, omdat dit neutrale gebieden zijn waar hij met andere katten kan praten. Echter, sinds hij medicine cat apprentice is geworden heeft hij minder tijd om dat soort dingen te doen en is daardoor minder te vinden op SkyClan territorium en bij de Fourtrees. Bij de grenzen is hij echter nog wel wat vaker te vinden.

Vrienden en Familie staan hoog bij Falcon in het vaandel. Goede vrienden ziet hij als familie en zou hij ook alles voor doen zoals hij voor zijn familie zou doen. Hij is loyaal naar zijn vrienden toe en het ergste voor hem is als zijn vrienden of familie pijn hebben. Dit is zowel fysieke als mentale pijn, beide vind hij verschrikkelijk om mee te maken bij zijn vrienden. Hierdoor schiet ook zijn over beschermende kant aan, want degene die zijn vrienden of familie pijn heeft gedaan kunnen beter rennen als Falcon er achter komt. Falcon is niet zo vergevensgezind namelijk. Dit zal verergeren met hoe ouder hij wordt, want dan kan hij meer situaties ook inschatten dan dat hij kan als apprentice.

Falcon maakt snelle beslissingen. Te snel soms. Hij denkt niet goed na over wat er kan gebeuren als hij een bepaalde actie doet. Vaak is het op een goede manier en kan hij het bijvoorbeeld goed gebruiken bij gevechten, maar de persoonlijke kwestie maakt het soms wel moeilijker. Door zijn snelle beslissingen kan hij anderen pijn doen met zijn beslissingen en kan hij dingen zeggen (of roepen) die hij in een kalm moment nooit zou zeggen. Hierdoor worden ruzies met Falcon meestal best wel persoonlijk en kan er gezien worden dat hij best wel een nare kant heeft naast zijn goede kant.

Falcon is ook bang om te falen. Falen voor de Clan, zijn familie en vrienden. Jagen gaat moeilijk bij hem en daarom probeert hij het eigenlijk wat meer te ontlopen, niet teveel aandacht aan te besteden. Zelfs nadat meerdere katten hem gingen helpen ving hij wel wat, maar over het algemeen ging het niet bepaald beter. Nu met zijn rang als medicine cat apprentice heeft hij een drive om veel te leren, zodat hij niet kan falen in de ogen van de Clan. Later als medicine cat zal hij angst voor falen hebben in de trant van hij wil katten niet falen die in zijn den komen en zich door hem te laten behandelen maar alsnog sterven. Hij wilt ook niet falen in de ogen van zijn familie en vrienden, dat ze teleurgesteld in ze zijn door zijn gedrag.

Ondanks dat Falcon best wel ‘open’ is voor iedereen, heeft hij ook problemen waar hij niet over praat of over wilt praten. Hier vallen ruzies onder, want hij wilt niet teveel laten zien aan andere katten dat hij soms ook een hele nare kant heeft die zichzelf laat herinneren aan zijn moeder en haar stormachtige karakter. Iets wat hij nooit wilde zijn. Hij is tijdens ruzies koppig en laat zich geen andere mening inpraten. Op dat moment boeit alleen maar zijn eigen mening. Het is een kant die hij liever voor iedereen wilt verstoppen. Samen met de kant dat hij best emotioneel is en niet aan teveel katten wilt laten zien dat hij best wel eens flink kon huilen over zijn problemen.
Looks
Fur length: Kort
Base fur colour: Rood
Fur Pattern: Mackarel Tabby
White Spotting: Witte aftekeningen op de kop, witte borst, buik en twee witte sokjes.
Eye colour: Swimming pool Blue  
Paw Peds: Roze
Nose: Roze/rood
Nails: Wit
Build: Athletic
Scars: None

Falcon is een knappe rood-witte kater met witte aftekeningen. Hij is niet de grootste kat uit WindClan, eerder een beetje gemiddeld. Hij is wel slank, maar atletisch gebouwd. Hij is dus geen grote sterke kater met veel spieren, maar eerder echt gemaakt om te rennen op de velden. Hij heeft lange poten in vergelijking met zijn lichaam, waardoor hij makkelijk door de velden op WindClan kan rennen. Als hij zich uitrekt is zijn lichaam best lang, waardoor hij ook met sprongen ver kan komen door zijn lange atletische lichaam. Hij heeft een relatief smalle kop vergeleken met veel katten, een beetje meer richting het oosterse type. Hij heeft diep blauwe ogen, alsof je in water kijkt, zo blauw zijn ze. Ze glimmen bijna altijd door het vrolijke karakter dat Falcon heeft. Littekens heeft hij nog niet ontvangen in zijn leven.
Family&Clan
Parents: Amberstorm x Cootsnarl † (Geadopteerd) Shatteredice
Siblings: (Vol) Hazelpaw – (Half) Burrkit – (Geadopteerd) Burnetbliss – Cocoonpaw – Mintpaw – Gorsepaw – Heatherpaw – Antpaw – Burningpaw – Rubypaw – Rainroar – Cloudthroath
Grandparents: (Amberstorm’s kant) Brindleleaf x Sparrowfeather (vader’s kant) Bitterhowl x Rabbitkill (Shatteredice’s kant) Flowercrown x Thornhill (Geadopteerde opa) Swiftcloud
Aunts: Polarfrost – Mousewish † - Mouse Hiding in Tall Grass † - Dream hiding between the Stars †
Uncles: Stonepaw † - Everkit † - Leopardpaw – Puddleshine – Quietstep
Nieces: Harepaw – Mistpaw – Russetpaw
Cousins: Cheekykit –
Other family:  Pink fairy armadillo sniffing through leaves – Jay splasing in small puddle – Dapple of Sunshine through leaves

Clan: WindClan
Leader: Stallionstar
Deputy: Amberstorm
Medicine Cat: Routnose
Medicine Cat Apprentice: Falconpaw

Former mentors: Burnetbliss (6-7 manen), Lavenderstorm (tijdens de reis naar de bergen), Stallionstar (7-8 manen)
Current mentor: Routnose

Apprentice: x
Former apprentices: x

Thoughts about the Clan:
Falcon is blij met de clan waar hij in zit. Hij heeft wat dingen waar hij zich zorgen om maakt binnen de clan, vooral een paar katten, maar hij zou bij geen enkele andere Clan willen horen dan WindClan.
Relationships
Amberstorm » WindClan » Moeder, in conflict over gevoelens
Hazelpaw » WindClan » Zusje, houdt verschrikkelijk veel van haar
Mintpaw » WindClan » Adoptiezusje, kan hij goed mee om gaan
Gorsepaw » WindClan » Beste vriend&broertje, do not touch
Heatpaw » WindClan » Rood-witte Squad
Stallionstar » WindClan » in conflict, ex-mentor, zag hem eerst als vaderfiguur
Shatteredice » WindClan » Adoptie Moeder, lief <3
Routnose » WindClan » Mentor, ziet haar als een moeder
Shadefeather » WindClan » Aardig, hielp erg goed met jagen!
Pepperpaw » ShadowClan » Lief, vriendin uit een andere clan
Ardentpaw » ThunderClan » Vind hij een toffe gast, vaker dingen mee doen
Brindleleaf » Tribe » Oma, mist haar en houdt veel van haar
Wren » Tribe » Vriendin, vond haar heel aardig in de bergen

Falcon when…


… crushing: Falcon is quite awkward when he crushes on someone, but he wouldn’t keep quiet about it. He would, as always, head it on. He would tell the cat in question as soon as possible, at least when he knows he is crushing. Because for him, the feelings for friendship and love feels very close, as he loves his friends dearly. Because of this, it takes a bit longer for him to pinpoint that he actually has a crush on the cat. And to be honest most of the time he would find it out when a friend tells him something like “Don’t you just love him/her?” before the light bulb would appear in his head.

… being crushed on: He’s so OBLIVIOUS. This boy wouldn’t know you’re crushing on him. If you’d tell him “I like you” or “I love you” he’d just give you a broad smile and tell you “I love/like you too!”, but it wouldn’t be the same as the crushing cat would have meant. He would know it if they explicitly said to him “I want to be mates” and then he’d be like “oooooh—wait.” That’s how oblivious he is.

… in a relationship: Absolutely cutie. He’d do anything for his loved one to be happy. He wants to give that person the world and would love to have adventures with him/her. As long as they are happy, he’s happy.
History
ღ Kitten (0-6 moons) ღ
Het was nooit de bedoeling geweest voor Falconkit om op deze wereld te eindigen. Zijn vader, Cootsnarl, was smoorverliefd geraakt op Amberstorm. Amberstorm had echter niet dezelfde gevoelens voor de kater, gevoelens die niet verder gingen dan vriendschap van haar kant af. Toch raakte de poes drachtig van de kater, hoe onwaarschijnlijk het ook zou zijn. Dus ze ging Cootsnarl ermee confronteren, met het feit dat ze drachtig was van zijn kittens terwijl ze het nooit gewild had. Het argument eindigde met Cootsnarl die van de rand af glipte en zijn dood ontmoette op de bodem van het ravijn.

Falconkit zat echter veilig in de buik van zijn moeder, waar hij nog niks mee zou krijgen en ook nooit terwijl hij op de aarde liep zijn vader zou meemaken. Falconkit kwam ter wereld op een dag in Green-Leaf, terwijl haar moeder voor twee kittens van de overleden Queen Icecloud zorgde.

Op een dag vroeg hij aan zijn moeder of ze met hem mee wilde het kamp uit, naar de small lake. Het antwoord van zijn moeder was duidelijk en printte hij in zijn hoofd. Nee. Hij wilde zijn moeder nooit meer zo boos op hem zien, waardoor hij besloot dat hij het kamp echt niet zou verlaten, wat anderen ook aangaven. Zelfs als warriors het aanboden.

ღ Apprentice (6-8 moons) ღ
Bij de ceremonie ontving hij de naam Falconpaw en kreeg hij Burnetbliss als mentor, die hem zou opleiden tot warrior. Bij de eerste training heeft Burnetbliss hem verteld over zijn vader, Cootsnarl.
Hazelpaw vertelde hem hoe ze dacht dat Amberstorm niet van haar hield, dat ze niemand had wat leidde tot een emotioneel gesprek tussen de twee siblings, waarin Falcon haar vertelde dat hij van haar hield en dat ze hem altijd zou hebben. Niet lang daarna verdween Hazelpaw van WindClan territorium, wat leidde tot een ruzie tussen Falconpaw en Amberstorm. Falconpaw beschouwd vanaf dit moment Amberstorm niet meer als zijn "moeder", want hij vindt dat dit allemaal de schuld is van haar. Samen met Lavenderstorm, Routnose en Amberstorm zijn ze Hazelpaw gaan zoeken. Tijdens het volgen van geursporen zijn ze terecht gekomen bij een tunnel, waar de geur van Hazelpaw in zat. De reis was lang en moeizaam en niet alleen dat, StarClan bezocht hem ook tijdens de reis in één van zijn dromen. Zijn overleden oom, Everkit, bezocht hem in zijn droom. “When the tears of the lizard fade away, the falcon makes his dive.” waren de woorden die hij mee kreeg. Hij had geen idee wat dit betekende en stapte ermee naar Routnose, die helaas ook niet wist wat dit betekende. Maar het moest aan de kant gezet worden, voor nu, want ze moesten eerst Hazelpaw terug vinden en mee naar huis nemen. Hazelpaw werd gevonden in de bergen na een lange reis en Falcon kon niet gelukkiger zijn op dit moment. Het was eindelijk of hij weer compleet was, alsof hij iets van zichzelf had gemist en nu eindelijk weer compleet was. Het was iets wat hij voor altijd bij zich zou dragen. Tijdens deze tijd ontmoet hij ook zijn oma, Brindleleaf, die hem weer meer vertrouwen gaf over zijn moeder, waar hij ruzie mee had gehad. Zijn oma is niet zomaar iemand die hij snel zou gaan vergeten, daar was hij zeker van.

Burnetbliss kon na de eerste maan zijn trainingen niet meer vervolgen, waarop hij een nieuwe mentor kreeg aangewezen door Sabrefur: Stallionstar. De kater had hem kort daarvoor geholpen om zijn allereerste prooi te vangen ooit op 7 manen. Sabrefur overleed door een aanval van een das, waarna zijn moeder, waar hij al vaker ruzie mee heeft gehad, deputy wordt van WindClan. Dit zorgde voor veel conflicten binnenin Falconpaw, aangezien hij nog steeds ruzie had met zijn moeder, maar zijn moeder nu ook een hoge rang bezat binnen de Clan en hij gehoorzaam moet zijn.

Zijn beste vriend Gorsekit verraste hem met een cadeautje de dag de voordat de jonge kater apprentice zou worden. Falconpaw werd compleet door de kater verrast met een bloemenkrans die de kater zelf had gemaakt. Falconpaw werd er ontroerd door en het was een bevestiging voor de kater: Hij wilde dat er nooit iets zou gaan gebeuren met Gorse.

Toen hij richting het eind van acht manen kwam, veranderde zijn leven echter. Routnose kwam erachter wat de woorden van StarClan betekende. Voor het ogen van de Clan vertelde ze dat StarClan een teken had gegeven, een teken dat hij de nieuwe medicine cat apprentice van WindClan mocht worden. En dat bij de eerst volgende half moon gathering, als StarClan hem dan accepteerde, hij officieel de nieuwe medicine cat apprentice zou zijn van WindClan. Zijn moeder, Amberstorm, rende weg na de woorden van Routnose, waardoor hij in pijn achtergelaten werd. Deze pijn werd opgemerkt door Shatteredice, die zijn leven alleen nog maar meer veranderde. Shatteredice vroeg aan hem of hij deel wilde uitmaken van haar familie, dat ze zijn moeder wilde zijn. Falconpaw was compleet overdonderd en sprak dat hij dat natuurlijk wilde zijn. Hierdoor werd hij opeens deel van een veel grotere familie, maar eentje waarvan hij het echt niet erg vond dat hij deel van uit maakte. Want dat betekende dat hij ook de grote broer was geworden van zijn beste vriend, -de inmiddels- Gorsepaw.

ღMedicine Cat Apprentice (8-?? moons) ღ
Falcon pakt zijn training op als medicine cat apprentice van WindClan en neemt zijn taak heel erg serieus. De ruzies met zijn moeder zijn nog steeds bezig, een gevecht die nooit leek te eindigen terwijl hij erachter probeert te komen wat te doen. Hij probeert verschillende dingen tegenover zijn moeder, huilen, schreeuwen, maar uiteindelijk bleek dat hij degene moest zijn die volwassen moest zijn om op een normale manier met zijn moeder te praten.

Ondertussen liep de relatie van zijn nieuwe adoptiemoeder, Shatteredice, stuk met Stallionstar. De twee gaan uit elkaar. Falcon had in principe niets te maken met de relatie, maar het veranderde allemaal toen Gorse gebroken het kamp in kwam. Falcon nam zijn jongere broertje meteen onder de vleugel en nam hem mee naar de medicine cat den. Hier kwam hij erachter dat de relatie tussen Stallionstar en Shatteredice kapot was gelopen en dat Stallionstar hem dit had verteld. Falconpaw was woedend op de oudere kater en ex-mentor, voor de manier dat hij het aan Gorsepaw had verteld. Hiermee confronteert hij de kater ook, samen met het feit dat zijn moeder (Amberstorm) de mentor was van Gorsepaw en dat hij hier op tegen was.

ღ To be continued ღ
Other
Trivia
- Falcon heeft een zwak voor kittens
- Falcon is naar de bergen geweest
- Falcon zou graag nog een keer terug naar de bergen willen gaan
- Falcon heeft geen idee wie er allemaal in zijn adoptiefamilie zit
- Falcon heeft nog nooit catnip gebruikt
- Falcon ziet Routnose ook als zijn moeder
- Falcon is deel van de rood-witte squad (Heatpaw – Gorsepaw – Falconpaw)
- Falcon is heel erg slecht met liefde en houdt zich er niet mee bezig
- Falcon zou het liefste een vogel zijn als hij geen kat was
- Falcon’s favoriete kleur is Blauw
- Falcon is lichtjes gebaseerd op Rick Grimes van The Walking Dead

Presents
Alle cadeautjes die Falcon krijgt (vooral van kittens) bewaart hij bij zijn nest en zijn zijn trotse bezittingen! Hieronder staat een lijstje met dingen die bij zijn nest liggen en wie dit aan hem heeft gegeven!
ღ Kiezeltje » Oleanderkit
ღ Bloemenkrans » Gorsekit(paw)

Achievements
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw 2who3nt ღ I am clanborn
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw 1GbKA8m ღ This cat has been born in the RPG
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw UyW2y8h ღ I am born in Green-leaf
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Mht4k9 ღ Of the Month
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Sd0aqa ღ I wrote a post in English

Apprentice ღ
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw H6Qg3Jc ღ I've become an apprentice in a ceremony
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw FGmrm79 ღ I had my first training
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw UcNGaCS ღ I had a tour through the territory
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw XYiucxG ღ I had a hunting session
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Xyq5NsT ღ I participated in a patrol
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Sprite10 ღ I caught a Squirrel
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Hqdcdb6 ღ I caught a Mouse
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw 2n6ubk7 ღ I received a prophecy
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw W07Gf4L ღ I saw StarClan

Medicine Cat Apprentice ღ
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw I4IsRzj ღ I became medicine cat apprentice
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Xo1xz7e ღ I saw my first snow

Other
Falcon’s Toyhouse!
Credits van de plaatjes in deze sheet gaan naar (op volgorde):
Sallright (DeviantArt)
Jamie
Loïs
Beertje
Purespiritflower (DeviantArt)
Babs
(en mezelf)


Ɓσ


The more I learn, the less I know about myself
and there was simplicity, in who I was before
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw Falconos
Maybe I'm just missing me, and the way we were
Maybe I, I think too much, with the pains of growing up
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[WC Med. Cat. App.] Falconpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: