Just go ahead and press that button 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just go ahead and press that button

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimezo 15 maa 2020 - 22:16

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Met trotse houding en opgeheven hoofd streed de jonge she-cat de Young One’s Tower binnen. Ze hoorde hier nu thuis, niet in de stomme apprentice den in Riverclan met Hermitkit en Shrimpkit. Nee, dit was haar nieuwe thuis, hier zou ze groots worden, als uitverkorene van StarClan. Dat bleek wel aan het feit wie haar mentor was geworden. De leider van de Elite; Cobra. Dat kon gewoon geen toeval zijn. Nee, het kwam omdat zij was uitgekozen voor grootsheid, ook al zag niemand dat nog hier. Maar ze zou het wel laten zien, zeker nu ze kon gaan trainen. Tot haar tevredenheid was ze dan ook tegelijk met Aegir een Young One geworden. Ze zou niet niet een maan hoeven te wachten, met hoe hij haar had lopen jennen over dat feit. Nee, bedacht ze zich met een glimlach, hij was nu degene die een achterstand op had gelopen en dat vond ze goed ook. Het was zijn eigen schuld, omdat hij zo tegen haar had gedaan.
En nu? Nu liep Skadi door de smalle toren opzoek naar een plek om te slapen. De stenen voelden raar onder haar poten. Koud. Maar daar zou ze zeker aan wennen, dat wist ze wel. Daarbij zou het vast warmer worden eenmaal het koude weer wegtrok, want het was zeker warmer geweest toen ze de eerste keer met haar siblings buiten de Riverclan nursery had gespeeld. Een tijdje terug, toen ze hier net was, zou die herinnering haar verdrietig hebben gemaakt. Nu was ze sterker, nu had ze door dat dit voor haar eigen bestwil was. Natuurlijk miste ze nog wel, maar niet tot het punt dat ze zou gaan janken zoals Aegir toen had gedaan. Ze zouden gaan leren om haar te gaan haten, dat had Brat haar verteld, en zij was gewoon net op tijd weggehaald door Lethal. Eerst had ze terug gewild, maar nu? Nu was ze daar niet meer zo zeker over, want zij zou hier sterk worden en Hermitkit en Shrimpkit niet. Ze zou hier een harde training krijgen, maar dat maakte haar niet uit. Ze zou haar best doen. Ze zou de beste worden!
Met die gedachtengang in haar kop was ze nu een stuk naar boven geklommen in de toren, waar het wat leger leek te zijn. Natuurlijk was het leger, want niet iedereen had zin om te klimmen en het was hier ook kouder. Maar of dat door de hoogte of de leegte kwam, dat wist Skadi niet. Maar het maakte haar niet zo uit. Haar vacht, hoewel nog steeds pluizig zoals die van een kitten, was al een stuk dikker geworden en ze vond het ook helemaal niet erg dat er hier minder domme katten waren waar ze naar moest luisteren. Misschien zouden de slimmere Young-Ones ook wel allemaal hier slapen. Hopelijk zou Aegir hier dan ook niet komen, hopelijk zou hij onder een plekje tussen de rest uitzoeken.
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimema 16 maa 2020 - 23:40

darkness is rising from the depths
Hier had Aegir naar uitgekeken. Zijn eigen plekje in zijn eigen nieuwe den. Of.. nou ja een den kon je het niet echt noemen. Het was niet gemaakt van riet en mos, maar van steen en hout. Hij moest gewoon niet meer denken aan hoe alles in RiverClan was. Daar woonde hij niet meer, dat was verleden tijd. Nee. Nu moest hij zijn wortels hier planten en hij zou het goed doen. Hij was uitverkoren en hij zou groter worden dan wat hij ooit in RiverClan zou worden. Dat was hem beloofd. Maar er waren meer dan alleen hij inmiddels. Lethal had na hem en Skadi nog meer kittens mee naar kamp genomen. En die waren ook young-one geworden. En hij was opeens niet meer speciaal. Niemand leek het zelfs van hem aan te trekken dat hij de oudste was. Hij zou beter moeten zijn! Maar nu stond hij op hetzelfde punt als de rest, en hij zou zich net zo hard moeten bewijzen als de rest dat híj de beste was.

De jonge kater kwam de toren binnen. Het was er toch op een vreemde manier knus. Hoe het mos tussen de stenen groeide en kleine kamertjes en trappetjes.. het leek een heel labyrinth. Hij wilde wel samen wonen met een leuke kat, no way dat hij ooit weer bij Skadi in de buurt zou slapen. Hij neusde daarom maar wat in de rondte, snuffelend aan wat nesten, hopen dat hij iemand zou herkennen. Hij ging hoger en hoger en nu begon hij zich wel eens af te vragen hoe ver hij van zo hoog kon kijken. Zou hij de rivier kunnen zien? Een glimlachje kwam op zijn gezicht. Hij trippelde omhoog en omhoog. En opeens kwam daar een bekende vacht in zijn vizier en zijn gezicht betrok meteen. ‘Wat moet jij hier?’ miauwde hij schamper. Nee. Zij hoorde nog lekker in barn two te slapen. Zo had het gemoeten. Skadi verdiende dit helemaal nog niet. Aegir sloeg pissig met zijn staart. Nee, hij stak geen moeite meer om het goed te maken met haar. Dat wilde ze duidelijk niet meer. Nee, zij was erop gebrand een stomme trut te zijn!
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedi 17 maa 2020 - 18:17

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Natuurlijk. Natuurlijk moest Aegir alles weer eens komen verpesten, zoals hij dat altijd deed. Nogmaals wenste ze dat het rotjoch gewoon huilend terug zou rennen naar Riverclan. Hij zou toch nooit beter worden als haar, snel genoeg zou StarClan haar boven hem of de andere kittens die Lethal had meegebracht uitkiezen als hun énige uitverkorene. ”Ík hoor hier. Ík was hier eerst. Jij kan lekker ergens anders gaan liggen huilen dat je nooit goed genoeg zult zijn.” Vertelde ze hem geïrriteerd. Nee, hij had totaal het recht niet om haar te gaan verwijten dat zij hier was. Hij was een maan later young one geworden, dat lag niet aan haar én zij was hier als eerste de toren in gekomen. Eigen schuld, dikke bult, dan had hij maar sneller moeten zijn. Dit was nu haar plekje in de toren, dat ging ze hem echt niet laten verpesten.
Ze richte een strakke blik op hem en haar vacht rees omhoog, maar ze bleef kalm staan op haar plek. ”Dus ga jij maar lekker ergens anders slapen of hou je muil en zoek een plek ver van mij vandaan uit. Zo niet, dan wil ik je graag nog een paar nieuwe krassen geven,” Het laaste kwam venijnig uit haar bekje, die zich daarna in een lichte grijns vormde. Misschien was dat een teken dat ze aan het veranderen was sinds ze hier was gekomen. Een teken dat de sadistische trekjes van de meeste katten op haar af begonnen te wrijven, dat ze deze als normaal begon te zien. Maar als dat zo was, dan had Skadi daar geen erg in.

MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 22:02

darkness is rising from the depths
Aegir zijn nekharen kwamen spontaan overeind toen hij die irritante stem van Skadi hoorde. Ergens zag hij haar als een zusje. Eentje van het kaliber waar je tenen van kromden, je haren overeind kwamen en die met haar super irritante gesteldheid onder je huid kroop. Yuk! Maar ook voelde hij alsof hij met haar opgescheept zat. Ze was immers het enige wat hij nog had van thuis. Hij haalde zijn schouders op. ‘Prima, niemand wil toch bij jou in de buurt zijn, laat staan slapen!’ spuwde hij fel terug. Ze deed net alsof ze de allerbeste was die de elite ooit had gehad. Nou, ze waren sámen uitverkoren. Niet alleen zij. Hij was net zo goed, dan wel niet beter. Ze had gewoon een of ander superioriteit complex. Hij rolde dan ook duidelijk met zijn ogen toen ze hem meteen weer bedreigde met krassen. ‘Doe niet zo stoer, Skadi,’ bromde hij geïrriteerd. Ze maakte zichzelf echt niet populair met die stoere praat. Zo zou ze nooit vrienden maken. Maar dat wilde ze ook vast niet. Nee, ze wilde alleen maar vijanden. Aegir kwam weer beweging en liep om de poes heen, ogend op het trappetje dat nog een beetje verder omhoog leidde. Hij vroeg zich af of ze ook op de top zouden kunnen klimmen. Hij keek nog een keer om naar de gevlekte poes. ‘Ik ga kijken of ik de rivier kan zien,’ deelde hij mee. Stiekem hoopte hij toch dat ze mee wilde gaan. Dat ze nog even konden nadenken over hoe het was. Afsluiten zou Aegir waarschijnlijk nooit kunnen.  
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 22:45

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Aegir beet terug dat niemand bij haar in de buurt wilde zijn. Nou, prima, want ze hoefde die domme katten ook niet in haar buurt te hebben. Minst van allemaal hem. Hij deed net alsof hij even goed was als haar, maar hij haalde alleen maar irritante streken uit. Hij was een huilebalk en enorm dom. Hij zou het met die attitude niet gaan halen in training als ze moest geloven wat de members van de Elite aan haar hadden verteld. Vooral zijn final assessment niet. Maar ze wist ook zelf niet of zij die wel kon halen. Ze vertelde haar zelf van wel, dat het van haar verwacht werd en dat ze het dus gewoon moest doen, maar het was toch nog een beetje een akelig idee. Misschien dat haar training er mee zou helpen.
Maar het was al wel duidelijk dat zij beter was als Aegir, dat ze beter met de informatie en de verhuizing om kon gaan. Want nu wilde hij gaan kijken of hij vanaf de top van de toren de rivier kon zien. Wat een belachelijk idee. ”Je weet dat je binnenkort ook gewoon naar de rivier kunt lopen,” Vertelde ze hem droogjes. Echter volgde ze hem toch, tegen beter weten in. Misschien miste ze Riverclan dan toch een héél klein beetje. Niet dat ze dat zou toegeven, want ze moest die banden gaan verbreken. Misschien hielp het dan ook een klein beetje om terug te denken aan wat kon zijn en dan herinneren wat ze er nu voor in de plaats kreeg. Het was ook daarom dat ze Aegir naar boven volgde, het stenen trappetje op, nog hoger. Er zou vast niemand meer daar boven slapen.
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimewo 8 apr 2020 - 19:11

darkness is rising from the depths
Aegir dacht al dat hij bijna in zijn eentje naar boven zou gaan. Skadi mopperde al dat ze binnenkort ook wel gewoon er heen zouden kunnen lopen. Zijn hart maakte daarbij een sprongetje. Ja! Hij zou weer naar huis kunnen gaan, gewoon om te kijken. Dat zou Lethal vast niet zo erg vinden toch? Hij zou wel weer terugkomen naar de Elite. Hij zou hard zijn best hier om de beste krijger ooit te worden en veel tanden verzamelen, net zoals mama! En dan zou hij weer eens naar RiverClan gaan en dan doen wat StarClan hem opdroeg. Hij zou zijn vrienden kunnen beschermen en helpen! Hij liep omhoog en tot zijn verbazing volgde Skadi toch. Een glimlachje kwam op zijn snoet, maar hij liet die niet aan Skadi zien. Hij klom meer omhoog, totdat hij uiteindelijk een plank op sprong door het gat in het plafond. En dat was de top van de toren. Hij schuifelde naar de rand en keek uit over de stad, over een wirwar van straten, maar nog verder zag hij bomen en velden. En nog ietsje verder zag hij blauw schitteren. De rivier! Een enorme lach kwam op zijn gezicht. ‘Kijk! Helemaal daar!’ miauwde hij terwijl hij in de verte wees. Daar was het. Thuis. Of zijn oude thuis. Hij had het nooit echt van dichtbij kunnen bekijken, want daarvoor was hij al meegenomen. Hij snorde van blijdschap. Het was niet veel, maar het was even genoeg om zijn heimwee te stoppen.
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 22:37

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Ze klommen steeds hoger en hoger. Te veel werk eigenlijk, om die stomme hoop van Aegir om te rivier te zien waar te maken. Echt, wat wilde hij er mee? Als hij zo graag die rivier wilde zien dan mocht hij er van haar naartoe lopen en er ook blijven. Ze wist nog steeds niet waarom hij samen met haar uitgekozen was door StarClan. Er moest toch echt een fout gemaakt zijn. Dat kon niet anders. Hij wilde nog steeds niet snappen dat de rivier geen deel van hun leven meer uitmaakte. Netzoals RiverClan dat niet meer deed. Ze waren nu aan de top van de toren en na een paar seconde kraaide hij dat hij de rivier zag. Skadi rolde met haar ogen, maar liet daarna toch haar blik glijden naar waar hij ook naar toe keek. Ja, daar was hij dan. Okay. En wat wilde hij nu. Er in duiken? Zijn heimwee was irritant, zeker nu hij er haar mee in sleurde.
Aegir stond redelijk dicht bij de rand nu, maar zij niet. Een grijnsje vormde op haar gezicht terwijl er een plannetje in haar kop vormde, ontstaan uit de irritatie die nu weer omhoog geweld kwam. Echter liet ze dit keer haar irritatie niet zien. Stilletjes sloop ze op de zwarte klier af en toen ze achter hem stond gaf ze hem een duw naar de rand toe. Niet te hard om hem er echt vanaf te duwen, maar wel om hem schrik aan te jagen.
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 19:57

darkness is rising from the depths
Het was niet eens zo ver! Hij zou naar de rand van de stad moeten gaan, de boomgrens volgen en dan was de rivier binnen pootbereik! Hij had een grijns van oor tot oor op zijn gezicht. Hij zou kunnen leren zwemmen, kunnen leren vissen zoals normaal! Hij zou toch een beetje een RiverClan apprentice kunnen worden. Hij zou gewoon Jackdaw het eisen dat hij het zou leren. Hij zou dat vast prima vinden! Aegir zijn staart stond vrolijk omhoog en zijn ogen gevestigd op zijn thuis van thuis. Skadi leek niets ervan te vinden. Eigenlijk, nu hij erover nadacht, ze was wel opvallend stil. Hij draaide zijn kop net te laat om. Opeens kreeg hij een duwtje van achter. Zijn pootjes slipten naar de rand van de toren en opeens hing hij met zijn kop boven een tuimelende afgrond. Eventjes, heel eventjes dacht hij dat hij niet meer kon stoppen. Maar zijn nagels krasten over de stenen en hij wist zijn gewicht weer terug op zijn vier poten te krijgen. Zijn hart had wel een paar slagen overgeslagen. Voor een moment stond hij zo, met zijn adem ingehouden en zijn ogen groot. En toen keek hij woest om, zijn oren in zijn nek en zijn haren rechtovereind. ‘Jij stinkend stuk kraaienvoer!’ brieste hij woest. Zijn staart zwiepte hard heen en weer, en zonder waarschuwing wierp hij zich op Skadi met uitgeslagen nagels. Zij stond niet aan de rand van de toren, dus het zou wel goed komen. Hij hoopte dat hij haar in elk geval een trappetje of twee naar beneden kon duwen. Hij probeerde alles om nog vrienden met haar te worden, en elke keer gedroeg ze zich weer als een regelrechte bitch. Hij zou haar nu krijgen ook!
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 21:47

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Haar plan kwam in werking. De duw forceerde de kater vooruit, bijna de rand van de toren over. Misschien had ze toch iets te hard geduwd. Oopsie. Toch, hij kukelde de rand niet over, dus echt zag ze het probleem er niet in. Maar Aegir duidelijk wel. Hij draaide zich om vol woede, oren in zijn nek en zijn vacht omhoog, en hij sprong op haar af. ’Jij stinkend stuk kraaienvoer!’ schreeuwde hij nog naar haar toe voordat zijn nagels haar vacht doorboorden. Het was niet diep, maar het deed nog steeds pijn. Woest trapte ze met haar achterpoten om hem van haar af te krijgen. Het was maar een grap en nu moest hij weer zo gaan doen. Hij was echt de meest onmogelijke kat op aarde om mee om te gaan, dat wist ze nu wel zeker. ”Je bent toch niet gevallen!” Beet ze naar hem toe. ”Stel je niet zo aan!” Hij was echt dé grootste dramaqueen die ze kende. Nog erger dan Shrimpkit die nooit ergens naartoe durfde toen ze nog in RiverClan hadden gezeten.
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 0:07

darkness is rising from the depths
Hij had raak. Aegir gromde toen zijn nagels door vel gingen. Het voelde goed. Hij wilde haar ook pijn doen. Ze moest eens stoppen met zich zo achterlijk gedragen. Hij deed zo zijn best om vrienden te maken. Ze konden als enige elkaar begrijpen. Maar toch nestelde Skadi zich hier blijkbaar net zo makkelijk als een hardnekkige vlo. Ze was onkruid, en dat verging niet, jammer genoeg. Het duurde niet lang voordat hij in zijn buik werd geduwd. De lucht werd uit zijn lijf geslagen en hij landde naast haar op de grond. Hij keek op, even scannend hoe dichtbij de rand van de toren nu weer was. Hij krabbelde vlug overeind, zijn nagels krassend over het oude hout. ‘Ik kón vallen,’ gromde hij woest terug op haar stomme excuus. ‘Hoe haal je het in je stomme kop? Het was niet grappig!’ snauwde hij haar fel toe. Ze moest altijd die grens opzoeken. Wat moest hij doen? Het blij accepteren en lachen om haar? Nee, ze was een harteloos kreng. Dat zou hij niet aanmoedigen.
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 12:37

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Haar poten vonden zijn buik en met een harde trap gooide ze hem van haar af. Waarom moest hij altijd zo moeilijk doen. Hij jammerde ook echt overal om. Eerst om zijn familie, nou big deal die hoefde hem nu toch niet meer anders hadden ze hem wel gezicht. Daarna was het dat hij eerder als haar ging trainen, nou dat was dus mooi niet gebeurd. En daarnet was het de rivier geweest. Hij zou toch niet meer naar die vissenclan kunnen, want hij hoorde bij de Elite nu. En nu? Waar kon de kleine baby nu weer om gaan huilen? Dat hij had kunnen vallen. Ja, oké, maar hij was niet gevallen dus hij kon nu wel weer stoppen. ‘Hoe haal je het in je stomme kop? Het was niet grappig!’ Snauwde hij op felle toon. Misschien had het in Riverclan nog effect gehad, om haar bewust te maken van het feit dat er wat ergs kon zijn gebeurd. Maar om eerlijk te zijn had ze toen ze haar broertje bijna had verdronken ook niet al te veel schuld gevoeld. Nee, dat was pas gekomen nadat Icecream die haar had aangepraat. Waarom zou ze zich schuldig moeten voelen als er niets ergs was gebeurd? Als er niets gebeurde was alles toch prima. ”Pas maar op voordat ik je er echt vrijwillig over heen gooi. Denk maar niet dat Starclan je zal redden,” beet ze hem toe. Nee, Aegir een uitverkorene? Dat was gewoon een fout. Starclan zou niet genoeg om hem geven om hem te redden.
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
Just go ahead and press that button Zukobean
Renske
218
Actief
If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 19:45

darkness is rising from the depths
Stomme Skadi zou het ook nooit snappen. Ugh! Hij was zo klaar met haar. En daarom ontblootte hij ook zijn tanden en zijn haren stonden overeind toen ze begon over StarClan. ‘Ik ben uitgekozen door StarClan, als er iemand niet gered zal worden door StarClan ben jíj het wel, want jij hoorde die dag er niet eens te zijn,’ siste hij fel naar de poes. Naar de dag dat ze meegenomen waren door Lethal. Skadi was niet eens uitgenodigd om mee te gaan die dag. Ja, nu hij erover nadacht, ze moest van geluk spreken dat ze hier was. Hij spuwde kwaad naar haar. Hij hoefde haar niet meer te zien, waardoor hij weer naar het trappetje ging en afdaalde de toren in. Hij zou zichzelf bewijzen. Hij zou nu wel naar de rivier gaan, en zíj was niet uitgenodigd. Hij zou vast al zijn vrienden en familie weer zien en ze zouden trots op hem zijn. Hah! Dat zou haar leren. En zonder nog om te kijken trippelde helemaal naar beneden.

- Aegir topic uit
hail Ægir god of the sea
MONTY
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Just go ahead and press that button Jnp5-iSy_400x400
Elfje
257
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Just go ahead and press that button   Just go ahead and press that button Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 21:27

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Oh. Nou begon hij te brabbelen over hij uitgekozen was en zij niet omdat zij er niet hoorde te zijn. Wat een hoop gelul. Zij was de ware uitverkorene hier, want zij was er naartoe gebracht door hun voorouders. Zij was dapper genoeg geweest om het in haar eentje op uit te trekken. Zij had zich niet verscholen als een bange kitten achter een apprentice die uiteindelijk toch niets had kunnen doen. Maar dat zou ze toch nooit aan Aegir kunnen laten zien. Het snotjoch had waanideeën waar niemand hem van af kon helpen. Hij was Starclan niet waardig. Hij was de Elite niet waardig. Niet met hoe hij zo liep te janken dat hij naar de rivier wilde. Hij kon voor haar part terug oprotten naar die vissenvreters. Daar zou hij beter thuishoren dan hier. Ze keek hem kil aan toen hij naar haar spuwde. Hij zou nog wel gaan zien wat zij zou kunnen. Hij zou nog wel gaan zien dat hij niet waardig was en zij wél. Dat zij de enigste ware uitverkorene was. En toen hij naar beneden donderde bleef zij zitten. Voor nu zou ze het land om hen heen van deze hoogte in haar opnemen en dan? Dan zou ze het snotjoch bij haar nest vandaan gooien, want ze ging het echt niet met Aegir delen.


-Skadi ook
MONTY


Just go ahead and press that button Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just go ahead and press that button
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp :: Young One's Tower-
Ga naar: