[Vecht drill] The best defence is a good offence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Vecht drill] The best defence is a good offence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
[Vecht drill] The best defence is a good offence 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3200
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimedo 20 feb 2020 - 11:51What good is power if you cannot protect the ones you love?


De kou prikte aan zijn neus en ogen. Het was koud, kouder dan het in moons geweest was en de Clan had het zwaar nu de prooistapel weer zo klein was. De gevlekte kater vernauwde zijn groene ogen toen de woorden van de Profecy weer de kop opstaken. Bloed dat het bos zou kleuren en katten die ze wel en niet konden vertrouwen. Hij ademde diep uit en keek naar de wolkjes voor zich waarna hij door het wolkje heen liep en op de Tall Rock sprong. “Laat alle katten oud genoeg zich verzamelen bij de Tall Rock” miauwde hij en wachtte totdat iedere kat die in het Camp was voor hem zat.

“Met de waarschuwing van StarClan in ons achterhoofd lijkt het me tijd dat we ons voorbereiden op wat komen kan. Vandaag wil ik dat alle Warriors en Apprentices met elkaar gaan sparren om zo hun vecht en verdedingstechnieken op te poetsen. We moeten voorbereid zijn” miauwde hij en wiebelde met zijn oren. “Jullie mogen duo’s vormen en beginnen met basis technieken, dit is de kern van het vechten en hoe simpel ze ook lijken ze kunnen levensreddend zijn” miauwde hij streng en sprong van de steen af. “Laten we beginnen” miauwde hij met een korte beweging van zijn staart.

Tag: Nog niemand[Vecht drill] The best defence is a good offence JXidV8r
[Vecht drill] The best defence is a good offence Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
257
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 21 feb 2020 - 11:05

Het was ijzig en gelukkig had ze een wintervacht opgebouwd. Haar vacht zou natuurlijk nooit zo dik worden als die van een RiverClanner, maar het was dik genoeg om de kou te doorstaan. Ze keek op toen Stallionstar boven op de rots sprong. Stond er iets te gebeuren? Ze trippelde naar de Tall Rock en ging bij de anderen zitten. Ze was weer helemaal ingeburgerd, tenminste zo goed als. Sommigen vertrouwden haar misschien niet meer, maar eigenlijk had ze dat niet eens door, ze was veel te onschuldig. Ze moesten gaan vechten, waardoor Hazelpaw slikte. Ze hield niet van vechten en ze was er ook niet zo goed in. Ze was klein van stuk en eigenlijk vluchtte ze liever. Al wist ze ook wel dat dat niet altijd zou kunnen, maar dan nog. Ze vond het gewoon niet fijn. Ze slikte daarom nogmaals terwijl ze om haar heen keek. Wie werd haar sparpartner? Ze kon dit, ze kon dit, ze kon dit, niet…

Tag: open


[Vecht drill] The best defence is a good offence ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence BBTakD
Bunny
1425
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 21 feb 2020 - 11:28

Amberstorm keek op toen Stallionstar de rots beklom en de clan toesprak en goedkeurend knikte ze in zichzelf. Hij had groot gelijk; deze clan werd meer en meer een clan van vluchters in plaats van vechters. En het was waar dat de meesten van hen eerder snel waren dan sterk - dat zat immers in hun DNA, dat was wat hen Windclan maakte. Maar dat hoefde niet te betekenen dat ze een gevecht steeds zouden verliezen. Zij hadden andere troeven, buiten bruut geweld. De deputy wou eerst op Stallionstar afstappen om met hem te sparren - eens zien wat meneer de leider echt in zijn mars had - maar haar blik viel op Hazelpaw, die een beetje verloren om zich heen stond te kijken, en even slikte ze. Hoewel ze met Falconpaw probeerde hun relatie te verbeteren, vermeed ze Hazelpaw nog steeds. Ze had het idee dat de poes niet zo sterk was als haar broer, dat ze elk moment in kon storten wanneer Amberstorm iets verkeerd deed of zei. Of misschien was het ook een beetje dat haar dochter haar aan zichzelf deed denken, toen ze nog jonger was, jonger dan Hazelpaw nu zelfs was. Ze was ook zo onschuldig geweest, zo goedgelovig - maar het leven had daar verandering in gebracht. Op een bepaalde manier probeerde ze die onschuldigheid gewoon te bewaren, op haar eigen verknipte manier. Maar nu besloot de jonge tabby toch op haar af te lopen, haar blik en haar pas bijna even bang als Hazelpaw waarschijnlijk zou zijn als ze haar zou zien aankomen. Toen ze naast haar dochter stond, wierp ze haar even een geforceerde glimlach met opeen geklemde lippen die er eigenlijk niet echt uitzag als een glimlach, maar ze probeerde toch. Falconpaw zou vast blij zijn als hij dit zag, en was dat niet haar ultieme doel? Ervoor zorgen dat ze gelukkig konden zijn?

+Hazelpaw


[Vecht drill] The best defence is a good offence JUP20m
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
248
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimedo 27 feb 2020 - 12:09

Ze had de prophecy gehoord op de gathering en begreep dan ook maar al te goed waarom Stallionstar de clan bij elkaar riep om een vechttraining te organiseren. Toch was ze niet direct de eerste die ermee vooraan stond. Tenslotte was het enige echte gevecht waar ze in gezeten had degene geweest waar ze de beschadiging aan haar ogen opgelopen had. Natuurlijk had ze de apprentice die ze had gekregen wel vechttraining gegeven, maar dat was toch anders dan een echt gevecht. Misschien zou ze wel verstijven wanneer ze tegen een bloodclanner moest vechten en wat dan? Ze schudde haar kop zachtjes, beter om eerst nu mee te doen met deze vechttraining en dat ze zich later zorgen ging maken om wat er in een echt gevecht zou gebeuren. Zodra Stallionstar klaar was liet ze haar blik wat onzeker rond gaan. Wie zou een goede tegenstander zijn? Ze had geen idee wat het beste was en proberen om iemand uit deze groep te halen was nog best lastig.


Tag: Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimedo 27 feb 2020 - 19:35

Ondanks de kou lag Scarface buiten de den op een sneeuwvrije plek op de open plek in het waterige zonnetje te genieten van de weinige warme stralen op te vangen met zijn lijf. Scar lag net zijn voorpoot te wassen en die dan over zijn kop te vegen toen de stem van Stallionstar door het kamp galmde. Meteen stopte de crème kater waarmee hij bezig was en stond op om zich bij de rest te voegen. Stallion wilde dus dat ze zich klaar maakte voor een mogelijke invasie! Daar was Scarface niet vies van. Hij kon wel wat sparring gebruiken. Meteen gleed zijn blik over de verzamelde katten, maar besloot dat het niet verstandig zou zijn om een zekere kat uit te kiezen hiervoor! Zijn blik bleef glijden net alsof hij Bearclaw niet had gezicht en toen viel zijn oog op Harespring. Dus stond Scarface op en liep in kalme pas op de rood/witte kattin af. 'Harespring zullen wij samen sparren?' vroeg Scar hoewel hij een beetje nors klonk probeerde hij toch zijn groeiende ergernis weg te drukken dat hij Bearclaw toch niet gekozen had. Misschien maar goed ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimedo 27 feb 2020 - 19:39

Amber had net verse prooi bij de oudste af geleverd toen de stem van hun leider over de open plek van het kamp galmde. Ze trippelde op de verzamelde katten af en luisterde naar wat er gezegd werd. Dus ze moesten gaan trainen. Dat deden ze toch al? Maar Amberpaw snapte best dat Stallionstar iedereen klaar wilde hebben voor het geval de vijand binnen zou vallen.  Maar inplaatst van een andere kat uit te zoeken stond de kleine schildpad leerling op en trippelde richting haar leider. 'Stallionstar? Mag ik met u samen trainen?' vroeg ze en wachten geduldig af wat zijn antwoord was.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearclaw
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimedo 27 feb 2020 - 20:04

Bearclaw kwam net binnengewandeld toen hij groepjes katten zag verzamelen. Hij had de stem van Stallionstar al buiten gehoord maar niet luid genoeg om ook zijn woorden te verstaan. Toen de bruine warrior immers rondkeek had hij al snel door wat er aan de poot was. De gespierde tom sloot zich aan bij de drill en koos een vechtmaatje uit die hij wel interessant vond. Hij kon niet veel nieuws leren van deze kat, ze was namelijk nog een apprentice, maar zij kon wel leren van hem en dat was het belangrijkst. De jonge katten moesten gedrild worden om zichzelf en hun clan te beschermen. "Heatherpaw." Sprak hij laag en luid. Hij wuifde haar naar hem toe met zijn staart met een korte flik van zijn staart. Ondertussen spande hij zijn spieren aan waardoor zijn borstkas en schouders groeide. Ondanks dat hij een slanke bouw had zoals een Windclanner hoorde te hebben, was hij door het vele trainen op bepaalde punten krachtig breed geworden.

+Heatherpaw


[Vecht drill] The best defence is a good offence Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3200
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 28 feb 2020 - 16:12What good is power if you cannot protect the ones you love?


Goedkeurend keek hij toe hoe de katten paren vormden, sommige kozen een Apprentice uit en andere Warriors kozen een kat van eigen leeftijd. Beide ideeën waren goed en hij weefde zich tussen de katten door en zag hoe Bearclaw Heatherpaw vroeg met hem te trainen. Zijn blik bleef niet lang op dit duo rusten omdat hij aangesproken werd door een stem voor zich. “Stallionstar? Mag ik met u samen trainen?” vroeg Amberpaw hem en hij keek naar beneden om haar aan zijn poten te zien zitten. Vriendelijk glimlacte de Leader naar haar. “Natuurlijk mag dat” miauwde hij. “Begin maar met een aanvalspositie” miauwde hij en spiegelde haar bewegingen. “Als je vragen hebt stel ze, in een echt gevecht kan alles soms heel snel gaan” miauwde hij en bewoog de punt van zijn staart.

Tag: Amberpaw[Vecht drill] The best defence is a good offence JXidV8r
[Vecht drill] The best defence is a good offence Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimema 2 maa 2020 - 21:58

Stallionstar stemde in met haar vraag en Amberpaw dook meteen in gevechtshouding. Haar leider voelde en weerspiegelde haar bewegingen die ze maakte, maar zijn woorden over als ze vragen had en dat het snel kon gaan in een gevecht dat had ze van Frostfall wel meegemaakt. Toch knikte Amber en dook na een lichte beweging naar links gemaakt te hebben eerst naar rechts voor ze weer naar links dook en met een poot van ingehouden nagels richting het oor van Stallionstar te meppen voor ze door sprong en langs hem op rende. hopend om nog een klap uit te kunnen delen aan zijn heup.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3200
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 6 maa 2020 - 15:19What good is power if you cannot protect the ones you love?


Goedkeurend keek de grote kater toe hoe de Apprentice haar vechtmoves liet zien. Van links naar rechts en weer terug naar links om zo zijn oor mogelijk te pakken te krijgen. Behendig dook hij ineen toen ze langs hem heen schoot zodat ze zijn oor niet kon raken maar ze tikte wel wat vacht van zijn heup af. Met een snelle beweging draaide de kater zich om op zijn voorpoten en met een paar behendige sprongen was hij zo bij Amberpaw wie hij nu een zachte tik op haar rug gaf. “Houdt altijd je rug in de gaten” miauwde hij vriendelijk.

Tag: Amberpaw[Vecht drill] The best defence is a good offence JXidV8r
[Vecht drill] The best defence is a good offence Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milkypaw
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence Giphy
☾ Loïs
112
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimeza 7 maa 2020 - 9:26

Met een vastberaden uitdrukking op haar gezicht stapte Milkypaw naar voren toen het bekend werd dat er een extra training georganiseerd werd door Stallionstar. Vandaar dat ze vanmiddag niet op training gegaan was! Zij ging hier absoluut aan mee doen, en degene die tegenover haar te staan kwam nog keihard inmaken ook. Het probleem was, dat iedereen die in 't veld stond, al redelijk een tegenspeler had. Dit kon ze opmaken aan hoeveel pootstappen er waren, hoeveel trillingen de grond haar kant op bracht. Ze duwde haar nagels in de grond terwijl ze uitdagend rond 'keek'. "Wie durft tegen mij op?" sprak ze met haar scherpe meisjesstem, waarna ze kort met haar vacht schudde en deze iets opzette om wat uitdagender te lijken. Oh, ze hoopte zo dat degene die met haar wou sparren haar zou onderschatten, dan kon ze hem of haar is een poepie laten ruiken!
- Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimezo 8 maa 2020 - 20:24

Jammer dat ze zijn oor niet raakte, maar ja een kat was dan ook een plant waar ze wel eens op oefende in haar vrije tijd, maar ze raakte de heup van Stallionstar wel, maar hij draaide zich behendig om en tikte haar wel is waar zacht, maar hij raakte haar ook omdat ze haar gedachten er even niet bij had gehouden kon hij had gemakkelijk raken. Amberpaw draaide zich om en knikte even, maar zetten ook een andere aanval in. Ze dook opzij en zetten zich af en draaide tijdens de sprong in de lucht waardoor ze hoopte op de schouders van haar leider te landen. Mocht dat mislukken dan rolde ze in zijn richting en probeerde onder zijn buik door te schieten om met haar achter poten naar de achterpoten van Stallionstar te trappen. Als die raak zouden zijn dan had ze een mooie reeks toch? Daarna drukte ze haar poten zich weer onder zich en draaide om terwijl ze zich op alle vier zetten en in verdedigende houding zakte mocht de gevlekte kater haar weer aanvallen?


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
257
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimewo 11 maa 2020 - 10:19

Dit gebeurde niet echt toch? Haar moeder kwam op haar afgelopen. Onbewust keek ze om haar heen of er nog ergens een uitweg was, maar die was er niet. Als het op dat moment mogelijk was dat katten door de grond konden zakken, dan had ze dat gedaan. Help. Schreeuwde een stemmetje in haar kop, onophoudelijk. Amberstorm probeerde te glimlachen naar haar, maar ze zag aan alles dat het geforceerd was. Haar moeder leek haar op alle manieren te ontwijken en juist nu kwam ze naar haar toe. Waarom? Was het een test? Wilde ze haar uit kunnen schelden? Wat was het… ze begreep het niet. Er was in ieder geval geen uitweg en ze kon geen reden bedenken, dus dan moest ze maar in overlevingsstand en het ondergaan. “Uhm…” Miauwde ze zenuwachtig. “Wil je dat ik aanval?” Haar stem piepte meer dan dat het een duidelijk gearticuleerde vraag was. Ze wist zich geen houding te geven, net als haar moeder niet. Eigenlijk was het best verdrietig, om moeder en dochter zo onwennig bij elkaar te zien staan.

Tag: Amberstorm


[Vecht drill] The best defence is a good offence ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence BBTakD
Bunny
1425
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimewo 11 maa 2020 - 10:51

Het deed haar pijn om te zien hoe bang haar dochter van haar leek, al wist ze ergens ook dat dat misschien juist goed was. Want als Hazelpaw bang was van haar, dan zou ze ook niet in een situatie komen waarin ze haar pijn zou kunnen doen. Toch? Behalve dat Amberstorm nu zo'n situatie forceerde, uit goede wil, tuurlijk - maar misschien was dat niet het beste. Misschien moest ze de jonge kattin gewoon met rust laten, zodat ze zich kon ontwikkelen zonder haar bedreigende aanwezigheid.. De deputy haalde diep adem. Tuurlijk, dit was dom, ze moest gewoon een deputy zijn die een apprentice van haar clan wou trainen. Puur professioneel. Dan zou ze Hazelpaw geen pijn kunnen doen. "Doe maar.", antwoordde ze dan ook, haar stem zorgvuldig onder controle gehouden. Ze zette een paar stappen naar achteren en knikte naar de jonge kattin. Ze was ergens wel benieuwd om te zien hoe haar dochter het zou doen. Ze hoopte dat ze er goed in was, dat ze zichzelf kon verdedigen. Dat was een heel belangrijke skill in de wereld van tegenwoordig.

Tag: Hazelpaw


[Vecht drill] The best defence is a good offence JUP20m
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
248
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:14

Gelukkig hoefde ze er zelf geen een te kiezen, want een kwam al naar haar toelopen. Ze knikte dan ook kort toen Scarface vroeg of ze samen konden sparren. Ze moest dit kunnen, het was maar een clangenoot en niet een bloodclanner. Ze kwam dan ook overeind en zakte iets door haar poten heen. "Jij mag de eerste zet doen." Hopelijk kon ze nog goed inschatten wat de andere kat zou doen, ze was haar vechttechnieken niet verleerd tenslotte, dus misschien zou haar instinct haar ook wel hierbij helpen. Ze wachtte dan ook eerst af wat de ander zou doen en dan zou ze hopelijk goed terug kunnen reageren.


Tag: Scarface


[Vecht drill] The best defence is a good offence J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintroot
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:16

Een gevechtstraining, dat was iets waar ze wel zin in had. Ze moest alleen nog iemand vinden om het mee samen te doen, maar ze was nu al enthousiast over het sparren. Dan zou ze eindelijk eens kunnen uittesten hoe goed ze ondertussen was in het vechten. Het was tenslotte altijd hetzelfde als je de andere apprentices maar bleef helpen of dingen leerde, want dan was je er zelf nog niet goed in. Maar echte vechtervaring had ze niet en daar zou dit zeker mee kunnen helpen. Nu moest ze alleen nog iemand vinden die beschikbaar was, dus liet ze haar blik kort rondgaan om te kijken of iemand nog alleen was.


Tag: Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cranepaw.
StarClan
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (7 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cranepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:18

Ze had nog amper vechttraining gehad, maar dat weerhield haar er niet van om zich bij de andere apprentices en warriors te voegen in de hoop dat ze iemand kon vinden die wel met haar wilde sparren. Ze wist dat ze zelf misschien niet zo'n goede partner zou zijn voor het sparren, maar misschien was er wel iemand die bereid was om haar te helpen hierin. Zodra Stallionstar dan ook klaar was met spreken sprong ze omhoog en begon zich tussen de katten door te begeven. Ze merkte dat er al snel tweetallen gevormd werden, alleen moest ze nu nog iemand vinden waar zij mee kon sparren.


Tag: Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence BfgfBD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 120 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:19

Misschien was het niet het verstandigste voor hem om mee te doen aan deze vechttraining, maar aan de andere kant was hij ook niet van plan om te blijven zitten en toe te kijken. Zijn gewrichten mochten dan wel aan het klagen zijn, maar vechten kon hij echt nog wel. Nu was het alleen nog de vraag wie hij als tegenstander zou kiezen of wie hem misschien zou kiezen, ook al betwijfelde hij of er echt iemand zou zijn die met hem opgescheept wilde zitten. Hij keek dan ook wat nors voor zich uit, de verschillende katten afspeurende, zoekende naar een kat die geschikt zou zijn voor hem als sparringpartner.


Tag: Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence S3HIJn

[Vecht drill] The best defence is a good offence EsObDFy[Vecht drill] The best defence is a good offence UK1ajoI[Vecht drill] The best defence is a good offence MKN7vHE[Vecht drill] The best defence is a good offence LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitepaw'
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence DPKsfdL
Cynthia
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Whitepaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 2:21

Ze zat wat aan de rand van het kamp toen er gesproken werd over een vechttraining. Natuurlijk wilde ze meedoen, maar ze betwijfelde of ze er echt goed genoeg voor zou zijn. Zou ze snel genoeg zijn ondanks dat ze niet een volbloed windclanner was? Of zou het juist opvallen dat ze geen volbloed windclan was wanneer ze ging vechten. Ze zou zomaar lomper kunnen zijn dan de andere apprentices en dat maakte haar toch een beetje bang om gewoon naar voren te stappen en een van de andere katten te vragen. Voor nu bleef ze dan ook aan de rand zitten, de andere katten goed bestuderend. Misschien zou ze alleen al wat kunnen leren van het toekijken.


Tag: Open


[Vecht drill] The best defence is a good offence STPN48
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vecht drill] The best defence is a good offence Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
257
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitimevr 13 maa 2020 - 10:39

Haar moeder zei tegen haar dat ze dat moest doen. Ze slikte. Ging ze haar dan niet expres tegen de grond aan duwen? Ze was toch alleen maar een blok aan haar poot. Amberstorm leek sowieso meer te hebben met Falconpaw, in haar ogen. Ze had er geen idee van wat er precies tussen hen speelde. Alleen dat ze de laatste tijd meer naar elkaar toe trokken. Kwam dat omdat ze allebei nu belangrijk waren voor WindClan? Zij voelde zich in ieder geval niet zo. Ze liep achter met haar trainingen door haar vlucht naar de bergen en ze kon alleen maar goed rennen, vechten was iets waar ze zich liever niet mee bezig hield. Nu moest ze dat toch doen en ook nog onder nauwlettend toezicht van haar moeder. Help. Schreeuwde haar kop opnieuw. Ze klemde haar tanden op elkaar. Ze was snel en behendig, maar niet sterk. Ze was klein van stuk en ze besloot dat ze dat nu maar in moest gaan zetten, misschien werkte het. Misschien ook niet en dan zou ze compleet op haar neus gaan, maar dat was dan maar zo. Dan zou Amberstorm vast ook weer boos worden, maar dat was dan ook maar zo. Ze kon niet meer weglopen, dus ja… Dan moest ze het toch echt ondergaan. Ze schoot op haar moeder af en maakte zich nog kleiner, waardoor ze probeerde onder haar door te glippen en tijdens dat ze dat deed even haar rug te bollen. In een poging haar moeder uit balans te halen.

Tag: Amberstorm


[Vecht drill] The best defence is a good offence ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Vecht drill] The best defence is a good offence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: