[Event] Rat raid 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Rat raid

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acorndust
Deputy
[Event] Rat raid DPKsfdL
Cynthia
2352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 76 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimevr 14 feb 2020 - 12:42

De prooien werden steeds minder, vooral nu er ook nog eens sneeuw viel en het merendeel van de prooi het liefst in hun eigen den bleven en niet tevoorschijn kwamen. Na het voor een aantal dagen aangezien te hebben, kwam hij tot een besluit. Het was misschien weer eens tijd dat ze een raid gingen doen op de carrionplace om ratten te vangen. Hij wist dat het risico's met zich meebracht, maar de clan zou voor een aantal dagen genoeg te eten hebben als ze dit goed deden. Hij had de warriors en apprentices naar hem toegeroepen en nu was het aan hem om uit te leggen wat ze zouden gaan doen. "Vandaag zullen we een raid gaan doen op de carrionplace om ratten te vangen. Iedereen zal hierbij in koppels werken. Hierbij mogen apprentices alleen een koppel vormen met een warrior. Het is hierbij belangrijk dat niemand alleen een rat aanvalt, gezien ze mogelijk terug zullen vechten." Dat waren de belangrijke dingen, er was alleen nog een laatste ding dat nog belangrijker was. "Als een rat ziek is vangen we deze niet, merk je dit pas op na hem gevangen te hebben, ruim het dan op en laat het niet in de buurt van de andere gevangen ratten." Hij had geen zin dat er ziekte zou verspreiden door het kamp tenslotte omdat ze zieke ratten mee terug gebracht hadden. "Als je mee wilt doen, volg me dan en maak ondertussen koppels." Met die woorden draaide hij zich om en liep door de kampuitgang heen. Hij zou zelf ook nog iemand moeten kiezen om mee samen te werken, maar besloot om voor nu eerst te zien hoe de koppels gevormd werden. Hij stopte net buiten de carrionplace, waar de geur al duidelijk te ruiken was van de plek. Vanaf hier waren de koppels vrij om naar binnen te gaan en een rat te vangen. "We zullen de gevangen ratten op deze plek verzamelen." Sprak hij alleen nog en knikte kort dat de katten zich mochten gaan opsplitsen. Hij zou vanzelf zien wie er dan niemand had om mee te gaan of iemand zou misschien al naar hem toekomen.

[Nu dat het Leafbare is, is de prooi schaarser, vandaar dat deze raid uitgevoerd word op de carrionplace. Er zijn een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden:
-Er wordt in koppels gewerkt om ratten te vangen. Apprentices mogen alleen samen gaan met warriors en niet met elkaar.
-Houd er rekening mee dat sommige ratten ziek kunnen zijn, deze mag je natuurlijk beschrijven, maar in principe vangen we deze niet of worden ze niet meegenomen naar het kamp als blijkt dat ze ziek zijn.
-Ratten kunnen terugvechten. Houd hierbij ook rekening dat een rattenbeet geïnfecteerd kan raken.
-Ik zal hieronder een lijstje bijhouden met wie de koppels zijn en wie er nog beschikbaar is om een koppel mee te vormen]

Koppels:
-

Beschikbaar:
-Acorndust
-Manepaw


[Event] Rat raid Acorno2

[Event] Rat raid 8qZ9elBw_o

[Event] Rat raid YYIjbbHY_o[Event] Rat raid JGRI0ba[Event] Rat raid KD4co7i[Event] Rat raid UK1ajoI[Event] Rat raid IfBu3av[Event] Rat raid KUbwnRUu_o[Event] Rat raid G3K5gZvO_o


Laatst aangepast door Acorndust op vr 14 feb 2020 - 22:22; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manepaw
Member
[Event] Rat raid 8yIgHTz
Beertje ☽
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Manepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimevr 14 feb 2020 - 22:18

Manepaw sprinten naar de plek waar Acorndust hen bij elkaar had geroepen. Zijn woorden sloegen wel ergens op. Maar ze vond het wel jammer, anders was Mane een koppeltje gaan vormen met Moonpaw. Maar acht ze zag wel met wie ze een koppel zou gaan vormen. De roestbruine leerling met haar gifgroene ogen trippelde keurig achter de rest aan die richting de Carrionplace. Echter had ze nog geen idee met welke warrior ze samen zou gaan? Misschien was haar mentor ook wel mee en konden ze samen een koppel vormen???

Manepaw beschikbaar.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpaw/
Member
[Event] Rat raid Mini-avatar-moonkit
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonpaw/
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimevr 14 feb 2020 - 22:25

Yes ze zouden met een grote hunting patrol gaan jagen! Moonpaw had ook al gemerkt dat er heel weinig prooi was om te vangen, maar ze was wel van plan om hier haar best op te gaan doen. Met grote sprongen was ze naar het midden toe gesprongen en luisterde naar wat hun vader miauwde. Oh jammer heel even keek Moon richting Mane die kennelijk hetzelfde dacht als zij, maar dan moest ze dus iemand anders zoeken om samen mee te gaan jagen. Meteen had ze al een keuze in haar hoofd, maar ze wist niet of deze kat het wel goed zou keuren? De reis richting de Carrionplace was best wel lang, maar Moonpaw was al heel wat fitter dan toen ze pas begonnen was. Toen ze op de plaatst van bestemming aan kwamen trippelde het kleine blauwe schildpad poesje door tot ze voor de grote bruine tabby stond. 'Zullen wij samen een koppel vormen Pa... Acorndust?' vroeg Moonpaw en haar ogen droegen al hun verschillende kleuren waarmee ze haar vader mee aankeek.

Tag @Acorndust


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
[Event] Rat raid W26DC6H
Loïs
596
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 88 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimeza 15 feb 2020 - 12:52

Toen ze de den uitstapte, stapte ze in de koude sneeuw die op het territorium neergevallen was. Haar poot zakte een paar centimeter weg. Met een zuchtje, dat wit afgetekend werd door de kou, richtte Waspsting zich op Acorndust, die een mededeling deed vanaf de leaderplek. Iedere keer als hij dit deed, werd ze geconfronteerd met het feit dat hun leider weggelopen was. Zak. De senior warrior versmalde haar ogen bij de mededeling dat ze zouden gaan jagen op de carrionplace. Ze haatte die plek, haatte het sinds de plaag waar Shadowclan manen terug mee was geteisterd, waar Innerstar een leven had verloren. Het was geen plek om te jagen en al helemaal geen plek om apprentices mee naartoe te nemen. Ze keerde haar kop weg van Acorndust. Konden leiders deze tijden dan helemaal geen goede beslissingen meer maken? Ze miste Innerstar. De enige leider met wat sense in haar hoofd. Maar Waspsting zou gehoorzamen, zou doen wat er gevraagd werd alleen maar om er zeker van te zijn dat er in ieder geval één bekwaam persoon was daar tussen deze groep ellende. Ze snoof waarna ze met haar staart tikte. "Ik ga mee," sprak ze, duidelijk met lichte afgunst in haar stem. Zo diep waren ze nou gezakt. Om te gaan jagen op zieke, gevaarlijke beesten.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Rat raid LAuc8H3
Renske
896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 21:44

Settleddust hoorde de stem van Acorndust door het kamp dreunen. De jonge kater spitste zijn oren. Tijd om een hopeloze greep naar voedsel te plegen. Een frons stond op zijn snuit, maar het zou het waard zijn. Rat was eten, en eten hadden ze nu nodig. Hij wist dat zijn oude mentor vreesde voor opnieuw een aanval van Bloodclan en hij wilde sterk zijn, voorbereid zijn. Hij drukte zichzelf daarom ook op zijn poten en sloot zich aan bij de patrouille. Ze werden gewaarschuwd niet alleen te jagen en in koppels te gaan, want ratten konden fel terug slaan. Ook werd hun gewaarschuwd geen zieke dieren mee te nemen. Settleddust had nog nooit op ratten gejaagd. Hij wist dat ze groot waren, groter dan muizen en veel venijniger. En hoe kon je eigenlijk een zieke met een gezonde rat onderscheiden. Och ja, het zou wel loslopen. Hij zou het vast kunnen ruiken. Hij mengde zich tussen de katten die meegingen. De jonge warrior nam aan dat het vanzelf wel goed zou komen met de koppels, dus zette hij enthousiast voort, al snel waren zijn witte poten besmeurd met een goeie laag sneeuw vermengd met modder en stonden zijn ogen op oorlogspad.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roughpaw
Member
[Event] Rat raid EtYtPsL
Renske
111
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Roughpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 22:58


Wauw! Dit was spannend. Op ratten jagen. Ze had geen idee hoe groot ze waren, niet wetende dat sommige wel even groot als zij was waren. Maar Roughpaw was een strijdertje en ze zou zo'n kans heus niet aan haar neus voorbij laten gaan! Ze kon wel op ratten jagen, dat wist ze zeker. Daarom glipte ze de menigte in. Ze zag dat er nog wel wat andere jonge apprentices meegingen. Ze wilde die carrionplace wel zien waar altijd zo over werd gesproken alsof het eng en gevaarlijk was. Dat zou nu vast ontkracht worden, want warriors hielden er altijd zooo van om te overdrijven in hun verhalen. Daarom stapte ze dapper tussen de rest van de katten en bleef dichtbij een poes met een platte neus, net alsof ze een hele harde klap pats op haar gezicht had gekregen. Ze viel in colonne met de oudere poes die ze kende als Waspsting. Ze was altijd een beetje een engerd, maar dat was vast ook weer overdreven, dus ze ging naast de poes lopen met de kras over haar gezicht. ‘Ik ga met jou mee,’ constateerde ze doodsimpel. Ze zou net zo hard jagen en vechten tegen de ratten als iedere andere warrior die ze mee zou kunnen vragen, dus ja, ze ging met háár mee. Roughpaw was helemaal niet zo van katers die stoer deden, opgevoed door alleen een moeder, dus ze hing al sneller aan poezen.

Tag: Waspsting


[Event] Rat raid 0LNhcyN
[Event] Rat raid Dbt2x6h-9b678e65-b59b-4c23-bd51-8ded91cbac82.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M5ODMwZTAzLTFkY2UtNDAxOC1hMDcwLTQ1MTkwNzc3YzQ4M1wvZGJ0Mng2aC05YjY3OGU2NS1iNTliLTRjMjMtYmQ1MS04ZGVkOTFjYmFjODIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
[Event] Rat raid W26DC6H
Loïs
596
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 88 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Rat raid   [Event] Rat raid Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 23:10

Het duurde niet lang voordat er een aantal katten opgetrommeld waren die wel meewilden. Velen van hen hadden geen idee van de dreiging die er voor hen stond, dachten bij ratten alleen aan prooi en niet aan gevaar. Zomerkinderen waren dat, die nog nooit eerder een strenge winter meegemaakt hadden die krijste om voedsel. Waspsting trok met haar oor toen er één van Slatefur's dochters naast haar kwam lopen, en uitte dat deze met haar meeging. Met een strenge blik keek ze naar het katje. "Ik ga met u mee," verbeterde ze Roughpaw, die naar haar zin veel te joviaal met haar deed. Waspsting was erg van de regels en respect, wat zich op deze manieren ook uitte. Ze bedoelde er geen kwaad mee, slechts opvoeding, manieren. Daar was ze erg op gesteld. "Blijf dichtbij me, ik wil je geen één keer moeten zoeken. Anders spreek ik je mentor daarop aan. Begrepen?" sprak ze toen streng, op haar Waspsting manier. Ergens zat er liefde verstopt in haar woorden. Hiervoor moest je alleen heel goed zoeken, wilde je dit vinden.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Rat raid
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Carrionplace-
Ga naar: