Boomerang 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Boomerang

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Boomerang  Unknown
Renske
502
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Boomerang    Boomerang  Icon_minitimedi 18 feb 2020 - 20:40

Sneeuw dwarrelde vrolijk door de stille lucht. Er stond weinig wind en daarbij kwam de zonsopgang, die de dunne laag sneeuw over de aarde fel oranje deed schitteren. Zonsopgangen waren Gorsepaw zijn favoriet. Al sinds hij kitten was had hij zich eindeloos kunnen verwonderen over de bijzondere kleuren in de hemel, van het lichte geel naar het dieprode. Maar nu, terwijl dit schouwspel misschien maar een was die hij nooit meer zou zien, deed hem niet eens stoppen. Hij slofte door de kou, zijn pels opgezet om zijn schrale lichaam te verhullen. De winter had flink zijn tol op hem genomen. Buiten dat hij nog steeds ontzettend met de scheiding van zijn ouders zat, had hij ook nauwelijks meer gegeten. Prooi was schaars, hem lukte vrijwel niet om iets te vangen, dus hij vond ook niet dat hij iets verdiende. De kittens, de queens en de elders, die verdienden iets. Daarna de katten die er hard voor hadden gewerkt, daarna hij. En bovendien had hij ook weinig trek. Hij haalde zijn neus op en ploegde voort, zijn ogen een beetje gesloten om niet de kleine vlokken in zijn ogen te krijgen. De outlook rock doemde voor hem op en hij krabbelde erop, terwijl hij nog enkele keren uitgleed over de verrassend gladde stenen, die extra glibberig waren door het laagje sneeuw. Op de top liet hij zichzelf neerploffen, zijn voorpootjes over de rand bungelend. Daar liet hij zijn rood-witte vacht langzaam bedekken door een laagje sneeuw. En hij voelde zich koud worden. Maar op een of andere manier voelde het prettig. Het felle contrast naar wat zijn hele leven altijd was geweest.


+ RoutnoseBoomerang  Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boomerang
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: