Galaxies inside my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Galaxies inside my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 23:12

sometimes I sit alone beneath the stars
and think of the galaxies inside my heart
and wonder if anyone can ever make sense
of all that I am

Galaxies inside my heart Db2nlo8-640b41a3-af5c-4f73-8e74-1fdd8bb985cc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY5N2ViZDY5LTJhOWQtNGJlNS1hNjZhLWE3MDIzNzQ2ZmMwNlwvZGIybmxvOC02NDBiNDFhMy1hZjVjLTRmNzMtOGU3NC0xZmRkOGJiOTg1Y2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Gorsepaw was niet degene die er gewoonlijk als de schemering viel het kamp nog uit ging. Nee, hij was meestal huiverig van de nacht, denkend dat hij zijn weg naar huis niet meer terug zou vinden. Maar hij leerde, hij wist ook wel hoe hij zijn eigen geurspoor naar huis kon volgen. Dus hij had de stoute schoenen aangetrokken, een flinke hap adem genomen en vertrokken. Hij wilde naar de sterren kijken, ergens waar de hemel open zou staan en niemand hem kon bespieden. Misschien kon hij StarClan vragen hoe alles nou verder zou moeten. Misschien wisten zij wel raad. Hoe het weer kon worden hoe het was. Hoe hij zich weer kon voelen zoals hij zich had gevoeld. Hoe alles weer normaal werd en niet meer zo ingewikkeld was. Dat hij gelukkig was.

Want kom op. Het was allemaal zo moeilijk. Falconpaw was niet meer alleen zijn vriend. Hij was zijn broer, zijn medicine cat. Hij leek dichterbij dan ooit, maar ook verder weg. Hij volgde zo'n ander pad, een die hem naar de sterren zou lijden en die hem groots zou maken. Daar twijfelde Gorsepaw geen seconde aan. Waarom was hij dan kwaad? Alsof ze hem van hem hadden afgepakt. En dan nog te twijfelen aan zijn ouders. Shatteredice en Stallionstar waren nu al hoelang uit elkaar? Spraken ze nog wel met elkaar? Waren ze boos op elkaar? Ze spraken er niet over met hem. En eindelijk snapte hij Heatherpaws woorden: "Ik ben boos op papa en mama en ik wil dat ze terug bij elkaar komen." Want waar hadden ze dit aan verdiend? Wat hadden ze verkeerd gedaan. Want iedereen om hem heen verzekerde dat het niet zijn schuld was en dat ze nog steeds van hem hielden. Maar als ze dat deden, waarom deden ze dan zo? Waarom voelde hij zich zo?

Gorsepaw liep verder en verder, totdat hij op een plek kwam waar bomen begonnen te groeien. Maar deze bomen waren niet meer levend. Ze waren verkoold, omgevallen en staken sinister uit naar de sterrenhemel. De inktzwarte nacht was intussen gevallen en boven hem schitterden duizenden sterren prachtig. Zijn voorouders. Zijn vader was er geweest en had beloofd dat het er prachtig was. Maar dat ze er hopelijk nog lang niet heen zouden gaan. Gorsepaw vond een zwartgeblakende rots en klauterde erbovenop. Hij knipperde langzaam toen hij zijn kop in zijn nek legde en zijn gele ogen het sterrenlicht weer schitterde. Hij haalde eens diep adem. Hij kende niemand die daar boven woonde. Nou ja, één iemand, Sabrefur, maar die kende hij niet echt. En hij zou vast niet naar hem luisteren. ‘StarClan?’ Het woord kwam prevelend uit zijn bekje, onzeker. Waar moest hij beginnen? Een frons kwam op zijn gezichtje. ‘Luisteren jullie? Kunnen jullie me horen?’  

[Gesloten]


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 20:07

Chawl dwaalde wel eens vaker. Wanneer hij niet in slaap kon vallen, dat was vaker dan hem lief was eigenlijk. Zijn gitzwarte vacht liet hem wegvallen tegen de duisternis, behalve zijn groene en oranje oog, die schitterden in het maanlicht. Het voelde alsof hij steeds meer vervreemde van de Elite, van de groep katten waarin hij was opgegroeid. Toch bleef hij er. Voor Jim, voor Razor, voor Griffith. De rest van de katten kon hem niet meer schelen. Ze waren vreemden voor hem geworden, met allen hun eigen geniepige plannetjes. Langzaam waren ze van hem vandaan gedreven. Of hij zich er bij neer had gelegd? Nee, dat niet. Alleen het had hem afgestompt, zo erg, dat hij het niet eens meer voelde eigenlijk. Zijn wereld was klein geworden en bestond alleen nog maar uit trainen met Griffith. Uit jagen, uit ’s nachts dwalen als hij weer een nachtmerrie had. Andere katten ontweek hij en dat beviel hem prima eigenlijk. Zijn pootstappen deden as op waaien toen hij de wastelands binnenliep. Hij kwam er graag als hij even alleen wilde zijn. Helemaal ’s nachts vond hij het er fijn, daar leek het altijd nog stillen. Het maakte zijn kop leeg. Deze nacht leek het er alleen niet zo stil te zijn. Verstoord stopte hij met lopen toen hij een stem hoorde. De geur van een Clan prikkelden zijn zintuigen, ooh geweldig ook nog WindClan… Aan de stem te horen was het nog een jonkie. Waarom lieten ze zo’n klein ding alleen ronddwalen. Niet slim. Helemaal niet in deze tijd, zijn gedachten gingen naar zijn broer en Sinclaw. Hij onderdrukte nog net een vermoeide zucht. De Clans hadden hun ouders vermoord, dus hij begreep Cobra echt niet. Waarom zou je dan in Scourge’s naam samenspannen met die domme boskatjes. Hij liep weer verder in de richting van de jonge kater. “Niemand kan je daar horen kleine, omdat het een verzinsel is. Een verzinsel van leaders om hun katten om hun poot te winden en daar vast te houden.” Hij stapte uit de duisternis in het licht van de maan. “Nu vraag ik me wel af waarom ze zulk vers vlees als jou hier alleen laten lopen. Niet de meest slimme plek midden in de nacht.” Zijn tweegekleurde ogen keken naar de WindClanner. Er lag een koele blik in, maar meer ook niet. Hij was neutraal, zijn standaard dekmantel sinds zijn uitspatting waarin hij zichzelf was verloren.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 23:24


Daar dacht Gorsepaw dat hij een momentje had gevonden. Verder weg van de bewoonde wereld kon bijna niet. Maar nee, ook dat moest verpest worden. Hij hoorde een griezelige stem achter zich en schichtig draaide hij zijn kop. Zijn eerste reactie was onderdanig in elkaar duiken. Zijn ogen werden groot toen hij de vreemde verschijning zag en het deed rillingen over zijn rug glijden. Zijn verschillende ogen en vooral de hondentanden die hij om zijn hals droegen die glommen in het sterrenlicht. Gorsepaw wilde alweer gaan rennen. Hij wilde dat het stopte. De vreemdeling miauwde dat zijn geloof een verzinsel was. Zijn oren draaiden in zijn nek en voor hij het wist had hij zijn stem gevonden. ‘Je liegt. Mijn vader is er geweest,’ miauwde hij schor. Het was misschien dapper, misschien dwaas. Maar hij kon niet geloven dat StarClan niet bestond. En hij wist meteen wat voor kat dit was. Gorsepaw was veel, maar niet dom. Hij hield van verhalen en hij onthield wat er was verteld. Dit was een BloodClan kat. En hij wist zelfs dat zij verslagen konden worden. Zijn vader had het verteld, dat de clans hen verslagen hadden. Ze waren niet onoverwinnelijk.
Gorsepaw rees iets op uit zijn gehurkte positie op de rots. De dreigende woorden wat de zwarte kater vervolgens sprak deed hem op zijn wangen bijten. Vers vlees? Wat bedoelde hij nu weer. Hij zou zich niet op laten jagen! Hij was een WindClan apprentice, hij zou sneller zijn. Dat was misschien zijn enige voordeel, want in elk opzicht zou hij ondergeschikt zijn aan de zwarte kater die stonk naar bloed. ‘Waarom ben jij dan hier?‘ miauwde hij toen. De puntjes van zijn nagels waren al ontbloot en zijn ademhaling begon onregelmatig te worden. Hij voelde zijn hartslag in zijn keel. Hij moest zichzelf eraan proberen te herinneren dat deze kat niet een onverslaanbare, koelbloedige moordenaar was. Hij kende de verhalen van Bronzemask, een WindClan deputy voor zijn vader, die een kat van de elite in het grote gevecht had verslagen. Gorsepaw hapte naar adem. ‘Ben je niet bang dat de clans je weer terugjagen waar je hoort?’ Gorsepaw geloofde bijna niet dat de woorden uit zijn bek kwamen. Misschien waren het de sterren boven hem die hem moed gaven. Zijn stem klonk bitter. Hij wilde gewoon iemand hebben om boos op te zijn. Als dat niet zijn familie kon zijn... dan maar.. Dan maar hij.


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimema 23 maa 2020 - 19:48

Het eerste wat eruit de jonge kater kwam, was dat hij loog. “Ja ja.” Miauwde hij, waarin duidelijk te horen was dat hij er geen snars van geloofde. Hij ging er verder ook niet op in, want dat was altijd een eindeloze discussie met die boskatjes. Ze waren er zo van overtuigd dat je er tegenaan kon schoppen wat je wilde, hun idee van hun domme fantasie ging toch niet veranderen. Waarom hij hier was? Simpel. “Normaal gesproken is dit de plek waar ik ’s nachts even alleen kan zijn.” Hij voelde de angst groeien bij de WindClanner, maar toch moest hij nog een bijdehante opmerking maken. Hij grinnikte en schudde zijn kop. “De enige die ik zie ben jij hier en nee ik ben niet bepaald bang voor een jonkie.” Vervolgde hij. “De enige die eigenlijk bang hoort te zijn ben jij zelf, maar wees gerust ik was niet van plan iemand te vermoorden vannacht. Dat laat ik de laatste tijd liever over aan mijn broer en zijn delegatie.” Bromde hij. Nee, hij bleef liever op de achtergrond. Hij wilde zo min mogelijk aandacht trekken van Cobra en die gestoorde Sinclaw.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 16:12


Gorsepaw kromp weer wat verder ineen. Hij voelde zich helemaal niet dapper. Hij was nooit dapper geweest, hij durfde nooit te zeggen wat hij echt dacht. Dat deed Falconpaw, en dat deed Falconpaw ook voor hem. Het was zo makkelijk om achter de medicine cat apprentice te schuilen. Maar nu was hij er niet. Gorsepaw was alleen met een monster. En hij geloofde niet in StarClan of de Code. Waar zou hij dan wel in geloven? In het recht van de sterkste waarschijnlijk, of zoiets anders barbaars. De kater begon vervolgens te antwoorden op zijn vragen, maar Gorsepaw zijn bedreigingen hadden helaas niet geholpen, want hij lachte. En hij had gelijk. Hij was maar een jonkie. Hij was niet stoer noch sterk, en al helemaal niet gevaarlijk of een uitdaging. Maar hij wist dat WindClan dat wel kon zijn. En misschien moest hij dan maar eens geloven dat hij bloed van een warrior was en zich ernaar moest gaan gedragen. De ander vertelde dat hij niet van plan was iemand te vermoorden vanavond. Zou dat hem moeten opluchten? Nee, dat zei hij alleen maar om aan te geven dat hij er toe in staat was. Gorsepaw zijn ademhaling begon sneller te worden, zijn hart bonsde in zijn keel. Hij krabbelde wat achteruit op zijn rots, waar hij met zijn achterpootjes alweer op de rand stond. ‘W-WindClan kan anders jullie soort wel uitroeien!’ probeerde hij stoer ertegenin te brengen. En opeens vond hij wel kracht achter zijn woorden. Hij wás ook boos. Boos dat alles ging zoals het nu ging: rampzalig. Terwijl hij zijn best deed. Het was niet eerlijk. En het was ook niet eerlijk dat iemand zoals die zwarte kat gewoon onverstoord hier bedreigingen kon uitroepen.


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimezo 29 maa 2020 - 19:57

Hij zag echt wel dat de kater doodsbenauwd was. Hij leek niet veel ouder dan Griffith. Hij had hem net verteld in Chawl woorden dan, dat hij niet van plan was hem vanavond te vermoorden. Toch leken zijn woorden niet echt geruststellend. Kon hij dat het boskatje kwalijk nemen? Nee, eigenlijk niet. Er stond ineens een grote zwarte kater voor je met een halsband vol hondentanden. Een litteken die duidelijk zichtbaar was en hem er niet mooier op had gemaakt, eerder angstaanjagender. Niet echt een kat om rustig van te worden aan het einde van de nacht, als het nog donker was. Moest hij anders maar gewoon even boe roepen? Dat hij hem wegjoeg naar zijn Clan en hij nog even van de stilte kon genieten. Net toen hij daar over nadacht sprak het jonkie weer. Daarmee deed hij iets heel doms, even leek er iets door Chawl zijn ogen te flitsten toen hij de WindClan apprentice weer recht aankeek. En daarmee ook echt recht aankeek, zo goed als dwars door hem heen sneed zijn blik. Over zijn netvlies schoot het beeld van zijn moeder die tegen de grond werd gewerkt door de voormalige WindClan deputy. Zijn tweegekleurde ogen werden donkerder en ijzig kil. “Wat bedoel je daarmee?” Zijn stem was zijn brommerige luchtige toon kwijt. Enkel de kilte was er nog in te horen. Het klonk nu nog kalm, maar in één knap bevond het jonkie zich op heel glad ijs.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimedo 2 apr 2020 - 1:14


Foute boel. Gorsepaw zag het meteen en hij lag inmiddels bijna plat met zijn buik op de rots. Hij moest zijn best doen om niet te trillen, maar de angstgeur kwam vast als een bezetene van hem af. Zijn ademhaling zat zo hoog, dat hij het benauwd kreeg. En voor het eerst kwamen de gedachte binnen dat hij misschien dood kon gaan. Zijn binnenste werd ijskoud toen de kater recht naar hem keek. Hij leek kwaad. Hij had hem boos gemaakt. Gorsepaw probeerde te slikken, maar het lukte niet. Oh wat moest hij doen, wat moest hij doen. Moest hij rennen? Zou de ander hem dan volgen? Het was donker en hij wist niet precies waar hij was. Zijn hondentanden glommen vervaarlijk in het donker. Hij wilde nog niet dood... toch? Nee, nee dat wilde hij niet. Wat moest hij zijn vader dan vertellen? De ander vroeg wat hij ermee bedoelde. ‘Ik-ik..’ sputterde hij hopeloos. Hij beet op zijn lip, zo hard dat er bloed in zijn mond kwam. Zijn nagels krasten op de steen toen hij nog verder achteruit probeerde te scharrelen. ‘Het verhaal.. de oorlog.’ Nee. Fout. Fout. Kon hij zichzelf niet op zijn kop slaan? Nee, hij bleef door stamelen als een sukkel. Een echte dwaas. Want helder nadenken lukte niet meer. ‘Bronzemask had één van jullie..’ Het laatste woord kwam er niet eens meer uit. Het werd altijd verteld als ze het over de vorige deputy hadden. De deputy voor zijn vader. Dat ze moedig was, een ware heldin die haar leven op het spel had gezet om de clan te beschermen. ‘Dood.’ Het kwam eruit als een fluistering, maar Gorsepaw kon het zich zo levendig voorstellen alsof hij er echt bij was geweest. Bange ogen keken voor hem in de duisternis. Dit was geen bedreiging meer, de woorden die hij fluisterde. Het was een doodsvonnis.


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimema 6 apr 2020 - 15:27

Het was het beste geweest als hij op dat moment gewoon zijn bek had gehouden, maar het jonkie ratelde doodleuk verder. Alsof hij zijn verstand kwijt was. Misschien was hij dat ook wel, door de angst die inmiddels zijn hele lijfje overgenomen had. Hij leek bijna samengesmolten met die steen waar hij op lag. Het woord dood bleef in zijn oren na suizen. Met daar doorheen de laatste gil die zijn moeder uitsloeg voordat hij haar lijf had zien verslappen. Toen klikte er weer iets in zijn kop. Zijn nagels kwamen uit hun hulzen en boorden zich in de grond. Zijn ademhaling versnelde terwijl zijn ogen begonnen de flonkeren. Nee, nee Chawl! De vorige keer was het de dood van een WindClanner geworden toen hij zijn zelfbeheersing verloor. De woede begon door zijn tweegekleurde ogen te razen en hij kon het niet meer tegenhouden. Zijn beheersing was verdwenen, hij was zichzelf niet meer. “Stelletje moordenaars. Jullie zijn geen haar beter dan de Elite.” Gromde hij terwijl hij naar voren sprong. Met de bedoeling de jonge WindClan apprentice bij zijn nekvel te grijpen en mee te sleuren. Om hem naar zijn o zo geliefde StarClan te helpen, net zoals hij met Winterhare had gedaan.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimema 6 apr 2020 - 20:18


Gorsepaw wist niet meer wat hij moest of kon doen. Hij had lang geleden al weg moeten rennen, maar het was tevergeefs. Keken de sterren nog naar hem? Waakten ze nog over hem? Hij durfde niet omhoog te kijken. Nee, hij durfde niets meer. Hij was compleet bevroren van angst, het enige wat hij hoorde was het ruisen van het bloed in zijn oren, zijn gele ogen gevestigd op zijn belager. Het was aan te zien komen, maar Gorsepaw keek alleen maar naar de kop van de ander, die langzaamaan verwilderde. Hij had verkeerde dingen gezegd, met zijn jonge, nog overslaande stemmetje. Dit werd zijn dood. Het was tijd om te gaan. Hij haalde nog eens hoog adem, maar geen lucht leek door zijn keel te komen. En toen gromde de zwarte kater en sprong hij. Het ging als slow motion. Elke klank sloeg hij in zich op. Moordenaars. Misschien had hij ook wel gelijk. Hij probeerde te schreeuwen, maar het lukte niet. Hij boog zijn kopje naar beneden, sloot zijn ogen en sloeg zijn poten voor zijn kop. Zelfbescherming, want van zijn plaats komen kon hij niet bedenken. Hij maakte zich klaar voor impact.


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Galaxies inside my heart Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimema 6 apr 2020 - 20:41

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceEr was nog amper zonlicht te zien toen hij het Camp was uitgelopen. Onrust knauwde in zijn maag maar waarom wist hij niet, het beste tegen onrust was vaak een stuk lopen om zijn kop leeg te maken. Met verende passen racete de kater over de Moorlands, het gevoel van de wind in zijn vacht was met geen woord te beschrijven behalve dan het gevoel van vrijheid. Diep ademde hij in om zijn passen daarna nog sneller te laten gaan tot een geur hem tot stilstand bracht. BloodClan. Zijn oren gleden in zijn nek en hij voelde hoe zijn lichaam een woede begon op te bouwen die zijn weerga niet kende. Wat moesten die ratten hier? Abrupt draaide hij zich op zijn achterpoten en verhoogde hij zijn tempo zoals alleen een WindClanner dat kon. Hij rook de kat voordat hij hem zag en toen vloog ook een andere geur zijn neus in. Gorsepaw!. Zijn ogen werden groot van schrik en hij dwong zijn poten zo hard te gaan als ze konden. En voor een hartklopping stond alles stil. Hij zag de zwarte kater met zijn halsband en zijn zoon die ineengedoken op een steen lag. “Nee!” schreeuwde hij en sprong de BloodClanner op zijn nek. “Je blijft met je gore poten van mijn zoon af lafaard” grauwde hij witheet van woede. Niemand zat aan zijn zoon, en al zeker niet een BloodClan kat..: there are far better things ahead
Galaxies inside my heart Stalliongif
than any we leave behind :.
Galaxies inside my heart Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 8 apr 2020 - 12:09

Hij had niet geweten dat hij nog meer in elkaar kon duiken, maar dat kon hij dus. Niet dat het hem ging helpen. De woede raasde al door zijn lijf en dan kon hij het niet meer tegenhouden. Dan wist hij niet meer hoe. Het zat niet in zijn aard op jonge katten iets aan te doen, maar tegen een woedeaanval was hij niet bestand. Dan kwam het eruit zonder dat hij zich nog kon verzetten. Net voordat hij zijn tanden in de WindClanner wilde zetten hoorde hij een schreeuw. Hij draaide zich om waardoor Stallionstar meer op de zijkant van zijn nek terecht kwam dan er bovenop. Niet dat het het er behaaglijker op maakte. Zo’n grote kater die aan hem hing. “Misschien moet je hem dan eerst wat manieren leren.” Gromde hij terug. Terwijl hij zich uitschudde in de hoop om de WindClan leader weer van zijn nek af te krijgen. Om vervolgens een poging te doen zijn voorpoten onder hem vandaan te slaan.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
Member
Galaxies inside my heart Unknown
Renske
483
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 8 apr 2020 - 15:37


Gorsepaw had zich schrap gezet voor impact. Hij was helemaal klaar voor om de oren van zijn kop gerukt te krijgen. Hij had het verdiend. En misschien zou échte, fysieke pijn even een staken doen zetten tegen alles wat alles wat er van binnen in hem stormde. Maar voordat de zwarte kater zijn klauwen op hem kon zetten, kwam er een schreeuw uit de duisternis. Voor een moment durfde hij zijn ogen te openen, en hij zag nog net hoe zijn vader zichzelf op zijn belager wierp. De sterren hadden toch voor hem uitgekeken. Wie daarboven keek over hem uit? Hij wilde schreeuwen, maar alsnog kwam er geen geluid uit zijn bek. Al snel waren de twee in een gevecht verstrengeld en hij kon niets: hij kon alleen maar toekijken. Ze sloegen klauwen naar elkaar uit en hij zat er voor het eerst met zijn neus bovenop. En hij streed niet eens zelf. Nee, hij kon niets, als een watje. Trillend bleef hij liggen, jammerend, hopende dat het snel zou stoppen.  


Always better together
Galaxies inside my heart Unknown
We're our own little gang
Galaxies inside my heart Kind_w10Galaxies inside my heart Roodwitgang_stamp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Galaxies inside my heart Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 8 apr 2020 - 17:25

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceZo snel als zijn reflexen het toelieten probeerde hij de zwarte kater met zijn nagels te bewerken en weg te leiden van Gorsepaw. Gorsepaw moest hier zo snel mogelijk weg maar die zat vastgelijmd aan de steen onder hem. De haat die in hem oplaaide bracht hem terug naar zijn Apprentice tijd toen hij zijn tegenstander, ook een BloodClanner, niet had aangekund. Hij was nu meer aan de zijkant van de zwarte kater geland dan op zijn nek maar hij wist in elk geval wel dat dit de kater zou vertragen. De zwarte kater gromde terug dat hij Gorsepaw manieren moest leren waarop hij even kwaad teruggromde. “En dat zegt een scheepsidioot als jij?” siste hij terug. De kater onder hem begon te schudden en hij liet hem los en rolde van hem weg. “Ga weg en verdwijn. Je hebt hier niks te zoeken” gromde hij en ging voor Gorsepaw staan met zijn nagels en tanden ontbloot ter waarschuwing..: there are far better things ahead
Galaxies inside my heart Stalliongif
than any we leave behind :.
Galaxies inside my heart Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimema 20 apr 2020 - 10:26

De WindClanner rolde bij hem vandaan, hij had zijn verdere woorden genegeerd. Die boskatjes geloofden toch alleen maar in hun eigen gelijk, in hun eigen onschuld. Zo onschuldig waren ze helemaal niet. Ze waren geen haar beter dan de katten in die verknipte Elite waar hij zich staande moest weten te houden. “Ik heb evenveel recht om hier te zijn als jullie.” Gromde hij terug. “Dit is niemandsland. Dus vertel me niet wat te doen terwijl dat jonkie van jou mij alleen maar zit uit te dagen.” Even gleed zijn blik naar de apprentice waar Stallionstar voor was gestaan. Toen begon de woede weer door zijn ogen te razen. “Hij moest zo nodig opscheppen over de moordenaar in jullie lieve prachtige Clannetje. Die de dood van mijn moeder op haar geweten heeft.” Gromde hij er achteraan terwijl hij weer op de WindClan leader afkwam. Hij maakte een schijnaanval naar zijn zij, om daarna een poging te doen om zijn staart te grijpen.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Galaxies inside my heart Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 15:46

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceZijn nekharen rezen overeind en breidde zich uit naar zijn rug en zijn staart die twee keer zo dik werden dan ze al waren. De BloodClan kat beweerde dat dit niemandsland was en dat Gorse hem had zitten beledigen. Gorse was slimmer dan dat wist hij, die BloodClanner stond vierkant te liegen hier tegenover hem. “Hij moest zo nodig opscheppen over de moordenaar in jullie lieve prachtige Clannetje. Die de dood van mijn moeder op haar geweten heeft.” gromde de zwarte kat en hij trok zijn bovenlip verder op en siste naar de kater. "Wie ze ook was, ze zal het wel verdiend hebben dat ze dood is gegaan" snoof hij en ging toen voor de frontale aanval door tegen de zwarte kater aan te beuken en hem op de grond te krijgen. "Ga terug naar je 'Clan' en laat WindClan met rust" grauwde hij en haalde uit met zijn nagels in de richting van de ander..: there are far better things ahead
Galaxies inside my heart Stalliongif
than any we leave behind :.
Galaxies inside my heart Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 17:21

En zoals gewoonlijk draaide de Clankat alles gewoon weer om. Als die WindClan apprentice hem met rust had gelaten, dan was er niks gebeurd. Dus dat jonkie was diegene die hem met rust had moeten laten. Ze waren er alleen echt helden in om alles hun kant op te draaien, zodat het ze goed uitkwam. Ja, daar reageerde hij dan simpelweg niet meer op. Hij ging geen moeite stoppen in een gesprek die toch nergens toe leidde, ja in het gelijk van WindClan. En die waren geen haar beter dan de Elite, dus nee liet hun meer lekker gaarkoken in hun ego. Hij zou het wel betaald zetten met zijn klauwen. Hij zou het wel betaald zetten, dat zijn moeder dan het verdiende dood te zijn gegaan zoals die haarbal zei. Wat dacht die kater wel niet wie hij was? De woede flikkerde door zijn ogen en maakte ze steeds zwarter. Hij wist met een paar stappen opzij zijn evenwicht te bewaren. Hij voelde de nagels van Stallionstar diep in zijn achterwerk zakken, waardoor hij zich grommend om probeerde te draaien en zijn nagels door gleden langs zijn achterpoot. Hij probeerde zijn kaken in de zij van de andere kater te laten zinken in de hoop dat hij zijn poot weer losliet.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Galaxies inside my heart Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 14:44

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceDe gevaarlijke fonkeling in de ogen van de zwarte kater was hem niet ontgaan, integendeel. Het wakkerde zijn eigen woede alleen maar aan toen er geen woord meer uit de kat kwam en deze gewoon aanviel. Het leek of StarClan aan zijn kant stond toen zijn nagels in het vlees van de zwarte kater zonken en snel probeerde zij de ruimte kleiner te maken door zijn tanden ook in dezelfde richting te sturen. Stekende pijn schroeide er ineens door zijn lichaam toen hij tanden op zijn rug voelde. Knarsend met zijn tanden sloeg hij met zijn nagels terug maar hij zou de achterpoot van de ander niet zo gemakkelijk loslaten als die dat soms dacht. Nee, hij zou op z'n minst naar huis gaan met een leuke WindClan souvenir uit de winkel..: there are far better things ahead
Galaxies inside my heart Stalliongif
than any we leave behind :.
Galaxies inside my heart Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 11:57

De pijn liet de adrenaline door zijn aderen gieren. Toen de nagels van de leader van WindClan steeds dieper in zijn poot zonken. Hij was geen kater die zou gaan schreeuwen, hij bromde van de steken die door zijn lijf schoten. Dit zou iets blijvends zijn, dat voelde hij ook wel. Dat maakte zijn woede niet minder sterk en zijn vechtlust al helemaal niet. Hij zou hem ook flink toetakelen. Wat dacht deze vetzak met haar wel niet. Eerst alles van hem zwart maken, zijn moeder zwart maken. Dat laatste deed hem nog het meeste pijn. Hij had zielsveel van zijn moeder gehouden, van zijn vader ook. Alleen hun verhouding was wel wat anders geweest. Zijn dood had hem ook enorm veel gedaan, hij miste ze nog elke dag en dan vond deze WindClanner het nodig alles weer doodleuk op te ratelen. Hij probeerde zichzelf overeind te hijsen. In de hoop dat de andere kater dan zijn poot los liet en zijn poot niet helemaal zou verpulveren. Terwijl hij tegelijkertijd ook op de rug van de leader probeerde te komen.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Galaxies inside my heart Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 18:05

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceZijn kaken klemden zich nog iets steviger rond de poot toen de kater zich overeind probeerde te hijsen. De BloodClanner zou van geluk mogen spreken als hij ooit weer fatsoenlijk kon lopen. Als een soort wilde hond schudde hij met zijn kop om de wond te verergeren als hij daar de kans toe kreeg. Door niet los te willen laten moest hij met een ander deel van zijn lichaam betalen om dit vast te blijven houden. Weer schoot er een vlijmscherpe pijn door zijn rug heen waardoor hij alleen maar kwader begon te worden. Zonder ook maar een moment te twijfelen klauwde hij weer terug naar de zwarte BloodClanner. De dag dat die de aardkloot zou verlaten zou hij dansen op zijn graf..: there are far better things ahead
Galaxies inside my heart Stalliongif
than any we leave behind :.
Galaxies inside my heart Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Galaxies inside my heart BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Galaxies inside my heart   Galaxies inside my heart Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 20:17

Hij zou liegen als hij zei dat het geen vreselijke pijn deed, dat deed het zeker. Alleen de adrenaline verzwakte de pijn ietsje, waardoor het dragelijk was. Het was apart hoe je lijf kon regelen dat je door kon blijven gaan. Simpelweg door een stofje je lijf in te pompen, om te overleven. Dat was het hele idee, om dat lijf maar in leven te houden. Er stond iemand als een idioot aan zijn rechterachterpoot te trekken in ieder geval. Zou die apprentice nu dan inzien dat ze geen haar beter waren? Kijk dan, die was toch zeker ook niet goed of wel… Ach dat zou die vast niet zien. Hun zagen altijd alleen maar hun ideaalbeeld, hun fantasieën. Daar viel niet mee te praten. Hij klemde zijn kaken op elkaar en kwam toen ineens overeind waardoor zijn poot voelde alsof er een das aan ropte, maar het kon niet anders dan dat die WindClanner los moest laten door deze plotselinge ruk en toen in een flitst probeerde hij boven op hem te duiken en zijn nagels in de rug van de leader te boren.


Galaxies inside my heart 85A0ca8T_oGalaxies inside my heart V4s23EcO_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart FTbtNyE2_oGalaxies inside my heart PF71KdU0_oGalaxies inside my heart JeyKDma8_oGalaxies inside my heart GPr1M0jZ_oGalaxies inside my heart COxUkZt
Judge me
Galaxies inside my heart NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Galaxies inside my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory-
Ga naar: