[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Vecht drill] The best defence is a good offence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Scarface
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Icon_minitimeza 14 maa 2020 - 21:41

Harespring stemde in om met hem samen te sparren. Hij wist dat zij een tunneler was dus was ze sterker gebouwd om in uithoudingsvermogen. Scarface zou dus sneller kunnen wenden dan zij, maar dat wilde nog niet zeggen dat beide elkaar niet zouden kunnen ontwijken of juist raken. Die inschatting had hij met Bearclaw al verkeerd gehad en toen had hij de kater enkel weg willen halen op het onnodige geweld dat hij op een clangenoot gebruikten. Scar schudden die gedachte van zich af en zetten zich in een hoge sprong af om over de rood/witte poes heen te zeilen zoals hij dat vaak deed om de ander op hun verkeerde poot te zetten. Tijdens deze hoge sprong draaide de crème kater zich om en landen met de bedoeling de poes op haar achterwerk te tikken met zijn voorpoot en ingetrokken nagels. Daarna schoot hij weg als de wind en dook daarna weer naar voren mikkend op de zijkant van haar kop. Daarna sprong Scar weg en bleef in een verdedigende houding staan. Klaar om in actie te komen mocht ze aanvallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Icon_minitimedi 17 maa 2020 - 14:03What good is power if you cannot protect the ones you love?


Opnieuw werd de aanval ingezet door opzij te duiken en in de lucht te springen, helaas voor Amberpaw kende hij de techniek maar al te goed en hij stapte een paar passen opzei zodat ze niet op zijn schouders kon landen. Verrast door haar volgende actie sprong hij achteruit toen ze richting zijn buik schoot, dat was iets wat hij niet verwacht had om eerlijk te zijn. Meestal was het zo dat een tegenstander maar een aanval in zijn hoofd had, Amberpaw had hierin doorgedacht over hoe verder te handelen mocht haar plan falen. Snel zag hij haar overeind krabbelen en hij trok even met zijn snorharen, dat zou sneller moeten. In een kleine zigzag kwam hij op haar af zodat ze meer bezig zou zijn met zijn beweging dan met wat hij ging doen. Met een snelle uithaal van zijn poot probeerde hij haar pootje te haken en zijn andere voorpoot hield hij klaar om op haar buik te plantten. “Gebruik je bouw Amberpaw. Je bent klein en kan makkelijk onder dingen door, blijf laag bij de grond zodat je verdediging niet breekt” miauwde hij en glimlachte toen.

Tag: Amberpaw[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 JXidV8r
[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 22:32

Dat was te verwachten, maar Amber zag de verrassing in de ogen van haar leider toen ze een volgende tactiek in zetten, maar ze was te traag en werd onderuit gehaald en kreeg een poot op haar buik. Pressies op de plek die juist het gevoeligste was voor een aanval met uitgeslagen nagels! Maar Amber knikte bij zijn woorden en kwam weer overeind toen ze op mocht staan. Misschien moest ze het anders aanpakken? Springen was niet echt een ding voor haar aangezien ze nog klein van stuk was en Stallionstar was zoveel groter. Het zou haar zoveel kracht kosten om te blijven springen om op de andere kat zijn schouders te proberen te landen! Amber zetten haar pootjes verder uit elkaar en nam de woorden van haar leider te harten. Ze was klein ja dus kon ze gemakkelijker zich over de grond verplaatsten! Amber boorde haar klauwen in de koude grond voor meer grip en schoot weg. Ze nam geen duidelijk patroon aan en dook uit bijna elke mogelijke hoek die ze kon bedenken die ze kon komen via de grond. Ze probeerde haar slagen naar Stallionstar met rake klappen te maken, maar zorgde er wel voor dat ze haar klauwen dan ingetrokken had voor ze hem raken zou natuurlijk. Het was gemakkelijker bochten maken door haar klauwen te gebruiken dan slipte je minder weg. Als laatste schoot de schildpad leerling langs haar leider en probeerde zijn heup opnieuw te raken en draaide zich daarna rond en bleef in verdedigende houding staan. Ze heeg lichtjes door deze actie, maar ze hoopte wel dat ze succesvol was geweest met deze verrassingsaanval?


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 0:35

Ze haalde nog eens diep adem. Ze kon dit, ze had meerdere keren gevochten al en daar had ze echt niet alleen op haar zicht vertrouwd. Ze wist niet goed of het een goede zet was geweest om de kater als eerste te laten gaan, maar ze kon nu niet meer terugkrabbelen hiervan. Ze zette zich dan ook schrap toen hij de sprong maakte, het was alleen een hoge sprong, waardoor ze wist dat ze zich weg moest draaien wilde ze niet hebben dat hij haar op haar rug kon raken. Ze draaide zich dan ook om, waardoor Scarfaec haar niet wist te raken, maar de kater was snel en kwam alweer terug met een tik tegen haar kop voor ze de kans had om te reageren. Een gefrustreerd geluid verliet haar bek voor ze achter hem aan schoot en een schijnbeweging naar links maken, alvorens naar rechts te gaan en een tik tegen zijn flank uit te delen. Zolang het iets groots was dat ze moest raken lukte het nog wel, maar het moeilijkere was om haar poot om zijn voorpoot te wikkelen en hem uit balans te brengen. Toch probeerde ze het in de hoop om hem omver te duwen en dan onder haar te werken.


[Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Vecht drill] The best defence is a good offence    [Vecht drill] The best defence is a good offence - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Vecht drill] The best defence is a good offence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: