The great escape 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The great escape

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator
The great escape 4pt8gz
☙Emma☙
16944
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: The great escape   The great escape Icon_minitimezo 15 maa 2020 - 18:30

Zijn wond was iets beter, niet veel, maar een beetje. Toch nuttig dat Beech hier was geweest, want het was ook niet echt mogelijk dat de Bloodclanners hem zouden uitleggen wat hij moest doen met zijn wonden, dat zou dus zeg maar volledig naast het punt zijn. Over punt gesproken, het werd tijd voor het volgende punt in zijn plan. Beech mocht hier niet te lang zijn, maar was er nu precies lang genoeg geweest om tot nut te zijn. Vandaag was het dus tijd voor het volgende optreden.

Vermoeid stond hij op, heel voorzichtig, zakte nog eens door zijn achterpoot en liep in de richting van de poes. Hier hadden ze het over gehad. Ze zou ongetwijfeld tegenstribbelen, maar het was tijd, en ze was zwanger. Ze moest gaan. "Beech?" Mauwde hij zacht, zijn stem schor. Ze kregen te weinig drinken en goor eten. Bovendien probeerde de kater zoveel mogelijk naar de poes te schuiven van zijn portie, zij moest letterlijk voor meerderen eten. Hij niet. Dat hij samenwerkte met deze clan, betekende nog niet dat hij de methodes over moest nemen.

@Beechresin
- Wanneer Beech gereageerd heeft - ze zal ontsnappen - mogen BC'ers ook reageren!


The great escape Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The great escape DPKsfdL
Cynthia
391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimema 16 maa 2020 - 11:36

Ze lag opgekruld rond haar buik in een van de nog wat schonere plekken, niet dat die er echt waren. Haar vacht was dof en haar maag leek vrijwel constant om eten te zeuren ondanks dat Tallstar een deel van zijn eigen deel aan haar gaf. Natuurlijk had ze het extra eten in het begin proberen te weigeren, maar de kater had gelijk. Het was niet alleen haar leven waar ze aan moest denken. De kittens waren blijven groeien en met de dag leken ze onrustiger te worden wat ervoor zorgde dat ze uitgeput was. Ze probeerde dan ook slaap te krijgen wanneer ze kon, maar deze keer had ze de slaap nog niet kunnen vatten. Bij het horen van haar naam hief ze haar kop op en staarde ze naar de kater voor haar. Ze hadden het erover gehad dat ze hier weg moest, maar hoe graag hij wilde dat ze alleen ging hoe kon ze hem hier achterlaten? "Nu?" Was dan ook alles dat ze vroeg. Dat zou genoeg voor de kater moeten zijn om te weten wat ze bedoelde. Ze hief haarzelf omhoog en schudde haar vacht uit, terwijl ze haar blik op Tallstar gericht hield, wachtende op wat hij zou antwoorden.


The great escape S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
The great escape 4pt8gz
☙Emma☙
16944
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 10:11

Ze leek er klaar voor te zijn, en even voelde Tall een vlaag van trots. Zeker toen ze niet aan de overbodige koetjes en kalfjes begon, maar gewoon vroeg of dit het moment was. Voorzichtig duwde hij zijn neus in haar vacht, met een glimlach. "Ik ben zo trots op je," En hoewel ze hem zou haten, stond hij volledig achter die woorden. "Je bent een sterke, zelfstandige poes geworden, en wow Beech, ik ben gewoon.." Hij keek even weg, en ademde diep in. Daarna schudde hij zich uit, en liep in de richting van de den-uitgang, klaar om aan de slag te gaan. Zijn zin maakte hij niet af, in plaats daarvan keek hij haar standvastig aan, zijn jongensachtige grijns weer terug op zijn gezicht. "Nu," Want langer wachten had toch geen zin. En met dat woord sprong hij naar buiten op de eerste de beste Bloodclanner die hij tegenkwam. Super subtiel Tall.


The great escape Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The great escape DPKsfdL
Cynthia
391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 15:12

Ze wist dat ze niet moest twijfelen nu, als ze ging helpen zou het allemaal voor niks zijn. Ze drukte dan ook haar snuit tegen hem aan, dit zou voor nu het laatste contact zijn dat ze hadden. Het enige dat ze voor hem kon doen nu was terug gaan naar Shadowclan en de clan overtuigen dat Tallstar gevangen was in Bloodclan en dat ze hem eruit moesten halen. Ze had de kater niet durven vertellen hoe de clan had gereageerd na zijn vertrek, dan zou hij dit mogelijk niet voor haar doen. Voor ze nog iets kon zeggen sprong de kater de den uit en volgde ze wat langzamer. Ze zag hoe Tallstar zich op de eerste Bloodclanner gegooit had, maar zelf bleef ze meer in de schaduwen. Ze wist waar de weg naar buiten was, dus ze moest haar best doen daar te komen zonder dat iemand haar door had. Ze maakte dan ook haast en bleef zo veel mogelijk in de schaduwen. Als er iets is dat ze als Shadowclanner geleerd had, dan was het wel om hier gebruik van te maken en dat ging ze dan ook doen. Ze hoopte alleen dat niemand haar door zou hebben voor ze het kamp uit was. Eenmaal buiten zou ze het op een rennen kunnen zetten en dan zou ze het tot Shadowclan gebied moeten redden op zijn minst. Ze had de uitgang nu in zicht, nog een paar stappen en dan zou ze hieruit kunnen ontsnappen.


The great escape S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Member
The great escape Ukp3iK
Kiek
117
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 19:43

Ze hield een oogje op Tallstar sinds ze die andere ShadowClanner binnen hadden gelaten. Ze vertrouwde de kater niet, voor geen meter. Sinclaw nog minder, maar die leek echt verrot van binnen dus dat zou ze wel laten gaan. Die poes was uit op chaos. Iets dat ze misschien had kunnen waarderen als ze geen instant-hekel aan de poes had. Maar nu zag ze iets gebeuren toen Tallstar dichter bij de poes schoof. Shade kneep haar ogen kwaad samen. Hoe durfde de kater hun eten te geven aan een kat die gevangen was? Dit zou Cobra horen. Maar nog voordat ze zich om kon draaien om richting haar partner te lopen zag ze iets anders gebeuren. De poes rende weg en Tallstar stopte haar niet. Sterker nog, hij wierp zich op een BloodClanner om haar vrijlating te garanderen. Niet als zij er een stokje voor kon steken. "Gore verrader!" schreeuwde ze met al haar macht voordat ze in beweging zou komen. Nu zou ze haar slag slaan. De bruine poes zou sterven, ze zou nooit terug komen naar ShadowClan en de informatie delen die Tallstar haar toegeschoven had. Niet zolang zij er wat aan kon doen.

Woede die ze kortgeleden in het ShadowClan gebied nog voelde en op had moeten kroppen kwam los, ze zou alles laten botvieren op haar. Toen ze eindelijk dichterbij kwam zette ze zich krachtig af en sloeg haar klauwen uit naar de flanken. Als ze haar maar uit balans kon brengen en haar kon laten stoppen. Dan kon ze het af maken. Ze zou geen partij zijn met die dikke pens. Dat wist ze zeker, ze had zelf zwanger een gevecht moeten voeren en die verloren.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
The great escape 4pt8gz
☙Emma☙
16944
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 22:07

Holy shit, natuurlijk werden ze acuut ontdekt door de meest gestoorde kat in heel Bloodclan, de enige die niet gehoord had van zijn ont-zet-tend goede plan en de enige die ook echt alles op alles zou zetten om hier zo verschrikkelijk mogelijk op te reageren. Met een diepe zucht sprong de kater tussen Shade en Beech, en draaide zich zo dat ze vol tussen de zwarte en de bruine poes in kwam. "Rennen Beech!" Mauwde hij, ja, mede voor dramatisch effect, en keek met volle berekening in zijn ogen naar Shade. No way dat hij dit zomaar zou accepteren. Hij leek misschien zwak, maar dat zou vies tegenvallen.


The great escape Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The great escape DPKsfdL
Cynthia
391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: The great escape   The great escape Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 22:47

Voor ze het tot de uitgang wist te redden hoorde ze de stem van een van de Bloodclanners schreeuwen dat iemand een verrader was. Toch wist ze dat ze door moest zetten, ze kon hier niet stoppen, maar een zwarte vacht in haar ooghoeken deed haar toch stoppen en draaien om de poes recht op te vangen. Veel meer kon ze tenslotte niet doen, ze zou nooit sneller zijn nu. Ze zette zich dan ook schrap, maar voor Shade bij haar was dook er een bruine vacht tussen hen in. Vrijwel meteen herkende ze Tallstar die haar vertelde dat ze moest rennen en dat deed ze dan ook. Ze wilde dit eigenlijk helemaal niet doen, de kater hier zo alleen achterlaten, maar ze zou hem alleen maar in de weg zitten nu, dat wist ze. Dus zette ze zich zo hard mogelijk af tegen de grond en zette ze het op een lopen. Ze stopte niet eens toen de uitgang daar was en schoot er doorheen. Ze wist dat het hopen was dat niemand zou volgen, maar als ze tot Shadowclan wist te komen, dan zou ze kunnen vertellen wat er gebeurd was en zouden ze hopelijk Tallstar helpen. Ze zou haar vader moeten overtuigen, dat wist ze, maar ze hoopte dat hij voor een keer naar haar zou luisteren.


The great escape S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The great escape
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: