Walking among the trees 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Walking among the trees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimezo 8 maa 2020 - 20:15

Een paar dag nadat hij een stel katten tegen was gekomen leek het weer even mee te zitten. De regen was weg gegaan en het zonnetje scheen hoewel waterig aan de hemel, maar het straalde over een bevroren wereld. Gelukkig hadden zijn huismensen hem verschoont van het voer dat de meeste huiskatten kregen. Droog voer, dat gaven zijn tweebenen hem niet. In plaatst daarvan kreeg hij wel is waar ingeblikt voer, maar het was geen smurrie die als een grote blubber in zijn voerbakje lag. Nee hij kreeg elke dag wel iets anders. Dan waren het schaaldieren of verschillende vissoorten zoals tonijn of zalm of witvis. Of hij kreeg gevogelte zoals kip of kalkoen, maar soms ook varken of koeien en paardenvlees. Het verschilde per dag weer. Maar het smaakte hem goed al zat er soms wel zachte of harde gelei bij, maar zijn voorkeur ging echt uit naar zachte gelei. Dat maakte het vlees niet zo droog. Na zijn portie ingeblikt vlees te hebben opgegeten trippelde Shaka door het kattendeurtje naar buiten. Het klepje zwaaide nog na toen de jonge blauwe kater eenmaal buiten stond en trok even met zijn rugspieren. Daarna lep hij kalmpjes verder en sprong op de omheining en rekte zich even uit voor hij richting kale bomen keek. Ze tekende bijna zwart af tegen de witte deken die op de grond lag. Wat wilde hij daar graag even rond wandelen... Misschien kon hij zo zijn thuis beter in de gaten houden dan wanneer hij tussen de tweebeen nesten liep. De blauwe rus liet zich van het hek af glijden en landen soepel op de bevroren grond onder hem. De kou was er, maar de wind was voor de verandering eens rustiger waardoor de weinige warmte die van de zon op zijn pels scheen niet verwaaide. Met rustige passen trippelde Shaka richting de bomen. Hij had geen honger en zou tussen de bomen ook geen poging gaan doen tot jagen voor voedsel, maar hij was gewoon nieuwsgierig naar de ruimte achter zijn tuin. Misschien kon hij hier vaker komen om van de natuur te genieten. Bij de eerste bomen rook de blauwe kater een sterke katten geur. Het moest een markering zijn van een kat die hier mogelijk leefde? Of tenminste dat had Shaka bij een van de andere tuinen geroken en die oude kater deed dat altijd zei hij. Hm... Die kat was vriendelijk, misschien was deze kat dat ook wel? Maar moeilijkheden zocht de jonge rus niet en had dus ook nog geen enkel benul van wat er zich hier allemaal afspeelde natuurlijk. Dit was zijn tweede keer buiten.

(Open)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 10 maa 2020 - 20:23


Moonstorm werd die ochtend rustig wakker in zijn nest, genietend van het zonnetje dat eindelijk weer eens scheen. Nadat de kater wat had gegeten en had bijgekletst met zijn clangenoten, besloot hij te gaan patrouilleren. De gestreepte kater besloot langs de tweebenengrens te gaan, aangezien het goede weer er wel eens voor had kunnen gezorgd dat zwerfkatten besloten op onderzoek uit te gaan in hun territorium. Terwijl Moonstorm door het bos heen liep genoot hij eindelijk eens echt van de omgeving, de zon scheen fel en het waaide niet heel hard, hierdoor had de kater het best aangenaam ondanks zijn korte vacht. Toen opeens rook de kater een vreemde geur die hij niet echt kon plaatsen, hij hoopte dat zijn vermoedens fout waren en dat dit geen zwerfkat was. Langzaam en laag over de grond volgde de kater de geur. Plotseling zag hij voor zich een blauwe kattenkop uit de sneeuw steken. Nadat Moonstorm dicht genoeg genaderd was sprong hij op en zij hij streng: "Wie ben jij en wat doe je hier?".


Walking among the trees Test_210


Laatst aangepast door moonstorm op wo 11 maa 2020 - 19:46; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 10 maa 2020 - 21:46

Goh, wat waren waren sommige bomen toch groot en andere waren weer kleiner. Shaka vroeg zich af waardoor dit zo gegroeid was. Maar dat antwoord zou hij vast nooit te horen krijgen. de blauwe kater liep op rustig pas verder en bekeek zijn omgeving met grote bewondering. Hier was het zo mooi! Shaka's mond hing bijna open ook al waren er nog geen bladeren te zien aan de kale takken, toch was het iets waar je bewondering voor moest hebben toch? Door de sneeuw zag de jonge kat niet dat de grond voor hem wat af liep in een kuiltje waar een volwassen kat in twee sprongen over heen zou zijn gekomen. Zijn kreet werd gesmoord doordat zijn poten onverwacht weg zakte en de blauwe rus ineens weg zonk in de sneeuw. In geschrokken paniek probeerde Shaka uit de sneeuw te komen, maar kon niet direct de uitweg vinden. Dus had hij de andere kat ook niet kunnen ruiken. Toen hij eindelijk uit de voor hem diepe kuil was gekomen schudden de jonge kater zich even uit waardoor de sneeuw die nog aan zijn vacht vast zat in het rond wierp. Echter schrok hij door de plotselinge strenge stem waardoor zijn achterpoten weg gleden en ondanks dat Shaka zijn klauwen uit sloeg gleed hij de kuil weer in. Het had er vast of grappig of stom uit gezien, maar ja hij stond dan ook net op de rand van de kuil toen de ander zich ineens liet horen. Met moeite en nog heel was weg slippen kwam de jonge kater eindelijk weer uit de kuil geklommen en stapte eerst een paar poot stappen bij de rand weg voor hij weer terug in de kuil met sneeuw terecht zou komen. Opnieuw schudden hij zich uit waardoor een nieuwe lading sneeuw in het rond vloog. 'Brrr! Dat was koud!' murmelde de blauwe rus voor hij zijn blik op de bruin gestreepte kater richten. 'Ik ben Shaka, Ik was de bomen van dichtbij aan het bewonderen.' miauwde de kleine kater naar eerlijkheid. Hij vond ze echt prachtig van dichtbij. Hij was zich van geen gevaar bewust en terwijl hij miauwde keek Shaka richting een van de bomen die dichtbij hen stond. Zijn nog dunne stam leek zo in het niet te vallen als bij sommige bomen die al wat dikker waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimewo 11 maa 2020 - 20:36


Nadat Moonstorm naar de kater tegenover hem had geroepen kreeg hij een heel spektakel te zien. Hij zag de blauwe kat voor hem schrikken en hierdoor nog een keer de kuil in glijden. De gestreepte kater probeerde zijn lach een beetje in te houden bij dit aanblik. Toen de kater eenmaal uit het gat was geklommen en zich had uitgeschud kon Moonstorm pas zien dat hij te maken had met een nog best jonge kat. De blauwe rus stelde zichzelf voor als Shaka en legde uit dat hij het bos aan het bewonderen was. De gestreepte kater snapte ondertussen wel dat deze kat tegenover hem geen gevaar vormde en bewonderde zelfs de nieuwsgierigheid van de blauwe rus een beetje. Om met dit weer je tweebenenhuis te verlaten om buiten rond te gaan kijken was best bijzonder. Toch snapte de warrior wel dat hij duidelijk moest maken aan Shaka dat hij hier niet echt thuis hoorde. "Ik ben Moonstorm, een warrior van Thunderclan." stelde hij zichzelf eerst vriendelijk voor. Moonstorm zocht nu de woorden om duidelijk te maken hoe het hier werkte in het woud, uiteindelijk mauwde hij: "Het woud ziet er inderdaad spectaculair uit deze tijd van het jaar, maar ik moet je wel waarschuwen dat het hier een stuk gevaarlijker is dan dat het lijkt.". "Er leven hier namelijk vier clans die niet houden van indringers." vervolgde hij vriendelijk. Moonstorm wachtte nu even benieuwd de reactie van Shaka af.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedo 12 maa 2020 - 21:06

Ja het had er vast heel grappig uit gezien, maar Shaka kon het niet helpen. De andere kat had hem ook zo laten schrikken, Om uit het niets tevoorschijn te zijn gekomen. Oef. Maar de andere kat stelde zich ook voor en heten Moonstorm. Wow echt een mooie naam zeg! Maar de woorden die na zijn naam volgde trokken de nieuwsgierigheid aan. 'Wat is een Warrior en wat is de Thunderclan?' vroeg Shaka en hij kwam nieuwsgierig dichterbij de bruin gestreepte kater met ogen die gloeide van dezelfde nieuwsgierigheid. De woorden die na zijn vraag vielen lieten hem eerst een paar stappen achteruit zetten. Het woud was gevaarlijker dan het leek? Ondanks dat Shaka zijn verleden niet goed kon herinneren en niet meer waren dan vage herinneringen van ruwe aanrakingen en vaak geschreeuw van kwaadwillende tweebeners kon de blauwe kater zich niet direct voorstellen hoe het woud hier zo gevaarlijk kon maken??? Maar de kater voor hem was nog niet klaar en vertelde hem dat er nog 4 andere clans leefde in het woud en kennelijk niet van indringers hielden. Shaka schudden zijn kop om de vage beelden die hem even plaagde weg te schudden en richten zich weer compleet nieuwsgierig tot de Moonstorm voor hem. 4 clans? Wat is een clan? Maar ik doe toch niets verkeerds? Ik kwam enkel het woud bekijken meer niet...' ondanks dat de jonge blauwe kater weer dichter naar de bruin gestreepte kater toe liep was er toch iets van onzekerheid in zijn houding te zien. Shaka wilde niemand tot last zijn en alles wat hij tot nu toe gedaan had was naar de bomen gekeken. Hij had verder geen enkele interesse in het jagen op prooidieren. Laat staan dat de jonge niet eens wist hoe je op zo'n dier joeg... Dat had Shaka zelfs niet eens in zijn nieuwe tuin gejagen op vogels of muizen die er wel eens in kwamen. Nog niet tenminste. Wel had hij ze laten schrikken dat vond Shaka enkel leuk voor zijn plezier, maar ze echt vangen? Nee daar had hij nog niet aan gedacht... Nog altijd wiebelde een van zijn blauwe oren, maar de jonge blauwe rus branden ook van nieuwsgierigheid om te weten wat de kater voor hem bedoelde. Als Moonstorm hem dingen kon uitleggen dan zou hij daar maar wat graag in mededelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimeza 14 maa 2020 - 19:07Nadat Moonstorm zijn verhaaltje had gedaan kon hij zien dat Shaka best verbaasd was en er niet veel van snapte. Dat bleek daarna ook uit de vragen die hij aan Moonstorm stelde. De blauwe rus vroeg bijna gelijk aan Moonstorm wat een warrior en een clan was. De gestreepte kater moest hier even goed over nadenken, want hoe leg je aan een kittypet uit hoe het woud werkt? "Ehmmm" stamelde de krijger even. Na kort nagedacht te hebben dacht hij een duidelijke verklaring te hebben gevonden. "Om in het woud te overleven moeten we samenwerken, daarom hebben wij groepen gevormd die we clans noemen." begon hij uit te leggen. "Om deze clans goed te laten werken moeten de taken verdeeld worden, daarom heeft elke clan een leader en warriors. De leaders verdelen de taken voor de warriors zoals jagen en het territorium verdedigen. Uiteindelijk zijn er dus vier clans ontstaan die ten koste van alles hun clangenoten en jaaggebieden zullen beschermen." mauwde de kater zijn uitleg. Moonstorm ging verder: "Daarom kun je hier ook beter niet komen, alle katten zullen bang zijn dat jij onze prooi komt stelen. Ook al is dat niet het geval.". Hij zag dat Shaka tegenover hem er onzeker begon uit te zien. De gestreepte kat voelde zich best schuldig, hij snapte dat huiskatten ook behoefte hadden aan avontuur en verkenning. Maar hij wist ook dat als hij Shaka nu niet wegstuurde een andere krijger het wel zou doen, goedwillend of kwaadwillend. Hij besloot de blauwe rus even de tijd te geven om het verhaal te laten inzinken.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimeza 14 maa 2020 - 21:06

Moonstorm had heel even bedenktijd nodig om daarna aan zijn uitleg te beginnen. Shaka ging zitten en luisterde naar wat de kater hem vertelde. Wauw! Katten die samen werkte zoals de tweebenen dat ook deden zoals hij gezien had toen hij tijdelijk in het opvang nest. Daar hadden de tweebenen ook samen gewerkt, maar om dat een andere kat die het nog nooit gezien had uit te leggen was nog te moeilijk voor hem. 'Oh ho, ik heb nog nooit gehoord van katten die samen werkte? Is dat moeilijk?' vroeg Shaka nog voor Moonstorm hem zei dat hij daarom beter niet in het bos kon komen omdat andere konden denken dat hij hun prooi zou proberen te stelen? 'Prooi? De vogels en de muizen bedoel je? Die komen wel eens in onze tuin, maar ik jaag ze liever schrik aan dan ze echt te vangen. Niet dat me ooit gelukt is.' met zijn laatste woorden moest de blauwe kater even grinniken waarbij zijn rechteroor speels ging hangen. Ondanks zijn eerlijkheid bleef de blauwe rus nog een beetje onzeker, maar ook ontzettend nieuwsgierig. 'Maar hoe blijven jullie gezond dan? Hebben jullie geen tweebenen die voor jullie zorgen als jullie ziek zijn?' vroeg Shaka en hij tikte zijn koppie iets of wat scheef? Hij was super nieuwsgierig dat was een van de redenen waardoor het katertje bij Moonstorm bleef zitten. Ondanks de kou die in zijn poten drong branden zijn nieuwsgierigheid bijna alle kou weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimema 16 maa 2020 - 20:58Toen Moonstorm klaar was verwachte hij al wel een paar vagen van Shaka, maar toch was de krijger niet voorbereid op het spervuur van vragen dat over hem heen kwam. Eerst vroeg de kater naar de samenwerking tussen de katten en of dit lastig was. De gestreepte kater hoefde hier helemaal niet lang over na te denken en zij: "We moeten wel samenwerken, als we dat niet doen overleeft niemand het. En dat is ook waarom we een leider en commandant hebben, zij verdelen de taken.". Hierna vertelde de blauwe rus hem dat hij graag op vogels en muizen in zijn tuin joeg, maar ze liever liet schrikken dan vangen. Dit vond Moonstorm moeilijk te begrijpen, hoe kon je immers zo voedsel verspillen? Maar de krijger begreep ook dat huiskatten vaak al genoeg te eten kregen en dat jagen dus eerder leuk voor ze was dan nuttig. "Met prooi wordt inderdaad kleine bosdieren bedoeld, alleen kunnen wij het niet veroorloven om ze alleen maar te laten schrikken." mauwde de kater vriendelijk, in de hoop niet te streng te klinken. Daarna stelde Shaka hem nog een vraag, namelijk hoe de katten gezond bleven en wie er op ze zorgde. Moonstorm was best verontwaardigd dat deze huiskat dacht dat er tweebenen waren die voor hun zorgden en mauwde dus ook: "Wij hebben geen tweebenen nodig om op ons te letten, als we gewond of ziek zijn is er altijd een medicijnkat om ons te helpen.". Hij besefte dat hij misschien iets te agressief had gereageerd en vroeg dus wat vriendelijker: "Snap je het nu allemaal wat beter?".


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimema 16 maa 2020 - 21:47

Zijn nieuwsgierigheid had de andere kat overrompeld dat zag de blauwe kater niet direct, maar daar was hij ook nog te jong voor om dat te begrijpen, maar al zijn vragen werden netjes beantwoord. Een leider en commandant zorgde dus er voor dat alles goed verliep omdat anders alles in het honderd liep. Zijn tweede vraag werd iets strenger uit gesproken, maar daar knikte Shaka begrijpend op. Zelf had hij genoeg te eten, maar deze clans moesten dus jagen op hun eigen voedsel, maar zijn laatste vraag was bij Moonstorm in het verkeerde keelgat geschoten. Daardoor begreep de blauwe rus wel dat zowel Moonstorm als de andere katten daar ontzettend trots op waren om geen tweebenen te hebben om voor ze te zorgen! Shaka kromp daardoor ook iets ineen, maar liet zich er niet van weer houden om meer vragen te stellen. 'Ja het is erg interessant om te horen hoe jullie hierbuiten leven. Hoewel het me een hard leven lijkt, lijkt het me ook een geweldig leven te zijn.' mauwde hij gefascineerd en zijn ogen straalde dan ook, maar hij wist nog niet of het echt iets voor hem was. Al ging hij wel weer recht zitten. Zeker niet tijdens het koude weer zoals nu. Maar toch kon de blauwe kater het niet nalaten. 'Maar hoe houden jullie het vol tijdens deze barre tijd vol kou en sneeuw? Ik denk niet dat er erg veel prooi rond zal lopen nu?' vroeg Shaka en hij bleef Moonstorm vragend aankijken. 'Zou het helpen als ik prooi uit mijn tuin voor jullie zou proberen te vangen en hier aan de rand neer te leggen?' Of het een goed idee was om dit te vragen wist Shaka niet. Zijn huismensen gaven hem altijd vlees uit blik, maar niet van die brokken in jus of gelei, maar echt puur vlees, maar de smaak van echte prooi had hij tot nu toe nog niet geproefd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 17 maa 2020 - 20:30Moonstorm zag dat de kater tegenover hem ineen kromp nadat hij misschien iets te fel had gereageerd. Half om half had de krijger wel verwacht dat Shaka er nu vandoor zou gaan, maar tot zijn verbazing begon de blauwe rus tegenover hem weer te praten. Shaka vertelde eerst dat het buitenleven hem heel interessant en gaaf leek. De gestreepte kater was blij dat Shaka er zo over dacht en ook begreep dat het zwaar was. Toen vroeg de kat aan hem hoe ze het volhielden in de winter. Moonstorm antwoordde: "Er is inderdaad veel minder prooi deze tijd van het jaar, maar nog steeds genoeg om van te overleven. Het betekent vooral dat we wat rustiger aan moeten doen en dat het voeden van de ouderen prioriteit heeft.". Hierna bood de huiskat aan om ook voor de clan proberen te jagen. Hierop antwoordde de krijger vriendelijk: "Bedankt, maar dat is niet nodig. Ik denk niet dat de clan snel prooi van jou zou accepteren, uit trots. Maar jagen in je eigen tuin kan geen kwaad, misschien leer je nog iets wat je op een dag kan helpen.". Hij keek Shaka aan en vroeg zich af of het de kater ooit zou lukken iets te vangen in zijn tuin. "Nog meer vragen?" mauwde hij vriendelijk.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 17 maa 2020 - 21:43

Moonstorm legde nog meer uit en dat gaf de jonge kat een warm gevoel. Goed de oudere huiskatten werden door de tweebenen verzorgd, maar hij vond het mooi om te horen dat de oudere katten niet in de steek gelaten werden, maar ergens vond Shaka het wel jammer dat hij de clans niet zou kunnen helpen met prooi uit zijn tuin of die uit de andere tuinen van de huiskatten. Daar knikte de blauwe kater begrijpend op. Daarna werd hem gevraagd of hij nog meer wilde weten. Hm. De bruin gestreepte kater had het eerder nog over clans gehad dus meer fout! 'Je had het over clans. Welke zijn er en hoeveel?' vroeg Shaka en de jonge kater keek van Moonstorm richting het woud dat zich verder uitspreiden achter hen. Hoe groot was het stuk natuur dat de katten in hun bezit hadden? De blauwe rus voelde elke haartje in zijn vacht kriebelen. Wat zou hij graag door het bos gaan rennen om dat uit te vinden, maar zijn nieuw gevonden respect voor hoe Moonstorm en de andere katten leefde zou er voor zorgen dat hij enkel in een noodgeval de grens pas weer over komen. 'Nog iets voor ik weer terug ga. Zou je me misschien willen voor doen hoe ik mogelijk een prooi zou kunnen vangen?' deze vraag kon verkeerd opgevat worden misschien daarom verlaagde Shaka zijn oren dan ook iets doordat hij zich er gegeneerd door voelde, maar ook verlegen om het te vragen. Hij wist dat er andere huiskatten waren die wel eens muizen of vogels gevangen hadden, maar Shaka vermoeden dat het meer geluk was dan echte techniek. Hij vermoeden dat Moonstorm en de andere clan katten zich er meer in verdiept hadden anders zouden ze de winter nooit door komen, maar kreeg hij een antwoord op zijn vraag???
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 20:23Moonstorm zag dat Shaka enthousiast reageerde op zijn vraag, hij had ook niets anders verwacht. Stiekem begon de kater het ook wel leuk te vinden om een keer alles uit te leggen. Hij was benieuwd of het zo ook zou voelen als hij later een leerling had. De blauwe rus vroeg aan hem hoe het zat met de clans en hoeveel er precies waren. "Er zijn vier clans in het woud. De Thunderclan, daar zit ik bij, leeft hier in het woud. De Riverclan woont verderop aan de rivier. De Shadowclan woont tegenover ons aan de overkant van het donderpad en De Windclan leeft op de vlakte." beantwoordde Moonstorm de vraag. Hij hoopte dat hij het zo duidelijk genoeg had uitgelegd. "Je moet vooral uitkijken voor de Shadowclan in het dennenwoud aan de overkant. Zij staan er om bekend minder aardig met indringers om te gaan." waarschuwde de krijger snel nog even. Toen vroeg Shaka iets wat de krijger een beetje verraste, of hij wou uitleggen hoe je het beste kon jagen. De gestreepte kater moest even nadenken, was het wel slim om een buitenstaander nieuwe dingen te leren? Maar al snel besloot hij dat Shaka geen kwaad kon, dat had uit het gesprek wel gebleken, hij was waarschijnlijk alleen nieuwsgierig. "Oké dan." mauwde hij. "Het eerste belangrijke om te onthouden is de stand van de wind, zo kun je er voor zorgen dat de prooi jou niet ruikt, maar jij de prooi wel." begon hij. "Verder is het ook belangrijk om je reuk te trainen en ontwikkelen." ging hij verder. Toen zakte hij op de grond en deed een jachthouding voor. "Kijk zo moet je je voortbewegen." mauwde hij. De krijger kwam weer overeind en mauwde vriendelijk: "Nu jij.".


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 21:45

Dus er waren 4 verschillende groepen katten die in het gedeelte achter de tweebeen plaatst leefde. Wauw!!! Zijn oogjes schitterde van bewondering over hoe 4 verschillende groepen katten of nee clans naast elkaar konden leven en dan nog genoeg te eten konden vinden. De verrassing was dan ook zowel van zijn ogen te lezen als aan zijn houding. Elk haartje in zijn vacht was overeind gaan staan, maar niet uit vijandigheid of schrik. Nee puur uit opgewondenheid. Een dergelijk gevoel had hij ooit eerder gehad toen hij voor het eerst vrij de tuin in had mogen gaan. Een gezonde spanning trok langs zijn ruggengraat heen die hem een waar avontuur beloofde, maar hij bezat geen enkele kennis over het leven in het wild en dat was nu eenmaal zo jammer! Maar een waarschuwing ontglipte de jonge blauwe kater bijna toen Moonstorm hem te kennen gaf dat de schaduw clan minder vriendelijk waren jegens katten die hun grenzen over gingen. Shaka knikte vlug en voelde zich opgelucht dat de bruin gestreepte kater hem een paar tips gaf om te leren hoe je het beste kon gaan jagen. Hij deed zelfs een paar passen voor hoe het moest. Ook al was Shaka een kat zijn staart wiegde heen en weer van blijdschap dat hij weer wat geleerd had. Meteen sprong hij op en zakte door zijn poten en deed een paar passen verder weg van de kuil. De sneeuw schuurde net langs zijn buik vacht, maar nog altijd wiegde zijn staart heen en weer hoog boven zijn heup. Zijn groene blik viel op een klein bruin diertje die vlak bij een van de bomen zat, maar scheen hem niet door te hebben. Shaka had altijd veel lawaai gemaakt waardoor de muizen en vogels weg schoten, maar als hij wilde slagen zou hij vast stiller moeten zijn. Maar nog voor de jonge kater halverwege was besefte hij wat Moonstorm hem gezegd had in het begin. Voor alle zekerheid sloop de blauwe rus even zachtjes achteruit om te voorkomen dat de donderclan kat zou gaan denken dat hij echt hun prooi had willen vangen. Toen Shaka bijna weer bij de bruin gestreepte kater kwam durfde hij zijn blik pas van de muis los te laten. 'Daar bij die boom zit een muis.' miauwde hij op fluistertoon en weer met zijn staart naar de boom waar hij de muis eerder gezien dan geroken had. Daar zou Shaka dus echt op moeten trainen net als zijn gehoor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 19:31Shaka was aandachtig naar zijn uitleg aan het luisteren, hij zag dat de kat enthousiast was weer iets nieuws te leren. Toen opeens viel het hem op dat er een muis wat verderop onwetend zat te eten. De blauwe rus naast hem had het blijkbaar ook gezien, want even later fluisterde Shaka dat hij de muis zag zitten. Moonstorm wou eerst zelf op de muis afgaan, maar kreeg toen een plannetje. Dit was een mooi moment om te zien of Shaka wat geleerd had. Hij fluisterde zachtjes: "Psst Shaka, laat maar eens zien of je wat geleerd hebt. Als jij hem van deze kant benaderd zal ik omlopen zodat ik hem alsnog kan vangen als hij weg weet te schieten." Nadat hij dit verteld had, keek hij even of Shaka het begreep en zakte toen omlaag in zijn houding. Langzaam begon hij zich in een cirkel om de muis te bewegen, hij was niet van plan om het nu zelf te verpesten. Toen hij eenmaal aan de andere zijde zat wenkte hij Shaka dat hij zijn gang mocht gaan. De gestreepte krijger was benieuwd.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 21:37

Moonstorm had de muis dus ook al gezien, maar wat hij voorstelde ging tegen het geen in wat hij hem eerder nog verteld had, maar de clan kater zou er vast niets verkeerds mee bedoelen toch??? Shaka was nog te naïeve of zich daar te lang zorgen over te maken en knikte begrijpend. Nu kon hij zien of het geen werkte wat Moonstorm hem tot nu toe geleerd had. De donderclan kat nam zijn positie in en gaf hem een klein teken. Shaka zakte in zijn sluiphouding en wiegde nog altijd zijn staart van links naar rechts al ging het langzaam, maar het zou de prooi's aandacht kunnen trekken. Met sluipende passen sloop de jonge blauwe rus naar voren en wist nog niet precies wat de gepaste afstand was voor hij op de juiste plek aan kwam zetten de jonge kat zich af en sprong op. Maar de muis had zijn staart door de lucht al horen gaan en waar zijn poten neer kwamen was niets dan sneeuw. 'Barst!' mompelde Shaka zachtjes en keek de muis na. Het was eigenlijk wel leuk om zo op prooi te jagen! Er begon iets in hem te gloeien dat groeide bij het aanblik van de muis die weg schoot. De blauwe rus moest zich inhouden om niet achter de prooi aan te rennen. Hij wilde niet dat Moonstorm zou misgrijpen en zo het voedsel voor zijn clan zou verspillen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 18:49Op de grond gezakt in de sneeuw keek Moonstorm van een afstandje toe hoe Shaka het zou aanpakken. Hij zag dat de blauwe rus zich voorbereidde en naar de grond toe zakte in sluiphouding. Shaka begon langzaam naar de prooi toe te sluipen en kwam behendig dichterbij. Toen viel het de krijger opeens op dat Shaka's houding wel goed was, maar dat de kater bleef wiegen met zijn staart. Een beginnersfout wist hij, iedereen was namelijk opgewonden om zijn eerste prooi te vangen. Moonstorm hoopte dat de muis het niet doorhad, maar even later zag hij het muizenkopje omhoog komen. De blauwe rus sprong op, maar de muis schoot al weg. Moonstorm spande zich al aan en zag dat de muis links langs hem zou proberen te rennen. De gestreepte kater schoot overeind en sprong van opzij op de muis. De krijger landde met zijn voorpoten op de muis en hij maakte het diertje snel en behendig dood. "hebbes" miauwde hij blij. De kater pakte de prooi op en liep terug naar Shaka die daar nog in de sneeuw zat. Moonstorm legde zijn muis weg en zij: "Goed geprobeerd, je houding was heel goed voor een eerste keer. Alleen moet je er voortaan wel opletten dat je je hele lijf onder controle moet houden, ook je staart.". Hij keek Shaka aan en was benieuwd hoe de kat zou reageren.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimema 23 maa 2020 - 21:41

Het zag er zo gemakkelijk uit, maar dan had Moonstorm de muis zelf ook niet direct hoeven te besluipen, maar toch was het een machtig mooi gezicht hoe de bruin gestreepte kater opzij sprong om de weg rennende muis te bespringen en het diertje zo te vangen en te doden. Zijn groene kijkers werden groot van bewondering. Wauw! Zo wilde hij ook kunnen jagen! Toen zijn tijdelijke mentor aan kwam trippelen en hem vertelde wat de blauwe rus verkeerd deed. Knikte Shaka begrijpend en keek even naar zijn staart. Zijn staart? 'Hoezo mijn staart?' vroeg Shaka verrast en hij keek Moonstorm vragend aan. Wat deed hij dan verkeerd met zijn staart??? Verder begreep de jonge kater het wel, maar het staartgedeelte niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 16:36Na zijn uitleg keek Shaka hem eerst begrijpend aan, maar toen hij over zijn staart begon begreep hij dit niet helemaal. "Ehmm, ja." mompelde Moonstorm terwijl hij aan het nadenken was hoe hij dit moest formuleren. Dit was toch moeilijker om uit te leggen dan hij dacht. Toen hij kort even had nagedacht mauwde hij: "Net als een echte clankat ben je heel opgewonden om te jagen, maar dat is ook te zien in je houding. Bij alle katten is dit anders, maar als jij enthousiast bent begin je blijkbaar met je staart te schudden. Als je veel oefent wordt het makkelijker dit te beheersen.". De gestreepte krijger keek Shaka aan om te zien of de uitleg was ingezonken. Terwijl hij dit deed bleef hij onder de indruk van de nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kater. Waren alle clankatten ook maar zo enthousiast.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Walking among the trees DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 21:23

Kennelijk had de bruin gestreepte kater er ook niet zijn vraag verwacht, maar na even nagedacht te hebben kwam Moonstorm met een antwoord die hem meteen liet begrijpen waarom hij de muis niet had kunnen vangen. Opnieuw keek Shaka richting zijn staart en bewoog hem heel even. 'Ah okay, dus toen ik met mijn staart bewoog liet ik de muis schrikken... en zo dus elke prooi die ik dan zou proberen te vangen zelfs in mijn tuin!' miauwde de blauwe rus begrijpend en hij richten zijn blik weg van zijn staart en keek de clan kat dankbaar aan. Een brede vriendelijke glimlach verscheen op zijn lippen en een vrolijk en luid gesnor kwam vanuit zijn keel. Zijn oren pikte een zacht geluid op niet ver van de kuil waar hij twee keer in weg gezonken was. Meteen de theorie van Moonstorm even uit testen! Shaka draaide zich om en sloop terug met zijn buikvacht nog niet de sneeuw niet rakend en hoewel het puntje van zijn staart nog zachtjes trok van de spanning bleef de rest van zijn staart stil. Het was nog een muis! De jonge kater sloop nog dichterbij en legde zijn oortjes strak in zijn nek. Nog even en hij kon hem bespringen! Wat zou Moonstorm trots zijn als het hem lukken zou? De blauwe rus maakte de afstand nog korter en sprong ineens op en planten zijn klauwen in het muisgrijze lijfje. Snel herhaalde Shaka de beweging die hij Moonstorm had zien doen en beet de prooi dood. Er schoot een vreemde gewaarwording door hem heen! Dit... Dit was zowel nieuw voor hem en er leek een soort elektrische stroomstoot door zijn lichaam te trekken. Alsof er een puzzelstukje op zijn plaatst viel! Shaka kwam met de muis in zijn bek omhoog en voelde elke haar op zijn lijf recht op staan. Dol blij dat het hem gelukt was kwam de jonge blauwe kater met vrolijke en vooral enthousiaste sprongen terug naar zijn tijdelijke mentor en liet de muis voor zijn poten vallen. Met ogen die straalde van trots en een nog steeds van opwinding opgezette vacht bleef hij voor de bruin gestreepte kater stil staan. Nou ja stil staan? Zijn pootjes leken dat in ieder geval niet meer te kunnen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moonstorm
Member
Walking among the trees DPKsfdL
Sven
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
moonstorm
BerichtOnderwerp: Re: Walking among the trees   Walking among the trees Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 20:01Nadat Moonstorm klaar was met zijn uitleg bekeek Shaka eerst even snel zijn staart en bevestigde vervolgens dat hij begreep wat het probleem was. De gestreepte krijger kon zien dat deze kater heel blij was met zijn uitleg, maar hij wist nog niet of het allemaal wel echt ingezonken was. Plotseling hoorde hij een klein geluidje en Shaka had het ook gehoord, hij kon ruiken dat er verderop een muis zat en wou wel zelf al in actie komen. Maar hij zag dat de blauwe rus van plan was om te laten zien wat hij geleerd had en Moonstorm besloot hem zijn gang te laten gaan, de krijger was immers ook heel benieuwd. Toen Shaka naar de muis toe sloop, kon hij zijn verassing moeilijk verbergen. Shaka deed het veel beter, alleen het puntje van zijn staart trilde nog een beetje, maar dit was haast onmerkbaar. De gestreepte kater zag nu dat de blauwe rus binnen sprong afstand was en de krijger was benieuwd hoe de kater dit zou aanpakken. Vervolgens was hij nog meer onder de indruk, Shaka had zijn sprong bijna perfect nagedaan en de muis te pakken gekregen. De kater kwam nu teruggelopen en liet de muis voor hem vallen. "Heel goed gedaan." mauwde Moonstorm met een mengeling van enthousiasme en trots. "In een ander leven zou je een goede woudkat zijn geweest." ging hij vriendelijk verder. De krijger meende dit allemaal serieus, hij had maar weinig katten gezien die zo snel leerden. "Wat ga je met je muis doen?" vroeg hij nu vriendelijk.


Walking among the trees Test_210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walking among the trees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: