A storm that broke loose 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A storm that broke loose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanpaw*
Member
A storm that broke loose DPKsfdL
Butter
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw*
BerichtOnderwerp: A storm that broke loose    A storm that broke loose Icon_minitimezo 9 feb 2020 - 10:46

Oceanpaw wist nog niet elke patrouille te vinden, soms waren ze ook onregelmatig zodat de kans groter was dat ze de gevaren opmerkten en konden verjagen. Haar blauwe ogen had de jonge kattin tot kleine spleetjes geknepen, om het tegen de scherpe wind te beschermen, want deze suisde in haar oren en trok aan haar vacht. Haar krachtige poten sloegen hard tegen de koude ondergrond aan, het geluid zou toch niet meer te horen zijn door de Rogue en de twee Clangenoten die ze had achtergelaten bij de grens. Haar oren drukte ze dieper haar nek in, terwijl ze met lichte tranen in haar ogen verder rende. Ze zocht diep snuivend naar een sterke geur van haar Clangenoten. Immers was het kamp nog ver weg, haar staart was nog opgezet, niet tegen de koude maar meer als resultaat van de spanning.

Hijgend bleef de jonge Apprentice even staan, haar blauwe ogen gleden langs de omgeving terwijl ze met trillende poten in de richting van de patrouille keek die bezig was met jagen. Een jaagpatrouille of een grens patrouille maakte geen verschil, het waren katten en dat betekende dat ze hen op het gevaar moest attenderen. Uitgeput stapte ze licht zwaaiend door de vermoeidheid op de groep Windclanners af. 'Help! Riep ze zo luid mogelijk tussen het gehijg door voordat de jonge kattin in elkaar zakte en tranen over haar wangen drupte. De wind blies gelukkig haar geur, hun kant op. Haar spieren waren verkrampt van het harde lopen en haar conditie was nog niet optimaal doordat ze pas net benoemd was tot Apprentice. Kortom het harde lopen had een behoorlijke aanslag op haar systeem gedaan. Happend naar adem keek ze met grote ogen naar de oudere katten. 'Rogue... Lizardpath en Stagstorm hebben hulp nodig.' Mauwde ze tussen scherpe ademteugen door.

- Vervolg op: https://www.warriorcatsnl.com/t41236-open-the-past-is-never-where-you-think-you-left-it
Open voor een Windclan Patrouille

I

thought of you and how you love this beauty,
And walking up the long beach all alone
I heard the waves breaking in measured thunder
As you and I once heard their monotone.

Around me were the echoing dunes, beyond me
The cold and sparkling silver of the sea --
We two will pass through death and ages lengthen
Before you hear that sound again with me


A storm that broke loose MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A storm that broke loose 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3204
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: A storm that broke loose    A storm that broke loose Icon_minitimezo 9 feb 2020 - 13:51What good is power if you cannot protect the ones you love?


Het liep tegen zonhoog terwijl hij met de Patrol door het WindClan territorium trok. Er waren nog geen vreemde dingen opgevallen en alles leek rustig van de kant van BloodClan. Toch bleven de woorden van de Profecy door het hoofd van de gevlekte Leader spoken. Als een soort vervelende vlo waar je maar niet vanaf kwam. De kater rimpelde met zijn vacht en draaide met zijn oren toen hij het geluid van haastige pootstappen en draaide zijn kop. Hij zag zo snel geen kat maar hij rook wel dat er een WindClanner aan kwam. "Help!" hoorde hij een hoge stem roepen en hij gebaarde met zijn staart dat de patrol even moest wachten. De kater draaide zich nu helemaal en zag Oceanpaw hijgend uit het hoge gras verschijnen en fronste. Wat deed ze hier alleen? 'Rogue... Lizardpath en Stagstorm hebben hulp nodig.' miauwde ze en zijn nekharen rezen overeind. Een Rogue? En Stagstorm was daar alleen met Lizardpath? "Waar zijn ze?" miauwde hij scherp en boorde zijn groene ogen in die van Oceanpaw. Hij wist dat Stagstorm prima zijn mannetje kon staan maar voor de zekerheid was het goed dat ze Oceanpaw hier naar de patrol hadden gestuurd. "Hoeveel Rogue's?" informeerde hij nog en hij vernauwde zijn ogen kort even. Misschien waren er wel meer dan een daar ter plaatse en hadden ze meer katten nodig.

 

A storm that broke loose JXidV8r
A storm that broke loose Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A storm that broke loose ZeCIrjc
Beertje
298
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: A storm that broke loose    A storm that broke loose Icon_minitimezo 9 feb 2020 - 15:04

(Telefoonpost)

Daintywhiff was mee met Stallionstar op patrol. Haar gouden ogen gleden over het gebied. Een ritseling hier en daar lieten haar even stoppen, maar het was meestal een vogel of de wind. De laatste tijd ging ze steeds minder alleen het kamp uit. Om een onbekende reden was er altijd een andere warrior mee die zich vlijtig kandidaat stelde. Vreemd, sinds wanneer was ze plots zo geliefd? Roffelende pootstappen trokken haar aandacht en zo ook die van haar leider. Daintywhiff hield zich op de achtergrond toen ze de dochter van Oceanstar op hen af zag komen. De boodschap werd al snel duidelijk. Ze liet haar haren overeind gaan, maar zweeg.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

A storm that broke loose 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Silverflight
StarClan
A storm that broke loose DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: A storm that broke loose    A storm that broke loose Icon_minitimezo 9 feb 2020 - 17:27

Ze stapte net in sluip houding op een konijn af toen de hijgende stem van Oceanpaw de jacht verstoorden. Echter keek ze eerder verrast op dan geërgerd. Er was iets mis en dat was dan ook de reden waardoor Stallionstar en  Daintywhiff eerder bij het jong van Oceanstar stonden. Zelf volgde ze hen snel en luisterde naar wat er gezegd werd. Er was dus een eenling die in hun territorium stond. 'Kalm aan Oceanpaw. Haal eerst even adem voor je je tong nog breekt.' mauwde de zilverrode poes die naast hun leider kwam staan. Ze maakte zich dood ongerust over de leerling, maar ook over de clan zelf. Met Leafbare kon je helemaal geen indringers gebruiken, maar dat wist elke clan warrior! Silverflight liep naar de leerling toe en streelde troostend met haar staart langs de flank van Oceanpaw en haar fel gele blik was kalm, maar bezorgd.

Sorry korte post. XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanpaw*
Member
A storm that broke loose DPKsfdL
Butter
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw*
BerichtOnderwerp: Re: A storm that broke loose    A storm that broke loose Icon_minitimeza 22 feb 2020 - 10:40

Oceanpaw haar blauwe ogen gleden vol met schitterende tranen naar de bekende groene van Stallionstar. Haar vacht was gespannen overeind gezet terwijl hij de overduidelijke patrouille had aangegeven te wachtten tot de uitgeputte Apprentice naar hen toe kwam. De blue bicolor kattin stapte wankel op de oudere kater af waarna ze hijgend uitlegde wat er gebeurd was. Lizardpath was in haar ogen haar moeder, als er iemand was waar ze voor door het vuur zou gaan, dan was het de oud Medicine Cat. De boekjaren van haar Leader rezen overeind waarna hij meteen scherp Mauwde. 'Waar zijn ze?' Zijn groene ogen priemden in die van de jonge Apprentice die naar adem bleef happen en haar staart onrustig zwiepte. Ze wist dat ze hen de juiste richting op moest sturen. 'Grens met Rogue gebied denk ik.' Mauwde ze tussen haar zware ademteugen door. 'Hoeveel Rogue's?’ Informeerde hij nog terwijl hij zijn ogen vernauwde.

Ondertussen waren Daintywhiff en Silverflight er ook aan gekomen. De laatste was wat later naar hen toe gestapt aangezien ze aan het jagen was geweest. 'Kalm aan Oceanpaw. Haal eerst even adem voor je je tong nog breekt.' Mauwde de zilverrode kattin die naast Stallionstar kwam staan. Voordat Oceanpaw aan de kant kon stappen omdat ze niet zo van onverwachte aanrakingen hield, drukte de zilverrode Warrior haar staart troostend tegen de Apprentice's flank. Oceanpaw sloot haar ogen voordat ze naar de Leader stapte en hiermee het contact verbrak. 'Een maar ze gedraagt zich zoals Bloodclan.' Mauwde ze zacht voordat ze haar kop voorzichtig en kort tegen de borstkas van de Leader drukte, hem woordeloos om een korte geruststelling vragende. Ze zouden toch wel gaan helpen? Ze was een van nature verlegen kattin en dat was zeer zeker ook duidelijk, er waren maar enkele Clangenoten waarbij ze een aanraking initieerde. Een van hen was de Leader, de oude vriend van haar moeder. Ze kende nog zeer weinig over Oceanstar, ze wist enkel dat ze dankzij haar leefde, en dat drukte soms zwaar op haar schouders. Zeker omdat ze zoveel op haar leek.

I

thought of you and how you love this beauty,
And walking up the long beach all alone
I heard the waves breaking in measured thunder
As you and I once heard their monotone.

Around me were the echoing dunes, beyond me
The cold and sparkling silver of the sea --
We two will pass through death and ages lengthen
Before you hear that sound again with me


A storm that broke loose MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A storm that broke loose
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: