konijnenhol 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 konijnenhol

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
Deputy
konijnenhol  3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: konijnenhol    konijnenhol  Icon_minitimedo 19 maa 2020 - 19:25


konijnenhol  Dd5cjs10

verdomme, wat was het koud! Orchis was bezig geweest om zijn hondentanden te verzamelen maar dit ging langzamer dan gedacht. Zo langzaam zelfs dat het al bijna tegen de eind van de winterseizoen zaten. Nu lag hij nog steeds in de vrieskou buiten te bibberen in de nacht en dat begon hij wel zat te worden. Voor nu moest hij wat anders verzinnen om de kou te verslaan. Met zijn huppel pasjes liep de tom rond het kamp tot hij een wat stillere verlaten hoekje tegenkwam. Daar begon de member wat aan het aarde te snuffelen, te bekijken en aan te krabben. De grond was hier redelijk zacht maar ook stevig. Een grote klus maar hij zou er wel wat aan over hebben. De tom zette zijn kromme achterpoten stevig neer en begon met zijn voorpoten de aarde onder zich weg te graven. Vannacht zou hij beschutting hebben.

- Cyren 1st oud topicje- gaat iets terug in de tijd.konijnenhol  Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyren
Member
konijnenhol  Giphy
.
50
Actief
Death is a girl and she's only one dance away

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cyren
BerichtOnderwerp: Re: konijnenhol    konijnenhol  Icon_minitimema 23 maa 2020 - 0:07

   


De sneeuw leek haar pootkussentjes haast verwelkomend op te vangen. De kou was slechts een bitter trekje van het witte dekbed dat over de wereld heen lag. Waar de andere seizoenen haar soms nadelen brachten door de kleur van haar vacht, was ze nu volledig in haar element. De jacht was weeral succesvol, de stappen die ze op het moment maakte met haar nieuwe mentor en de aansporingen van Brat waren terug te vinden in haar kwaliteiten. Winter zou haar element zijn. Nu en voor altijd.

Haar tred werd in gehouden door een misvormd figuur. Hij viel te herkennen aan zijn achterkant, de manier waarop zijn poten licht onnatuurlijk bogen. De muis tussen haar kaken slingerde licht heen en weer terwijl ze op hem afstapte. Haar eigenlijke bestemming was het kamp enkele afstanden achter hem, maar het zou haar geen kwaad doen woorden te wisselen. Angst dat hij haar prooi zou ontnemen was niet afwezig. Haar vlucht zou sneller zijn. "Dag Orchis," haar ogen gleden af naar de hoopjes aarde die door hem waren ontstaan, alvorens hem licht vragend aan te kijken. "Allicht niet de beste tijd om verloren schatten op te graven,"OrchisTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
konijnenhol  3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: konijnenhol    konijnenhol  Icon_minitimema 20 apr 2020 - 11:05


konijnenhol  Dd5cjs10

Zijn pootkussentjes prikte van de kou. Het sneeuwlaagje die hij probeerde weg te krabben bleef plakken aan zijn roze huidje. Het gloeide en deed een beetje zeer. Hij was ook wel een mietje als het ging om pijn. Soms was het leuk, zoals toen Sinclaw hem eens tegen de grond gesmakt had: dat had pijn gedaan maar was ook plezant gewwest. Het lag aan de manier van pijn. Als het hem aangedaan werd in een moment van adrenaline dat kon hij hier van genieten, maar met momenten zoals nu vond hij het wel vervelend. De tom likte zijn pootkussentjes warm en ging veder met graven. Toen een nieuw persoon aangewandeld kwam was hij al zover dat een klein hoopje zand achter hem lag. Zijn neus kriebelde van de warme muizengeur. Een vers hapje prooi ging er wel in. Als een aasgier keek hij van zijn lage houding naar de zijkant toe waar hij al snel een sneeuwwitte vacht zag staan. De tom knipperde geïrriteerd met zijn ogen. Haar spierwitte vacht was te fel voor zijn oogjes. "Dag Orchis," Zo zo, hij werd begroet. Dat gebeurde niet dagelijks. Met een gekantelde kop ging de tom in zijn kromme zit houding zitten en keek Cyren met een half dichtgeknepen oog aan. ''Hey hallo,'' Mauwde hij met een grijns terwijl hij speelde met zijn eigen oren. "Allicht niet de beste tijd om verloren schatten op te graven," Oh! ah, ja. Daar kwam als soort van de aap uit de mauw. Hoe had hij ook kunnen denken dat iemand met hem gewoon een babbeltje kwam doen. Nee, mevrouw was enkel geïnteresseerd in wat hij deed en niet perse zijn aanwezigheid. De tom liet een kleine giechel horen en krabde zichzelf achter zijn nek. ''Ik ben opzoek naar een tiara. Ik denk dat het me erg mooi zult staan.'' Mauwde hij met zijn scherpe tandjes bloot. ''Daarbij houdt het me warm.'' Voegde hij er achteraan. De echte reden waarom hield hij voor zichzelf.


konijnenhol  Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
konijnenhol
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: