Morning training [Fuzzypaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Morning training [Fuzzypaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Morning training [Fuzzypaw] DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Morning training [Fuzzypaw]   Morning training [Fuzzypaw] Icon_minitimedi 11 feb 2020 - 22:25


 Morning training [Fuzzypaw] Da6lah2-1dd0d7e3-528f-4b0d-8aa4-badd30d4467e.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M4OWQxMDAyLThlZTgtNDAxYS1hYWU1LWFkYzUzYTZiNzk4YlwvZGE2bGFoMi0xZGQwZDdlMy01MjhmLTRiMGQtOGFhNC1iYWRkMzBkNDQ2N2UucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Voor haar gevoel was het alsof ze gelijk in het diepe gegooid was, alweer. Ze trok met haar pluizige zwarte oren en keek naar hoe de zon langzaam haar licht door de bomen liet komen en in het Camp liet vallen. Diep ademde de smoke poes uit en keek naar de wolkjes voor haar. Vandaag was de eerste dag dat ze ging trainen met Fuzzypaw, een van de kittens van Slatefur. Wat ongemakkelijk verschoof ze haar poten en wreef ze er de slaap uit. Ze had vannacht de vigil gezeten zoals elke nieuwe Warrior betaamde maar dat ze nu gelijk een training moest ophoesten als een haarbal was nogal iets.

Nog in het Camp


.: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
Morning training [Fuzzypaw] 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: Morning training [Fuzzypaw]   Morning training [Fuzzypaw] Icon_minitimedo 7 mei 2020 - 23:50

Oh yes! Ze had er zin in! Ze zou eindelijk het kamp uit kunnen en eindelijk dingen doen waar ze goed in was! Ze zou aaaaalles gaan bekijken natuurlijk. En samen met haar mentor zou ze natuurlijk ook heeeeeel veel plezier hebben! Dus dat zou al helemaal leuk worden. Ze wist zeker wel dat het leuk zou worden. Ze moest wel opletten hoor dat ze alles mee kreeg, maar of dat ging lukken was wel een tweede ding. Ach, nee joh, natuurlijk zou het lukken. Niet zo raar doen! Ze sprintte zowat de den uit naar haar mentor, die ze vrijwel aan vloog en nog net niet op haar sprong uit enthousiasme. ”Goedemorgen!” sprak ze met een hele brede glimlach op haar snuit. ”Hoe was de vigil? Was het cool? Heb je nog iets gezien?” vroeg ze met een hele brede glimlach aan de oudere poes, die net warrior was geworden. Dan lagen haar trainingen nog vers in haar geheugen, ja toch?


Morning training [Fuzzypaw] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Morning training [Fuzzypaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: