Soldier I will become 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Soldier I will become

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Griffith
Member
Soldier I will become DPKsfdL
Lianne
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 months
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Griffith
BerichtOnderwerp: Soldier I will become   Soldier I will become Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 8:59


De rest van de ceremonie ging aan Griffith voorbij. Hij was te opgelucht dat Chawl zijn mentor was dat de rest hem geen barst meer kon schelen. Hij wachtte geduldig af en rende daarna naar de uitgang van het kamp. Hoewel hij ergens best bang was voor de buitenwereld kon hij zichzelf geruststellen met het idee dat Chawl bij hem was. De zwarte kater was in Griff zijn ogen onsterfelijk, als hij bij hem was kon hij alles aan. Chawl had hem gered van de dood, toen zijn moeder was do- .. Vlug dacht Griffith ergens anders aan.

Toen hij Chawl zijn kant op zag komen begonnen zijn ogen weer te schitteren. Griffith wist nog bijna niets van Bloodclan etiketten dus toen de zwarte kater binnen gehoorsafstand was stak hij dus ook direct van wal. "Krijg ik ook een halsband binnenkort? Mag ik hem zelf kiezen? Mag dat?" Vroeg hij gretig. "Ik wil graag een rode. Ik denk dat rood een mooie kleur is. Of misschien wel blauw! Blauw is mooi. Of groen net als u!" De mogelijkheden waren eindeloos.

Gesloten. +Chawl 


The Father, Son, and Holy Ghost is just somebody's unholy hoax

Soldier I will become TXA9xQrK_o
Soldier I will become Griffithos
Soldier I will become TXA9xQrK_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Soldier I will become BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Soldier I will become   Soldier I will become Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 11:59

Met een ferme pas liep hij naar zijn kersverse young one toe. Niet dat ze nieuw voor elkaar waren, totaal niet. De tijd dat hij bij de moederkatten had doorgebracht, had hij Griffith meer als zijn eigen zoon behandeld dan iets anders. Er kwam een grijns om zijn lippen door de stortvloed aan vragen over een halsband die de jonge kater over hem heen smeet. “Hoho rustig aan Griffith.” Grinnikte hij. “Laten we beginnen met zorgen dat je sterk en gespierd wordt oké? Een halsband bemachtigen is je laatste test voordat je member mag worden.” Hij gaf de young one een zetje richting de uitgang van het kamp. “Kom kom, we hebben werk te verrichten.” Hij baande zich een weg tussen de nesten aan de rand van het kamp door. “Pas hier altijd op dat je niet bovenop iemand zijn staart gaat staan wil je Griffith, dat nemen ze je niet in dank af.” Waarschuwde hij de andere kater. Buiten het kamp versnelde hij zijn pas weer in de richting van de hindernisbaan van zijn vader, die hij nu altijd onderhield. Hij vond het een fijne plek om in het begin te trainen en het voelde goed om nog iets van Claw te hebben.


Soldier I will become 85A0ca8T_oSoldier I will become V4s23EcO_oSoldier I will become FTbtNyE2_oSoldier I will become FTbtNyE2_oSoldier I will become PF71KdU0_oSoldier I will become JeyKDma8_oSoldier I will become GPr1M0jZ_oSoldier I will become COxUkZt
Judge me
Soldier I will become NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Griffith
Member
Soldier I will become DPKsfdL
Lianne
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 months
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Griffith
BerichtOnderwerp: Re: Soldier I will become   Soldier I will become Icon_minitimedi 7 apr 2020 - 11:11


Griffith zijn glimlach werd breder terwijl hij knikte. Ja, ja.. beginnen met sterk en gespierd worden klonk goed. Dan kon niemand hem meer pijn doen. Dan kon hij net zo sterk worden als Chawl en zou iedereen bang voor hem zijn. Hij begon te lopen toen Chawl hem een zetje gaf. Hij luisterde goed naar wat hem gezegd werd, al was Griff zijn pas toch al licht en zacht. Hij had al vroeg geleerd dat je met niemand hier ruzie wilde hebben. Als hij voorzichtig genoeg was merkte sommige nauwelijks dat hij bestond, en zo had hij het graag. Toen ze eenmaal buiten het kamp waren begon hij zijn tempo wat te laten zakken. Hij keek om zich heen met grote ogen, naar de hoge bomen, de blauwe lucht, de vogels die in de boomtoppen tussen de takken hun lied aandroegen, en naar de wildernis die eindeloos leek. Zijn wereld was ineens een stuk minder klein geworden. Hij haalde Chawl tenslotte in. "Waar gaan we heen?" Vroeg hij aan zijn mentor met een hoog stemmetje van opwinding.


The Father, Son, and Holy Ghost is just somebody's unholy hoax

Soldier I will become TXA9xQrK_o
Soldier I will become Griffithos
Soldier I will become TXA9xQrK_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Soldier I will become
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: