New is good, because old ended in death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New is good, because old ended in death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Captain
New is good, because old ended in death Skadi-10
Elfje
488
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Skadi
BerichtOnderwerp: New is good, because old ended in death   New is good, because old ended in death Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 22:08

Misschien zou ze in de nursery, of hoe het hier ook heette, moeten blijven als ze niet wilde opvallen. Maar het was daar doodsaai en het was niet alsof ze veel had met de andere kittens; ze dachten beter als haar te zijn omdat ze uit Riverclan kwam of ze waren gewoon bijna net zo irritant als Aegir. Veel plezier had ze dus niet daar met die stomme pluizenballen.
Dat was dan ook een dingetje, het feit dat ze van Riverclan af kwam. Aegir mocht misschien te dom zijn om het op te merken, maar niemand kende hen hier bij hun naam. Nee, ze werd altijd gecategoriseerd als 'een van die Riverclan kittens' of iets in die trent. Eerst had dat haar niet uitgemaakt, maar nu was ze hier al een tijdje en ze zouden haar naam nu onderhand wel moeten weten. Het feit dat ze een uitverkorene van Starclan was en dat ze ook de beste kitten in dit stomme kamp was zou daar genoeg voor moeten zijn. Niet dat Starclan haar ergens voor nodig had nu, maar het bewees wel wat ze altijd al had geweten; zij was beter dan de kittens in Riverclan en beter als de kittens hier. En toch werdt ze als dom en zwak gezien, iets waar ze het totaal niet mee eens was.
Ze kon de verhalen van Brat aanhoren, ze had misschien teruggedeinst van Vallon toen hij haar tegen de grond sprong, maar ze ontweek de katten hier niet. Ze sprong niet gelijk tot de conclusie dat iedereen hier tegen haar loog. Lethal had niet tegen haar gelogen en wat ze hier werd verteld was zo vergezocht om niet waar te zijn.
Maar dat deed allemaal niets voor het simpele feit dat ze midden in het kamp zat, weg van alle stomme kittens, maar nog steeds niets te doen. Ook was ze niet in de beste bui om daar zo stil te blijven zitten. Niet dat ze ooit geduldig was geweest, maar de pootjes van het calico poesje jeukten om iets te gaan doen. Dus toen haar oogjes op de rug van een she-cat vielen met een staart zo voor het grijpen, sprong ze op haar pootjes. Zo stil mogelijk, wat nog redelijk moeilijk was zonder enige training, sloop ze op de staart van de kattin af en toen ze het dichtbij genoeg vond, sprong ze er op af. Normaal zou ze niet zomaar iemand speels aanvallen, maar Skadi had zich al dagen lopen vervelen. Het liefste zou ze al zovast beginnen met trainen maar dat kon niet en ze werdt de muren van dit kamp, als je het muren kon noemen, ook helemaal zat.

Ara eerst


New is good, because old ended in death Skadis16

New is good, because old ended in death COxUkZtNew is good, because old ended in death E8v3o2New is good, because old ended in death Skadi_12New is good, because old ended in death Member10New is good, because old ended in death Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New is good, because old ended in death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: