[Training 1] Shake it up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Training 1] Shake it up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkspots
Member
[Training 1] Shake it up Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
230
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: [Training 1] Shake it up   [Training 1] Shake it up Icon_minitimevr 7 feb 2020 - 5:16

Zodra de tijd daar was zou hij met zijn twee apprentices samen trainen, maar voor nu was het belangrijk dat Soundpaw de basis zou leren kennen van het apprenticeschap. Dat ze het territorium leerde kennen en misschien ook wel lichtjes wat kon uitleggen over vechttechnieken. Of in ieder geval hoe ze makkelijk kon weg komen. In geval van nood kon ze zich dan tenminste redden. Soundpaw was ook niet de meest.. dappere apprentice. Dus daar moest hij goed mee oppassen. Had Acorn hem daarom uitgekozen om haar te trainen? Omdat hij best wel positief en losjes was? Dat hij hoopte dat de jonge witte poes iets van hem kon leren in dat vlak? De kater was in ieder geval positief over het feit dat hij goede kwaliteiten had als warrior, anders had hij hem geen twee apprentices toegewezen immers. Hij had tegen Soundpaw gezegd dat hij zou wachten bij de uitgang van het kamp, maar nog wel in het kamp. Dus hij stond nog niet buiten de muren. Hij likte even een keer over zijn voorpoot heen en haalde het over zijn knappe kop heen, waarna een kleine gaap zijn bekje verliet. Hij vond het wel best zo. Hij wilde haar niet laten schrikken door haar wakker te maken, daar leek de jonge poes wel snel te doen namelijk. Dus liet hij haar naar hem toekomen, kon ze ook niet schrikken van hem. Ideaal toch?
Ɓσ


-Soundpaw


[Training 1] Shake it up Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
[Training 1] Shake it up Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
160
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: [Training 1] Shake it up   [Training 1] Shake it up Icon_minitimema 23 maa 2020 - 5:32

Na de drukte van de ceremonie en het vinden van haar nieuwe nest de dag ervoor, was ze zonder al te veel piekeren in slaap gevallen. Nu ze wakker was, wenste de kersverse Soundpaw eigenlijk dat ze met iets van een plan was gekomen voor hoe ze met haar mentor om moest gaan. Maar nee, haar kop was totaal leeg en het enigste dat ze was, was nerveus. Maar misschien was dat wel normaal, om nerveus te zijn voor je eerste training, zelfs als je al wist wat je ging doen. Vandaag zou de grootste uitdaging zijn om het een hele dag met een warrior uit te houden. Maar ze moest wel, hij was haar mentor. Plus, ze had Saffronpaw al eens opgezocht in de apprentice den, dus ze kon wel dapper zijn. Dat wist ze wel. Toen ze wakker was geworden had ze gauw haar witte vacht schoongelikt van het mos wat zich er in had verzameld en de apprentice den uitgekropen. Ze vond het toch maar raar, en misschien lichtelijk ongemakkelijk, om met zoveel andere die allemaal een andere leeftijd hadden in dezelfde den te slapen. Maar ze was wel weer bij haar beste vriendje, Saffronpaw, die haar altijd kon laten lachen. Misschien zou het dus helemaal nog niet zo slecht worden.
Nu stapte ze lichtelijk nerveus op haar mentor af. Ze hadden bij de opening in de kampwand afgesproken en daar stond Inkspots dan ook. De gestreepte kater leek totaal op zijn gemak, een gevoel wat Soundpaw zich nu echt niet kon voorstellen. Zou hij het eerste woord zeggen, of verwachte hij dat zij dat zou doen?[Training 1] Shake it up White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
[Training 1] Shake it up Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
230
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: [Training 1] Shake it up   [Training 1] Shake it up Icon_minitimevr 27 maa 2020 - 13:01

Hij wist dat hij een beetje voorzichtig moest zijn met de jonge poes en dat ze het beetje bij beetje zouden moeten opbouwen, maar dat was niet zo erg. Ze hadden... redelijk wat tijd. Zolang hij haar de meest belangrijke dingen kon leren zou het goedkomen. Dat hoopte hij dan tenminste. Hij hoopte ook dat hij uiteindelijk ook wel een goede band zou kunnen krijgen met de poes, dat ze samen er wel uit zouden gaan komen. Soundpaw kwam, ironisch genoeg met haar naam, stil naar hem toe. Ze sprak niet, maar hij schonk haar een warme glimlach. "Goedemorgen, heb je een beetje lekker geslapen?" vroeg hij aan zijn apprentice, waarna hij rustig overeind kwam en de poes meewenkte met zijn staart. Eerst een rondleiding door het territorium, heel erg belangrijk natuurlijk. Al verwachtte hij niet dat de jonge poes al heel erg snel buiten de grenzen zou komen. Toch was het goed om dingen te leren over je eigen territorium, niet waar? "Zoals ik gisteren al vertelde ga we eerst door het territorium heen, daarna zal ik je leren hoe je in nood altijd weg kan komen, vooral met de situatie waar we ons op dit moment in bevinden." sprak hij met een rustige glimlach tegen de poes. Het leek hem dat het gewoon heel erg belangrijk was dat hij zelf ook kalm bleef bij de poes. Nou, dan had ze wel de beste mentor voor gekregen want hij was echt wel één van de chillste katten die je als mentor kon krijgen waarschijnlijk. "En als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen, goed? Ik ben een open boek, in beantwoord alles." sprak hij met een brede glimlach tegen de jonge poes. Zelfs als er aan hem gevraagd zou worden welke kleur de lucht zou zijn of wie de knapste kat uit de clan was. Hij zou echt daadwerkelijk alles beantwoorden.


[Training 1] Shake it up Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Training 1] Shake it up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: