Wow jij ook hier? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wow jij ook hier?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator
Wow jij ook hier? 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedi 25 feb 2020 - 23:54

De kater rolde eerst nog eens met zijn schouders, en toen met zijn ogen. De groep was al een tijdje weg en er was hem inmiddels ter ore gekomen dat er niet een kitten, maar een volwassen kat mee zou komen deze kant uit. Het was nog een schrale troost dat die rattenvreters dachten aan zijn dekmantel, maar wat hen bezielde in het meenemen van een extra kat? Geen idee. En het was ook niet alsof Tall het ze ooit zou aanraden, voornamelijk omdat het voor hem ontiegelijk veel extra werk betekende, en ook nog eens vervelend werk.
Werk wat hij op het moment aan het doen was, en wat bestond uit het uittrekken van haren uit zijn staart - zijn mooie staart -, het toebrengen van wonden - hij had eerst overwogen de bloodclanners te vragen maar had daar uiteindelijk alsnog vanaf gezien - en het rollen in wat crowfood en modder. Van binnen walgde de kater, van buiten zag hij eruit alsof hij in geen tijden normaal behandeld was. Ongeveer de look waar hij voor ging, en terwijl de shadowclanner, zoals hij zichzelf altijd zou blijven noemen, tevreden in een plas water keek bedacht hij zich dat zijn volgende carriereswitch misschien richting de mode zou zijn. Wanneer revoluties niet meer zo goed betaalden ofzo.
Afijn, niet voor nu, file away voor later. Met een laatste keer schudde kwamen er nog heel wat haren los, voor hij zijn strompel inzette en door het kamp bewoog in de richting van wat hier doorging voor een gevangenis. Het zou niet voor lang zijn, maar het beviel hem nu al niet. Met een zucht liet hij zich er dan ook vallen - tevreden kijkend hoe er nog wat restjes eten lagen, precies zoals hij had opgedragen - en krulde zich zo klein mogelijk op. Alsof hij verslagen was. Misschien was de kater dat ook wel. Maar zoals bij alle verslagen moest je door het bittere, om bij de conclusie te komen. En oh wat had hij daar zin in.

- Beech


Wow jij ook hier? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Wow jij ook hier? DPKsfdL
Cynthia
389
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 15:32

Hoe had een nacht zo anders kunnen lopen dan ze verwacht had? Het ene moment was ze onderweg naar Indigo, om alleen maar erachter te komen dat Bloodpaw de jonge kat al verplaatst had zonder haar er ook maar iets over te zeggen. Achteraf was het misschien goed geweest om Indigo te verplaatsen, gezien Bloodclan was komen zoeken, maar doordat Bloodpaw niks gezegd had was ze op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats geweest. Als ze geen kittens verwachtte had ze nog haar best gedaan om terug te vechten en naar het kamp te geraken, maar ze wist wel beter dan dat te doen. Vooral als het vijf tegen een was. Ze was misschien impulsief, maar zelfs zij wist dat het beter was om niet tegen te stribbelen.
Dat vond haar dan ook momenteel op een plek waar ze niet gedacht had te komen tenzij het was doordat haar vader had besloten dat ze Bloodclan zouden aanvallen. Wie weet zou haar vader dat wel doen zodra hij wist waar ze was, maar ze betwijfelde of hij er echt zeker genoeg van zou kunnen zijn dat ze hier was. Zou hij zelfs ook maar iets geven om het feit dat ze niet in het kamp was? Zou Bloodpaw er iets om geven? De kater was tenslotte afstandelijk geweest de laatste tijd tenzij het om Indigo ging. Wie weet was de hele clan wel opgelucht om het feit dat ze weg was met hoe vaak ze in de problemen kwam of hoe vaak ze wel niet ruzie met iemand had gemaakt.
Ze voelde hoe de blikken van verschillende katten in haar vacht brandden en haar vacht rees wat omhoog uit ongemak. Het zorgde ervoor dat ze er groter uitzag, maar dat maakte haar er niet geruster op. Dit was tenslotte wel Bloodclan's kamp en wie weet wat ze met haar zouden doen. Als het was om haarzelf te verdedigen zou ze vechten, maar tegen zoveel als dit zou dat niet lukken of ze nu zwanger was of niet. Voor ze het kamp verder kon bekijken werd ze naar een specifieke plek van het kamp toegeduwd. Dat was vast de plek waar ze hun gevangenen hielden. Ze had geen idee of ze de enige gevangene was, maar degene die er was, was zeker niet degene die ze verwacht had hier aan te treffen. "Tallstar?" Sprak ze verbaasd. Had Bloodclan hem ook gevangen genomen nadat hij Shadowclan verlaten had? Aan zijn vacht te zien leek hij in ieder geval niet al te best behandelt te worden hier. Ze had tenslotte de geruchten wel gehoord. Of Tallstar niet gewoon Sinclaw gevolgd was en naar Bloodclan gegaan was, maar dat leek met wat ze hier zag niet het geval te zijn.


Wow jij ook hier? S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Wow jij ook hier? 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimezo 8 maa 2020 - 19:48

Om ervoor te zorgen dat het zo realistisch mogelijk leek, was de kater op tijd in de afgesloten ruimte gaan liggen, had hij ervoor gezorgd dat zijn geur er hing vermengd met een ietwat zieke geur van open wonden. Hij had zo min mogelijk geslapen, en deed zijn best zo zwaar mogelijk te ademen. Het was niet vaak dat de kater lol kon hebben van zijn tactieken, al zijn geteken op de vloer van de leader's den, alle katten die op zijn masterplan waren gaan zitten. Maar nu het eindelijk in werking was getreden ging hij er in alle volledigheid voor. Misschien dat hij in een ander leven een soort minstreel had kunnen worden, rond had kunnen reizen. In dit leven was dat niet aan hem. Hij had een taak uit te voeren, waar dit toevallig handig voor was.

Maar hoe goed hij ook was in acteren, er was weinig wat hem kon voorbereiden op het zien van zijn vroegere apprentice, zo volwassen, met de geur van zijn meest geliefde clan. Bijna sprongen de tranen hem in de ogen, waardoor de kater verwoed begon te knipperen, en met haast een oprechte brok in zijn keel - emoties bleven niet zo lang hangen, geen tijd voor - wist hij een voorzichtige "Wat?" Te formuleren, vol ongeloof. Voor hij probeerde op te staan, maar er het fijne van dacht en na wat wankelen weer voorzichtig ging zitten. "B- Beech?" Nog een paar keer knipperen, en ook met zijn hoofd schudden. "Nee, nee!" Hij sprong weer op, om vervolgens door zijn achterpoot te zakken. Met een van pijn vertrokken gezicht zwoer Tall op alles wat hem lief was de Bloodclanner die hem die wond had toegebracht aan Sin te voeren of misschien zelfs zelf om te leggen. "Je... Shadowclan? Ben.. Ben je met hen?" Zijn ogen groot, ongeloof te lezen. Deze kater wilde niet geloven dat de poes hier alleen was, dat ze gevangen was, dit gunde je niemand. Beech al helemaal niet.


Wow jij ook hier? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Wow jij ook hier? DPKsfdL
Cynthia
389
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedo 12 maa 2020 - 12:38

Waarom was hij hier? Hij had de clan toch verlaten? Ze liet haar blik nogmaals over hem heen gaan en merkte een wond op bij zijn poot. Hoe lang was hij hier al geweest? Was hij hier al die tijd al sinds dat hij vertrokken was bij Shadowclan? Toen Tallstar op probeerde te staan zette zij juist wat stappen naar voren. "Blijf liggen," Ze had op zijn minst iets geleerd tijdens dat ze zoveel tijd met Bloodpaw had besteed, ondanks dat ze dat niet altijd toe wilde geven. "Hoe heb je die wond gekregen?" Ergens wist ze het antwoord wel, maar ze wilde het van hem zelf horen. Ze huiverde bij de gedachte dat ze haar mogelijk hetzelfde zouden behandelen om de informatie over Indigo te krijgen en wat moest ze dan? Ze kon het ze moeilijk vertellen, niet zonder Bloodpaw in gevaar te brengen. Haar blik werd zachter toen hij vroeg of ze met Shadowclan was en schudde haar kop. "Ik ben alleen. Mijn vader zou me ook niet echt mee laten gaan met een gevecht momenteel." Ook al zou ze willen vechten, dan zou Acorndust dat niet toestaan gezien de kittens die ze droeg. "Heb je die wond al schoongelikt?" Als ze zich daarop focuste, dan betekende het dat ze tenminste niet na hoefde te denken over waar ze waren en dat maakte het toch iets makkelijker.


Wow jij ook hier? S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Wow jij ook hier? 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimezo 15 maa 2020 - 18:25

Hij kneep zijn ogen dicht toen hij de beweging maakte, en vloekte mentaal nog eens, wat een barbaarse groepering was dit toch. Vulgair gewoon. Beech, on the other hand, reageerde snel door te zeggen dat hij moest blijven liggen en hem te vragen hoe hij aan de wond kwam. Tall nam een paar zware ademteugen tegen de pijn en keek haar vervolgens verontschuldigend aan. "Nou," Mauwde hij, een wrange glimlach op zijn van pijn vertrokken gezicht, "Ze zijn hier toch minder gastvrij dan wij altijd waren," Om maar even een understatement of the year te maken.

Op zijn vraag of ze alleen of met shadowclan was reageerde Beech ontkennend, en begrijpend knikte de kater toen ze over haar kittens begon. Hij glimlachte even zachtjes en keek met zachte ogen op naar de poes. "Hoe gaat het met je?" Om maar even aan iets anders te denken, maar nee, Beech had andere plannen. "Ehm.. Nee?" Moest dat? Hij was dan wel beste vrienden met Ace, maar medicine spul was echt niet zijn ding. Wat moest hij doen?


Wow jij ook hier? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Wow jij ook hier? DPKsfdL
Cynthia
389
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimema 16 maa 2020 - 11:23

Natuurlijk had Bloodclan dit gedaan, daar was ze al vanuit gegaan en het feit dat ze minder gastvrij waren dan Shadowclan was ook niet iets nieuws als je haar vroeg. Een rilling liep over haar rug bij de gedachte dat ze haar mogelijk hetzelfde aan zouden doen als ze hun niet gaf wat ze wilden. Maar hoe kon ze Bloodpaw verraden? Er was tenslotte een grote kans dat deze kittens van hem waren en ze wilde de kittens niet moeten vertellen dat zij de reden was dat hun vader wat overkomen was. Ook al wist ze dat ze de kittens nooit kon vertellen wie de vader was als Bloodpaw het daadwerkelijk was. Ze werd uit haar gedachten gehaald toen Tallstar vroeg hoe het met haar ging. Een zwakke glimlach was wat ze op kon brengen om aan de kater te laten zien. "Naar omstandigheden gaat het nog goed." De vele zorgen die de kittens met zich meebrachten was niet iets dat ze Tallstar voor ging leggen. Het was niet alsof hij zou kunnen helpen met het feit dat ze de clan nooit een vader zou kunnen geven voor deze kittens. "Had ik deze kittens niet gehad, dan had ik teruggevochten." Ze was niet het type om stil te blijven en niks te doen, maar een andere keuze had ze nu niet. Ze wilde bijna zuchten toen de kater haar vertelde dat hij de wond niet gewassen had, maar in plaats daarvan boog ze voorover en begon met sterke halen de wond proberen schoon te krijgen.


Wow jij ook hier? S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Wow jij ook hier? 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 10:08

Ze leek in gedachten verzonken, maar Tall gaf daar weinig om, het was belangrijk dat ze elkaar spraken, dat hij dat sprankje Shadowclan weer even in zijn oude apprentice zag. En dat leek te lukken, zonder al te lange pauze antwoordde de poes dat het naar omstandigheden goed ging, wat hem deed grinniken. "Oke, dat betekent dus dat het slecht gaat," Want zo was het leven, en zo was Shadowclan. Niet zeggen dat iets mis is, tot het mis is. Maar Beech was strijdvaardig, zo bleek ook uit haar uitweiding, waar hij met een grijns op wilde reageren, maar in plaats daarvan scherp moest inademen omdat het verdraaid veel pijn deed wat de poes daar deed. Met snelle ademteugen probeerde hij een beetje zijn poot weg te trekken, maar besloot vervolgens dat ook dat niet slim was. "Oke, au," Mauwde hij in plaats daarvan voorzichtig, hoewel hij niet een was om snel pijn toe te geven. Misschien hadden die bitchende bloodclanners hem erger toegetakeld dan hij in eerste instantie dacht.


Wow jij ook hier? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Wow jij ook hier? DPKsfdL
Cynthia
389
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 15:03

Slecht was misschien nog zwak uitgedrukt. Tenslotte ging het niet zo goed met Shadowclan na deze kater besloten had om de clan gewoon te verlaten, maar nu begon ze toch te twijfelen of hij dit echt uit vrije wil gedaan had. Tallstar leek zijn poot terug te willen trekken, maar deed dit toch niet. Ze maakte er dan ook snel werk van voor ze zich kort uitstrekte en haar blik op hem richtte. "Hoe ben jij hier terecht gekomen?" Dat was alleen niet het enige dat ze wilde vragen. "Was het direct nadat je ons verliet?" Ze wist niet zeker meer of dit de waarheid was, misschien had Tallstar wel het plan gehad om terug te komen, maar had Bloodclan dat voorkomen. Het was wel iets typisch voor hem tenslotte.


Wow jij ook hier? S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Wow jij ook hier? 4pt8gz
☙Emma☙
16940
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 20:24

Uiteindelijk kwam dan eindelijk de vraag die hij bedacht had die zou komen, hoe hij hier gekomen was, of het volgens plan was, waarom hij weggegaan was. Precies alles waarvan iedereen hem verteld had waarom het een dom idee was Beech tegen te komen, of sterker nog, met haar opgesloten te zitten. "Nadat ik wegging," Hij was nog steeds een beetje buiten adem terwijl hij antwoord gaf, "Ik had een afspraak, iets te doen, maar.." Hij keek even om zich heen, grote ogen, en daarna een soort van pleading naar Beech. Het was niet alsof hij nu, op dit moment graag daarop in ging. Zijn poot deed pijn, hij was buiten adem en ontzettend moe. Moest het nu?


Wow jij ook hier? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Wow jij ook hier? DPKsfdL
Cynthia
389
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Wow jij ook hier?   Wow jij ook hier? Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 22:01

Het antwoord was niet echt duidelijk, maar het leek erop dat Tallstar ook niet de puf had om haar goed te antwoorden. Ze strekte haarzelf weer naar haar volle lengte en liet haar blik rondgaan. Er was maar een uitgang vanaf hier, dat was duidelijk. Maar ze wist dat er veel te veel bloodclanners in het kamp waren om ook maar een poging te doen om te ontsnappen. Haar staart zwiepte dan ook wat geïrriteerd heen en weer. Hoe snel zouden ze in Shadowclan door hebben dat ze weg was? En zouden ze dan überhaupt weten dat ze hier was? Bloodpaw zou het misschien weten, maar als hij Indigo wilde beschermen zou hij het nooit aan Acorndust kunnen vertellen. "Denk je dat Shadowclan zal weten dat ik hier ben?" Ze hadden tenslotte ook niet geweten dat Tallstar hier was, ook al hadden sommige wel geopperd dat hij Sinclaw achterna was gegaan, maar dat leek nu niet het geval te zijn.


Wow jij ook hier? S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wow jij ook hier?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: